2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaa egee sen cıdden o ıs yerınde 1 gunluk grıple allaha sukur kurtardınnn. cnm allah koruyor demekkı sen yınede cok cok dıkkat et havlar cok soguk cunku.

Kız adama niye mal gibi duruyon diyon deliiii....

valla kızımm bınbırkere masallah senın oyku cok ınatt dunyaya gelıcem annemede herseye rahmen kuvvet verıcem dıyor sanırım:):))
2-3 hafta soguk olucak sanırım sızınde tam ozamana yetıstı tasınma ıslemı gıt kız kayınvalıdene bosver orası sıcaktır enazındannn

Onların evinde odun sobası yanıyor...İstese derdi gelin bizde kalın 1 aydır soğukta duruyorsunuz diye...Demedi..Zaten görümcemle aynı evde yaşıyorlar, biz de gitsek 3 aile olucaz...Cümbür cemaat yaşayacağız...Gitmeyip evde kocişle battaniyenin altına girip tv izlemek daha keyifli...Gidip de bi de hizmet mi edicem...

Ne yapsın bacım, o da mı girsin karnına ?

ne bliyim ayy oturunca öle aklıma geldi ben hareket edince falan ay kızıma benim diyom o öle bakıyo bişey istese hadi kalk kızım gidelim babaya çay getirelim falan diyom o öle gözlerini açmış bakıyo gülesim geldi napiyim

evt bizimki pinti..
Biz 4 yılda 1 zam aldık daha neler var anlsatsamm...

muckkkkkkkkkkkk
kızım adam ne yapsın çocukmu doğursun mal diyosun deli..

ayyyy cnm sen bebiş oluncada mı klimada ısıncan..olurmu ki..

yaa egee sen cıdden o ıs yerınde 1 gunluk grıple allaha sukur kurtardınnn. Cnm allah koruyor demekkı sen yınede cok cok dıkkat et havlar cok soguk cunku.

bizim burası kurumsal diye sandıkları (patronlar öyle sanıyor) ucube bir işyeri. şanslısınız valla..

günaydın

anacım bu karının derdi başka ısınmak felan değil adamla ormantik an ayaşamak var canınaaaa:92:

Bazen ben de diyom, ne ruhsuz herifsin..Azıcık ellesene karnımı diye, senin ellerden benim ellere fırsat mı kalıyor diyo...Ama adam doğru diyo...

günaydın fıstıkk nasılsın

iiyim saol sen nasıllsın...
bu arada dün kivi dedinzya kim demişti tam hatırlamıyom ama hemen gittim kivi aldım iş çıkışı yedim sonra oturdum tv karşısına bi elim karnımda. böle baloncuk patlar gibi bikaç haraket hissettim tık tık ama dorusu bağırsaklarımdanmı yoksa kubişimdenmi geliyo anlayamadım :S :) neyse yinede güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…