iyiyim cnmm kahvaltımı yapıyorum hemde size yazıyorumm.. osmana ağlamadım ama ali kaptan pişman oluyor buda bende mutluluk yapıyor.:)
canım iyiy,m sen nasılsınn.
burda iyieşmek mümkün değil bu soğıukta hiçbişey yanmıyor ayağımın altında ısıtıcı var 1000 metrekare yere g..t kadar ısıtıcı.. palto ile çalışıyorum ama patron gelince ısınır biz insan değiliz ya.onun dışında sizin gibi sıcak insanlarla olmaktan çokkkkkkkk mutluyummm.....
MAŞALLAH HAREKETLERİ ARTIK DAHA SERT İYİCE HİSSETTİRİYO DÜN HİLMİYE GÜLMYE BAŞLADIM DEDİM MAL GİBİ DURUYORSUN NE HAREKET HİSSEDİYOSUN NE AĞRI ULTRASONDA DA GÖRDÜĞÜN YOK MAL GBİ DUR ORD DEDİM ANCA KUCAGINA ALINCA ANLARSIN SEN DEDİYDİM Kİ ANAM ADAM Bİ KIZDI HAAA:d:d:d:d
Kız adama niye mal gibi duruyon diyon deliiii....
İçinizde en gariban da benim kızım...
Evde klima yok, soba yok...Geçen ay taşınacaz diye herşey kaldırıldı...Yeni evde de 1 ay şantye elektrği kullanacağız, müteahit klimayı taktırmayın motoru yanabilir, yüksek gelebilir diyor..
Yollar kazılı, hergün 15-20 dakika otobüs durağına yürüyorum soğuktaa...
Ofistekilerin hepsi grip..Hele biri enfeksiyon kapmış...
Allaha emanet yaşıyoz kızımla ikimiz....
eee öle mal gbi durmuyo mu öle bakıyo uzaktan
valla kızımm bınbırkere masallah senın oyku cok ınatt dunyaya gelıcem annemede herseye rahmen kuvvet verıcem dıyor sanırım:):))
2-3 hafta soguk olucak sanırım sızınde tam ozamana yetıstı tasınma ıslemı gıt kız kayınvalıdene bosver orası sıcaktır enazındannn
Günaydıınnn
Ne yapsın bacım, o da mı girsin karnına ?
evt bizimki pinti..afiyet olsun canım...
ısıtıcıyı kapatma hiç, insan soğuğu ya ayağından ya göğsünden alır derler ya..ayaklar bari ısınsın...
Ne vicdansız ya sizin bu patronlar..rabbena hep bana yapıyorlar...sinir oluyorum..
muckkkkkkkkkkkkmaşallah hareketleri artık daha sert iyice hissettiriyo dün hilmiye gülmye başladım dedim mal gibi duruyorsun ne hareket hissediyosun ne ağrı ultrasonda da gördüğün yok mal gbi dur ord dedim anca kucagına alınca anlarsın sen dediydim ki anam adam bi kızdı haaa:d:d:d:d
oyyy fıstık o seninde sıcaklaıgın....
ayyyy cnm sen bebiş oluncada mı klimada ısıncan..olurmu ki..allaha emanet duruyoruz valla...ama beinim yürüyüş hızım değişmedi, hala sanki hamile değilmişim gibi koştur koştur yürüyorum..ama yürüme bitince nefes nefese kalıyorum ne acelem varsa..bi düzene oturtamadım....
Duruyoruz valla ne yapalım...ama belki de bu yüzden hasta olmuyorm..eskiden klima yanarken odayı iyice ısıtırdım sonra mutfağa falan gdince üşürdüm, şifayı kapardım hemen..çok hasta olurdum...bu sene maşallahım var, sanırım hep aynı derecede dura dura vücudum alıştı...yaklaşmamak ne mümkün, 2 hafta önce eşim bronşitti iğneye falan gidiyorduk hergün..eee, aynı yatakta yatıyoruz...
Ofistekiler desen masalar dip dibee..herkes aynı odada..ister istemez biraradayız..
yaa egee sen cıdden o ıs yerınde 1 gunluk grıple allaha sukur kurtardınnn. Cnm allah koruyor demekkı sen yınede cok cok dıkkat et havlar cok soguk cunku.
günaydıınnn
günaydınGünaydıınnn
Onların evinde odun sobası yanıyor...İstese derdi gelin bizde kalın 1 aydır soğukta duruyorsunuz diye...Demedi..Zaten görümcemle aynı evde yaşıyorlar, biz de gitsek 3 aile olucaz...Cümbür cemaat yaşayacağız...Gitmeyip evde kocişle battaniyenin altına girip tv izlemek daha keyifli...Gidip de bi de hizmet mi edicem...
Günaydın kızlar :)
ne bliyim ayy oturunca öle aklıma geldi ben hareket edince falan ay kızıma benim diyom o öle bakıyobişey istese hadi kalk kızım gidelim babaya çay getirelim falan diyom o öle gözlerini açmış bakıyo gülesim geldi napiyim
Bazen ben de diyom, ne ruhsuz herifsin..Azıcık ellesene karnımı diye, senin ellerden benim ellere fırsat mı kalıyor diyo...Ama adam doğru diyo...
ayyyy cnm sen bebiş oluncada mı klimada ısıncan..olurmu ki..
Allahtan yaza geliyo dğum...Buralarda zaten doğalgaz falan yok ki...Kalorifer olayı falan pek kullanılan bişey değil...Kışlar da sizin oralara göre daha iyi olduğundan sanırım.Herkes klima ve elektrik sobası kullanıyor...Kışa kadar da Allah nasip ederse toparlar kendini kızım...İdare ederiz..
günaydın fıstıkk nasılsın
anacım bu karının derdi başka ısınmak felan değil adamla ormantik an ayaşamak var canınaaaa:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?