2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzel anlatmışsın kuzu, be nde banyo dışında bunların hepsine feciiiiiiii üşenirim. Gerçi ben son 1 aya kadar herşeye üşeniyordum, şimdi bi enerji patlaması yaşıyorum, hiçbir şeye üşenmiyorum :) banyo da beni feci rahatlatıyor sıcacık suyla. Gerçi yapmayın sıcak suyla diyorlar ama dayanamıyorum ben

Ya ben banyoyu severdim..Hamilelik bozdu beni..Şimdi banyoya girince su soğuk, hava soğuk, çkınca soba yok ısınamıyorum...Şampuanlar kokuyoo...
Ağlaya ağlaya giriyom valla banyoyaa...Ne olacak böyle bilmiyorum....

ayyy ben kafayı yedım sanırım dogmamıs cocuga bakıcı bakıom ınternettenn. bı ılana aktım 2,500 ıstıomus kadın bu ne yaaaaaaaa valla ben seneye ıstıfa edım barıııı

hoşgeldin bende anı defteri aldım bebişe yazıyorum bazen ilk yazdığımı okuyunca
eşim ağlamıştı sonrakileri okumadı sanırım ....bodrumun nesi var hasta mı

ayyy ben kafayı yedım sanırım dogmamıs cocuga bakıcı bakıom ınternettenn. bı ılana aktım 2,500 ıstıomus kadın bu ne yaaaaaaaa valla ben seneye ıstıfa edım barıııı

evde sende bi başka çocuga daha bakarsın hem kendi çocoguna bakar bende 2,5 kazanırısn iyimiş o iş yaa burdada çok pahalı 450-500 alan var ama ben o kadar vermeme yaa çok 4 gün bakacak 8-3,5 arası 500 verilir mi iyi bi pazarlık yapmak lazım ve inş. şu eşimin tanıdıgı kadın olur hilmi ii bi kadın diyo ama işde.....

benimki de ağlamaz etmez ama çok ağır yazdım , ben tepkisizimdir ben bile kötü oldum yani :) ağlasın ağlasın iyidir, kızı oluyor babaya düşkün olacak, o da ona düşkün olsun şimdiden

neeeeeeeeeeee inanmıyorum nasıl bir rakkam o öyle? kadın 4 dil falan öğretiyor herhalde çocuğa, bu bakıcıya verince okula göndermeye gerek yok :)

hoşgeldin bende anı defteri aldım bebişe yazıyorum bazen ilk yazdığımı okuyunca
eşim ağlamıştı sonrakileri okumadı sanırım ....bodrumun nesi var hasta mı

Bodrum çok yormuş kendini taşınma telaşında, rahimde açıklık olmuş doktor dinlenmen gerek demiş

selam cnm. Kız ne yazdın sen öyle belki benim dağda ağlar bende yazayım..

Ya ben banyoyu severdim..Hamilelik bozdu beni..Şimdi banyoya girince su soğuk, hava soğuk, çkınca soba yok ısınamıyorum...Şampuanlar kokuyoo...
Ağlaya ağlaya giriyom valla banyoyaa...Ne olacak böyle bilmiyorum....
yaa varya benimde hamama gidesim var hamilelikde olmuyo işde burda da hamam yok uffffff ne süper olur haaa
Benim de duruyoo, ben klipsli poşete koydum ama, kokar mokar....Saklıyorum ne işime yarayacaksa....

aynen valla çizgiler bi acaip olmuş zaten kıza veririz onlar ne yapacaksa onuda

selam cnm. Kız ne yazdın sen öyle belki benim dağda ağlar bende yazayım..

Sevgili Babacığım,
Günaydın, umarım iyisindir. Sana hayırlı işler dilerim. Seni çok hem de çok merak ediyorum. Annemin içinde olduğum için onun kokusunu, neleri yemekten hoşlandığını, nelere kızıp üzüldüğünü (çünkü o üzülünce ben de üzülüyorum karnında) nelere mutlu olduğunu, kahkaha attığını (en çok seninleyken gülüyor) biliyorum.
Ama seni bu şekilde hissedemiyorum. Annem seni sabahları gıdından öpüyor ve hiç olmadığı kadar mutlu oluyor. Demek ki seni öpmek çok çok çok güzel bi duygu, demek ki annemden bile güzel kokuyorsun. Ben de bir an önce doğup senin göğsünde kalp atışlarını duyarak sakinleşmeyi, boynuna annemin yaptığı gibi burnumu gömmeyi çok istiyorum. Bunların yanında seninle yapmak istediğim çok fazla şey var. Seninle oyun oynamak, banyo yapmak, senin kucağında gezmek, sana şımarmak, nazlanmak, işten eve geldiğinde kucağına atlamak, seninle yüzmeyi öğrenmek, annemle siz uyurken ortanıza girip sana sarılmak, genç bir kız olunca düğünlerde seninle dans etmek, kendi düğünümde salona gururla senin kolunda girmek istiyorum…

diye başılyorr.... uzun epey :)

tanııdk bırı varsa super olur valla. sızın saatler ıyımıs canım ya ıstedıgın zaman gıdıp bakarsın sen zaten nolcakk ınsallah bende bulurmmmm

süpeeeeeeeeeeeeerrr

sadece cocuk gelısımı mezunuyum yazıyor. bende rakamı gorunce ınceledımde yok hıcbıseyıde yokkk abartmıs bence o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…