inan çok üzüldüm ya aman dikkat et çok gezip dolaşınca açılıyomuymuş böyle çok geçmiş olsun
hahaha kız delimisin sanki akrabayız..ay birden hoş oldum:)))))
ela sezin çok güzel amaaaaaaa.
hem sen niye hala burdasın sonra mesai yapcan. hadi işine.
ben bi 5 dk girmiyorum hooopp 2 sayfa ilerliyrsunuz. pessssss
hemen nasıl atladın.. sülüümannnn
ali kerem kesinlikle %100 onay veiryorum harikaaaaaaaaaa. ali ismi zaten tek geçerim
aferin tebrik yapıştırdım. ne koşturuyosun ya bende eylülün peşinde cymartesi koşturdum pazar pazartesi yattım .. hemde tül perde için. aklı başındasın sen yaa. neyse geçmiş olsun bidaha olmasın ağanız kızıyor:)))))))))
kuzuuu sen nereye gidiyorsn sordum cevap alamadım yada yazdın ben göremedim bugun hopppp geçiyor sayfalar..
sağol ege teyzesi beğendiğine sevindik :)ali kerem kesinlikle %100 onay veiryorum harikaaaaaaaaaa. ali ismi zaten tek geçerim
Yazdım da görmedin sen..
Cuma civanıma gidiyom randevulaştık...Kızıma bakıcaz...
Sonrası da salı dahil izinliyim..Evi taşıyacağım,eşim izin alamadı adamların başını beklemem lazım..
kız ismi konusundada Duru gercekten cok güzel isim..ablamın küçük kızının adı..ve adı gibi hep duru uslu akıllı bi bebek oldu..bence koyun gitsin..ben Efe koyacam oglumun adını..alah kısmet ederse
ne demek memnun olurum hatta çok sevindim. Adı ile yaşasın..ağaammm paşam ağammmm sız ağasınız kızınızın ısmıde konulmaz ama belkı ızın verırsının(((
yazdım da görmedin sen..
Cuma civanıma gidiyom randevulaştık...kızıma bakıcaz...
Sonrası da salı dahil izinliyim..evi taşıyacağım,eşim izin alamadı adamların başını beklemem lazım..
ya kzılar bodrumun durumunu okuyunca korktum ben günlük yarım 1 saat yürüyüş yapıyorum ve de 5. katda oturuyorum son 1 haftadır asansör yerine merdiven kullanıyorum doğumda kolaylık sağlasın hemde daha fazla kilo almıym diye ama kendimi çok yormuyorum sizce bi zararı olabilirmi ben genede doktora sorucam ama
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine, yorulma, hiçbişey bebeklerimizden kıymetli değil..
benim asıl kocam sinirimi bozuyo ne olsa onları savunuyo, anasına danasına hiç laf söyletmez. onların yanında da aslan kesiliyo bi tuhaf oluyo. neyse yaa, boşveriyim..
önemli değil canım ne demek :) hergün kendiliğinden ilerliyor evet :)
ben de öyle. kocamı zaten bensiz kabul ediyolar, bi de çocuğuma aynı muameleyi yapacaklar onu hissettiğim için çok huzursuzum. benim annem babam benden önceonu sorarlar, onlar beni cinsiyet belli olduktan sonra aramadılar bile. benim annem babam eşimi aradı ama. yaa bu annem babamla da konuşcam çok yüz vermesinler buna..hiç haketmiyo..
bence hazal çok güzel, bi de ceyla..
kuzu aman dikkat et sakın bişey kaldırayım deme..allah kolaylık versin arkadaşım..
Kız inan ki onun yanında böyle değilim....O kadar dikkat ediyorum ki hassas diyee..
Benim bu bebeği çok istediğimi biliyor....Bi de biz alıştık birbirimize, ikimiz vardık sadece 5 senedir..
Eşim yadırgıyor evde bi başkası olacak gibi hissediyorum diyor...İlk evlendiğimizde de böyleydi, adapte olması zaman alıyor...Bi yanı çok istiyor, bi yanı yalnız kalacam korkusu çekiyor...
Alışacak zamanla, yapacak bişey yok...Lohusa depresyonu da yaşayamam ben artık...O zaman herifim hepten bunalıma girer..Annem falan da gelecek...İyice yalnız hissedecek kendini...
tamam canım tamam..ben de valla nerdeyse koşacam yani öle bi enerji geldi bana bu ara..bide içime sinsin istiyodum herşey ama olmuycak öle valla ugraşmıycam artık bıraktım olduug kadar olsun..cok saol hepimiz dikkat edelim yanii..
valla bı suru ısım saydım hepsıne bısı buldu buna ok dedı
asya,ceren,derin,deren,alya,defne,damla hıcbırı olmazmıss....
hahaha kız delimisin sanki akrabayız..ay birden hoş oldum:)))))
ela sezin çok güzel amaaaaaaa.
hem sen niye hala burdasın sonra mesai yapcan. hadi işine.
ben bi 5 dk girmiyorum hooopp 2 sayfa ilerliyrsunuz. pessssss
Tamam bi akıllımız sen vardın...
Sen de sıyırdın....
allahım ya delirtme beni kaynanan dursun..çarşamba mı gelcen yani.
Sağol canım ya valla korkuyorum allaha emanet..Kimsem yok ki yardım etsin..Mecbur kızımla ikimiz uğraşıyoruz...İnşallah bişey olmaz, zaten önce doktora gidicem taşınma bitincede tekrar gel bi daha bakarız çok yorulursan dedi..Arkasından da kontrole gideceğm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?