2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Seninki de seni boşucak kızla aşk yaşıcak desene...Yaşasınlar kız, ben kendimle çelişkideyim..Bi istiyorum eşim kızımı çok sevsin, bi diyorum kıskanırım, eşim de beni sevsin, kızım da beni sevsin....
Karışık bi durum valla..

benim ki de önceden duru ismine pek sıcak bakmazdı ama şimdi güzel isim diyor ama ben elvinde ısrarcıyım tabii ne kadar sürecek bilmiyorum kocam benden inatçı ve ısrarcıdır

ay evet kuzu yaa cok yoruldum şimdiden ve daha başlamadım bile hiç bişeye sadece bakmak aşamasındaydım valla korktum direk alcam geccem cok fena oldum bebişe bişey oldu diye nasıl agrıdı karnım..evet canım dikkat edicem sen de cok yorma kendini..

aynen canım yaa dinlenmeidm işte durmadım iki dakka..ama bundan sonra cok dikkatli olucam cok korktum cünkü..hiç bişey olmaz zannediyodum ama olabiliyomuş demekki..sen de dikkat et..normal giib zannediyoz kendimizi de cok yormammak gerekiyo vucudu..cok saol

canımmmm gecmıs olsun dıkkat et bırazcık kendınee allah korusun....

Canım niye dikkat etmiyosun.
Eskisi gibi aktif olamayız. Çok geçmiş olsun. lütfen dikkat et kendine.
Faydalı denilen yürüyüşün bile fazlası zararmış bizim için.
Bol bol dinlen tamam mı?

Benim kızım anacı olacak.....
Babasına vermeyeceğim ki ben onu...Elimde olsa içimden hiç çıkarmayacağım...

Sen korkutmuşun adamın gözünü. haklı, evde böyle söylüyosan etkileniyodur.
Yamansın valla kuzum. korkulur senden sindirmişin eşini :)

Padişahlık sistemi mi....
Sülüüüüümannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.............
hemen nasıl atladın.. sülüümannnn

sağolun kızlar. bana kalsa sadece Kerem istiyorum da kocam Ali de olsun dedi, illa iki isim olsunmuş.
ömer ismini istemeyen kocam anası olur deyince hemen ömer olabilir diyo ama ömer olmıcak. koymıcam.
ali kerem kesinlikle %100 onay veiryorum harikaaaaaaaaaa. ali ismi zaten tek geçerim

aferin tebrik yapıştırdım. ne koşturuyosun ya bende eylülün peşinde cymartesi koşturdum pazar pazartesi yattım .. hemde tül perde için. aklı başındasın sen yaa. neyse geçmiş olsun bidaha olmasın ağanız kızıyor:)))))))))

ayy bızde kararsızız. kız olsa ıısm cokk dıoduk sımdıı ısım secemıozzz ama egenın durusuna adas olabılır esım o ısme ıtıraz etmedii

Duru gözde isimlerden galiba :)))
Benim eşim de söyledi ben olmaz ege koyacak onu dedim :))))))

kızlar ben kaçtım işlerim var biraz
unutmayın bu hafta çok sık gelemeyeceğim merak yok

Tamam canım kolay gelsin sana.

bende celıskıdeydım ama kuzu ben emınmkı kızım babasını daha cok sevıcek alıstırmaya calısıyorum kendımıı:):):) neyse onların arası ıyı olsunda.
cunku kızlar babasına duskun oluyolarr babanın ılgılenmesı bebekle cok guzel bısı artık bununla mutlu oluyorummm cokta hosuma gıdıooo

Sen korkutmuşun adamın gözünü. haklı, evde böyle söylüyosan etkileniyodur.
Yamansın valla kuzum. korkulur senden sindirmişin eşini :)

Kız inan ki onun yanında böyle değilim....O kadar dikkat ediyorum ki hassas diyee..
Benim bu bebeği çok istediğimi biliyor....Bi de biz alıştık birbirimize, ikimiz vardık sadece 5 senedir..
Eşim yadırgıyor evde bi başkası olacak gibi hissediyorum diyor...İlk evlendiğimizde de böyleydi, adapte olması zaman alıyor...Bi yanı çok istiyor, bi yanı yalnız kalacam korkusu çekiyor...
Alışacak zamanla, yapacak bişey yok...Lohusa depresyonu da yaşayamam ben artık...O zaman herifim hepten bunalıma girer..Annem falan da gelecek...İyice yalnız hissedecek kendini...

tamam canım tamam..ben de valla nerdeyse koşacam yani öle bi enerji geldi bana bu ara..bide içime sinsin istiyodum herşey ama olmuycak öle valla ugraşmıycam artık bıraktım olduug kadar olsun..cok saol hepimiz dikkat edelim yanii..

inan çok üzüldüm ya aman dikkat et çok gezip dolaşınca açılıyomuymuş böyle çok geçmiş olsun

Ayyyy çok yoğunnnnnnnum.......
İmdaaaaaaatttttttttt....
Ama çıkmıycam işte. kafayı yedim bi oraya bi buraya

Duru gözde isimlerden galiba :)))
Benim eşim de söyledi ben olmaz ege koyacak onu dedim :))))))

Tamam canım kolay gelsin sana.

hahaha kız delimisin sanki akrabayız..ay birden hoş oldum:)))))
ela sezin çok güzel amaaaaaaa.
hem sen niye hala burdasın sonra mesai yapcan. hadi işine.
ben bi 5 dk girmiyorum hooopp 2 sayfa ilerliyrsunuz. pessssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…