2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

öyle valla canım benimki de seninki gibi çemkirmekten anlıyor, karı hemen erkeği kızı bi tarafa koydu sağlık demeye başladı
neyse,
nevresim takımı 100x150 imiş alıyom kızlar

Nuh ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir, ile uslanmayanın hakkı kötektir ...
Bu dilden anlıyorsa böyle davran ,ne dertleniyorsun ki...
Bence de al, fiyatı uygunmuş...

öyle valla canım benimki de seninki gibi çemkirmekten anlıyor, karı hemen erkeği kızı bi tarafa koydu sağlık demeye başladı
neyse,
nevresim takımı 100x150 imiş alıyom kızlar

bence boyutları iyi ama bende kendi fikrimi söyleyeyim kızım 2yaşında ama hala yorgan kullanmıyor nevresim takımıyla yorganı 6ay önce falan yaptırdım ama aldığım gibi duruyor yorganın altında boğulcam sanıyor kız:))

tamam yani sonra yorgana küçük gelmesin diye endişe ettim de..
ölçüler 100*150 imiş..
al canım bişey olmaz ayarlarsın onu..

ege seninde fikrin vardır bu konuda herhalde ama bana doktor kesinlikle yorgan kullanmamamı önermişti çünkü yorganın altına girip boğulabilirmiş bebekler.. Battaniye örttüm ben 3 yaşına kadar..

eevet ama ben kaçkere uyandığımda battaniyeyi yüzüne kapamıştı o daha beter. Yorgan daha iyi geldi bana.. Ben hazır yorgan almıştım uyku seti kullanamadım sonradan anneme yün yaptırdım. Uykusetleri bebek hafif olduğu için havada kalıyor sırtına bastıramıyorsun açıktan hava giriryor. Ben ince yün yaptırdım pamuk gibi sarıyordu heryerini

maşallah sana:)) bn 2 kilo aldığım halde doktor aman hızlı gitme son aylar zaten fazla alacaksın dedi

alınmayın kızlar haaa, yok öyle bişiii...
Benim kuzuluğum tuttu..

haa bu arada zuzum sen derdine yan
benim dün geceki şeker operasyonum başarıyla tamamlandı
artık bi süre sesim çıkmaz

Olabilir öyle belki ama ben hiç kullanmadım. Zaten benim kız üstünü de örtmezdi hiç.. ne bilim o zamanlar çok korkutmuşlardı beni kullanmadım yani.

kızlar culla belly bebek yatağı var.kendi yatağımızın yanına takıyoruz bebişle uyuyoruz.internette resimleri var ama fiyatı bulamadım ve türkiyede nerde var.bileniniz var mı.çok hoşuma gitti ama

senin doktorda abartmış canım okadar da değil. 5 ayda 5 kilo normal diyorlar aslında, az almakta çok iyi değil. Bazı doktorlar çok takılıyor bu olaya hastayım bende..

ewet bnm kızım 11 aylık we yorgan kullanmıyorz kullanışlı değil bnce.. Bebek için..
en büyük kurtarıcılar battaniyeler

kızlar culla belly bebek yatağı var.kendi yatağımızın yanına takıyoruz bebişle uyuyoruz.internette resimleri var ama fiyatı bulamadım ve türkiyede nerde var.bileniniz var mı.çok hoşuma gitti ama

çok güzel bişi bu yaaaa bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…