kızlar bakııııııııııııııııııııııııın Anne Adayları İçin Harika Bir Tasarım | zamazing.org
ay benimde kilolarım var napalı ya boşver.. Neyse kızlar benim büyük kızım gelir şimdi size iyi akşamlar... Byeeee
görüşürüz cnm kendine iyi bakBende kaçıyom kızlar yemek yapayım sonra da kızı uyandırcam zaten
Yokmuş hakkatten de bende iş...Cilve mi eksik nedir....
Adam da bunalmış anacımmm, hamileymişim dedim ilk tepkisiii oohhh 9 ay rahata kavuştuk oldu...
Böyle bir aletin benim elime geçmesi kızım için çok sakıncalı....
7/24 bunla dolaşırsın heeeeeeeee
Dolaşmakla kalmam, herkese zorla gösteririm...Millet şaşırır ne yapıyo ki bu karı diyee ???
Görmemişin bi kızı olmuş, tutmuş ........... yorumları yapılır arkamdan....
kız kızının tutusuda görünür heeeee
benimki hamileliğinde beni etkilemediğini çok iyi bilir:)))) her fırsatta sıkıştırırım her köşede:)))Yokmuş hakkatten de bende iş...Cilve mi eksik nedir....
Adam da bunalmış anacımmm, hamileymişim dedim ilk tepkisiii oohhh 9 ay rahata kavuştuk oldu...
ya fikir sormadan fikir verenlere uyuz oluyorum.
kuzenim aradı amerikadan bak bak bak diyor ki adını ne koyacaksınız, bal gibi de biliyor ne koyacagimizi.. dedim .. ee göbek adi ne olacak yok dedim göbek adı falan istemiyorum ama darda kalırsam emir koyacağız onuda diye... üzerime vazife değil ama bence babanın adini koymalısın dedi.. yok dedim içime hoş gelmiyor babamın adını koymak dedim.. yaa ne alaka ya bir sürü kişi daha dedi
Allah babama ömür versin benim için dünyadaki en kıymetli insandır, ötesi yok yanii annem babam .. herkes için öyledirde ben çok düşkünümdür.. yarın babama birşey olsa tuhaf olurum kendi evladıma karsı bile ne bileyim hoş gelmiyor içime.. kimseyede acıklamasını yapacak değilim yani..
kaldı ki benim eşimin ailesinde adet var kızda olsa erkek de olsa doğanlara aile büyüklerinin adı verilir. booook verdirtirim oğluma kocamın babasının adını. eşimde istemiyor zaten. o yüzden bizde hani koca tarafından baskı gelirse aa biz göbek adını emir koyacağız diyeceğiz iş bitecek.
neysede,
neden böyle beni üşenmeden dünyanın öbür ucundan arayıp asabımı bozuyorlar gerizekalılar. işleri gücleri yok mu. ben düsünemezmiyim . ulan baba benim babam benim akıl edemeyeceğimi sen mi edeceksin.
ay hırsımı alamadım.
ya fikir sormadan fikir verenlere uyuz oluyorum.
Kuzenim aradı amerikadan bak bak bak diyor ki adını ne koyacaksınız, bal gibi de biliyor ne koyacagimizi.. Dedim .. Ee göbek adi ne olacak yok dedim göbek adı falan istemiyorum ama darda kalırsam emir koyacağız onuda diye... üzerime vazife değil ama bence babanın adini koymalısın dedi.. Yok dedim içime hoş gelmiyor babamın adını koymak dedim.. Yaa ne alaka ya bir sürü kişi daha dedi
allah babama ömür versin benim için dünyadaki en kıymetli insandır, ötesi yok yanii annem babam .. Herkes için öyledirde ben çok düşkünümdür.. Yarın babama birşey olsa tuhaf olurum kendi evladıma karsı bile ne bileyim hoş gelmiyor içime.. Kimseyede acıklamasını yapacak değilim yani..
Kaldı ki benim eşimin ailesinde adet var kızda olsa erkek de olsa doğanlara aile büyüklerinin adı verilir. Booook verdirtirim oğluma kocamın babasının adını. Eşimde istemiyor zaten. O yüzden bizde hani koca tarafından baskı gelirse aa biz göbek adını emir koyacağız diyeceğiz iş bitecek.
Neysede,
neden böyle beni üşenmeden dünyanın öbür ucundan arayıp asabımı bozuyorlar gerizekalılar. Işleri gücleri yok mu. Ben düsünemezmiyim . Ulan baba benim babam benim akıl edemeyeceğimi sen mi edeceksin.
Ay hırsımı alamadım.
boşwer konuşup dursunlar herkes önerir fikrini durur benim oğlumun ismi yıllar öncesinden belli olduğuı için herkes konuşma hakkına sahip sorun yokya fikir sormadan fikir verenlere uyuz oluyorum.
kuzenim aradı amerikadan bak bak bak diyor ki adını ne koyacaksınız, bal gibi de biliyor ne koyacagimizi.. dedim .. ee göbek adi ne olacak yok dedim göbek adı falan istemiyorum ama darda kalırsam emir koyacağız onuda diye... üzerime vazife değil ama bence babanın adini koymalısın dedi.. yok dedim içime hoş gelmiyor babamın adını koymak dedim.. yaa ne alaka ya bir sürü kişi daha dedi
Allah babama ömür versin benim için dünyadaki en kıymetli insandır, ötesi yok yanii annem babam .. herkes için öyledirde ben çok düşkünümdür.. yarın babama birşey olsa tuhaf olurum kendi evladıma karsı bile ne bileyim hoş gelmiyor içime.. kimseyede acıklamasını yapacak değilim yani..
kaldı ki benim eşimin ailesinde adet var kızda olsa erkek de olsa doğanlara aile büyüklerinin adı verilir. booook verdirtirim oğluma kocamın babasının adını. eşimde istemiyor zaten. o yüzden bizde hani koca tarafından baskı gelirse aa biz göbek adını emir koyacağız diyeceğiz iş bitecek.
neysede,
neden böyle beni üşenmeden dünyanın öbür ucundan arayıp asabımı bozuyorlar gerizekalılar. işleri gücleri yok mu. ben düsünemezmiyim . ulan baba benim babam benim akıl edemeyeceğimi sen mi edeceksin.
ay hırsımı alamadım.
Dikatttttttttttttttttt
acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayır moralim bozuldu kendimi hayırsız evlat gibi hissediyorum böyle olunca ama değil yani tövbe tövbe ay burada olsa arıcam da kardeşim yanlarına gitti zor gündeler onlarda ters konusmak istemedim öle
neyse
ben lafımı koyarım elbet salaklar ya
gecen gün de yaslı birisi daha dedi böyle.. Ulan bu bebegin babası var birde onunda babası var
yani hiç mi düsünmüyorlar
allah ı var eşim dedi istesen babanın adını koymak isterim ama kardeşine yakısır soyadınıda alıcak dedi benim eşimin babası hiç babalık yapmamış bir iskele babası cünkü şimdi
aman neyse kimsenin basını şişirmeye hakkım yok
kusura bakmayın
kızmıstım biraz deşarj olmak istedim annemi arayıp anlatamıyorm şimdi dısarıda cünkü bende size yazayım dedim ehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?