wuuu soyisimle süper olmuş kız
selam kizlar
masallahbebisleriniz hareketlenmis merakimdan okuyorum en sonunda dayanamayip agliyorum ,hep aklimdasiniz sizleri cok özlüyorum hamileligimi ,melegimi ..daha iyiyim ama aglamalarim hala devam ediyor öyle zorki rabbim kimseye vermesin....
neseli zamaninizda yazmakla yazmamak arasinda kaldim ama beni biliyorumki en iyi sizler anliyorsunuz.. sizlerden dua istemeye geldim eger vaktiniz olursa benim icin 1 er kez yasin süresi okurmusunuz?? eger okuyan olursa bana özelden bildirirse cok sevinirim?? rabbim hepinizi yavrusuna kavustursun insallah dualarimdasiniz ...hepinizi öpüyorum kendinize meleklerinize cok cok iyi bakin
ayyyyy canım havuclu top cektııı hındıstan cevızlı ondan yapıom
oyarımmmm
ben de kaynanam gibi başlıyomuşum yemek yapmayı biliyonmu, oğluma iyi bak o benim kıymetlim bilmemne..
kızma bende bi gülcemkızımın ısım annesıııı ayy bende cok ısınmaya basladım cnm yaa...
hem bızım ıgrenc soyıısmlede uyumlu oluyorr "duru güveli"
kizlar liste guncellenmiyormu yaaa cinsiyetini ögrendim bende leylaya özel msj attim ama eklememis
kizlar liste guncellenmiyormu yaaa cinsiyetini ögrendim bende leylaya özel msj attim ama eklememis
selam kizlar
masallahbebisleriniz hareketlenmis merakimdan okuyorum en sonunda dayanamayip agliyorum ,hep aklimdasiniz sizleri cok özlüyorum hamileligimi ,melegimi ..daha iyiyim ama aglamalarim hala devam ediyor öyle zorki rabbim kimseye vermesin....
neseli zamaninizda yazmakla yazmamak arasinda kaldim ama beni biliyorumki en iyi sizler anliyorsunuz.. sizlerden dua istemeye geldim eger vaktiniz olursa benim icin 1 er kez yasin süresi okurmusunuz?? eger okuyan olursa bana özelden bildirirse cok sevinirim?? rabbim hepinizi yavrusuna kavustursun insallah dualarimdasiniz ...hepinizi öpüyorum kendinize meleklerinize cok cok iyi bakin
bende ayni durumdan sikayetciyim canim özel msj attim ama ilgilenen olmadi. Keske hamile olan birisi yapsaydi listeyi daha iyi olurdu aslinda.
eee öyleece kaldikmi yani ortada.....
eee öyleece kaldikmi yani ortada.....
tatlı mandalinaaaaaaaaBen mandalina yiyemiyorum ekşi hiç bişey istemiyo benim yavruuuu...
Ama varya, dediğin tepkiyi kiviye veriyo bende farkettim..Deliriyo kuzu yaa..İnanılmaz oluyor..Ama tabi ofiste yok, evde akşam yiyeceğim, babası da kızını okşayacak, o da babasına tekme atacak inşallah...
geri geldiiiiiim
ayy dün ne oldu biliomusunuz
eşimden evvel aramızda hiç birşey olmayan ama böyle bir ilgisi olan birisi vardı sonra yanımdaki arkadasımı erkek arkadasım sandi ve benimle küsmüştü neyse
arada bir işe gelirken görürüm bu cocugu ben her gördüğümde de panik atak geciririm salak gibi :) küs ya hala konusmuyor neyse
dün işe gelirken motorda yine gördüm
bende göbek kocaman, üzerimde kaztüylü kabarık anorak penguen gibiyim .. gittim arkada bir yere oturdum ama bilmiyorum hamileliğimi anladı mı anlamadı mı
cok tuhaf oldum bu kez ama yani ne bileyim içimde bebeğim önceden alyansımla gördüğünde tuhaf olmustum ama şimdi dahada tuhaf oldu
tropik takılıyo öykü hanım:)onunki kivici canım ne de olsa akdeniz çocuğu
kızım nasıl 16 hazirana wersin zaten normaldoğursam 11 hazirana falan gelio.. 16 hazirana sezaryen gün wermeleri imkansız.. 36 mayıs demiş olmasın:44:anlasılan senınkı delık hastası ay yerım ben onu kızlar bıde bıse dıcem bana deılerkı sezeryan dogumum 16 hazırandı ebe dedıkı bana 16 sına sezeryan degıl normal dpgumn bıle kalmaz dogurun dedı ay cok heycanlandım
senin erkekti dimi.. dğeişmed,?kizlar liste guncellenmiyormu yaaa cinsiyetini ögrendim bende leylaya özel msj attim ama eklememis
oyarımmmm
yeterli sanırım
kızma bende bi gülcem
hahahahahahaha
allahtan isim kurtarıyor..
kızım bak seni varya dayak manyağı yaparım deliiiiiiiiiiiiii
burda anlatılmaz öyle şeyler. sadece ben söylerim siz aşerersiniz. tamam mııııı
tatlı mandalinaaaaaaaa
tropik takılıyo öykü hanım:)
ewt bncede neden leyla yaptı ki ilk başta burdan biri üstlenebilirdi.. daha sağlıklı olurdu her an her gelişmden haberdar olan biri..bende ayni durumdan sikayetciyim canim özel msj attim ama ilgilenen olmadi. Keske hamile olan birisi yapsaydi listeyi daha iyi olurdu aslinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?