günaydin hanimlar...Dünden beri kizimi pek hissedemiyorum cok huzursuzum simdi
Bu arada herkes yasini yazmis bende 22 yasindayim.
yok cnmm olur mu hemen tırstırdılar seni yaa. bizim topik harikadır kıymetni bil haziran annesi olmak ayrıcalıktır..kıhkıhhkııhh desene baltayı taşa vurduqq :)) tmm tmm sustum
al benden de okadar.. hiç bişeyim kalmadıtopik çok hızlı ilerlediğinde bazen mesajlar görünmüyor canım, yazılmazsa ondan oluyor..
sabah canım sıkkındı ama buraya gelince kafam dağıldı valla iyi oldu..
cnm huzursuz olma çünkü bende aynıydım geçen hafta biliyorsundur.. tatlı ye ve kendini yormagünaydin hanimlar...Dünden beri kizimi pek hissedemiyorum cok huzursuzum simdi
Ben de yokum 1 hafta yaaa...
Ama çok özlücem sizi......
valla ben kendimi hiiiç üzmemeye çalışıyorum sende öyle yap ki yapıyosun hatta çocuğum üzülmesn diye vurdulu kırdılı filmler müzikler dinlemiyorum hep beni rahatlatacak şeylere bakıyorum hatta çizgifilmlere olan ilgim arttı hatta bizimkiler diyoki bebek seni şimdiden yönetiyo çizgifilmlere o baktırıyo falan diyolar yani herşey bebeğm içinn.........
dadludur kızım teyzesi...Onun yediği tatlıları ben 28 senelik ömrümde yememiştim....Şeker hastası olucam yakında...
Allah hepsini analı babalı büyütsün inşallah, bahtları açık olsun hepsinin de...
kız senin kızla benim oğlan
"ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkıyı" cümlesini tamamen yalancı çıkardı sen tatlıları yedin ben ekşileri
Ege topiki çıtır anneler bastı yaaaaa.... Şu yaş mevzusunu konuşmayı da yasaklasan mı diyorum
Günaydın güzelim hayırlısıyla bişey yoktur bebek uyuyordur takma kafana canım
yok cnmm olur mu hemen tırstırdılar seni yaa. bizim topik harikadır kıymetni bil haziran annesi olmak ayrıcalıktır..
al benden de okadar.. hiç bişeyim kalmadı
cnm huzursuz olma çünkü bende aynıydım geçen hafta biliyorsundur.. tatlı ye ve kendini yorma
nereyeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ege topiki çıtır anneler bastı yaaaaa.... Şu yaş mevzusunu konuşmayı da yasaklasan mı diyorum
Bacım seni bilmem de, benim her işim terstir zatii...
Kızım ekşi hala yemiyor...
Sağlıklı olsunlar da ne yerlerse yesinler ya...
kız sen niye yoksun
Sen nereye gidiyon?
nereyeeeeeeeeeeeeeeeeeee
öyküm hemen yasaklıyımda ben yasakladıkça bunlar başka topik açıp orda kaynatıyorlar burda konu kalmıyor anacım.. kellesini mi uçursam konu açanların ne yapsam.. padişahlık sistemine dönelim ağalık kalksınEge topiki çıtır anneler bastı yaaaaa.... Şu yaş mevzusunu konuşmayı da yasaklasan mı diyorum
ben de huzurlu olmaya çalışıyorum ama eşimin ailesi her gün bi şekilde canımı sıkıyor, aslında onlardan çok eşimin tavrı sinirimi bozuyor. bundan sonra tavrımı kesin bi şekilde koycam beyfendi mutlu olsun diye neler yapacağımı şaşırıyorum ama belli ki kıymeti yok. neyse bu konuları açmayayım canınız sıkılmasın..
günaydin hanimlar...Dünden beri kizimi pek hissedemiyorum cok huzursuzum simdi
Bu arada ben yarın İdil Mira mı görcem kızlar..Yarın sabah doktor randevum var... Çok mutluyum..
evet canım sağlıklı olsunlar da, ben de öyle düşünüyorum..benim bebek ekşi de seviyor acı da:))
ben tatlı yemeye başladım ama malesefkilo almasam bari çok fazla..
bu arada isim düşündük biraz, ali kerem olabilir dedik, nasıl sizce?
ben de huzurlu olmaya çalışıyorum ama eşimin ailesi her gün bi şekilde canımı sıkıyor, aslında onlardan çok eşimin tavrı sinirimi bozuyor. bundan sonra tavrımı kesin bi şekilde koycam beyfendi mutlu olsun diye neler yapacağımı şaşırıyorum ama belli ki kıymeti yok. neyse bu konuları açmayayım canınız sıkılmasın..
evet canım sağlıklı olsunlar da, ben de öyle düşünüyorum..benim bebek ekşi de seviyor acı da:))
ben tatlı yemeye başladım ama malesefkilo almasam bari çok fazla..
bu arada isim düşündük biraz, ali kerem olabilir dedik, nasıl sizce?
canım benim hiddetmiyorum diye üzülme bizim bebeklern beyinleri tam gelişmediği için tutarsız bişekilde oynuyolarmış bir ay sonra falan bi gün iki gün falan hissetmezsek sorun olabilir yani canını sıkma bu arada bende 24 yaşındayım canm
öyküm hemen yasaklıyımda ben yasakladıkça bunlar başka topik açıp orda kaynatıyorlar burda konu kalmıyor anacım.. kellesini mi uçursam konu açanların ne yapsam.. padişahlık sistemine dönelim ağalık kalksın
Güzel bence ....Ali kerem, kulağa da hoş geliyor...
güzelmiş kerem ismide kulağa çok hoş geliyo zati :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?