2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım dikkat et kendine,salgın var herkes hasta...Geçmiş olsun.

Hasret, demek ki kaynanan bizim topiğe onu şikayet etmni bekliyormuş...Okudu da utandı mı ki..
Neyse, sonuçta yapmış yaa,sen bütün kötülerini tek tek say, bi bakarsın hepsi düzeliverir sırayla.

kızlaaar bugün detaylı ultrason yaptırdık çok şükür herşey yolundaa.. ama benim gribim devam edio

Canım gözünaydın...Çok sevindim..Grip için de dikkat et kendine, C vitamini al bol bol geçmiş olsun..

Hayırlı olsun canım, topiğe bi kız daha geliyor..Maşallah...

Bizim topiğin erkekleri de nazlı anacım, önce kız biliniyorlar, sonradan belli ediyorlar kendilerini...Hayırlı olsun..

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

kuzuuu sutte kabız yapmıomu ben ole bılıom ama belkı sogugu ııdırrrrr

bu aradaaaaa aksam 4 tane kıvı yedım yıne bısıııı yokkkk

Günaydın canım....
Valla bende yapmıyo süt kabızlık falan...Ama hamileyiz herşey değişiyo..Yoğurt çok severek yerdim eskiden, her öğünde yerdim, şimdi yoğurt yediğimde acayip gazım oluyo mesela...Sapıttı bütün vücut...Ama süt bana kabız yapmıyor..
Kızım çocuğun vakti zamanı gelmemiştir, zorlamasana..Sorma dün benimkii de küstü ya bana, akşam kivi yicektim gönlünü alacaktım, eve bi gittim benim yamyam kocam 3 tane kalmıştı zaten, hepsini de yemiş....Soğukta yağmurda kıyamadım da göndermeye...Yemedim, zilli hanım da dün hiç hareket etmedi..Sen de acele etme, hem belki seninki başka bişeye tepki verecektir...Çoğu çikooya oynuyo mesela, ben hergün çiko yiyorum benimki çikoya oynamıyor..

ediyorum ama bilmiyorum burnum tıkandı ufff. kızz mıhtar benim göbekde çıktı haa bu hafta valla odadakiler gderse bi çekiyimde gör

Çek çek...Çıkmıyo diye diye çıkardın göbeği...Hadi maşallah..Büyüyo kuzucuk...Artık daha hızlı büyüyorlarmış...
Havalar soğuk ya kızlar, hepiniz dikkat edin kendinize...

İçinizde en gariban da benim kızım...
Evde klima yok, soba yok...Geçen ay taşınacaz diye herşey kaldırıldı...Yeni evde de 1 ay şantye elektrği kullanacağız, müteahit klimayı taktırmayın motoru yanabilir, yüksek gelebilir diyor..
Yollar kazılı, hergün 15-20 dakika otobüs durağına yürüyorum soğuktaa...
Ofistekilerin hepsi grip..Hele biri enfeksiyon kapmış...
Allaha emanet yaşıyoz kızımla ikimiz....

Günaydın canım...
Nasılsın biraz daha iyileşebildin mi bugün keyfin yerinde mi...
Osman ne oldu kız, ağladın mı, ağlamasaydın..
iyiyim cnmm kahvaltımı yapıyorum hemde size yazıyorumm.. osmana ağlamadım ama ali kaptan pişman oluyor buda bende mutluluk yapıyor.:)

gunaydınnn fıstıkkk bgn nasılsın cnmm

canım iyiy,m sen nasılsınn.
burda iyieşmek mümkün değil bu soğıukta hiçbişey yanmıyor ayağımın altında ısıtıcı var 1000 metrekare yere g..t kadar ısıtıcı.. palto ile çalışıyorum ama patron gelince ısınır biz insan değiliz ya.onun dışında sizin gibi sıcak insanlarla olmaktan çokkkkkkkk mutluyummm.....

oyyy kuzum dikkat et kendine fazlada yorma kendini valla bende yrüyorum ya işden eve öğlen de gidip geldiğimden artık yorulmaya başladım önceleri 15 dk geliyordum şimdi ise yarım saat sürüyo gelmem sabah öğle git gel akşam git toplamda 2 saat sürmüş oluyo artık nefes nefese kalıyorum valla

EVET TEYZESİİİİ ARTIK BEN BURDAYIM DİYOOOO:d
hadi gözünaydın çıkardın göbüşü sonunda..

amaninnnnnnn delimisin bu soğukta bişey yanmadan durulur mu..
yaklaşma kimseyey c vitamini al bolbol

Afiyet olsun canım...
Isıtıcıyı kapatma hiç, insan soğuğu ya ayağından ya göğsünden alır derler ya..Ayaklar bari ısınsın...
Ne vicdansız ya sizin bu patronlar..Rabbena hep bana yapıyorlar...Sinir oluyorum..

Diyecek tabi annesii...Daha dur, çok hızlı tekmeler atacak, babasına da ben burdayım diyecek....
MAŞALLAH HAREKETLERİ ARTIK DAHA SERT İYİCE HİSSETTİRİYO DÜN HİLMİYE GÜLMYE BAŞLADIM DEDİM MAL GİBİ DURUYORSUN NE HAREKET HİSSEDİYOSUN NE AĞRI ULTRASONDA DA GÖRDÜĞÜN YOK MAL GBİ DUR ORD DEDİM ANCA KUCAGINA ALINCA ANLARSIN SEN DEDİYDİM Kİ ANAM ADAM Bİ KIZDI HAAA:d:d:d:d
OYYY FISTIK O SENİNDE SICAKLAIGIN....

Allaha emanet duruyoruz valla...Ama beinim yürüyüş hızım değişmedi, hala sanki hamile değilmişim gibi koştur koştur yürüyorum..Ama yürüme bitince nefes nefese kalıyorum ne acelem varsa..Bi düzene oturtamadım....

amaninnnnnnn delimisin bu soğukta bişey yanmadan durulur mu..
yaklaşma kimseyey c vitamini al bolbol

Duruyoruz valla ne yapalım...Ama belki de bu yüzden hasta olmuyorm..Eskiden klima yanarken odayı iyice ısıtırdım sonra mutfağa falan gdince üşürdüm, şifayı kapardım hemen..Çok hasta olurdum...Bu sene maşallahım var, sanırım hep aynı derecede dura dura vücudum alıştı...Yaklaşmamak ne mümkün, 2 hafta önce eşim bronşitti iğneye falan gidiyorduk hergün..Eee, aynı yatakta yatıyoruz...
Ofistekiler desen masalar dip dibee..Herkes aynı odada..İster istemez biraradayız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…