Kızlar görüşürüz. Ben artık çıkıyorum.
Sizi çok seviyorum :)
kendinize iyi bakın.
Kız kaynanam kalır mı, taşıncağımızı biliyo...İstese gelir de, dedi ben de çok hastayım beni beklemeyin,soğukta hasta olursun dikkat et...Eşim dedi ben izin alamıyom kız tek bşına halletcek, banane dedi..
Merak etme dedim..Nazlancak insanım yok, hasta falan olmam ben kızım koruyor beni...
Zaten evde klima falan çıkık..Soğukta yaşıyoruz 1 aydır....Bi taşınsam düzenim otursa diye bekliyorum..
sen kurtuluyosun valla..benim daha işim cok..söle içime sine sine gecemiycem eve korkarak taşıncam..allah yardımcımız olsun valla..
Kız kaynanam kalır mı, taşıncağımızı biliyo...İstese gelir de, dedi ben de çok hastayım beni beklemeyin,soğukta hasta olursun dikkat et...Eşim dedi ben izin alamıyom kız tek bşına halletcek, banane dedi..
Merak etme dedim..Nazlancak insanım yok, hasta falan olmam ben kızım koruyor beni...
Zaten evde klima falan çıkık..Soğukta yaşıyoruz 1 aydır....Bi taşınsam düzenim otursa diye bekliyorum..
ah canım ya, aman yorma kendini taşınmak kolay gibi duruyor ama çok yorucu. adamlar eşyaları taşırken ayakta durmak bile yetiyor yorulmak için. kocan akşamları gelsin yerleştirsin ben aynen öyle yaptım, geldi hep o sildi, hiç dokunmadım. beyfendinin rahatı için taşındım zorluğuna da o katlansın banane...
bugün kocama karşı sevgi değil valla nerdeyse nefret duyuyorum..çok canım sıkkın çok..
Senin işinbenden zor canım yaa...
Sen bide eşyaları falan da yeniliyorsun herhalde o yüzden daha sorun...Benim evdeki eşyalar diğer eve geçecek o bile ne kadar uğraştırdı..Allah yardımcın olsun hiç yorma kendini..Herşey yoluna girer zamanla...
ayyyyyy ne gıcık kaynanan var ya kuzuuuuuuuu kız oykuyu sende ona gosterme ılerde catlasınn
fıstıklar ben bugün biraz erken çıkıyorum daire başkanım yok eve gideyim biraz dinleneyim..
öptüm sizi afiyet olsun öğleden sonra görüşürüz..
saol canım evet eşyada yeniliymiş salonu falan..cünkü benim bu evim cok küçüktü..ondan zaten yetmiycek burdaki esyalar..cok kolay gelsin..öpüyorum hepinizii..cıktım ben de..
ay cnmm kıyamam sana.. Allah yardım etsin..kız kaynanam kalır mı, taşıncağımızı biliyo...istese gelir de, dedi ben de çok hastayım beni beklemeyin,soğukta hasta olursun dikkat et...eşim dedi ben izin alamıyom kız tek bşına halletcek, banane dedi..
Merak etme dedim..nazlancak insanım yok, hasta falan olmam ben kızım koruyor beni...
Zaten evde klima falan çıkık..soğukta yaşıyoruz 1 aydır....bi taşınsam düzenim otursa diye bekliyorum..
oh ne ala memleket.ne güzel işfıstıklar ben bugün biraz erken çıkıyorum daire başkanım yok eve gideyim biraz dinleneyim..
öptüm sizi afiyet olsun öğleden sonra görüşürüz..
eşine ne oldu depresyonda..ya öyle deme kız, adam zaten depresyonda benim..iş falan yapmaz, ben yavaş yavaş hallederim ama tabi kendimi yormayacağm dikkat edeceğim....eşim izin alamıyor,aldığı gün de bunalımdan geziyor, benim izinli günüme de ustaları yığıyor kaç haftadır pazarları hep yeni evdeyim eşya yok bişey yok, soğukta adamların başını bekliyorum..ama az kaldı, inşallah bu hafta son...
kıslar ben geldimm dün oğluşu görmeye gittik
kıslar ben geldimm dün oğluşu görmeye gittik
O kendi bakacağından emin..Muhtaç olduğumu düşünüyor..ama ne olursa olsun ona baktırmayacağım..
2 gün önce teyzesi var eşimin oturuyoruz, kaynanam diyor ki, çalışıyor gelin, ben bakıcam yuvarlanır gideriz..
Ben de atladım hemen, siz yuvarlanın diye doğurmuyom ben kızımı dedim..Eşim de gerekirse bakıcı tutarız ya da kuzunun teyzesi bakar dedi, sana hergün nasıl getircez dedi..Pek bozuldu hatun....
ay cnmm kıyamam sana.. Allah yardım etsin..
eşine ne oldu depresyonda..
Sen okadar işi alma üstne yaa. Dikkat et
Ben yemeğe çıkıyorum görüşürük
selam kızlar nasılsınız
sanırım dun akşam bende bebeğimi hissettim sırtüstü yatmıştım karnımda pıtırpıtır bişiler oldu ilk önce gazdır diye düşündüm ama hemen tekrar oldu çok heyecanlandım hala emin değilim ama olsun genede çok mutluyumm
ayyy kuzu super yapmıssınn baktırmayın kıs ona gercı bakıcıdan ıyıdır yıne ama::):):)
gorende benı kotu gelın sancak ama bole kayınvalıdelerı hıc sevmıommm. ben bazen kendı anneme bıle kızom eger abımın esıne haksız bısı derse::):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?