he yaaaa valla kız bide ben temmuzda evlendim anam bir sene olmadan neler neer yaşıyorum yaaaaa ne hızlıyım
he yaaaa valla kız bide ben temmuzda evlendim anam bir sene olmadan neler neer yaşıyorum yaaaaa ne hızlıyım
kızlar benim kadar yoğun sırt ağrısı çeken varmı ...sırtım ağrıdığı zaman ne oturmak ne yatmak
ne yürümek hiç bi şey fayda etmiyo ne yapıcam bilmem
senın hızınaaaaaa hele bınbırmasallah fatmaaa:)
Maşallah de leynn..Nazar deyircen kendi kendine..
günaydın canım.İyiyiz biz sen nasılsın..
Yoğun sırt ağrısı değil de, bütün gece yatınca sabahları yataktan kalkarken sırtım belim çok ağrıyor...
Ama otururken yürürken falan bişey yok..Yatıp dinlenince acayip ağrı oluyor..
ben de iyiyim canım. Raporluydum dün başladım işe.Öykü hanım nasıl ???
hay maşallah size:d:d sen haziran başı gibi dogum yaparsın demi allah nasip ederse...
ben de iyiyim canım. Raporluydum dün başladım işe.Öykü hanım nasıl ???
ama ben hep derdim yaa evlenmedne önce bile hemen çcocuk yapacam diye enfaz la 2-3 ay diyodum ölede oldu çok şükür arkadşlarım derdi ya bi evliliğin tadını çıkar gez toz yok derdim çocukla daha güzel tadı çıkar bebikimlede gezerim derdim ölede olucak inş.
birden bire bir başlıyor geçmek bilmiyo ne yapıcağımı şaşırıyorum haftaya kontrol var doktora söylicem
..
Kuşum sen nerdesin ben seni merak ettim. Nasılsın keydfin nasıl.don salladığına göre süpersin:))
iyiyim canım benim ya iyi olucam inşallah.Artık kötü şeyler düşünmüyorum hayatıma normal bi şekilde devam edicem.geçen hafta çok kötüydüm biliyorsun. Artık raporlardan güzel haberler bekliyoruz buna inanıyorum inşallah.İnsan ilk duyunca biraz şok geçiriyor herşeyin en kötüsünü düşünmeye başlıyorsun .Ama şimdi çokkkk iyiyimSiz nasılsınız? kızların nasıl ?
( bu arada ben uyanamadım herhalde onun don olduğunun farkında değilim zaten şu an mümkün değil istesemde sallayamam)
bende lısedeyken bile 27de evlencem 29da cocuk dıodum olucak sanıırm hayırlısıyla
yoğun sırt ağrısı değil de, bütün gece yatınca sabahları yataktan kalkarken sırtım belim çok ağrıyor...
Ama otururken yürürken falan bişey yok..yatıp dinlenince acayip ağrı oluyor..
vücut yatmaya tepki veriyor. Hahahaha kızım ne kadınsın sen yaa hakikaten kendinden yemlisin. Sen hiç üşenme nedir bilmezsin demi.
tarih güzelmş off ben aklıma gelmeye başladı dogum ve korkmaya başlıyorum yavaş yavaş nolucak bilmiyorum... sağlıkçıyım dpgumun nasıl oldugunu kaç defa gördüm biliyorum ama elimde dğeil kokruyorum:26:06/06/2011 normal doğumum ama mayısın son haftası sanırım alırlar beni doğuma 38.haftadan sonra alıyorlar..
bende lısedeyken bile 27de evlencem 29da cocuk dıodum olucak sanıırm hayırlısıyla
İYİ OL DA SEN DON DA SALLA SÜTYENDE RAZIYIZ:)) CANIM TABİKİDE GÜZEL SONUÇLAR ALACAKSIN MERAK ETME...
Kuşum sen nerdesin ben seni merak ettim. Nasılsın keydfin nasıl.don salladığına göre süpersin:))
iyiyim canım benim ya iyi olucam inşallah.Artık kötü şeyler düşünmüyorum hayatıma normal bi şekilde devam edicem.geçen hafta çok kötüydüm biliyorsun. Artık raporlardan güzel haberler bekliyoruz buna inanıyorum inşallah.İnsan ilk duyunca biraz şok geçiriyor herşeyin en kötüsünü düşünmeye başlıyorsun .Ama şimdi çokkkk iyiyimSiz nasılsınız? kızların nasıl ?
( bu arada ben uyanamadım herhalde onun don olduğunun farkında değilim zaten şu an mümkün değil istesemde sallayamam)
BİZDE İYİYİZ KIZLARIMDA İYİ ŞÜKÜR. 2 ŞUBATI BEKLİYORUZ VALLA
Aaahhh, aahhhh...
18 imde evlenicem diye tutturdum da vermediler...
22 ye kadar beklettiler....Hemen doğuracam dedim, o da nasip olmadı....
DEMEK Kİ NE İMİŞ NE KADAR KENDİNİ YIRTARSAN YIRT ZAMANI GELİNCE HERŞEY OLAAĞINA VARIYOR.
:)))))))))))))
Bi de aklıma ne geldi, forumda duduay vardı, aminosentez sonucu güzel çıkmış, sorun yokmuş...
Moral olsun diye yazdım...Seninki de çok iyi çıkacak inşallah.
Kızlaar ben geldimmm.. Geçmişi oku oku bitmedi ben de atladım sonlarını artık :) bodruma korktum ama bişey yok di mi şimdi çok şükür ...
Ben de kocama bi mail attım sabah, kızının ağzından, dağ gibi adam ağla ağla içi dışına çıkmış. Mail atmış bana beni bu kadar ağlattın diye, ben kızımla sana çok iyi bakıcam diye.. Gaza geldi benim yufka yürekli dev kocam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?