2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım...Kontrollerini sık sık yaptır, dediğin gibi doktoruna danış..Bi şey olmaz Allahın izniyle...

bence en iyisi sebamed, tecrübe edilmiştir. Kesinlikle sebamed..
nbr yaa nasılsın canım idil mira ve aslı hanım nasıl özledim kız burayı bana siz iyi geliyorsunuz canım yaa sizden ayrı kalınca kötüyüm:))

sabah erkenya ağa nın karnı toktur canı ıstemezz bıde bu meyve yaaaaa
ağam bızı affettt:):)):):
aksama yıyım bakım bende kıvıyı sevmem valla aldım duruyor evde
canım tokum valla konuşun saat 3den sonra konuşmayın:))))))))

Sorma yaaa, 4 gün ara verdi..Dün hissettim, gece yine hissettim...Bugün de hissedicem biliyorum...
Artık ben de siz gibi hergün hissetmeye başalayacağım sanıırm...Cimcimem atağa geçti...
kurban olurum ben ona gördünmü kızımın günahını aldın annesi tembel diye:))
fmg dün sen aradığında annem yanımdaydı o kim dedi fmg dedim o nasıl bir isim idyor dedim tanımazsın bende görmedim kadın iyice bir karıştı sonra anlattım burayıda anlattım delisiniz siz diyor..:)))))))

channel benim sağ gögsümün iç kısmında küçücük minnacık bi et beni vardı o baya bi büyüdü başkada bişi yok

ahh keske bende sevdıııgım seylerı yıyebılsemm balık ve tavuk her hafta yerdım sımdı kokusundan bıle nefretedıommmm....

Ben de ikisini de yiyemiyorum canım. özellikle balığı çok severdim şimdi zorla yiyorum.

Sorma yaaa, 4 gün ara verdi..Dün hissettim, gece yine hissettim...Bugün de hissedicem biliyorum...
Artık ben de siz gibi hergün hissetmeye başalayacağım sanıırm...Cimcimem atağa geçti...

Farkı kapatır senin öykücük. ne de olsa annesinin kızı azimli olacak.

Aynı şeyi seviyo kız bizim cimcimeler...Ya yediğimde varya, resmen ters mi dönüyorsa ne yapıyorsa acayip bişey oluyor....Egzotik meyve sever bizim kızlarr...

Evet sosyete olacaklar. Kokoş olacaklar kesin.

Hipokrat yeminsiz doktorumuz bu konuda ne diyecek çok merak ediyorum..
O biliyordur mutlaka bişeyler....

Kim kız o? Ege mi?

kızlar günaydınn..:)hamilelikte saç kestirme konusu hakkında ne düşünüosunuz? hurafe olduğunu bilse de insan bi yandan düşünmeden edemio...yok ömrü kısalırmış bebeğin yok iyi değilmiş bilmem ne....düşüncelerinizi paylaşır mısınız veye kestiren var mı?

Günaydın..
Bluubotle kestirdi..Hurafe diyorlar ama ben de kesirmeye korkuyorum..Bi yandan da çok kötü oldu kestirsem iyi olacak..Kararsız kaldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…