2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim, hepinizin söylediklerini tek tek okudum...böyle giderse oyun alanı alcam sanırım..hem fiyatıda uygun diğerlerine göre..maddiyatıda düşünmek zorundayım....

kendinize iyi bakın ...iyi sohbetler..

ya kızlar acıl!!!! yardım diş fırcalarken dısım kanıo durmadan bıse degse elım degse kanıo hıc olmasdı bole ya nıekı acaba

diş etini ılık tuzlu suyla gargara yapman lazımmış ben çalıştığım hastanedeki diş hekimini aradım o bunun diş etlerini rahatlatıcağını ama hamilelik döneminde kanamaların normal olduğunu ancak yinede kadın doğum uzmanınıza diş etlerinizin kanaması yogunsa istişare edin dedi
umarım çabuk geçer bende bugün yemek yiyemiyorum neden bilmiyorum

bnm ondan war canım gayet kullanışlı sallanabiliyorda arakatta war bn çok memnunum..
bu bebik yatak odamda park yatakta yatar, kızımada büyüyen karyola alacağım büyüynce genç yatağa dönüşebilen, onun odasını ayırıcam taşınınca baharda..
seninki yine iyi bnm kaynanam 11aylık olan kızıma dahi bi çorap almadı
ewet bnm kocamda sağolsun hep sawunur ezdirmez laf söyletmez asla.. benim yanımda olmasada arkamdan hep beni öwer annesine kawga eder o benim karım der.. ben neysem o da o bana bişey olsa ömür boyu ona bakmak boynunuzn borcu der ooo neler neler..
daha 2,3 saat önce ''1ewimiz war, 1tanede daha alıcam biri oğluma biri kızıma,bi tanede karıma alıcam, sonra bırakıcam işi gücü gezicem karımla çocuğumla diyo babasına... sewerrim onu bu yönden şükürler olsun
bende de erişteli yeşil mercimek çorbası, islim kebabı, pilav var.bide salata.offffff kocişi beklemeden yesem mi
bnde çok yaparım o çorbayı çok ta sewerim..
kız hamiş hamiş yemek yemekiçin kocanımı bekliosun kendine doldu ye azar azar kocan gelince onlada yersin

yaaaa ne olur kötü olma tamam mı. Sakin ol gideceğini biliyormu eşin.. Bidaha beni zme diye de ekle..

kizlar benim bebe oynamaya basladi Oleyyyyyyy Cok sükür hissettirdi cadi kendini bugünde
hadii gözünaydın.. Uyumuştur annesi yada sen hissetmedin bugun bende az hissettim halbuki dün kıprkıpırdı

egeee sennın dıs sorunun vardı dımı naptın??(benmı yanlıs hatırlıom yoksa)

evet cnm kanama yapıyor diş etleirm kötü

yok apse degılde kanama sadece ya vampir gıbı one ole kan emıcı yaratıklara donuom dış macunumuz zaten sensodın aman ne bılım ıste kan tutyo fena olyom aslında gece fırcalayıp kocamın teepesınde hırrrrrrrrmııııııııı yapsam

dişlerde hassasiyet oluyor hamilelikte ilk gebeliğimde de her fırçalamada kanardı bundada öyle

Seninle ayni durumdayiz canim ama benim kaynanamlar daha uzak 3000km var arada:) Görümcemler felan burda ama.

bi kaç seneyekadar tayin aldırcaz zaten, uzaklaşmak iyi olucak..

ya kızlarbu arada benim de diş eti kanaması sorunu yaşıyorum. dişimi telle fırçalsam kanamazdı ilk defa oluyo böle bişey, dün yattığım yerde kanamış durduk yerde yaa korktum bende, gebelikte diş hassasiyetini bilirim de çürük falan olur zannederdim.ne zaman geçecek acaba

kizlar bisi daha sorcam siz hep ayni tarafdami hissediyorsunuz ben herzaman sag tarafimda hissediyorum kizimi sizdede öylemi? Yoksa degisiyormu?

kizlar bisi daha sorcam siz hep ayni tarafdami hissediyorsunuz ben herzaman sag tarafimda hissediyorum kizimi sizdede öylemi? Yoksa degisiyormu?

benım kuşumda sagda durmadan suan bıle hıssedıom heheehehehehe sonunda alısverıs yapabılcem ılk hayalım arkası ponponlu tavsan tulumu almak olcak lcw da var cok guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…