ne olduuuuuuuuuuuuuuu tırstınmı:))))))))))))
benden psikopatlarıda var..
ne olduuuuuuuuuuuuuuu tırstınmı:))))))))))))
benden psikopatlarıda var..
hehehhe bende bu aksam yapıcammm.benımde esım dun balık yaptı ama yıyemıorum kendıme ayrı yemek yapıcam bgnn:):):):)
afıyet olsun bıze:)
Kizlar benim bebe oynamaya basladioleyyyyyyy cok sükür hissettirdi cadi kendini bugünde
Kizlar benim bebe oynamaya basladioleyyyyyyy cok sükür hissettirdi cadi kendini bugünde
ya kızlar acıl!!!! yardım diş fırcalarken dısım kanıo durmadan bıse degse elım degse kanıo hıc olmasdı bole ya nıekı acaba
bnm ondan war canım gayet kullanışlı sallanabiliyorda arakatta war bn çok memnunum..selam kızlar iyi sohbetler...
bişey sorcam size, sizce bu oyun alanı beşikler var ya; onlar kullanışlı mı ???
yoksa şu ahşap olanları , altları falan çekmeceli olanlar var ya onlar mı iyi??
ben oda falan almayacağım, malum kiracıyız...oyüzden tek beşik alacağım ama ne alacağım...:44::44:
bana bi fikir verin kızlar....
seninki yine iyi bnm kaynanam 11aylık olan kızıma dahi bi çorap almadıbenim kaynanamda sağolsun hamile kaldığımda bi hırka örmeye başladı, daha yeni bitirdi. kendi annem bi valiz alışveriş yaptı, 10 parça ördü. alıp sattığı hiç umrumda olmaz da patavatsızdır benim kaynana... çocuğunuz oğluma benzesin daha güzel olur diyo, tüm sülalesi benim gibi bir gelini olduğu için onu kıskandıkları halde... aynı odada otururken sürekli bana bakar saatlerce beni süzer, sonra bişey bulur senin buranda bu var der...elim ayağıma dolaşır o bakarken niye bakıyo acaba derim. kulaklarım gayet düzgün olduğu halde çocuk sana benzerse kulağı kepçe olur dedi geçen gün, benzesin benim çocuğum inş. heryeri bana benzer dedim. bi görümcem var düşman başına, 2 sene çocuk düşünmeyen görümce ben hamile kalınca çalışmalara başladı. daha arayıpta hamileymişsin hayırlı olsun demedi. görümcemi saymazsak eşim tek çocuk, anasını da bacısını da sevmez eşim zaten, huylarından dolayı, utanır onlardan bazen... anladım ki iş eş te bitiyo. kaynanam bana durduk yere tavır yapar eşim bunu farkettiği anda kaynanamı azarlar, 1 hafta konuşmaz. sonra da '' anneme tavır yaptım aşkım iyi yapmışmıyım '' der
bnde çok yaparım o çorbayı çok ta sewerim..bende de erişteli yeşil mercimek çorbası, islim kebabı, pilav var.bide salata.offffff kocişi beklemeden yesem mi
yaaaa ne olur kötü olma tamam mı. Sakin ol gideceğini biliyormu eşin.. Bidaha beni zme diye de ekle..bugün kocam da mümkünse gözüme gözükmesin zaten, hiç sevgi duymuyorum şu anda kendisine karşı..
Cuma akşama gebzeye bilet aldım, pazar gece de dönerim 3 gün ayrı kalsın da görsün gününü..
hadii gözünaydın.. Uyumuştur annesi yada sen hissetmedin bugun bende az hissettim halbuki dün kıprkıpırdıkizlar benim bebe oynamaya basladiOleyyyyyyy Cok sükür hissettirdi cadi kendini bugünde
egeee sennın dıs sorunun vardı dımı naptın??(benmı yanlıs hatırlıom yoksa)
diş etini ılık tuzlu suyla gargara yapman lazımmış ben çalıştığım hastanedeki diş hekimini aradım o bunun diş etlerini rahatlatıcağını ama hamilelik döneminde kanamaların normal olduğunu ancak yinede kadın doğum uzmanınıza diş etlerinizin kanaması yogunsa istişare edin dedi
umarım çabuk geçer bende bugün yemek yiyemiyorum neden bilmiyorum
Seninle ayni durumdayiz canim ama benim kaynanamlar daha uzak 3000km var arada:) Görümcemler felan burda ama.
Ege ağam, ben bu yavru kuşu nasıl oynatam....
Rüşvet verdim yemedi....
Çiko yedim tepki vermedi....
Taktik ver bakam marabana...
benim tam göbek deliğimin orda..kizlar bisi daha sorcam siz hep ayni tarafdami hissediyorsunuz ben herzaman sag tarafimda hissediyorum kizimi sizdede öylemi? Yoksa degisiyormu?
kizlar bisi daha sorcam siz hep ayni tarafdami hissediyorsunuz ben herzaman sag tarafimda hissediyorum kizimi sizdede öylemi? Yoksa degisiyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?