2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aaa biz bunun turkuazını aldıkkkkkkkkkkkkk
şimdi içeride kurulu :) tentesizi ama bizdeki

:) ikisinden birini alıcam. ikisini de çok beğendim ama karar veremiyorum, tek farkı tentesi... nasıl çok güzel demi, tentesizini gördüm çok beğendim ben, sonra ötekini gördüm arada kaldım

liste guncelleme....

Son düzenleme:
:) ikisinden birini alıcam. ikisini de çok beğendim ama karar veremiyorum, tek farkı tentesi... nasıl çok güzel demi, tentesizini gördüm çok beğendim ben, sonra ötekini gördüm arada kaldım

valla tentesiz bizdeki ben öbürünü görmedim zaten :) kurulumu falanda cok kolay
o kadar hoşuma gitti ki evin içinde gördükce gülesim geliyor :) mutlu oluyorum

valla tentesiz bizdeki ben öbürünü görmedim zaten :) kurulumu falanda cok kolay
o kadar hoşuma gitti ki evin içinde gördükce gülesim geliyor :) mutlu oluyorum

çok şeker amaaa :) iç yatağını da aldınmı? ha bi şunu merak etmiştim bu beşiğe bakarken, iç yatağı konduktan sonra sanki bebek yukarıya çok yakın olcak, mesafe kısa, bebek hemen aşağı düşebilir gibi geldi, yataksız gördüm ben. yatağı koyduysan daha iyi anlamışsındır sen?

slm kızlar nasılsınız bayadır nte giremiyorum görüşemedik ben18+2 yim sonunda bebeişin cinsiyetini öğrenebildim kızımız olacakmış çin takviminde kız gözüküyodu adına daha karar veremedik kayra ceren düşünüyorum ama bakıcaz artık hayırlısı

kızlaaaarrrrr.....

Benim laptop sorunlu bu aralar, kocişimin tlfndan giriyorummm..

Bugun dr.a gittm ve ve veeee bebeğimin cinsiyetini öğrendimmm....

%70 kız olarak bilinen bebeğm bi ERKEKK..

erkek istiyodum ztn Rabbim gönlüme göre verdi... Allah herkesin gönlüne göre versn inş...

gargara verdi doktor boğaz ağrım için ama yapamıyoruuuuumm ooofff ne zaman iyileşip normale dönücemmm yaa dünyada sağlıktan mühimi yokkk

günaydın arkadaşlarrrrr keyifler nasılll
ben afedersiniz kabız oldum kabus gibiyimmm
bildiğiniz bi çözüm var mı Allah aşkına

günaydın arkadaşlarrrrr keyifler nasılll
ben afedersiniz kabız oldum kabus gibiyimmm
bildiğiniz bi çözüm var mı Allah aşkına

Aç karnına soğukk süt...Bende en etkilisi bu...Sütle cornflakes yapıp yiyebilirsin mesela...
3 tane Kuru kayısıyı akşamdan ıslat,sabah onları ye, ıslattığın suyu da iç...
Kuru incir de aynı etkiyi yapıyor..
Bi de yeşil sebzeler....

kuzuuu sutte kabız yapmıomu ben ole bılıom ama belkı sogugu ııdırrrrr

bu aradaaaaa aksam 4 tane kıvı yedım yıne bısıııı yokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…