kizlar hamilelikde sirt üstü yatmak zararlimi ? Sanki ben öyle bisi duymustum sürekli yan yatmakdan da biktim doktoruma sorayim hep diyorum unutuyorum.
Ben yan ve sırt üstü yatıyorum da yüz üstü yatmıyorum...
Anlat kız anlat...
Ne dedi doktorun...Nasılmış tosun paşa..Keyfi iyi miymiş...
hoşşbulduk :) valla dün ayrıntılı organlarına baktı böbrek ince bağırsak kalp diyafram göz lenselri ense kalınlığı parmak sayısı kemikleri omurgası düz taban olup olmadığı iştee aklıma bunlar geliyor bir broblem yokmuş çok şükürzıplıyordu paşa bu sefer resim alamadım amaamiosentezi önermedi herşey olumlu görünüyor dedi ama istersen yapalım dedi eşim istemedi beni de ikna etti ben istiyordum aslında biraz ama 100de 1 ihtimal düşük riski gözümüzü de korkuttu
Aman ben hç takmıyorum valla..Bu halimde bi de ona üzülemem..Hem kızım da üzülür...Kendi konuşur kendi dinler kim olursa olsun beni üzecek şeyler duymak istemiyorum bu aralar...
Bi de kaynanam der ki, ben kaynanamdan çok çektim, geline hiç çektirmiyom..
Gerçi Allahı var, evime gelip hizmet beklemez..Biz gidince de temizlik falan yaptırmaz, iyidir hoştur da, bazı huyları boştur hatunun..
hoşşbulduk :) valla dün ayrıntılı organlarına baktı böbrek ince bağırsak kalp diyafram göz lenselri ense kalınlığı parmak sayısı kemikleri omurgası düz taban olup olmadığı iştee aklıma bunlar geliyor bir broblem yokmuş çok şükürzıplıyordu paşa bu sefer resim alamadım amaamiosentezi önermedi herşey olumlu görünüyor dedi ama istersen yapalım dedi eşim istemedi beni de ikna etti ben istiyordum aslında biraz ama 100de 1 ihtimal düşük riski gözümüzü de korkuttu
bodrumu aradım onun da dün karnı ağrımış onla konuştuk biraz... az önce başıma ne geldi ya anlatsam inanmazsınız karnımın alt kısmına vileda girdi büroyu silerken vileda takıldı karnımın alt kısmına girdi resmen çok yanım yandı korkuyorum bişey olur mu sizce?
İyiyiz canım, sen nasılsın dicem de, hissetmişsin ya,ağzın kulaklarında geziyorsundur....
evet haklısın da emin olmak istiyorum sağlığından işte ama haklısın yani çok şükürYa herşey iyiymiş işte daha ne istiyorsun, maşallah..Millet aminosentez olacam diye üzülüyo sen istiyor musun...Bişey olmaz paşama Allahın izniyle, herşey iyiymiş baksana...
hadi gözün aydin canim. darisi bizlere
kizlar hamilelikde sirt üstü yatmak zararlimi ? Sanki ben öyle bisi duymustum sürekli yan yatmakdan da biktim doktoruma sorayim hep diyorum unutuyorum.
Offf ya, viledanın orda ne işi var...Bişey olmaz da, sen doktruna ara sor, yakamoz da düştü geçen..Bişey olmadı ama..Dikkat edin yaaa...
Valla ben sabahları 15 dk.yürüyorum otobüs durağına kadar, yğmur yağıyo heryer çamur diye gittim yağmur çizmesi aldım kaymamak için...Tutuna tutuna gidiom düşerim diyee...Dikkat et canım yaa...
aynen öyle walla kuzu şimdi daha çok hak veriyorum sana çok değişik bişeymiş :)
eşime hep diyodum ki bak herkes hissediyo ben hissedince yanımda olmassan çok üzülürüm diye
yanımda yoktu ama hemen gözlerimi kapatıp dua ettim
ne varsa beni buluyor ananeme okutayım kendimi akşam ... dikkat et canım sende yollar çok fena gerçekten tam levent kırcalık çukurlar çamurlar birde yağmur
ben 15 dk lığına çıkıyorum kıslar
Kız dua nerden aklına geldi...
Biz eşimle şaşkın şaşkın birbirimize bakmıştık...Ne olduğumuzu anlayamamıştık..Herkes hissetsin artık çok güzel oluyor...
kızlar doktorum beni 21. haftada kontrole çağırdı ama ayrıntılı ultr. dan hiç bahsetmedi. sizce onun için mi çağırdı yoksa rutin muayene mi yapacak acaba? yani her gebeye ayrıntılı ult. yapılıyo mu ?
İnşallah bende hissederim yarın 19 haftalık olcak artık hevesle bekliyorum bide kıpırdadığını hissettiğinizde nekadr sürüyo yani bi tekmelikse eşiniz elini koyana kadar geçmiyomuki.??
Valla benimki ilk tekme attığında ben eşimin kucağnda oturuyordum, ikimiz de hissettik..
Ama kıpırtıları hissedemiyorlar daha..Bazen hafif oluyo onu anlamıyo..
Ama bi meyve var ki onu yiyince coşuyo kızım, o zaman elini koyduğunda hissetti eşim de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?