2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim yaaaa...
Ben her perşembe gecesi okuyorum alışkanlık....
İnan hep seni, candaşı, yağmurbuseyi de anıyorum canım....
Ama sana özel gene okurum..İstediğin dua olsun...Bu perşembe okuyacağm tamam mı....
Hiç dertlenme,senin meleğin de gelecek en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli inşallah...

Hasret almanyadayim canim. Evet bizde gidicez yarin bakalim ne diyecekler.
Seydam hep aklimdasin canim. Burda ilk yazdigim kisiler arasindasin cünkü. Insallah en kisa sürede sende verirsin güzel haberleri tekrar. Dualarim seninle canim

ben de kaynanam gibi başlıyomuşum yemek yapmayı biliyonmu, oğluma iyi bak o benim kıymetlim bilmemne..
oyarımmmm
yeterli sanırım

kızımın ısım annesıııı ayy bende cok ısınmaya basladım cnm yaa...
hem bızım ıgrenc soyıısmlede uyumlu oluyorr "duru güveli"
kızma bende bi gülcem
hahahahahahaha
allahtan isim kurtarıyor..

ayyyyy canım havuclu top cektııı hındıstan cevızlı ondan yapıom

kızım bak seni varya dayak manyağı yaparım deliiiiiiiiiiiiii

burda anlatılmaz öyle şeyler. sadece ben söylerim siz aşerersiniz. tamam mııııı

Allah sana hayırlı evlatlar nasip etsin dualarda hep senleyiz

Seydam canım sende bizim dualarımızdasın. Rabbim en kısa zamanda bir evlat versin sana. Hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.. Seni çokkkkkkkkkkk seviyoruz..

Seydam canım sende bizim dualarımızdasın. Rabbim en kısa zamanda bir evlat versin sana. Hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.. Seni çokkkkkkkkkkk seviyoruz..

tatlı mandalinaaaaaaaa
ay ewt ya çok değişik bi duygu( kim bilir ne düşünmüştür
onunki kivici canım ne de olsa akdeniz çocuğu
tropik takılıyo öykü hanım:)
kızım nasıl 16 hazirana wersin zaten normaldoğursam 11 hazirana falan gelio.. 16 hazirana sezaryen gün wermeleri imkansız.. 36 mayıs demiş olmasın:44:
kizlar liste guncellenmiyormu yaaa cinsiyetini ögrendim bende leylaya özel msj attim ama eklememis
senin erkekti dimi.. dğeişmed,?

aman uyuz karı 6 tane havuc bunları kucuk rendeden gecır yarım su bardagı seker ve bır su bardagı su ekle ıyıce pişir sonra yarın su bardagı cevızı dok ıcıne ıcıne bır paket potibor bıskuvıyı ez yuvarla hamur kıvamında sonra hındıstan cevızıne bula bu kadar yanı al yap egeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yeterı bılırsen yeter heeeeeeeeeeeeeeeeee

bende ayni durumdan sikayetciyim canim özel msj attim ama ilgilenen olmadi. Keske hamile olan birisi yapsaydi listeyi daha iyi olurdu aslinda.
ewt bncede neden leyla yaptı ki ilk başta burdan biri üstlenebilirdi.. daha sağlıklı olurdu her an her gelişmden haberdar olan biri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…