ahh keske bende sevdıııgım seylerı yıyebılsemm balık ve tavuk her hafta yerdım sımdı kokusundan bıle nefretedıommmm....
Amiiiiinnnn inşallahh kucağıma alimde sağlıklı olarak başka bişi istemiyorum..
normalde bende Kalp kapakçığı yetmezliği vardı orta ileri mitral yetmezlik deniyo. dr bana çocuk sahibi olma dedi hem benim hemde bebeğim için riskti. ama onlarıda bekleyemedim doğrusu ameliyat olucaksın dediler yıllardır sallıyolar ben bebekleri çok seviyorum bide kist vardı oda engeldi sonra kist kayboldu 2ay sonra hamile olduğumu öğrendim zaten korunmuyoduk. kardiyolok kızdı ilkönce ilk çocuk diye tmm madem ilk kalsın kontrolleri sıklaştıralım dedi. Kalp dr una gittiğimde sorucam eğer normal doğum kalbimi zorlicaksa sezeryanda sıkıntı çıkmicaksa sezeryan olmak istiyorum nede olsa sezeryanda baygın olucam kalbime herhangi bi baskı yapmicam inşalllah sorunsuz atlatırım alırım kucama kubişimi...
Kahve molası bebişlerrr......
ya kızlarr boynunda et benlerı cıkan varmııı????
hosgeldın cnm aramızaaaa
AMINNN ınsallah bende hıssederımmm...
ya kızlarr boynunda et benlerı cıkan varmııı????
Geçmiş olsun canım...Kontrollerini sık sık yaptır, dediğin gibi doktoruna danış..Bi şey olmaz Allahın izniyle...
Hipokrat yeminsiz doktorumuz bu konuda ne diyecek çok merak ediyorum..
O biliyordur mutlaka bişeyler....
nbr yaa nasılsın canım idil mira ve aslı hanım nasıl özledim kız burayı bana siz iyi geliyorsunuz canım yaa sizden ayrı kalınca kötüyüm:))bence en iyisi sebamed, tecrübe edilmiştir. Kesinlikle sebamed..
canım tokum valla konuşun saat 3den sonra konuşmayın:))))))))sabah erkenya ağa nın karnı toktur canı ıstemezz bıde bu meyve yaaaaa
ağam bızı affettt:):)):):
aksama yıyım bakım bende kıvıyı sevmem valla aldım duruyor evde
kurban olurum ben ona gördünmü kızımın günahını aldın annesi tembel diye:))Sorma yaaa, 4 gün ara verdi..Dün hissettim, gece yine hissettim...Bugün de hissedicem biliyorum...
Artık ben de siz gibi hergün hissetmeye başalayacağım sanıırm...Cimcimem atağa geçti...
Süpersin genç yaşta anne olacaksın ne güzel.
Bebişin sağlıkla gelsin inşallah canım.
ahh keske bende sevdıııgım seylerı yıyebılsemm balık ve tavuk her hafta yerdım sımdı kokusundan bıle nefretedıommmm....
Sorma yaaa, 4 gün ara verdi..Dün hissettim, gece yine hissettim...Bugün de hissedicem biliyorum...
Artık ben de siz gibi hergün hissetmeye başalayacağım sanıırm...Cimcimem atağa geçti...
Aynı şeyi seviyo kız bizim cimcimeler...Ya yediğimde varya, resmen ters mi dönüyorsa ne yapıyorsa acayip bişey oluyor....Egzotik meyve sever bizim kızlarr...
Evet çok güzel olucak inşallah bebemle büyücem
bu arada sitedeki azalar ağa mız vs. kaç yaşındasınız hepiniz ablam mısınız?
Kim kız o? Ege mi?
günaydın kızlar
egecim hoşgeldin geçmiş olsun daha iyisindir inşallah
kızlar günaydınn..:)hamilelikte saç kestirme konusu hakkında ne düşünüosunuz? hurafe olduğunu bilse de insan bi yandan düşünmeden edemio...yok ömrü kısalırmış bebeğin yok iyi değilmiş bilmem ne....düşüncelerinizi paylaşır mısınız veye kestiren var mı?
günaydın kızlar
egecim hoşgeldin geçmiş olsun daha iyisindir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?