Bu arada ben bu havuç toplarını şöle yapıyorum o daha hafif ve daha kolay oluyor... 1 bardak havuç ve 1 bardak şekeri pişirip üstüne 1 bardak irmik ve 1 bardak süt koyup pişiriyorsun sonra da soğuyunca hindistan cevizine bulayıp servis ediyorsun.. çok hafif oluyor
havuc olayıda nerden cıktı ayooll
Gözümüz döndüüüüüüüüüüüüüüü.....
Çarpılacağızzz....
Şahsen ben çarpılacağım yakında,sizi bilemem...
Ahhh, kociş ahhhh...Ben seni o kadar savunuyom, sen bana bi şeker vermiyon....
Aaaaa, bak ben bu şeklini bilmiyordum, öbür türlü yapıyordum hep...Bu da aklımda olsun, bundan da yaparım bi ara...
Kızlar konu kayıyor, çıkıyorum benn..
Kocişimin yanına gdeyim..Özledim keratayı...
Hadi hepinize iyi akşamlar...
Kızlar konu kayıyor, çıkıyorum benn..
Kocişimin yanına gdeyim..Özledim keratayı...
Hadi hepinize iyi akşamlar...
hawuçlar kaç cm olacak,önemlimi bebüküm
deliii
zaten öle yapılmazmı patatesli hawuçlu.. bizde öle yaparız ama bu kadınınki başka oluyo ya hem suyu hem köftesi:89:
sen nasıl yapıosun içini?
selam kızlar öyle hastayımki,Bade de hasta
bütün gün dr daydık, çocuk dr, ben tsh için kan verdim,
yarın nasipse kontrolüm var...
hasretçiğim, zaten öyle oluyo evet ama patates-havuç yerine nohut koyanda gördüm ben,
içine ince bulgur, 1 tane yumurta, kırmızı biber, biraz un ve tuz koyuyorum ben....
hamileik psikolojisi işte ahh ahhhhhhhavuc olayıda nerden cıktı ayooll
bi ara toplu şeker operasyonu düzenliyelim bnce:94: hormonlar tawan yapmış durumda da:78:Gözümüz döndüüüüüüüüüüüüüüü.....
Çarpılacağızzz....
Şahsen ben çarpılacağım yakında,sizi bilemem...
Ahhh, kociş ahhhh...Ben seni o kadar savunuyom, sen bana bi şeker vermiyon....
kızım bizler hepimiz manastırda kalmış rahibeler gibiyiz:))) lütfen afrodizyak etkisi yaratacak meywelerden we cisimlerden bahsetmeyelimallah senı varya len bır havuc topu dedım işi nerelere döktunuz ay bayılacam sımdı yaaaaaaaaaaaaa
çok geçmiş olsun canım yaa..selam kızlar öyle hastayımki,Bade de hasta
bütün gün dr daydık, çocuk dr, ben tsh için kan verdim,
yarın nasipse kontrolüm var...
hasretçiğim, zaten öyle oluyo evet ama patates-havuç yerine nohut koyanda gördüm ben,
içine ince bulgur, 1 tane yumurta, kırmızı biber, biraz un ve tuz koyuyorum ben....
kızlar çok utanıyore
kaynanam için hep diyodumya kızım 11aylık oldu daha bir çorabını görmedim die
kadın az önce bir torba örgü getirdi önüme koydukazak, hırka, yelekler, süweter... neredeyse 10 parça şey örmüş kızıma biriktrmiş getrdi hepsini..
şimdide oğluma örecekmiş beraber gidelim sen beğendiğin renkleri ipleri seç ben başlarım dedi.. 1gecede 1 yelek örüyorum dedimutlu oldum walla..
e be kadın şu yaptığının 1tanesini yapıp en başta çam sakızı çoban armağanı getrseydinde benide bu kadar sardırmasaydın kendine
bnde arkadaşımın kaynanasına bi sürü örgü siparişi wermiştim parayla örsün, ören kimsem yok die:26: olsun onlarda güzel örnekler o da örsün o da:))))
kızlaaar bugün detaylı ultrason yaptırdık çok şükür herşey yolundaa.. ama benim gribim devam edio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?