Söyle bakalım ne dicek...Ben dedim de, benimki dalga geçti, sen hhiç yatıp dinlenme o zaman, deli gibi gezin öyküyle dedi...
Bilirim bilmem mi...
Kaynanamda yemek yokken yapmaya pek üşenirim..
Ofiste sizle yazışmak varken çalışmaya pek bi üşenirim...
Kociş evdeyken koynundan kalkıp işe gitmeye pek bi üşenirim...
Haftasonu gezmek varken, temizlik yapmaya pek bi üşenirim...
Bi de bu aralar banyo yapmaya üşeniyorum...
ne güzel haber inşallah diğer arkadaşların sonuçlarıda güzel çıkar
birde kalpla ilgili sorunu olan biri vardı sanırım o arkadaştan haber varmı inşallah onunda
sorun yoktur
benim doktorda ipek hanım hamilesin ondandır derse hiç şaşmam bizimkide çok seviyo dalga
geçmeyi
Aaahhh, aahhhh...
18 imde evlenicem diye tutturdum da vermediler...
22 ye kadar beklettiler....Hemen doğuracam dedim, o da nasip olmadı....
Ne güzel anlatmışsın kuzu, be nde banyo dışında bunların hepsine feciiiiiiii üşenirim. Gerçi ben son 1 aya kadar herşeye üşeniyordum, şimdi bi enerji patlaması yaşıyorum, hiçbir şeye üşenmiyorum :) banyo da beni feci rahatlatıyor sıcacık suyla. Gerçi yapmayın sıcak suyla diyorlar ama dayanamıyorum ben
Kızlaar ben geldimmm.. Geçmişi oku oku bitmedi ben de atladım sonlarını artık :) bodruma korktum ama bişey yok di mi şimdi çok şükür ...
Ben de kocama bi mail attım sabah, kızının ağzından, dağ gibi adam ağla ağla içi dışına çıkmış. Mail atmış bana beni bu kadar ağlattın diye, ben kızımla sana çok iyi bakıcam diye.. Gaza geldi benim yufka yürekli dev kocam :)
benim baktıgım idrar testim hala duruyo dolapta
ayyy ben kafayı yedım sanırım dogmamıs cocuga bakıcı bakıom ınternettenn. bı ılana aktım 2,500 ıstıomus kadın bu ne yaaaaaaaa valla ben seneye ıstıfa edım barıııı
ayyy ben kafayı yedım sanırım dogmamıs cocuga bakıcı bakıom ınternettenn. bı ılana aktım 2,500 ıstıomus kadın bu ne yaaaaaaaa valla ben seneye ıstıfa edım barıııı
İyiyiz canım, bodrum da dinlenecekmiş, iyiymiş..Yorma kendini demiş doktoru....
Vicdansız karı, evde versene ne yazdıysan, adamı iş yerinde hüngür hüngür ne ağlatıyorsun..Yazık değil mi...Şaka yapıyorum, demek kocan çok duygusal...Siz benim burda yazdıklarıma ağlıyonuz, halbuki komik yazıyorum burda, evde anı defteri var bebişimin ona yazdıklarımı bi görsen, hüngürdersin..Eşim geliyo her akşam okuyo, bunlar buraya yazılır mı diyip gülüp geçiyo...Daha ağladığını görmedim...
hoşgeldin bende anı defteri aldım bebişe yazıyorum bazen ilk yazdığımı okuyunca
eşim ağlamıştı sonrakileri okumadı sanırım ....bodrumun nesi var hasta mı
kızlaar ben geldimmm.. Geçmişi oku oku bitmedi ben de atladım sonlarını artık :) bodruma korktum ama bişey yok di mi şimdi çok şükür ...
Ben de kocama bi mail attım sabah, kızının ağzından, dağ gibi adam ağla ağla içi dışına çıkmış. Mail atmış bana beni bu kadar ağlattın diye, ben kızımla sana çok iyi bakıcam diye.. Gaza geldi benim yufka yürekli dev kocam :)
Secemce mi..Onun da güzel haberleri geldi...Herkes iyi maşallah..
yaa varya benimde hamama gidesim var hamilelikde olmuyo işde burda da hamam yok uffffff ne süper olur haaaYa ben banyoyu severdim..Hamilelik bozdu beni..Şimdi banyoya girince su soğuk, hava soğuk, çkınca soba yok ısınamıyorum...Şampuanlar kokuyoo...
Ağlaya ağlaya giriyom valla banyoyaa...Ne olacak böyle bilmiyorum....
Benim de duruyoo, ben klipsli poşete koydum ama, kokar mokar....Saklıyorum ne işime yarayacaksa....
selam cnm. Kız ne yazdın sen öyle belki benim dağda ağlar bende yazayım..
evde sende bi başka çocuga daha bakarsın hem kendi çocoguna bakar bende 2,5 kazanırısn iyimiş o iş yaa burdada çok pahalı 450-500 alan var ama ben o kadar vermeme yaa çok 4 gün bakacak 8-3,5 arası 500 verilir mi iyi bi pazarlık yapmak lazım ve inş. şu eşimin tanıdıgı kadın olur hilmi ii bi kadın diyo ama işde.....
Sevgili Babacığım,
Günaydın, umarım iyisindir. Sana hayırlı işler dilerim. Seni çok hem de çok merak ediyorum. Annemin içinde olduğum için onun kokusunu, neleri yemekten hoşlandığını, nelere kızıp üzüldüğünü (çünkü o üzülünce ben de üzülüyorum karnında) nelere mutlu olduğunu, kahkaha attığını (en çok seninleyken gülüyor) biliyorum.
Ama seni bu şekilde hissedemiyorum. Annem seni sabahları gıdından öpüyor ve hiç olmadığı kadar mutlu oluyor. Demek ki seni öpmek çok çok çok güzel bi duygu, demek ki annemden bile güzel kokuyorsun. Ben de bir an önce doğup senin göğsünde kalp atışlarını duyarak sakinleşmeyi, boynuna annemin yaptığı gibi burnumu gömmeyi çok istiyorum. Bunların yanında seninle yapmak istediğim çok fazla şey var. Seninle oyun oynamak, banyo yapmak, senin kucağında gezmek, sana şımarmak, nazlanmak, işten eve geldiğinde kucağına atlamak, seninle yüzmeyi öğrenmek, annemle siz uyurken ortanıza girip sana sarılmak, genç bir kız olunca düğünlerde seninle dans etmek, kendi düğünümde salona gururla senin kolunda girmek istiyorum…
diye başılyorr.... uzun epey :)
benimki de ağlamaz etmez ama çok ağır yazdım , ben tepkisizimdir ben bile kötü oldum yani :) ağlasın ağlasın iyidir, kızı oluyor babaya düşkün olacak, o da ona düşkün olsun şimdiden
neeeeeeeeeeee inanmıyorum nasıl bir rakkam o öyle? kadın 4 dil falan öğretiyor herhalde çocuğa, bu bakıcıya verince okula göndermeye gerek yok :)
Bodrum çok yormuş kendini taşınma telaşında, rahimde açıklık olmuş doktor dinlenmen gerek demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?