ayyy kızlar inanmıyorum size yaaa bi kahvaltı yapıp geldim almış yürümüş sayfalar
Güzel haberlerle gelin inşallah...
İdil mira tosuncuk olmuş olsun....Bak sezin gelinlik kız oldu, bizimkileri de yetiştirelim yanına...
Padişahlık sistemi mi....
Sülüüüüümannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.............
sağolun kızlar. bana kalsa sadece Kerem istiyorum da kocam Ali de olsun dedi, illa iki isim olsunmuş.
ömer ismini istemeyen kocam anası olur deyince hemen ömer olabilir diyo ama ömer olmıcak. koymıcam.
Koyma kız..Ömer de güzel isim ama, madem kaynana istiyor, koyma....
Seninki de kesinleşsin, artık sana da yazarken sorarız Ali Kerem nasıl iyi mi diye...
Benim çok hoşuma gidiyo kızıma ismiyle hitap edidiği zaman...
Evet daha doğmadan eşim başladı biliyomusun.
Bizim kızımızda evlenecek mi demeye.
Şimdiden kıyamıyo kızına. yaaa beni alırken pek iyiydi diyorum bende :)))
Dur bi doğursaydım diyorum
Çarşamba olsa da izlesek. Gerçi mesaiye kalırım yine izleyemem
Sen haftaya çarşamba gelirmisin işin bitmiş olur mu?
Bak yorma kendini. azıcık keyfini sür hamileliğin.
evet canım onun istediği olmayacak, yeter artık. nişan düğün herşeyi kendi isteklerine göre yaptı istemediği herşeyde de sorun çıkardı çocuk gibi.
bundan sonra sorun çıkarma sırası bende. hep kocamı düşündüm huzurumuz kaçmasın dedim, ne farkediyo ki, yine bi tane onlar, ben yine kırılsam da olur olan taraf oluyorum. bundan sonra kavgalar çıkacak ama benim dediğim olacak..
Ali Kerem koyuyoruz dicem kaynanama da, yorum hakkı da vermicem.
evet canım onun istediği olmayacak, yeter artık. nişan düğün herşeyi kendi isteklerine göre yaptı istemediği herşeyde de sorun çıkardı çocuk gibi.
bundan sonra sorun çıkarma sırası bende. hep kocamı düşündüm huzurumuz kaçmasın dedim, ne farkediyo ki, yine bi tane onlar, ben yine kırılsam da olur olan taraf oluyorum. bundan sonra kavgalar çıkacak ama benim dediğim olacak..
Ali Kerem koyuyoruz dicem kaynanama da, yorum hakkı da vermicem.
Eşim hala karar veremiyor isim konusuna.
Ela sezin dedik en son.
Doğana kadar karar veremeyecek galiba :))))))
Ya sorma, nasıl kıyacaz, nasıl verecez...Hiç bilmiyorum...
Gerçi oraını siz düşünün, ben damadın anasını kandırdım, candaşın oğlunu içgüvey alıcam,ayrılmayacağım kızımdan...
Geçen çiçekçi amcamız kızıma çiçek verdi diye babası bozuldu bu şimdiden çiçek mi alıyo diyee, büyüyüp eve çiçekler gelince kıyametler kopacak...
Ben bu hafta burdayım cuma yokum, çarşamba da büyük ihtimal bitmiş olacak işlerim gelmem lazım, yoksa ofisin işleri birikiyor...Kız keyif sürecek bi hamilelik yaşamıyorum ben, eşim hamilelik sendromuna girdi benim yerime, onu teselliyle geçiyor günlerim...Ben ne kadar neşeliysem, adam da yazık o kadar kederli...1 diniz 2 oldunuz ben tek kaldım, sen beni sevmezsin artık...Her gece aynı hikaye, konu dönüyo dolanıyo siz iki oldunuza geliyor...
Ayyy yanmışın bacım.
Dil dök dur artık.
Hem kız çocukları babacı oluyo. Yanılıyo eşin :)
durum tam tersi olur bakarsın.
benim asıl kocam sinirimi bozuyo ne olsa onları savunuyo, anasına danasına hiç laf söyletmez. onların yanında da aslan kesiliyo bi tuhaf oluyo. neyse yaa, boşveriyim..Zaten hep öle oluyo üzülmesinler tartışılmasın dedikçe üstüne üstüne geliyolar resmen suistimal oluyo :S İnnşallah herşey gönlünce olur..
bu arada kubişime yaptığın çizelge için çok saooll :) bu zaman geçtikçe kendiliğinden değişiyomu ? :)
ben de öyle. kocamı zaten bensiz kabul ediyolar, bi de çocuğuma aynı muameleyi yapacaklar onu hissettiğim için çok huzursuzum. benim annem babam benden önceonu sorarlar, onlar beni cinsiyet belli olduktan sonra aramadılar bile. benim annem babam eşimi aradı ama. yaa bu annem babamla da konuşcam çok yüz vermesinler buna..hiç haketmiyo..Bu bebeler bizi az cadı mı yaptı nee..Eskiden ben de pek ses etmezdim, artık hiç umursamıyorum...
bence hazal çok güzel, bi de ceyla..Bende dün bi oylama yaptim etrafimda:) Suan TANEM, CEYLA ve RANA önde gidiyo:) Arkasindan DEVA,HAZAL ve BERIL doagan kadar kac cesit olacak bakalim:)
kızlar merhaba..dün gene koşturdum tam 11 magaza dolaşmışım..perdecisi mobilyacısı derken..ve tam eve geldim karnıma bi agrı girdi..normal bi agrı olmadıgını anladım..doktorumu aradım gel bakalım dedi..işte rahmim 3.5 cm olmuş 4cmmiymişte bişeyler dedi pek anlamadım..düşürmek mi istiyosun cocugunu dedi vucudumda susuz kalmış..aglamaya başladımserum yedim magnezyum falan verdi..öff cok korktum ama sakın kendinizi yormayın bundan sonra ben de öle deli gibi gezmiycem..
kızlar merhaba..dün gene koşturdum tam 11 magaza dolaşmışım..perdecisi mobilyacısı derken..ve tam eve geldim karnıma bi agrı girdi..normal bi agrı olmadıgını anladım..doktorumu aradım gel bakalım dedi..işte rahmim 3.5 cm olmuş 4cmmiymişte bişeyler dedi pek anlamadım..düşürmek mi istiyosun cocugunu dedi vucudumda susuz kalmış..aglamaya başladımserum yedim magnezyum falan verdi..öff cok korktum ama sakın kendinizi yormayın bundan sonra ben de öle deli gibi gezmiycem..
bizde doğduktan sonra ancak karar vericez herhalde ben elvin istiyorum o anlamına takmış durumda anlamı çok önemliymiş birkaç yerden bulduk anlamını ama güvenemiyor bir türlü
Ya sorma, nasıl kıyacaz, nasıl verecez...Hiç bilmiyorum...
Gerçi oraını siz düşünün, ben damadın anasını kandırdım, candaşın oğlunu içgüvey alıcam,ayrılmayacağım kızımdan...
Geçen çiçekçi amcamız kızıma çiçek verdi diye babası bozuldu bu şimdiden çiçek mi alıyo diyee, büyüyüp eve çiçekler gelince kıyametler kopacak...
Ben bu hafta burdayım cuma yokum, çarşamba da büyük ihtimal bitmiş olacak işlerim gelmem lazım, yoksa ofisin işleri birikiyor...Kız keyif sürecek bi hamilelik yaşamıyorum ben, eşim hamilelik sendromuna girdi benim yerime, onu teselliyle geçiyor günlerim...Ben ne kadar neşeliysem, adam da yazık o kadar kederli...1 diniz 2 oldunuz ben tek kaldım, sen beni sevmezsin artık...Her gece aynı hikaye, konu dönüyo dolanıyo siz iki oldunuza geliyor...
bodrum canım geçmiş olsun ama dikkat etmek lazım biraz tamam 3 ayı bitirdik ama hamileyiz sonuçta her dönem dikkatli olmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?