2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay anlamadım bacım bende 15 mayıstan sonra cantam hazır olur zaten hup deemeden cıkarı verırım sonra onuda ole gorunce ölü verırım

ben geldııımmmm
kızlar kocam ve grıp olduk bugun doktordaydım tabıı karneydı donem sonuydu derken yoruldum ıstırahat verdı..
gıremedım aklım sızlerdeydı ama meraktaydım:))
sızlerde ne var ne yok umarım bı sıkıntı yoktur.
seydam senın ıcın dua edecegım hıc moralını bozma allah en kısa zamanda mutlu haber almanı saglasın canım..

kızlar ben çıkıyorum bugunlük baya bi ara vermeden takıldım yarın güzelliklerle burda olmak dileği ile hoşçakalınnn. bizi özleyin:)))))))))))

Son düzenleme:

gecmis olsun cnm

hosgeldin canim gecmis olsun
ne olsun bi sknti yok bizde skldik artik ciksin icimdeki su sey uyuyamiyorum

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine...
Herkes hasta,salgın var tam hastalık havası..
Geçmiş lsun bol bol istirahat et..

saolun kızlarr
bu arada bugun aıle hekımımıze gıttık gebe takıbı ıcın hemen adımı aldılar cok ılgılendıler sasırdım bayaa:))
yatış pozısyonumu bıle anlattılar bacaklarımı kontrol ettıler sısme varıs su toplama var mı dıye bebısınde yeterlı makıne olmadıgı ıcın sadece kalbının atısını duydum:))

hawuçlar kaç cm olacak,önemlimi bebüküm

Valla şanslıymışsın sen..Benimle hiç ilgilenmediler..Hiç bişey kontrol etmedikleri gibi, aşıyı sordum martta gel deyip gönderdiler..

hawuçlar kaç cm olacak,önemlimi bebüküm

Bu arada ben bu havuç toplarını şöle yapıyorum o daha hafif ve daha kolay oluyor... 1 bardak havuç ve 1 bardak şekeri pişirip üstüne 1 bardak irmik ve 1 bardak süt koyup pişiriyorsun sonra da soğuyunca hindistan cevizine bulayıp servis ediyorsun.. çok hafif oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…