tatlı mandalinaaaaaaaa
ay ewt ya çok değişik bi duygu ( kim bilir ne düşünmüştür
tropik takılıyo öykü hanım:)
kızım nasıl 16 hazirana wersin zaten normaldoğursam 11 hazirana falan gelio.. 16 hazirana sezaryen gün wermeleri imkansız.. 36 mayıs demiş olmasın:44:
senin erkekti dimi.. dğeişmed,?
ben geldııımmmm
kızlar kocam ve grıp olduk bugun doktordaydım tabıı karneydı donem sonuydu derken yoruldum ıstırahat verdı..
gıremedım aklım sızlerdeydı ama meraktaydım:))
sızlerde ne var ne yok umarım bı sıkıntı yoktur.
seydam senın ıcın dua edecegım hıc moralını bozma allah en kısa zamanda mutlu haber almanı saglasın canım..
hosgeldin canim gecmis olsunben geldııımmmm
kızlar kocam ve grıp olduk bugun doktordaydım tabıı karneydı donem sonuydu derken yoruldum ıstırahat verdı..
seydam senın ıcın dua edecegım hıc moralını bozma allah en kısa zamanda mutlu haber almanı saglasın canım..
kızlar ben çıkıyorum bugunlük baya bi ara vermeden takıldım yarın güzelliklerle burda olmak diği ile hoşçakalınnn. bizi özleyin:)))))))))))
kızlar ben çıkıyorum bugunlük baya bi ara vermeden takıldım yarın güzelliklerle burda olmak dileği ile hoşçakalınnn. bizi özleyin:)))))))))))
ben geldııımmmm
kızlar ben çıkıyorum bugunlük baya bi ara vermeden takıldım yarın güzelliklerle burda olmak dileği ile hoşçakalınnn. bizi özleyin:)))))))))))
kızlar bende cıkmak üzere toparlanacağım
herkese byyyyyyyyyyyy
hawuçlar kaç cm olacak,önemlimi bebükümaman uyuz karı 6 tane havuc bunları kucuk rendeden gecır yarım su bardagı seker ve bır su bardagı su ekle ıyıce pişir sonra yarın su bardagı cevızı dok ıcıne ıcıne bır paket potibor bıskuvıyı ez yuvarla hamur kıvamında sonra hındıstan cevızıne bula bu kadar yanı al yap egeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yeterı bılırsen yeter heeeeeeeeeeeeeeeeee
hawuçlar kaç cm olacak,önemlimi bebüküm
saolun kızlarr
bu arada bugun aıle hekımımıze gıttık gebe takıbı ıcın hemen adımı aldılar cok ılgılendıler sasırdım bayaa:))
yatış pozısyonumu bıle anlattılar bacaklarımı kontrol ettıler sısme varıs su toplama var mı dıye bebısınde yeterlı makıne olmadıgı ıcın sadece kalbının atısını duydum:))
Valla şanslıymışsın sen..Benimle hiç ilgilenmediler..Hiç bişey kontrol etmedikleri gibi, aşıyı sordum martta gel deyip gönderdiler..
ay ben koptum kızlar, geçmişi okuyordum bunu gördüm sonra direk mevzuya girdim... öldüm gülmekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?