benim doktor 1 aydır beni görmüyor, cuma görünce tanıyamayacak....
çok güzel bişi bu yaaaa bayıldım
seni
doktor
tanımayacak
bu na ne yapılır sadece
Gülünür.... Seni unutmak mümkünmüüüüüüüüüüüü
Benim doktor 1 aydır beni görmüyor, cuma görünce tanıyamayacak....
seni
doktor
tanımayacak
bu na ne yapılır sadece
Gülünür.... Seni unutmak mümkünmüüüüüüüüüüüü
evet güzelde canım nerde kaça bulamadım.
pahalıdır belkide.zaten beşiğe alternatif olarak alacaktım ama.
kızlar size güveniyorum bulun onu bana:84:
Ay Ege bende tam buna benzer bişey yazcaktım ağzımdan aldın lafı, bende çok güldüm valla, seni nasıl olursan ol tanır canım doktorun civanın
seni mi tanımayacak
ay ege bende tam buna benzer bişey yazcaktım ağzımdan aldın lafı, bende çok güldüm valla, seni nasıl olursan ol tanır canım doktorun civanın
ende bakıyorum cnaım buluruz inş. netten falan
kuzu herkesle hemfikiriz :)))))))))
bulunca haberleşelim....
HE YAA ÖZLEMİŞİM HERİFİMİ:)) E MALUM BEN ANAMDA KALIYOM 20GÜNDÜRHasret hadi iyisin ohhhhhhhhhhhhhhh
kzuu kaçmasın keyfin az kaldı kıymetli oldu kız senin şeker..
AMA BENİM KIZIMDAN KALMA KİLOLARIMDA WARDI 10KİLO FALAN.. O YÜZDEN DRUM FAZLA ALMAMAIMI İSTİYORsenin doktorda abartmış canım okadar da değil. 5 ayda 5 kilo normal diyorlar aslında, az almakta çok iyi değil. Bazı doktorlar çok takılıyor bu olaya hastayım bende..
amin şekerim amin:)))) sendede hiç işyokmuş demekki hee ben bile benim taştan yontma adamı dize getrdim zorla:))Gitti bütün neşemmmm..........
Boşver kız, ben yiyemiyom sen ye bariii şekerleri...
Yarasın anacımmm....Darısı benim başıma..
Amin deyin bakayım....
adım çıktı bi kere, ne yapayım..
Burda da belli ettim kendimi...
Eşim geçen gün nickimi soruyo, siteyi soruyo, söylemiyorum...
Sen nickini söylemesen de olur, siteyi bulursam seni 60 değil 600 kişinin arasından gene seçerim..sen gibi çatlak yoktur başka diyor...
HE YAA ÖZLEMİŞİM HERİFİMİ:)) E MALUM BEN ANAMDA KALIYOM 20GÜNDÜR
AMA BENİM KIZIMDAN KALMA KİLOLARIMDA WARDI 10KİLO FALAN.. O YÜZDEN DRUM FAZLA ALMAMAIMI İSTİYOR68KİLOYUM (( 2 SENE ÖNCE 52İDİM DÜŞÜN ARTIK.. CERENDE 22KİLO ALDIM 10U WEREMEDN 6.AYIN SONUNDA HAMİLE KALMIŞIM 80LE DOĞUMA GİDERİM BU GİDİŞLE
amin şekerim amin:)))) sendede hiç işyokmuş demekki hee ben bile benim taştan yontma adamı dize getrdim zorla:))
amin şekerim amin:)))) sendede hiç işyokmuş demekki hee ben bile benim taştan yontma adamı dize getrdim zorla:))
Ay benimde kilolarım var napalı ya boşver.. Neyse kızlar benim büyük kızım gelir şimdi size iyi akşamlar... byeeee
Ay benimde kilolarım var napalı ya boşver.. Neyse kızlar benim büyük kızım gelir şimdi size iyi akşamlar... byeeee
görüşürüz cnm kendine iyi bakbende kaçıyom kızlar yemek yapayım sonra da kızı uyandırcam zaten
görüşürüz cnm kendine iyi bakbende kaçıyom kızlar yemek yapayım sonra da kızı uyandırcam zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?