2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben dedim benn...Benimki deliriyo kivi yiyince...fmg ninki de..channel de ywemiş onunki oynamamış ama..
Bebektir belki, bu akşam yine ye , aynı hareketlerse bebektir büyük ihtimal..

Son düzenleme:
günaydın adaşımmmm

Günaydın canım :)
Ne çatıyon kız hilmiye :)))))

Kuzuyla ben dedik.
Kubiştir o tatlım.

bı benım tembell tepkı vermıyoo:)))
kuzuuu kıs benımkı senınkının yanında tembelın onde gıdenııııı
ayyy cumaya randevu aldım bendee ama su kızdan erkeklerı donenlerı okuyınca dahamı erkene alsaydım dedım...

Ben dedim benn...Benimki deliriyo kivi yiyince...fmg ninki de..channel de ywemiş onunki oynamamış ama..
Bebektir belki, bu akşam yine ye , aynı hareketlerse bebektir büyük ihtimal..

Günaydın canım :)
Ne çatıyon kız hilmiye :)))))

Kuzuyla ben dedik.
Kubiştir o tatlım.

iinşşallah inşallah alcam bugünde bakalım.. benim kocam da gülüyo oynar acelen ne diyo ama ben hissetmek istiyorumm artık

günaydın dün yoktum geçmiş almış başını gitmiş tabiki okumadım
herkes iyidir inşallah

Günaydın canım

Günaydın fıstık, nasılsın bugün..Dün yine mesaiye kaldın mı....

Günaydın. yok dün burda çok kar yağdı. akşam 6da çıktık. mesaiye kimse kalmasın dendi.
burda kış daha acayip yaşanıyor. İstanbulda hiçbirşey yokken esenyurta lapa lapa kar yağıyor :)
Akşam boyacı geldi baktı eve 800TL fiyat verdi badana için.
Valla bebeğin bir eşyasını alırım o paraya çok geldi bana zaten ev kirli değil olmazsa vazgeçicem.
Sen napıyosun?

ayyyyyy bayağı pahalıymıs yaaa kac metre kı ev??bende dusunuom ama nısan sonu gıbı

günaydın kızlar :)
günaydın ayın elemanı:) nasılsın yorgunmusun

günaydın dün yoktum geçmiş almış başını gitmiş tabiki okumadım
herkes iyidir inşallah
nerdesin sen bakalım neden gelmedin özlettin..
Hımm

ay annesi o kubiştir:)) anca tepki verir daha minnak o

hayırlı sabahlar kızlar..

sağol canım nasılsınnn

Daha seninki 18+6 kızım...Benimki geçen hafta tekmeledi ilk kez..19. haftadaydı...Ancak ancak....
Bizimkileri hissetmiyoz ama ,hissedince de kuvvetli oluyo, biz eşimle bir hissettik düşün yani....Güç depoluyo çocuk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…