2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Evet çok güzel olucak inşallah bebemle büyücem
bu arada sitedeki azalar ağa mız vs. kaç yaşındasınız hepiniz ablam mısınız?

Canım geçmiş olsun. İnşallah sorunsuz alırsın kucağına bebişini.
Bu durumda genç yaşta hamile kalmakla iyi etmişsin.
Yaş ilerleyince daha zor oluyo bu işler :)

Ben 30 yaşındayım ilk bebişim :)

Ben hurafe ve saçmalık olduğunu bile bile kestirmiyorum :)
ayrı modelim ben yaaa :)))))

heeee herşeyi ege den bilin siz yaa :)))))))))

ben neymişim beeeeeeee

Alınma canım benim yaaa seviyom seni.

Ay bende özledim sizi, sen nasılsın, kızların nasıl? Ben dün pek girmedim. çok işim vardı. 15 tatilden önce evi biraz toparlayayım dedim. Sende yoktun dün zaten

günaydııııın kızlar maşallah kaynatmışsınız ben yine geç kalktım yeni kahvaltımı yapıyorum sizler erkencisiniz bebişler nasıııl

Günaydın canım.

Öykümün işi var galiba.

Benim her sabah annem ve İzmir den ablam arar da telefon görüşmeleri uzayınca giremedim nete.. Birde üstüne arkadaşlar kahvaltıya çağırdı, hepsi sağolsun tek tek neden gelmiyorsun diye aradı.. Telefon trafiğinden bişi yapamadım.. Daha yatakları bile toplamadım bu sabah çok tembelleştim..

Evet çok güzel olucak inşallah bebemle büyücem
bu arada sitedeki azalar ağa mız vs. kaç yaşındasınız hepiniz ablam mısınız?

sana çizelge gönderdim canım özel mesajla..

ben dün kestirdim valla, kesinlikle çok saçma buluyorum.

Allah onu zaten mucizeyle yaratıyor karnımda koruyor, ona nasibini veriyor da benim iki tel saçımın boyu onun ömrünü mü kısaltıyor asıl saçlar uzarsa anneden fazla vitamin alır, saçlar sağlıklı kalsın ki vitaminler bebeğime gitsin..aynen böyle düşünüyorum ben. dün de gittim kestirdim, uzayınca yine kestircem..

günaydııııın kızlar maşallah kaynatmışsınız ben yine geç kalktım yeni kahvaltımı yapıyorum sizler erkencisiniz bebişler nasıııl

günaydın canım..

Canım yavaş yavaş yaparsın. yorma kendini.

Ben hurafe ve saçmalık olduğunu bile bile kestirmiyorum :)
ayrı modelim ben yaaa :)))))

Alınma canım benim yaaa seviyom seni.
bende bende inanmam ama kestirmem:)) model 2

Maşşallahh Allah analı babalı büyütsün ablacım :)
bende çok çok memnun oıldum hepimizle tanıştığıma
ablacım hee hahahaha akıllı olllllllll
kubişinide yerim senin:)))))

Ay bende özledim sizi, sen nasılsın, kızların nasıl? Ben dün pek girmedim. çok işim vardı. 15 tatilden önce evi biraz toparlayayım dedim. Sende yoktun dün zaten

anlaşılan biz girmesek topik uyuycak:))))))) bugun coşarız artık:) desemde işlerim çok birikmiş biraz toparladım ama öbek öbek masam..
evde vakit süper geçiyor ve hep uzandığım için bebişimi net hissettim. oturunca akşama kadar anlamıyoruz aslında kığır kıpırlar:))))

Bu arada kızlar biraz tatsız bir konu ama sizin dualarınızı bekliyorum. Arada bizim foruma da giriyordu hatırlarsınız, wie diye bir kullanıcı, biz kan oıhtılaşması topiğinden konuşuyorduk onunla, dün çok sancısı olmuştu doktora gitti ve rahminde açılma olduğu anlaşılmış, belki dikiş atıcaklarmış, dün gece mesaj yazmış foruma hastaneden.. Çok üzüldüm ben sizle de paylaşmak istedim nolur hepiniz dua edin kızlar olumsuz birşey yaşanmasın.. Şimdiden teşekkürler..

tmm saol hemen inceliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…