2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ancak oynar belki...Valla kiminin bebesi kuduruk 16.hafta kıpırdanmaya başladı..
Ben daha ilk kez geçen hafta hissettim..Tembel benim bebem...
Bebeğe göre değişiyor herhalde...

ilk başta ne demiştiki dr banada büyük ihtimalle kız dedi ama tabi önümüzdeki hafta tekrar gidicem dönebilir yani

bana 12.haftada kıza benziyo dedi, ama kesin değil dedi. zaten o haftalarda çok yanılabiliyorlar. sonra da 16.haftada erkek dedi, pipisini de gösterdi, artık kıza zor döner benimki, ama kız olursa eşimin ailesi mosmor olur o da ayrı

semirya hoşgeldin, sana hemen bi çizelge yapalım da takip kolaylaşsın :)) biliyomusun yapmayı?

Hay ben senin iş arkadaşın olacak o densizin insafına tüküreyim.
Pis bencil.
Neyse sen sinirlenme bebişim. Onunda zor günü olur elbet.
Eylül nasıl oldu? Okula gitti mi bugün?

Sen evde acıkmıyosan işte stresten yiyosun o zaman.
Kıyamam sana takma kafana ya..

ben seba med alıcam nivea kesinlikleeeeeeee almam

Sebamedi tek geçerim kızlar. Kendimde onu kullanıyorum.

Aman, hep iyi ol..
Burası da yoğun ama sizden de kopmak istemiorum..
Sorma gece gece kuduruyordu bizim zilli...Hep kudursa keşke...

Ayyy yerim o zilliyi maşallah
kızın pişman edecek seni sürekli tekme.
Senmisin bana tembel diyen al anne TEPPPPPPİKKKKKKK....
Benimkide kuduruyo geceleri bir de sabah. çok tatlı oluyo yaaa.
Neşem yerine geliyo bütün yorgunluğumu unutuyorum.
Akşam mesaideydim yine. Eve gittim yattım kızım oynamaya başladı ben de çok mutlu oldum kızımın keyfi yerinde diye.

Semirya aramıza hoşgeldin.
Kaç haftalıksın.
cinsiyet belli mi?
İlk bebiş mi?
kaç yaşındasın?
nerde oturuyorsun?

HOOOOP soru bombardımanı :))))))

benim direk eşim mosmor olucak benmkine 3aylıkken alttan baktılar çok sakıncalıymış ama bilmiyodum baktırmış bulundum erkek dediler benimkindede pipisinide gösterdi ama ben bişiye benzetemedim eşimde gülücükler açtı ama 4aylıkken gittiğimde abla diyelim biz dedi dr heralde üstten baktığı için busefer göremedi :) diğer ayı bekliiyorum. İnşalllah hayırlısıyla hepimiz kucamıza alırız bebelermizi Allah onların acılarnı yaşatmasn

ben 19. haftamdayım ama 16. haftada hissetmeye başlamıştım

Tekmelesin teyzesi..
Bi de farkettim, kızım bi meyveyi çok seviyyo...Onu yediğimde bi göreceksin, elini koyunca eşim dde hissediyo resmen kuduruyo...
ama çiko falan yediğimde pek bi tepki yok, ona alıştı çocuk....Çok hoşuma gidiyor valla kıpırdanması...
Senin mesailerde hiç bitmiyor ya kıyamam...

hadi yaaa anam benimki de değişir mi? başka doktora gitsem mi acaba? isim bile ne koysak diye düşünmeye başladık, valla kız olursa çok gülerim ama heralde bi tek ben gülerim

bence seyirme gibi hissedebilirsin canım.
Ama tekme için 19-20 olması gerekiyo galiba.

tam olarak ne hissediyorum ben de anlamıyorum bi de sanırım kesin bebek değildir diye düşündüğüm için, dikkat etmiyorum.. daha 175 gr cık benim bebişim nasıl tekmelesin ama dimi :))

Sorma bebek kıpırdadıkça ben de rüya sandım da eve hırsız girdi diye kocişi uynadırdım...

kocanı uyandır da 155i falan arama ha

yookk bilmiyorumkiii yardımlarınızı bekliyorum

o zaman son adet tarihinin ilk gününü ve muhtemel doğum tarihini söyle, ha bi de cinsiyet kız mı diyelim erkek mi galiba henüz kesin değil dimi? sen bunları söyle ben hazırlarım sana link gönderirim

kuzuuuu hangı meyve bu belkı benmkıde ona tepkı verırde kbı kıpırdayıverır bı zahmett:)

Semirya aramıza hoşgeldin.
Kaç haftalıksın.
cinsiyet belli mi?
İlk bebiş mi?
kaç yaşındasın?
nerde oturuyorsun?

HOOOOP soru bombardımanı :))))))

18 haftalık oldu.
Cinsiyeti ilk erkek dediler sonra abla dediler :) bende noldunu anlamadım
ilk bebişim kısmetsee.
22 yaşındayım.
istanbul anadolu dayım.

Buda cevaplarım

bence en iyisi sebamed, tecrübe edilmiştir. Kesinlikle sebamed..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…