Günaydın kızlar :)
günaydın dün yoktum geçmiş almış başını gitmiş tabiki okumadım
herkes iyidir inşallah
herkes iyidir inşallah
ayyyy cnm sen bebiş oluncada mı klimada ısıncan..olurmu ki..
Allahtan yaza geliyo dğum...Buralarda zaten doğalgaz falan yok ki...Kalorifer olayı falan pek kullanılan bişey değil...Kışlar da sizin oralara göre daha iyi olduğundan sanırım.Herkes klima ve elektrik sobası kullanıyor...Kışa kadar da Allah nasip ederse toparlar kendini kızım...İdare ederiz..
antalyada klima ile durulur yaın sogukolmuyoki oralar
iiyim saol sen nasıllsın...
bu arada dün kivi dedinzya kim demişti tam hatırlamıyom ama hemen gittim kivi aldım iş çıkışı yedim sonra oturdum tv karşısına bi elim karnımda. böle baloncuk patlar gibi bikaç haraket hissettim tık tık ama dorusu bağırsaklarımdanmı yoksa kubişimdenmi geliyo anlayamadım :S :) neyse yinede güzeldi
günaydın adaşımmmm
bu arada dün kivi dedinzya kim demişti tam hatırlamıyom ama hemen gittim kivi aldım iş çıkışı yedim sonra oturdum tv karşısına bi elim karnımda. böle baloncuk patlar gibi bikaç haraket hissettim tık tık ama dorusu bağırsaklarımdanmı yoksa kubişimdenmi geliyo anlayamadım :S :) neyse yinede güzeldi
bende iyiyim canım dün evdeydim nezle olmuşum dün biraz dinlendimİyiyiz canım, sen nasılsın...
Günaydıın, bende dün aranıza yeni katıldım.
Günaydın canım :)
Ne çatıyon kız hilmiye :)))))
Kuzuyla ben dedik.
Kubiştir o tatlım.
Ben dedim benn...Benimki deliriyo kivi yiyince...fmg ninki de..channel de ywemiş onunki oynamamış ama..
Bebektir belki, bu akşam yine ye , aynı hareketlerse bebektir büyük ihtimal..
Kuzuyla ben dedik.
Kubiştir o tatlım.
herkes iyidir inşallah
Günaydın fıstık, nasılsın bugün..Dün yine mesaiye kaldın mı....
Kuzuyla ben dedik.
Kubiştir o tatlım.
Günaydın canım
Günaydın. yok dün burda çok kar yağdı. akşam 6da çıktık. mesaiye kimse kalmasın dendi.
burda kış daha acayip yaşanıyor. İstanbulda hiçbirşey yokken esenyurta lapa lapa kar yağıyor :)
Akşam boyacı geldi baktı eve 800TL fiyat verdi badana için.
Valla bebeğin bir eşyasını alırım o paraya çok geldi bana zaten ev kirli değil olmazsa vazgeçicem.
Sen napıyosun?
hayırlı sabahlar kızlar..
günaydın ayın elemanı:) nasılsın yorgunmusungünaydın kızlar :)
nerdesin sen bakalım neden gelmedin özlettin..günaydın dün yoktum geçmiş almış başını gitmiş tabiki okumadım
herkes iyidir inşallah
ay annesi o kubiştir:)) anca tepki verir daha minnak oiiyim saol sen nasıllsın...
Bu arada dün kivi dedinzya kim demişti tam hatırlamıyom ama hemen gittim kivi aldım iş çıkışı yedim sonra oturdum tv karşısına bi elim karnımda. Böle baloncuk patlar gibi bikaç haraket hissettim tık tık ama dorusu bağırsaklarımdanmı yoksa kubişimdenmi geliyo anlayamadım :s :) neyse yinede güzeldi
hayırlı sabahlar kızlar..
bı benım tembell tepkı vermıyoo:)))
kuzuuu kıs benımkı senınkının yanında tembelın onde gıdenııııı
ayyy cumaya randevu aldım bendee ama su kızdan erkeklerı donenlerı okuyınca dahamı erkene alsaydım dedım...
ayyyyyy bayağı pahalıymıs yaaa kac metre kı ev??bende dusunuom ama nısan sonu gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?