2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ev kirli değilse sadece bebişin odasını yap bence.
Saten boya ise o para normal olabilir.
Bende mayıs başında başlıycam.. Kısmetse..

günaydın ayın elemanı:) nasılsın yorgunmusun

nerdesin sen bakalım neden gelmedin özlettin..
Hımm

ay annesi o kubiştir:)) anca tepki verir daha minnak o

sağol canım nasılsınnn

pazartesi nezle gibiydim akşam eve gidince çok kötü oldum her yerim ağrıyodu
eşim gitme dedi bende ateşimin falan çıkmasından korktuğum için işe gelmedim
aslında dün kk ya girdim diğer arkadaşlara haber verdim çıkmadan size de bakacaktım
karnım acıkınca unutup kapamışım pcye kusura bakmayın :26:

günaydın kızlar Nasılsınız ? Nasıl gidiyo her yolundadır inşallah
..
Kuşum sen nerdesin ben seni merak ettim. Nasılsın keydfin nasıl.don salladığına göre süpersin:))

şu açlık nelere kadir..
Bende pazartesi öyleydim pazar pazartesi yatınca daha iyi oldum.. Dinlenmeden geçiyor..geçmiş olsun cnm..

işde kudurugun biri daha don sallıyo ben iyi sen?

iyiyim canım geçen hafta raporluydum daha dün başladım işe .Dünde biriken işleri yaptım hiç giremedim foruma sizleri merak ediyorum. bu arada kızın mı oluyor şimdi öğrendim canım hayırlı ömürlü olsun inşallah :)))) tahminlerimiz tutmamış çok sevindim

Daha seninki 18+6 kızım...Benimki geçen hafta tekmeledi ilk kez..19. haftadaydı...Ancak ancak....
Bizimkileri hissetmiyoz ama ,hissedince de kuvvetli oluyo, biz eşimle bir hissettik düşün yani....Güç depoluyo çocuk..

offffffff offffffffff gerıden takıp etmekte ne zormussssssssss
ayy kuzu ınsallah bende esımleberaber hıssederımm adam benden ozencli

evet canım dr büyük ihtimal kız dedi önümüzdeki hafta tekrar gdicemkesinleşir erkeğe dönmezse tabi

sanada geçmiş olsun canım

kızlar benim kadar yoğun sırt ağrısı çeken varmı ...sırtım ağrıdığı zaman ne oturmak ne yatmak
ne yürümek hiç bi şey fayda etmiyo ne yapıcam bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…