2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

inan çok üzüldüm ya aman dikkat et çok gezip dolaşınca açılıyomuymuş böyle çok geçmiş olsun

evet sanırım öle cünkü benim hamilelikten beri hiç öle bi sıkıntım olmamıştı ve cok da gezdim hep..ama demekki herşeyin sınırı var..cok dikkat etmmemiz lazım..acılmış işte dahada acılsa cocuk düşüyomuş allahh korusun..ondan vucudumuzu iyi bile hissetsek dinlerek gezmeliyiz onu anladım gec olmadan..cok saol canım

hahaha kız delimisin sanki akrabayız..ay birden hoş oldum:)))))
ela sezin çok güzel amaaaaaaa.
hem sen niye hala burdasın sonra mesai yapcan. hadi işine.
ben bi 5 dk girmiyorum hooopp 2 sayfa ilerliyrsunuz. pessssss

ağaammm paşam ağammmm sız ağasınız kızınızın ısmıde konulmaz ama belkı ızın verırsının (((

tamam agam dikkat ederim bundan sonra

kuzuuu sen nereye gidiyorsn sordum cevap alamadım yada yazdın ben göremedim bugun hopppp geçiyor sayfalar..

Yazdım da görmedin sen..
Cuma civanıma gidiyom randevulaştık...Kızıma bakıcaz...
Sonrası da salı dahil izinliyim..Evi taşıyacağım,eşim izin alamadı adamların başını beklemem lazım..

kız ismi konusundada Duru gercekten cok güzel isim..ablamın küçük kızının adı..ve adı gibi hep duru uslu akıllı bi bebek oldu..bence koyun gitsin..ben Efe koyacam oglumun adını..alah kısmet ederse

ya kzılar bodrumun durumunu okuyunca korktum ben günlük yarım 1 saat yürüyüş yapıyorum ve de 5. katda oturuyorum son 1 haftadır asansör yerine merdiven kullanıyorum doğumda kolaylık sağlasın hemde daha fazla kilo almıym diye ama kendimi çok yormuyorum sizce bi zararı olabilirmi ben genede doktora sorucam ama

kız ismi konusundada Duru gercekten cok güzel isim..ablamın küçük kızının adı..ve adı gibi hep duru uslu akıllı bi bebek oldu..bence koyun gitsin..ben Efe koyacam oglumun adını..alah kısmet ederse

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine, yorulma, hiçbişey bebeklerimizden kıymetli değil..

ağaammm paşam ağammmm sız ağasınız kızınızın ısmıde konulmaz ama belkı ızın verırsının (((
ne demek memnun olurum hatta çok sevindim. Adı ile yaşasın..

yazdım da görmedin sen..
Cuma civanıma gidiyom randevulaştık...kızıma bakıcaz...
Sonrası da salı dahil izinliyim..evi taşıyacağım,eşim izin alamadı adamların başını beklemem lazım..

allahım ya delirtme beni kaynanan dursun..çarşamba mı gelcen yani.

sor canım sen yinede..ben de cok hareketli gecirdim hamileligi hatta başında pilates yapıyodum sonra yogaya gectim..yürüyüş vs. hep yaptım..ama sadece cok durmadan dinlenmeden yapma bunları..bide vucudun susuz kalmasın..ben farkında bile degilim o kadar cok gezdgiimin dün biraz abartmışım ben 4saat falan dolandım hiç durmadan...kendim kaşındım yanii korkma yavaş yavaş yaparsan bişey olmaz..doktoruna sor genede..

evet kizlar cok dikkat etmek lazim benim yakin arkadasim gecen sene bu zamanlar ayni hamileydi oda haziran annesi. ISte acilmadan dolayi kiz 5aylik iken hastaneye yatti doguma kadar bikere cikti tekrar yatti erken dogum riski oldugu icin. Cok dikkat edin canlar yormayin kendinizi.

aaa çok iyi oldu kendi kendine ilerlemesii hesaplama zorluu çekiyodum mercii..

kuzu aman dikkat et sakın bişey kaldırayım deme..allah kolaylık versin arkadaşım..

Sağol canım ya valla korkuyorum allaha emanet..Kimsem yok ki yardım etsin..Mecbur kızımla ikimiz uğraşıyoruz...İnşallah bişey olmaz, zaten önce doktora gidicem taşınma bitincede tekrar gel bi daha bakarız çok yorulursan dedi..Arkasından da kontrole gideceğm...

Erkeklerin geneli böyle zor alışıyor alışana kadar da çektiriyor eşlerine. napalım idare edicez artık.

Mükemmeliyetçi olma canım boşver yıpranırsın çok.

valla bı suru ısım saydım hepsıne bısı buldu buna ok dedı
asya,ceren,derin,deren,alya,defne,damla hıcbırı olmazmıss....

Ben neler buldum. hepsine bir kulp taktı. artık kendi bulsun. sezin kalsın da.

hahaha kız delimisin sanki akrabayız..ay birden hoş oldum:)))))
ela sezin çok güzel amaaaaaaa.
hem sen niye hala burdasın sonra mesai yapcan. hadi işine.
ben bi 5 dk girmiyorum hooopp 2 sayfa ilerliyrsunuz. pessssss

Ya ondan değil. benimki sürekli değiştirecek zaten biliyorum. o bana bahane buluyo ya bende ona buldum anlayacağın. Ela hoşuma gitti ama.
Evet serdim yaaaaa.
Çıkıcam şimdi.

Tamam bi akıllımız sen vardın...
Sen de sıyırdın....

Valla bunlar iyi günlerim. böyle giderse tam hastanelik delircem. burayı bi görsen. hak verirsin kuzum.

allahım ya delirtme beni kaynanan dursun..çarşamba mı gelcen yani.

Kız kaynanam kalır mı, taşıncağımızı biliyo...İstese gelir de, dedi ben de çok hastayım beni beklemeyin,soğukta hasta olursun dikkat et...Eşim dedi ben izin alamıyom kız tek bşına halletcek, banane dedi..
Merak etme dedim..Nazlancak insanım yok, hasta falan olmam ben kızım koruyor beni...
Zaten evde klima falan çıkık..Soğukta yaşıyoruz 1 aydır....Bi taşınsam düzenim otursa diye bekliyorum..

sen kurtuluyosun valla..benim daha işim cok..söle içime sine sine gecemiycem eve korkarak taşıncam..allah yardımcımız olsun valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…