selam kızlar öyle hastayımki,Bade de hasta
bütün gün dr daydık, çocuk dr, ben tsh için kan verdim,
yarın nasipse kontrolüm var...
hasretçiğim, zaten öyle oluyo evet ama patates-havuç yerine nohut koyanda gördüm ben,
içine ince bulgur, 1 tane yumurta, kırmızı biber, biraz un ve tuz koyuyorum ben....
kızlar çok utanıyore
kaynanam için hep diyodumya kızım 11aylık oldu daha bir çorabını görmedim die
kadın az önce bir torba örgü getirdi önüme koydukazak, hırka, yelekler, süweter... neredeyse 10 parça şey örmüş kızıma biriktrmiş getrdi hepsini..
şimdide oğluma örecekmiş beraber gidelim sen beğendiğin renkleri ipleri seç ben başlarım dedi.. 1gecede 1 yelek örüyorum dedimutlu oldum walla..
e be kadın şu yaptığının 1tanesini yapıp en başta çam sakızı çoban armağanı getrseydinde benide bu kadar sardırmasaydın kendine
bnde arkadaşımın kaynanasına bi sürü örgü siparişi wermiştim parayla örsün, ören kimsem yok die:26: olsun onlarda güzel örnekler o da örsün o da:))))
kızlaaar bugün detaylı ultrason yaptırdık çok şükür herşey yolundaa.. ama benim gribim devam edio
slm kızlar nasılsınız bayadır nte giremiyorum görüşemedik ben18+2 yim sonunda bebeişin cinsiyetini öğrenebildim kızımız olacakmış çin takviminde kız gözüküyodu adına daha karar veremedik kayra ceren düşünüyorum ama bakıcaz artık hayırlısı
kızlaaaarrrrr.....
Benim laptop sorunlu bu aralar, kocişimin tlfndan giriyorummm..
Bugun dr.a gittm ve ve veeee bebeğimin cinsiyetini öğrendimmm....
%70 kız olarak bilinen bebeğm bi ERKEKK..
erkek istiyodum ztn Rabbim gönlüme göre verdi... Allah herkesin gönlüne göre versn inş...
günaydın arkadaşlarrrrr keyifler nasılll
ben afedersiniz kabız oldum kabus gibiyimmm
bildiğiniz bi çözüm var mı Allah aşkına
Günaydın kızlar...
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
kuzuuu sutte kabız yapmıomu ben ole bılıom ama belkı sogugu ııdırrrrr
bu aradaaaaa aksam 4 tane kıvı yedım yıne bısıııı yokkkk
günaydın herkeşlereeeeee
dasilva kuru kayısı ye sabahları aç karnına
Günaydın canım...Nasılsın, keyifler yerinde mi...
Günaydın kızlar...
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın herkeşlereeeeee
dasilva kuru kayısı ye sabahları aç karnına
yerinde çok şükürrr.. sanki grip olucak gbiyim
günaydınnnnn şeker şeyler...
Amann, olma..Dikkat et kendine...
günaydınnnnn şeker şeyler...
ediyorum ama bilmiyorum burnum tıkandı ufff. kızz mıhtar benim göbekde çıktı haa bu hafta valla odadakiler gderse bi çekiyimde gör
Çek çek...Çıkmıyo diye diye çıkardın göbeği...Hadi maşallah..Büyüyo kuzucuk...Artık daha hızlı büyüyorlarmış...
Havalar soğuk ya kızlar, hepiniz dikkat edin kendinize...
EVET TEYZESİİİİ ARTIK BEN BURDAYIM DİYOOOO:d
iyiyim cnmm kahvaltımı yapıyorum hemde size yazıyorumm.. osmana ağlamadım ama ali kaptan pişman oluyor buda bende mutluluk yapıyor.:)Günaydın canım...
Nasılsın biraz daha iyileşebildin mi bugün keyfin yerinde mi...
Osman ne oldu kız, ağladın mı, ağlamasaydın..
gunaydınnn fıstıkkk bgn nasılsın cnmm
içinizde en gariban da benim kızım...
Evde klima yok, soba yok...geçen ay taşınacaz diye herşey kaldırıldı...yeni evde de 1 ay şantye elektrği kullanacağız, müteahit klimayı taktırmayın motoru yanabilir, yüksek gelebilir diyor..
Yollar kazılı, hergün 15-20 dakika otobüs durağına yürüyorum soğuktaa...
Ofistekilerin hepsi grip..hele biri enfeksiyon kapmış...
Allaha emanet yaşıyoz kızımla ikimiz....
hadi gözünaydın çıkardın göbüşü sonunda..EVET TEYZESİİİİ ARTIK BEN BURDAYIM DİYOOOO:d
İçinizde en gariban da benim kızım...
Evde klima yok, soba yok...Geçen ay taşınacaz diye herşey kaldırıldı...Yeni evde de 1 ay şantye elektrği kullanacağız, müteahit klimayı taktırmayın motoru yanabilir, yüksek gelebilir diyor..
Yollar kazılı, hergün 15-20 dakika otobüs durağına yürüyorum soğuktaa...
Ofistekilerin hepsi grip..Hele biri enfeksiyon kapmış...
Allaha emanet yaşıyoz kızımla ikimiz....
iyiyim cnmm kahvaltımı yapıyorum hemde size yazıyorumm.. osmana ağlamadım ama ali kaptan pişman oluyor buda bende mutluluk yapıyor.:)
canım iyiy,m sen nasılsınn.
burda iyieşmek mümkün değil bu soğıukta hiçbişey yanmıyor ayağımın altında ısıtıcı var 1000 metrekare yere g..t kadar ısıtıcı.. palto ile çalışıyorum ama patron gelince ısınır biz insan değiliz ya.onun dışında sizin gibi sıcak insanlarla olmaktan çokkkkkkkk mutluyummm.....
MAŞALLAH HAREKETLERİ ARTIK DAHA SERT İYİCE HİSSETTİRİYO DÜN HİLMİYE GÜLMYE BAŞLADIM DEDİM MAL GİBİ DURUYORSUN NE HAREKET HİSSEDİYOSUN NE AĞRI ULTRASONDA DA GÖRDÜĞÜN YOK MAL GBİ DUR ORD DEDİM ANCA KUCAGINA ALINCA ANLARSIN SEN DEDİYDİM Kİ ANAM ADAM Bİ KIZDI HAAA:d:d:d:dDiyecek tabi annesii...Daha dur, çok hızlı tekmeler atacak, babasına da ben burdayım diyecek....
OYYY FISTIK O SENİNDE SICAKLAIGIN....iyiyim cnmm kahvaltımı yapıyorum hemde size yazıyorumm.. osmana ağlamadım ama ali kaptan pişman oluyor buda bende mutluluk yapıyor.:)
canım iyiy,m sen nasılsınn.
burda iyieşmek mümkün değil bu soğıukta hiçbişey yanmıyor ayağımın altında ısıtıcı var 1000 metrekare yere g..t kadar ısıtıcı.. palto ile çalışıyorum ama patron gelince ısınır biz insan değiliz ya.onun dışında sizin gibi sıcak insanlarla olmaktan çokkkkkkkk mutluyummm.....
oyyy kuzum dikkat et kendine fazlada yorma kendini valla bende yrüyorum ya işden eve öğlen de gidip geldiğimden artık yorulmaya başladım önceleri 15 dk geliyordum şimdi ise yarım saat sürüyo gelmem sabah öğle git gel akşam git toplamda 2 saat sürmüş oluyo artık nefes nefese kalıyorum valla
amaninnnnnnn delimisin bu soğukta bişey yanmadan durulur mu..
yaklaşma kimseyey c vitamini al bolbol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?