2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim kadar yoğun sırt ağrısı çeken varmı ...sırtım ağrıdığı zaman ne oturmak ne yatmak
ne yürümek hiç bi şey fayda etmiyo ne yapıcam bilmem

Yoğun sırt ağrısı değil de, bütün gece yatınca sabahları yataktan kalkarken sırtım belim çok ağrıyor...
Ama otururken yürürken falan bişey yok..Yatıp dinlenince acayip ağrı oluyor..

senın hızınaaaaaa hele bınbırmasallah fatmaaa:)

Maşallah de leynn..Nazar deyircen kendi kendine..

ama ben hep derdim yaa evlenmedne önce bile hemen çcocuk yapacam diye enfaz la 2-3 ay diyodum ölede oldu çok şükür arkadşlarım derdi ya bi evliliğin tadını çıkar gez toz yok derdim çocukla daha güzel tadı çıkar bebikimlede gezerim derdim ölede olucak inş.

Yoğun sırt ağrısı değil de, bütün gece yatınca sabahları yataktan kalkarken sırtım belim çok ağrıyor...
Ama otururken yürürken falan bişey yok..Yatıp dinlenince acayip ağrı oluyor..

birden bire bir başlıyor geçmek bilmiyo ne yapıcağımı şaşırıyorum haftaya kontrol var doktora söylicem

bende lısedeyken bile 27de evlencem 29da cocuk dıodum olucak sanıırm hayırlısıyla

yoğun sırt ağrısı değil de, bütün gece yatınca sabahları yataktan kalkarken sırtım belim çok ağrıyor...
Ama otururken yürürken falan bişey yok..yatıp dinlenince acayip ağrı oluyor..

vücut yatmaya tepki veriyor. Hahahaha kızım ne kadınsın sen yaa hakikaten kendinden yemlisin. Sen hiç üşenme nedir bilmezsin demi.

Kızlaar ben geldimmm.. Geçmişi oku oku bitmedi ben de atladım sonlarını artık :) bodruma korktum ama bişey yok di mi şimdi çok şükür ...
Ben de kocama bi mail attım sabah, kızının ağzından, dağ gibi adam ağla ağla içi dışına çıkmış. Mail atmış bana beni bu kadar ağlattın diye, ben kızımla sana çok iyi bakıcam diye.. Gaza geldi benim yufka yürekli dev kocam :)

vücut yatmaya tepki veriyor. Hahahaha kızım ne kadınsın sen yaa hakikaten kendinden yemlisin. Sen hiç üşenme nedir bilmezsin demi.

Bilirim bilmem mi...
Kaynanamda yemek yokken yapmaya pek üşenirim..
Ofiste sizle yazışmak varken çalışmaya pek bi üşenirim...
Kociş evdeyken koynundan kalkıp işe gitmeye pek bi üşenirim...
Haftasonu gezmek varken, temizlik yapmaya pek bi üşenirim...
Bi de bu aralar banyo yapmaya üşeniyorum...

06/06/2011 normal doğumum ama mayısın son haftası sanırım alırlar beni doğuma 38.haftadan sonra alıyorlar..
tarih güzelmş off ben aklıma gelmeye başladı dogum ve korkmaya başlıyorum yavaş yavaş nolucak bilmiyorum... sağlıkçıyım dpgumun nasıl oldugunu kaç defa gördüm biliyorum ama elimde dğeil kokruyorum:26:
bende lısedeyken bile 27de evlencem 29da cocuk dıodum olucak sanıırm hayırlısıyla

hay maşallah

Bi de aklıma ne geldi, forumda duduay vardı, aminosentez sonucu güzel çıkmış, sorun yokmuş...
Moral olsun diye yazdım...Seninki de çok iyi çıkacak inşallah.

ne güzel haber inşallah diğer arkadaşların sonuçlarıda güzel çıkar
birde kalpla ilgili sorunu olan biri vardı sanırım o arkadaştan haber varmı inşallah onunda
sorun yoktur

İyiyiz canım, bodrum da dinlenecekmiş, iyiymiş..Yorma kendini demiş doktoru....
Vicdansız karı, evde versene ne yazdıysan, adamı iş yerinde hüngür hüngür ne ağlatıyorsun..Yazık değil mi... Şaka yapıyorum, demek kocan çok duygusal...Siz benim burda yazdıklarıma ağlıyonuz, halbuki komik yazıyorum burda, evde anı defteri var bebişimin ona yazdıklarımı bi görsen, hüngürdersin..Eşim geliyo her akşam okuyo, bunlar buraya yazılır mı diyip gülüp geçiyo...Daha ağladığını görmedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…