bende çok şükür iyiyim canım sende olmasn kimse bana cvp vermiycek ya aaaaaaaaa
bende bende inanmam ama kestirmem:)) model 2
Canım valla şaşırıyom burda aynı anda 10 kişi bişey söylüyo telefonum susmuyo.
Heeee heeeee model 2
tmm saol hemen inceliyorum :)
aşkolsun yazacaktım ama okadar kalabalık ki bugun hem topik hem işler o yüzden anca fursat oluyor..bende çok şükür iyiyim canım sende olmasn kimse bana cvp vermiycek ya aaaaaaaaa
Bu arada kızlar biraz tatsız bir konu ama sizin dualarınızı bekliyorum. Arada bizim foruma da giriyordu hatırlarsınız, wie diye bir kullanıcı, biz kan oıhtılaşması topiğinden konuşuyorduk onunla, dün çok sancısı olmuştu doktora gitti ve rahminde açılma olduğu anlaşılmış, belki dikiş atıcaklarmış, dün gece mesaj yazmış foruma hastaneden.. Çok üzüldüm ben sizle de paylaşmak istedim nolur hepiniz dua edin kızlar olumsuz birşey yaşanmasın.. Şimdiden teşekkürler..
bende bende inanmam ama kestirmem:)) model 2
ablacım hee hahahaha akıllı olllllllll
kubişinide yerim senin:)))))
anlaşılan biz girmesek topik uyuycak:))))))) bugun coşarız artık:) desemde işlerim çok birikmiş biraz toparladım ama öbek öbek masam..
evde vakit süper geçiyor ve hep uzandığım için bebişimi net hissettim. oturunca akşama kadar anlamıyoruz aslında kığır kıpırlar:))))
Allah analı babalı büyütsün inş. ismide çok dadluymuş :)
Bu arada kızlar biraz tatsız bir konu ama sizin dualarınızı bekliyorum. Arada bizim foruma da giriyordu hatırlarsınız, wie diye bir kullanıcı, biz kan oıhtılaşması topiğinden konuşuyorduk onunla, dün çok sancısı olmuştu doktora gitti ve rahminde açılma olduğu anlaşılmış, belki dikiş atıcaklarmış, dün gece mesaj yazmış foruma hastaneden.. Çok üzüldüm ben sizle de paylaşmak istedim nolur hepiniz dua edin kızlar olumsuz birşey yaşanmasın.. Şimdiden teşekkürler..
ayy canım ya yzdıkdan sonra gördüm valla tşk ederm
kızlar aklımdayken yazayımda benim kociş bu hafta evde olabilir o yüzden pek giremeyebilirim merak etmeyin
daha belli değil ama aklımdayken yazayımda
şimdi kahvaltı zamanı
canım ya bende inanmıyorum öyle hurafelere ben üstelik ilk 3 ayımda kestirmiştim
dadludur kızım teyzesi...Onun yediği tatlıları ben 28 senelik ömrümde yememiştim....Şeker hastası olucam yakında...
Allah hepsini analı babalı büyütsün inşallah, bahtları açık olsun hepsinin de...
kızlar aklımdayken yazayımda benim kociş bu hafta evde olabilir o yüzden pek giremeyebilirim merak etmeyin
daha belli değil ama aklımdayken yazayımda
şimdi kahvaltı zamanı
Bende Ege sendenim inanmam ama kestirmem
topik çok hızlı ilerlediğinde bazen mesajlar görünmüyor canım, yazılmazsa ondan oluyor..
sabah canım sıkkındı ama buraya gelince kafam dağıldı valla iyi oldu..[/QUOT
valla ben kendimi hiiiç üzmemeye çalışıyorum sende öyle yap ki yapıyosun hatta çocuğum üzülmesn diye vurdulu kırdılı filmler müzikler dinlemiyorum hep beni rahatlatacak şeylere bakıyorum hatta çizgifilmlere olan ilgim arttı hatta bizimkiler diyoki bebek seni şimdiden yönetiyo çizgifilmlere o baktırıyo falan diyolar yani herşey bebeğm içinn.........
Ben de yokum 1 hafta yaaa...
Ama çok özlücem sizi......
Ben de yokum 1 hafta yaaa...
Ama çok özlücem sizi......
günaydin hanimlar...Dünden beri kizimi pek hissedemiyorum cok huzursuzum simdi
Bu arada herkes yasini yazmis bende 22 yasindayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?