2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ah canım ya, aman yorma kendini taşınmak kolay gibi duruyor ama çok yorucu. adamlar eşyaları taşırken ayakta durmak bile yetiyor yorulmak için. kocan akşamları gelsin yerleştirsin ben aynen öyle yaptım, geldi hep o sildi, hiç dokunmadım. beyfendinin rahatı için taşındım zorluğuna da o katlansın banane...
bugün kocama karşı sevgi değil valla nerdeyse nefret duyuyorum..çok canım sıkkın çok..

sen kurtuluyosun valla..benim daha işim cok..söle içime sine sine gecemiycem eve korkarak taşıncam..allah yardımcımız olsun valla..

Senin işinbenden zor canım yaa...
Sen bide eşyaları falan da yeniliyorsun herhalde o yüzden daha sorun...Benim evdeki eşyalar diğer eve geçecek o bile ne kadar uğraştırdı..Allah yardımcın olsun hiç yorma kendini..Herşey yoluna girer zamanla...

ayyyyyy ne gıcık kaynanan var ya kuzuuuuuuuu kız oykuyu sende ona gosterme ılerde catlasınn

fıstıklar ben bugün biraz erken çıkıyorum daire başkanım yok eve gideyim biraz dinleneyim..
öptüm sizi afiyet olsun öğleden sonra görüşürüz..

Ya öyle deme kız, adam zaten depresyonda benim..İş falan yapmaz, ben yavaş yavaş hallederim ama tabi kendimi yormayacağm dikkat edeceğim....Eşim izin alamıyor,aldığı gün de bunalımdan geziyor, benim izinli günüme de ustaları yığıyor kaç haftadır pazarları hep yeni evdeyim eşya yok bişey yok, soğukta adamların başını bekliyorum..Ama az kaldı, inşallah bu hafta son...

saol canım evet eşyada yeniliymiş salonu falan..cünkü benim bu evim cok küçüktü..ondan zaten yetmiycek burdaki esyalar..cok kolay gelsin..öpüyorum hepinizii..cıktım ben de..

ayyyyyy ne gıcık kaynanan var ya kuzuuuuuuuu kız oykuyu sende ona gosterme ılerde catlasınn

O kendi bakacağından emin..Muhtaç olduğumu düşünüyor..ama ne olursa olsun ona baktırmayacağım..
2 gün önce teyzesi var eşimin oturuyoruz, kaynanam diyor ki, çalışıyor gelin, ben bakıcam yuvarlanır gideriz..
Ben de atladım hemen, siz yuvarlanın diye doğurmuyom ben kızımı dedim..Eşim de gerekirse bakıcı tutarız ya da kuzunun teyzesi bakar dedi, sana hergün nasıl getircez dedi..Pek bozuldu hatun....

fıstıklar ben bugün biraz erken çıkıyorum daire başkanım yok eve gideyim biraz dinleneyim..

saol canım evet eşyada yeniliymiş salonu falan..cünkü benim bu evim cok küçüktü..ondan zaten yetmiycek burdaki esyalar..cok kolay gelsin..öpüyorum hepinizii..cıktım ben de..

Görüşürüz kızlar..Kendinize dikkat edin..

ay cnmm kıyamam sana.. Allah yardım etsin..

oh ne ala memleket.ne güzel iş

eşine ne oldu depresyonda..
Sen okadar işi alma üstne yaa. Dikkat et

kıslar ben geldimm dün oğluşu görmeye gittik

hoş geldiniz oğluşun nasılmışş

selam kızlar nasılsınız

sanırım dun akşam bende bebeğimi hissettim sırtüstü yatmıştım karnımda pıtırpıtır bişiler oldu ilk önce gazdır diye düşündüm ama hemen tekrar oldu çok heyecanlandım hala emin değilim ama olsun genede çok mutluyumm

ayyy kuzu super yapmıssınn baktırmayın kıs ona gercı bakıcıdan ıyıdır yıne ama::):):)

gorende benı kotu gelın sancak ama bole kayınvalıdelerı hıc sevmıommm. ben bazen kendı anneme bıle kızom eger abımın esıne haksız bısı derse::):):)

ay cnmm kıyamam sana.. Allah yardım etsin..

eşine ne oldu depresyonda..
Sen okadar işi alma üstne yaa. Dikkat et

Kız diyom ya, her gece yatıyoz uyucaz tam..Bu içindekileri dökmeye başlıyo, sen 1 din 2 oldunuz, beni sevmezsin artık, ben yalnız kalacam artık...Çocuk olunca hçbişey eskisi gibi olmucak, bana bi hamilelik depresyonu bile yaşatmadı adam..Ben ne kadar neşeliysem, o o kadar kederli...

İyiyiz canım, sen nasılsın dicem de, hissetmişsin ya,ağzın kulaklarında geziyorsundur....

kizlar hamilelikde sirt üstü yatmak zararlimi ? Sanki ben öyle bisi duymustum sürekli yan yatmakdan da biktim doktoruma sorayim hep diyorum unutuyorum.

Aman ben hç takmıyorum valla..Bu halimde bi de ona üzülemem..Hem kızım da üzülür...Kendi konuşur kendi dinler kim olursa olsun beni üzecek şeyler duymak istemiyorum bu aralar...
Bi de kaynanam der ki, ben kaynanamdan çok çektim, geline hiç çektirmiyom..
Gerçi Allahı var, evime gelip hizmet beklemez..Biz gidince de temizlik falan yaptırmaz, iyidir hoştur da, bazı huyları boştur hatunun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…