Eşim hala karar veremiyor isim konusuna.
Ela sezin dedik en son.
Doğana kadar karar veremeyecek galiba :))))))
ya butun erkkekler aynı demek. bızımkıde kızla erkek felan gorse ay benım kızımda bole olcak dıo.
senın koçiş uzuluo bızımkıde her aksam bak ben artık en cok kızımı sevıcem kızımla ask yasıycam uzulmessın dımı dıo::):):):)
Ayyyy, kıyamam yaa..Dikkat et kendine canım yaa..Bu aralar çok yoruldun ev baktınız aldınız, eşyalarla falan da uğraşıyorsun..Aman dikkat et, hiç bişey bebişlerden kıymetli değil...
Geçmiş olsun, bol bol yat dinlen artık...Su da iç bol bol...
Canım çok dikkat et, bana da doktorum yorgun hissedince hemen dinlen zorlama dedi. Evden çıkmaya korkuyorum bende, cmts çok dolaştım bende pazar çok yorgun hissettim eşimi ve kızımı yolladım dışarı, ben gitmedim. Sende kendini yorgun hissedince hemen bırak dolaşmayı sakın zorlama zaten vücut uyarı veriyor..
kızlar merhaba..dün gene koşturdum tam 11 magaza dolaşmışım..perdecisi mobilyacısı derken..ve tam eve geldim karnıma bi agrı girdi..normal bi agrı olmadıgını anladım..doktorumu aradım gel bakalım dedi..işte rahmim 3.5 cm olmuş 4cmmiymişte bişeyler dedi pek anlamadım..düşürmek mi istiyosun cocugunu dedi vucudumda susuz kalmış..aglamaya başladımserum yedim magnezyum falan verdi..öff cok korktum ama sakın kendinizi yormayın bundan sonra ben de öle deli gibi gezmiycem..
Bodrum gecmis olsun canim dikkat et kendine. Bol bol dinlen ve su ic canm.
kızlar merhaba..dün gene koşturdum tam 11 magaza dolaşmışım..perdecisi mobilyacısı derken..ve tam eve geldim karnıma bi agrı girdi..normal bi agrı olmadıgını anladım..doktorumu aradım gel bakalım dedi..işte rahmim 3.5 cm olmuş 4cmmiymişte bişeyler dedi pek anlamadım..düşürmek mi istiyosun cocugunu dedi vucudumda susuz kalmış..aglamaya başladımserum yedim magnezyum falan verdi..öff cok korktum ama sakın kendinizi yormayın bundan sonra ben de öle deli gibi gezmiycem..
Benim kızım anacı olacak.....
Babasına vermeyeceğim ki ben onu...Elimde olsa içimden hiç çıkarmayacağım...
kızlar ben kaçtım işlerim var biraz
unutmayın bu hafta çok sık gelemeyeceğim merak yok
hemen nasıl atladın.. sülüümannnnPadişahlık sistemi mi....
Sülüüüüümannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.............
ali kerem kesinlikle %100 onay veiryorum harikaaaaaaaaaa. ali ismi zaten tek geçerimsağolun kızlar. bana kalsa sadece Kerem istiyorum da kocam Ali de olsun dedi, illa iki isim olsunmuş.
ömer ismini istemeyen kocam anası olur deyince hemen ömer olabilir diyo ama ömer olmıcak. koymıcam.
aferin tebrik yapıştırdım. ne koşturuyosun ya bende eylülün peşinde cymartesi koşturdum pazar pazartesi yattım .. hemde tül perde için. aklı başındasın sen yaa. neyse geçmiş olsun bidaha olmasın ağanız kızıyor:)))))))))kızlar merhaba..dün gene koşturdum tam 11 magaza dolaşmışım..perdecisi mobilyacısı derken..ve tam eve geldim karnıma bi agrı girdi..normal bi agrı olmadıgını anladım..doktorumu aradım gel bakalım dedi..işte rahmim 3.5 cm olmuş 4cmmiymişte bişeyler dedi pek anlamadım..düşürmek mi istiyosun cocugunu dedi vucudumda susuz kalmış..aglamaya başladımserum yedim magnezyum falan verdi..öff cok korktum ama sakın kendinizi yormayın bundan sonra ben de öle deli gibi gezmiycem..
ayy bızde kararsızız. kız olsa ıısm cokk dıoduk sımdıı ısım secemıozzz ama egenın durusuna adas olabılır esım o ısme ıtıraz etmedii
kızlar ben kaçtım işlerim var biraz
unutmayın bu hafta çok sık gelemeyeceğim merak yok
Seninki de seni boşucak kızla aşk yaşıcak desene...Yaşasınlar kız, ben kendimle çelişkideyim..Bi istiyorum eşim kızımı çok sevsin, bi diyorum kıskanırım, eşim de beni sevsin, kızım da beni sevsin....
Karışık bi durum valla..
Sen korkutmuşun adamın gözünü. haklı, evde böyle söylüyosan etkileniyodur.
Yamansın valla kuzum.korkulur senden sindirmişin eşini :)
Canım niye dikkat etmiyosun.
Eskisi gibi aktif olamayız. Çok geçmiş olsun. lütfen dikkat et kendine.
Faydalı denilen yürüyüşün bile fazlası zararmış bizim için.
Bol bol dinlen tamam mı?
Sen korkutmuşun adamın gözünü. haklı, evde böyle söylüyosan etkileniyodur.
Yamansın valla kuzum.korkulur senden sindirmişin eşini :)
Duru gözde isimlerden galiba :)))
Benim eşim de söyledi ben olmaz ege koyacak onu dedim :))))))
Tamam canım kolay gelsin sana.
Duru gözde isimlerden galiba :)))
Benim eşim de söyledi ben olmaz ege koyacak onu dedim :))))))
Tamam canım kolay gelsin sana.
Ayyyy çok yoğunnnnnnnum.......
İmdaaaaaaatttttttttt....
Ama çıkmıycam işte. kafayı yedim bi oraya bi buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?