2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kuzuuuu hangı meyve bu belkı benmkıde ona tepkı verırde kbı kıpırdayıverır bı zahmett:)

Kız ağamız varken yemek konuşmak yasak yaaa....
Ama yazıyorum...Canınız çekerse yalanın anacım....
Kivi..Çok seviyo benim kızım teyzesi..O zaman kıpırdadında dıştan da hissediyoruz elimizi koyunca eşimle...

o zaman son adet tarihinin ilk gününü ve muhtemel doğum tarihini söyle, ha bi de cinsiyet kız mı diyelim erkek mi galiba henüz kesin değil dimi? sen bunları söyle ben hazırlarım sana link gönderirim

15Eylül son adetimin ilk günü , 22haziran a tarih verdiler.
erkek diyelim adına kubilay dedik artık kız deyipte kocamın moralini bozmim dedim netleşene kadar ilk duyduğumuza devam.. kubişimo benim saolasınn.. ne oluyo takip listesi neler var o listede

yok canım takip çizelgesi, hani biz her mesaj attığımızda mesajların sonunda çıkan tickerlar.. ondan yapalım güzel oluyo :)

Bitmez mesailerim :))))
Burda doğurucam kararlıyım
Canınız çekecek ama benimki kiviye deliriyo. çok seviyo.

tam olarak ne hissediyorum ben de anlamıyorum bi de sanırım kesin bebek değildir diye düşündüğüm için, dikkat etmiyorum.. daha 175 gr cık benim bebişim nasıl tekmelesin ama dimi :))

Hissedersin bence konduramıyosun diye anlamıyosun.

kuzuuuu hangı meyve bu belkı benmkıde ona tepkı verırde kbı kıpırdayıverır bı zahmett:)

Benimki kivi,mandalina ve kahveye çok tepki veriyor.
denemekte fayda var.
bebek hamileyken neyi çok severek yerseniz onları severmiş.
doktorlar kabul ediyor bunu kaan kocatepenin bir videosunda izlemiştim :)

sabah erkenya ağa nın karnı toktur canı ıstemezz bıde bu meyve yaaaaa
ağam bızı affettt:):)):):
aksama yıyım bakım bende kıvıyı sevmem valla aldım duruyor evde

Kubişini yerim ben senin...
Allah gönlünüze göre versin...Kız erkek hiç farketmez,sağlıkla sıhhatle gelsin...

ayyy nekadar güzel bi duygu inşallah bende bigünn kubişimin kıpırdadını hissederiimm....

bnmkıde mandalına ve portakal sevecek heraldee:):):)

semiryacım sana özel mesaj atıyorum. gönderdiğim linki, yukarıda kontrol paneli yazıyor ya, oradan girip, profili düzenle'ye giriceksin, orada çizelge diye bi yer var oraya yapıştıracaksın.

Aynı şeyi seviyo kız bizim cimcimeler...Ya yediğimde varya, resmen ters mi dönüyorsa ne yapıyorsa acayip bişey oluyor....Egzotik meyve sever bizim kızlarr...

cnm benim ikinci bebeğim olmasınıdan kaynaklanan bir erken h,ssetme olayı yaşadım. ama diğer arkadaşların ilk bebeişleri onlarda ancak 16dan sonra bile hissedenler ve hatta daha abartıyım kuzu gibi yeni hissedenler bile var. endişelenme ..

fmg aynen katılıyorum burdaki arkadaşa söyleidklerine..

benimde bebişim evde tepikliyor burda demekki hissedemiyoruz..
kuzummm öykü tepiklemiş yine gözünaydınn

18 haftalık oldu.
Cinsiyeti ilk erkek dediler sonra abla dediler :) bende noldunu anlamadım
ilk bebişim kısmetsee.
22 yaşındayım.
istanbul anadolu dayım.

Buda cevaplarım

Süpersin genç yaşta anne olacaksın ne güzel.
Bebişin sağlıkla gelsin inşallah canım.

Sorma yaaa, 4 gün ara verdi..Dün hissettim, gece yine hissettim...Bugün de hissedicem biliyorum...
Artık ben de siz gibi hergün hissetmeye başalayacağım sanıırm...Cimcimem atağa geçti...

Kubişini yerim ben senin...
Allah gönlünüze göre versin...Kız erkek hiç farketmez,sağlıkla sıhhatle gelsin...

Amiiiiinnnn inşallahh kucağıma alimde sağlıklı olarak başka bişi istemiyorum..

normalde bende Kalp kapakçığı yetmezliği vardı orta ileri mitral yetmezlik deniyo. dr bana çocuk sahibi olma dedi hem benim hemde bebeğim için riskti. ama onlarıda bekleyemedim doğrusu ameliyat olucaksın dediler yıllardır sallıyolar ben bebekleri çok seviyorum bide kist vardı oda engeldi sonra kist kayboldu 2ay sonra hamile olduğumu öğrendim zaten korunmuyoduk. kardiyolok kızdı ilkönce ilk çocuk diye tmm madem ilk kalsın kontrolleri sıklaştıralım dedi. Kalp dr una gittiğimde sorucam eğer normal doğum kalbimi zorlicaksa sezeryanda sıkıntı çıkmicaksa sezeryan olmak istiyorum nede olsa sezeryanda baygın olucam kalbime herhangi bi baskı yapmicam inşalllah sorunsuz atlatırım alırım kucama kubişimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…