2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız kızının tutusuda görünür heeeee

Görünüversin bacım,, yiğidin malı meydanda olur....
Ben kızımı bi bezle dolaştıracam zatii..Bi de elbise ama, alındaki bez görünecek, o kadar mini mini...
Ben de zayıflayabilirsem, ikimiz öyle gezecezzz, herif de arkamızdan koşturur artık....

ya fikir sormadan fikir verenlere uyuz oluyorum.
kuzenim aradı amerikadan bak bak bak diyor ki adını ne koyacaksınız, bal gibi de biliyor ne koyacagimizi.. dedim .. ee göbek adi ne olacak yok dedim göbek adı falan istemiyorum ama darda kalırsam emir koyacağız onuda diye... üzerime vazife değil ama bence babanın adini koymalısın dedi.. yok dedim içime hoş gelmiyor babamın adını koymak dedim.. yaa ne alaka ya bir sürü kişi daha dedi

Allah babama ömür versin benim için dünyadaki en kıymetli insandır, ötesi yok yanii annem babam .. herkes için öyledirde ben çok düşkünümdür.. yarın babama birşey olsa tuhaf olurum kendi evladıma karsı bile ne bileyim hoş gelmiyor içime.. kimseyede acıklamasını yapacak değilim yani..

kaldı ki benim eşimin ailesinde adet var kızda olsa erkek de olsa doğanlara aile büyüklerinin adı verilir. booook verdirtirim oğluma kocamın babasının adını. eşimde istemiyor zaten. o yüzden bizde hani koca tarafından baskı gelirse aa biz göbek adını emir koyacağız diyeceğiz iş bitecek.

neysede,
neden böyle beni üşenmeden dünyanın öbür ucundan arayıp asabımı bozuyorlar gerizekalılar. işleri gücleri yok mu. ben düsünemezmiyim . ulan baba benim babam benim akıl edemeyeceğimi sen mi edeceksin.
ay hırsımı alamadım.

Yokmuş hakkatten de bende iş...Cilve mi eksik nedir....
Adam da bunalmış anacımmm, hamileymişim dedim ilk tepkisiii oohhh 9 ay rahata kavuştuk oldu...
benimki hamileliğinde beni etkilemediğini çok iyi bilir:)))) her fırsatta sıkıştırırım her köşede:)))
neyyse konuyu kapatıyorum

malesef alamadım güzelim çarşafı, bi de battaniye alacaktım, 3D güvenlik şifrem yokmuş o şifre için şubeye gitmem gerekiyomuş..

amma sinir etmişler seni haa boşver yaaa dediğin gibi üstüne vazife değil sordugun yok üzme tatlı canını

zinkerbel, takma hiç, sen kendi bildiğin ismi koy...
Milleti mutlu etmek mümkün değil zaten..Senin babanın ismini koysanız, öbür taraf huysuzlanır, gitti karının babasının adını koydu diyee..Niye stres oluyorsun ki, benim bebeğimin adı belli de geç...
O akıl verenler de, eminim kendi çocuklarına aile büyüğünün ismini koymamıştır...
Ya yanlış anlamayın, ben o isimmlerin koyulmasına karşı değilim, istersem koyarım ama ben istersem koyarım millete ne yahu...İnsanları anlamak çok zor..

ay densizlik yapmış boşver kız takma sanane de kurtul. Dünyanın öbür ucu hakkaten yaa işi yok onu düşünmüş herhalde

zinkerbeli de ben gici çıldırtmışlar sonunda
ben de hazırlıklıyım isim konusunda, karışana bizim ismimiz hazır dicem..
bizde kaynanamlar dışında kimse ne karışıırr ne de yorum yapar.. karışırsa bi o karışır ona da cevabım hazır..

ben sevmıyorumm bı buyugun ısmını koymak herkesın kendı fıkrı tabıkı ama bence her ınsan bır ısımle yasamalı..
bnm annemde yegenım ıcın nıye koymadılar bunlar dedesının ısmını felan dedı bende anneme kızmıstım

boşwer konuşup dursunlar herkes önerir fikrini durur benim oğlumun ismi yıllar öncesinden belli olduğuı için herkes konuşma hakkına sahip sorun yok

hayır moralim bozuldu kendimi hayırsız evlat gibi hissediyorum böyle olunca ama değil yani tövbe tövbe ay burada olsa arıcam da kardeşim yanlarına gitti zor gündeler onlarda ters konusmak istemedim öle
neyse
ben lafımı koyarım elbet salaklar ya
gecen gün de yaslı birisi daha dedi böyle.. ulan bu bebegin babası var birde onunda babası var
yani hiç mi düsünmüyorlar
Allah ı var eşim dedi istesen babanın adını koymak isterim ama kardeşine yakısır soyadınıda alıcak dedi benim eşimin babası hiç babalık yapmamış bir iskele babası cünkü şimdi
aman neyse kimsenin basını şişirmeye hakkım yok
kusura bakmayın
kızmıstım biraz deşarj olmak istedim annemi arayıp anlatamıyorm şimdi dısarıda cünkü bende size yazayım dedim ehehehe

ters konuşma boşver anlamazlar zaten konuşsanda düşüncesizlik..
Sen bize kız bağır boşver içini rahatlat canım..
Haydeeeeee lillilililillllli yarrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…