- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Aman, hep iyi ol..
Burası da yoğun ama sizden de kopmak istemiorum..
Sorma gece gece kuduruyordu bizim zilli...Hep kudursa keşke...
saolasın tekme yiyenlere bi sorum olcak nekadarlıkki sizin bebişler benim 5.ayda ama henüz oynadığını bile hissetmedimerkenmi acaba yada kıpırdamış ama ben farketmemiş olabilirmiyimki bide yapıştırma sezeryan nasıldır bi fikriniz varmı iz kalırmı?
gece ben de kıpırtı gibi bişeylerle uyandım ama bebek değildir heralde daha çok erken benim için dimi..
ilk başta ne demiştiki dr banada büyük ihtimalle kız dedi ama tabi önümüzdeki hafta tekrar gidicem dönebilir yani
Valla fatma erken hissetti, bilmiyorum ki...
Ben kıpırtı falan hissetmeden tekme yedim direk...Belki sen de hissetmişsindir..
günaydın canımmcımm.. Iyileşsem ne olur sinir krizi geçiriyorum hiç bir işi ellememiş burdaki öküz. Karmakarışık masa birde üstüne bugun işe gelmemiş. Kendim çözüp buluorum
sen nasılsın..
ben seba med alıcam nivea kesinlikleeeeeeee almam
Aman, hep iyi ol..
Burası da yoğun ama sizden de kopmak istemiorum..
Sorma gece gece kuduruyordu bizim zilli...Hep kudursa keşke...
bana 12.haftada kıza benziyo dedi, ama kesin değil dedi. zaten o haftalarda çok yanılabiliyorlar. sonra da 16.haftada erkek dedi, pipisini de gösterdi, artık kıza zor döner benimki, ama kız olursa eşimin ailesi mosmor olur o da ayrı
gece ben de kıpırtı gibi bişeylerle uyandım ama bebek değildir heralde daha çok erken benim için dimi..
hmm, gece oturma odasında uyuyakalmışım da uyanırken bişeyler hissediyordum gibi kalmış aklımda. rüya da olabilir belki
saolasın tekme yiyenlere bi sorum olcak nekadarlıkki sizin bebişler benim 5.ayda ama henüz oynadığını bile hissetmedimerkenmi acaba yada kıpırdamış ama ben farketmemiş olabilirmiyimki bide yapıştırma sezeryan nasıldır bi fikriniz varmı iz kalırmı?
semirya hoşgeldin, sana hemen bi çizelge yapalım da takip kolaylaşsın :)) biliyomusun yapmayı?
Ayyy yerim o zilliyi maşallah
kızın pişman edecek seni sürekli tekme.
Senmisin bana tembel diyen al anne TEPPPPPPİKKKKKKK....
Benimkide kuduruyo geceleri bir de sabah. çok tatlı oluyo yaaa.
Neşem yerine geliyo bütün yorgunluğumu unutuyorum.
Akşam mesaideydim yine. Eve gittim yattım kızım oynamaya başladı ben de çok mutlu oldum kızımın keyfi yerinde diye.
benim direk eşim mosmor olucakbenmkine 3aylıkken alttan baktılar çok sakıncalıymış ama bilmiyodum baktırmış bulundum erkek dediler benimkindede pipisinide gösterdi ama ben bişiye benzetemedim eşimde gülücükler açtı ama 4aylıkken gittiğimde abla diyelim biz dedi dr heralde üstten baktığı için busefer göremedi :) diğer ayı bekliiyorum. İnşalllah hayırlısıyla hepimiz kucamıza alırız bebelermizi Allah onların acılarnı yaşatmasn
bence seyirme gibi hissedebilirsin canım.
Ama tekme için 19-20 olması gerekiyo galiba.
Sorma bebek kıpırdadıkça ben de rüya sandım da eve hırsız girdi diye kocişi uynadırdım...
yookk bilmiyorumkiii yardımlarınızı bekliyorum
Tekmelesin teyzesi..
Bi de farkettim, kızım bi meyveyi çok seviyyo...Onu yediğimde bi göreceksin, elini koyunca eşim dde hissediyo resmen kuduruyo...
ama çiko falan yediğimde pek bi tepki yok, ona alıştı çocuk....Çok hoşuma gidiyor valla kıpırdanması...
Senin mesailerde hiç bitmiyor ya kıyamam...
Semirya aramıza hoşgeldin.
Kaç haftalıksın.
cinsiyet belli mi?
İlk bebiş mi?
kaç yaşındasın?
nerde oturuyorsun?
HOOOOP soru bombardımanı :))))))
günaydın arkadaşlarrrrr herkesler iyidir inşallah
ben kızımdan sabah dayağımı yemeklle meşgulummaşallah her geçen gün daha da kuvvetleniyo tepikleri
babası dün bi beşik bulmuş internetten, hayran kaldık ikimiz de, satıcı da 2 yaşına kadar kullanabilir demiş...yine mağazaları dolaşacaz ama bi ihtimal o beşiği alırız hayırlısıyla
yalnız benim bebek bakım ürünleriyle alakalı acaip kafam karışmaya başladı, kimi nivea diyor, kimi sebamed, kimi organik ürünler var onları al diyor ama onlar da ocağımıza incir ağacı dikebilir
netçez bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?