2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Aaaaa, bak ben bu şeklini bilmiyordum, öbür türlü yapıyordum hep...Bu da aklımda olsun, bundan da yaparım bi ara...

zaten öle yapılmazmı patatesli hawuçlu.. bizde öle yaparız ama bu kadınınki başka oluyo ya hem suyu hem köftesi:89:
sen nasıl yapıosun içini?

selam kızlar öyle hastayımki,Bade de hasta
bütün gün dr daydık, çocuk dr, ben tsh için kan verdim,
yarın nasipse kontrolüm var...
hasretçiğim, zaten öyle oluyo evet ama patates-havuç yerine nohut koyanda gördüm ben,
içine ince bulgur, 1 tane yumurta, kırmızı biber, biraz un ve tuz koyuyorum ben....

kızlar çok utanıyore
kaynanam için hep diyodumya kızım 11aylık oldu daha bir çorabını görmedim die
kadın az önce bir torba örgü getirdi önüme koydu kazak, hırka, yelekler, süweter... neredeyse 10 parça şey örmüş kızıma biriktrmiş getrdi hepsini..
şimdide oğluma örecekmiş beraber gidelim sen beğendiğin renkleri ipleri seç ben başlarım dedi.. 1gecede 1 yelek örüyorum dedi mutlu oldum walla..
e be kadın şu yaptığının 1tanesini yapıp en başta çam sakızı çoban armağanı getrseydinde benide bu kadar sardırmasaydın kendine

bnde arkadaşımın kaynanasına bi sürü örgü siparişi wermiştim parayla örsün, ören kimsem yok die:26: olsun onlarda güzel örnekler o da örsün o da:))))

havuc olayıda nerden cıktı ayooll
hamileik psikolojisi işte ahh ahhhhhh
bi ara toplu şeker operasyonu düzenliyelim bnce:94: hormonlar tawan yapmış durumda da:78:
allah senı varya len bır havuc topu dedım işi nerelere döktunuz ay bayılacam sımdı yaaaaaaaaaaaaa
kızım bizler hepimiz manastırda kalmış rahibeler gibiyiz:))) lütfen afrodizyak etkisi yaratacak meywelerden we cisimlerden bahsetmeyelim:84:
çok geçmiş olsun canım yaa..
biz pirinç koyuyoz.. bide yuwarladıktan sonra unlu tepsiye atıyoruz sallıyoz bi öyle tencereye atyoruz kaynanam bide nane katıyo içine, ama gerisini bilmiorum sanırım salçada koyuyor azcık:44:

kadıncağızın içinde varmış demekki ne güzel işte.. aranızda bi tatsızlık varsa bu sayede sende biraz yumuşamışsındır aranız düzelir.. genede Allah razı olsun.. bende kaynanama ördürcem .. örcekler tabisi torun istemeyi biliyolar minik minik bişiler yapamıcaklar mı yani anneme de uyku tulumu ördürüyorum çok tatlı oluyo

merhaba kızlar.liste işini leyla bana gönderdi ama olmuyor..benim bir fikrim var:)2011 haziran anneleri listesi diye bir topik açsanız sizden birisi sadece liste ve guncekl bilgilerinizi ekleseniz,zamanı olan sürekli ilgilenecek birisi..bende ilk sayfadaki listeyi siler o topiğin adını yazarım sadece...hayırlı doğumlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…