Evet çok güzel olucak inşallah bebemle büyücem
bu arada sitedeki azalar ağa mız vs. kaç yaşındasınız hepiniz ablam mısınız?
ağa olarak ben 32 yaşındayım :) 2.kızım geliyor. çalışıyorum birinci kızım 7 yaşında..
memnun oldumm
kızlar günaydınn..:)hamilelikte saç kestirme konusu hakkında ne düşünüosunuz? hurafe olduğunu bilse de insan bi yandan düşünmeden edemio...yok ömrü kısalırmış bebeğin yok iyi değilmiş bilmem ne....düşüncelerinizi paylaşır mısınız veye kestiren var mı?
heeee herşeyi ege den bilin siz yaa :)))))))))
ben neymişim beeeeeeee
ağa olarak ben 32 yaşındayım :) 2.kızım geliyor. çalışıyorum birinci kızım 7 yaşında..
memnun oldumm
Hipokrat yeminsiz doktorumuz bu konuda ne diyecek çok merak ediyorum..
O biliyordur mutlaka bişeyler....
günaydın kızlar
egecim hoşgeldin geçmiş olsun daha iyisindir inşallah
oykum kız oykum...Maşallah, o her konuda bişeyler biliyo...
nbr yaa nasılsın canım idil mira ve aslı hanım nasıl özledim kız burayı bana siz iyi geliyorsunuz canım yaa sizden ayrı kalınca kötüyüm:))
canım tokum valla konuşun saat 3den sonra konuşmayın:))))))))
kurban olurum ben ona gördünmü kızımın günahını aldın annesi tembel diye:))
fmg dün sen aradığında annem yanımdaydı o kim dedi fmg dedim o nasıl bir isim idyor dedim tanımazsın bende görmedim kadın iyice bir karıştı sonra anlattım burayıda anlattım delisiniz siz diyor..:)))))))
günaydııııın kızlar maşallah kaynatmışsınız ben yine geç kalktım yeni kahvaltımı yapıyorum sizler erkencisiniz bebişler nasıııl
Günaydın canım.
Öykümün işi var galiba.
Evet çok güzel olucak inşallah bebemle büyücem
bu arada sitedeki azalar ağa mız vs. kaç yaşındasınız hepiniz ablam mısınız?
ben dün kestirdim valla, kesinlikle çok saçma buluyorum.kızlar günaydınn..:)hamilelikte saç kestirme konusu hakkında ne düşünüosunuz? hurafe olduğunu bilse de insan bi yandan düşünmeden edemio...yok ömrü kısalırmış bebeğin yok iyi değilmiş bilmem ne....düşüncelerinizi paylaşır mısınız veye kestiren var mı?
günaydııııın kızlar maşallah kaynatmışsınız ben yine geç kalktım yeni kahvaltımı yapıyorum sizler erkencisiniz bebişler nasıııl
İyiyiz canım..
Evet, topik bugün hareketli maşallah..İyiyiz biz,sen nasılsın....
Benim her sabah annem ve İzmir den ablam arar da telefon görüşmeleri uzayınca giremedim nete.. Birde üstüne arkadaşlar kahvaltıya çağırdı, hepsi sağolsun tek tek neden gelmiyorsun diye aradı.. Telefon trafiğinden bişi yapamadım.. Daha yatakları bile toplamadım bu sabah çok tembelleştim..
bende bende inanmam ama kestirmem:)) model 2Ben hurafe ve saçmalık olduğunu bile bile kestirmiyorum :)
ayrı modelim ben yaaa :)))))
Alınma canım benim yaaa seviyom seni.
ablacım hee hahahaha akıllı olllllllllMaşşallahh Allah analı babalı büyütsün ablacım :)
bende çok çok memnun oıldum hepimizle tanıştığıma
Ay bende özledim sizi, sen nasılsın, kızların nasıl? Ben dün pek girmedim. çok işim vardı. 15 tatilden önce evi biraz toparlayayım dedim. Sende yoktun dün zaten
Mıhtar olarak 28 yaşındayım, çalışıyorum...1. sıpam...
Yavru kuşum, Öyküm geliyor....
bende çok şükür iyiyim canım sende olmasn kimse bana cvp vermiycek ya aaaaaaaaa
bende çok şükür iyiyim canım sende olmasn kimse bana cvp vermiycek ya aaaaaaaaa
sana çizelge gönderdim canım özel mesajla..
ben dün kestirdim valla, kesinlikle çok saçma buluyorum.
Allah onu zaten mucizeyle yaratıyor karnımda koruyor, ona nasibini veriyor da benim iki tel saçımın boyu onun ömrünü mü kısaltıyorasıl saçlar uzarsa anneden fazla vitamin alır, saçlar sağlıklı kalsın ki vitaminler bebeğime gitsin..aynen böyle düşünüyorum ben. dün de gittim kestirdim, uzayınca yine kestircem..
günaydın canım..
aşkolsun canım ben de görür görmez cevap verdim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?