ne iş yapyo bacım kocancanım hiç durmadan tatlı yemek istio birde uykum var off
bugünde iş çok ama ben buradayım yine
aksam olsada küfretsek biraz :)
koca da bugunde gec gelir heralde
babamda eşimin geç gelmesine taktı kafayı
sanki cocuk keyfinden geç geliyor ne bileyim ben üzülüyorum babamda öle diyince
ay calıssa dert , calısmasa dert
hoş gec gelince cebinde 3 kurus fazla girdiği yok da ne yapalım onların işi böyle yani
olesine yaziim dedim
canım hiç durmadan tatlı yemek istio birde uykum var off
bugünde iş çok ama ben buradayım yine
aksam olsada küfretsek biraz :)
koca da bugunde gec gelir heralde
babamda eşimin geç gelmesine taktı kafayı
sanki cocuk keyfinden geç geliyor ne bileyim ben üzülüyorum babamda öle diyince
ay calıssa dert , calısmasa dert
hoş gec gelince cebinde 3 kurus fazla girdiği yok da ne yapalım onların işi böyle yani
olesine yaziim dedim
Leyyynn yapan var yapamayan var..Ben daha mutfağa giremiyom uleyynnnn.....
Allahtan etli kıymalı konuşuyorsunuz, vejeteryan olduğumdan sorun yok...
Ege deşmezse ben deşicem uleyyynnn...
benim kaynanamda sağolsun hamile kaldığımda bi hırka örmeye başladı, daha yeni bitirdi. kendi annem bi valiz alışveriş yaptı, 10 parça ördü. alıp sattığı hiç umrumda olmaz da patavatsızdır benim kaynana... çocuğunuz oğluma benzesin daha güzel olur diyo, tüm sülalesi benim gibi bir gelini olduğu için onu kıskandıkları halde... aynı odada otururken sürekli bana bakar saatlerce beni süzer, sonra bişey bulur senin buranda bu var der...elim ayağıma dolaşır o bakarken niye bakıyo acaba derim. kulaklarım gayet düzgün olduğu halde çocuk sana benzerse kulağı kepçe olur dedi geçen gün, benzesin benim çocuğum inş. heryeri bana benzer dedim. bi görümcem var düşman başına, 2 sene çocuk düşünmeyen görümce ben hamile kalınca çalışmalara başladı. daha arayıpta hamileymişsin hayırlı olsun demedi. görümcemi saymazsak eşim tek çocuk, anasını da bacısını da sevmez eşim zaten, huylarından dolayı, utanır onlardan bazen... anladım ki iş eş te bitiyo. kaynanam bana durduk yere tavır yapar eşim bunu farkettiği anda kaynanamı azarlar, 1 hafta konuşmaz. sonra da '' anneme tavır yaptım aşkım iyi yapmışmıyım '' der
benim kaynanamda sağolsun hamile kaldığımda bi hırka örmeye başladı, daha yeni bitirdi. kendi annem bi valiz alışveriş yaptı, 10 parça ördü. alıp sattığı hiç umrumda olmaz da patavatsızdır benim kaynana... çocuğunuz oğluma benzesin daha güzel olur diyo, tüm sülalesi benim gibi bir gelini olduğu için onu kıskandıkları halde... aynı odada otururken sürekli bana bakar saatlerce beni süzer, sonra bişey bulur senin buranda bu var der...elim ayağıma dolaşır o bakarken niye bakıyo acaba derim. kulaklarım gayet düzgün olduğu halde çocuk sana benzerse kulağı kepçe olur dedi geçen gün, benzesin benim çocuğum inş. heryeri bana benzer dedim. bi görümcem var düşman başına, 2 sene çocuk düşünmeyen görümce ben hamile kalınca çalışmalara başladı. daha arayıpta hamileymişsin hayırlı olsun demedi. görümcemi saymazsak eşim tek çocuk, anasını da bacısını da sevmez eşim zaten, huylarından dolayı, utanır onlardan bazen... anladım ki iş eş te bitiyo. kaynanam bana durduk yere tavır yapar eşim bunu farkettiği anda kaynanamı azarlar, 1 hafta konuşmaz. sonra da '' anneme tavır yaptım aşkım iyi yapmışmıyım '' der
şuanda karı karşımda olsa gözlerimle oymuştum zaten..
yok ya salaklık bende. bi laf söylüyolar 3 gün canımı sıkıyorlar, ben de aman yanlış anlamasınlar diye telefonda ne diceğimi şaşırıyorum. susmıcam kız bundan sonra aklıma ne geliyosa sölicem, akıl sağlığımdan daha önemli değiller..
selam kızlar iyi sohbetler...
bişey sorcam size, sizce bu oyun alanı beşikler var ya; onlar kullanışlı mı ???
yoksa şu ahşap olanları , altları falan çekmeceli olanlar var ya onlar mı iyi??
ben oda falan almayacağım, malum kiracıyız...oyüzden tek beşik alacağım ama ne alacağım...:44::44:
bana bi fikir verin kızlar....
aynen benim babam.. Geç geliyor benimki nie geliyor kaçta geldi.. Diycem öbür karı bırakmamış:))))))))))) adamın leşi geliyor eve ..
Ay yine akşam ağlarız artık.. Osman var.
ben oda falan almayacağım, malum kiracıyız...oyüzden tek beşik alacağım ama ne alacağım...:44::44:
aynen benim babam.. Geç geliyor benimki nie geliyor kaçta geldi.. Diycem öbür karı bırakmamış:))))))))))) adamın leşi geliyor eve ..
Ay yine akşam ağlarız artık.. Osman var.
valla kaynanam Allah öle değil yaa iyi de desem kötü de desem hep benden yana oluyo Allah var görümcelerde öledir sağolsunlar.. hamile oldugumu duyduklarındna bu yana hep ararlar hiç öle erkek muhabbetide olmadı hatta eltimin biri inş. kızın olur ilk çocuk kız oldumu çok rahat oluıyo falan demişti.. kalabalık ailesi ama hiç sizin gibi konular geçmedi yaa eşim 12 kardeşler 1 tane bekar sadece isim konusunda hiç bişi demediler ne desek ismiyle büyüsün inş. dediler çok şükür öle şey görmedim eşimden de görmedim daha ben bişey desem onlar ne karışır biz bi aileyiz der atar kenara :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?