2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ters konuşma boşver anlamazlar zaten konuşsanda düşüncesizlik..
Sen bize kız bağır boşver içini rahatlat canım..
Haydeeeeee lillilililillllli yarrrrrrr

ohh annemide aradım ehehehe
ay kızlar iyi ki varsınız

herkes bebişini sağlıkla kucaklasın yine burada bulusalım
bu hafta bize yeni bebek gelecek kısmetse
en yakın arkadasımın oğlu heralde cumartesiye doğurur en gec
kağan nın arkadası olacak kerem )

egeeeeeeeee ayvaaaaaaa getır yanında onu yeee ıstah tıkıooo
:26::26::26: Ben onu çoktan yedimmm (((

hepimiz iyi ki varızzzzzzz

merhaba kızlarr..
gecmısı daha okumadım var mı degısıklık yenı haberler
ben enkaz gıbıyım!
dun esımde evdeydı ınanın bogazına sarılacaktım sınırden vallahı bu erkekler hastalıkta garıpşesıyor cocuklasıyor ye dıyorum yemıyo ıc dıyorum ıcmıyo sınır ettı benı cok sukur ıyılestıde bende rahatladım:))
tabıı sehzade hastalanınca kayınvalıde kayınpeder toplanıp geldıler bı de kaldılar bı guzel sozde ogullarına bakıyorlar
bende esıme dedımkı dogumdan sonra evı boyle ıstemıyorum yoksa bana bı psıkıyatr bul sakınlestırıcılere ıhtıyacım var:))
herr seye karısıyorlar ve bende karar verdım cok cıddıye alıyorum bu ınsanları ne gerek varmıs yaa guzel tatlı canıma yazık:))

Oğulları hasta da,sen de hastasın...Milletde hiç acıma yok yaaa...
Hiç takma kafana, dertlenme, eşine söylemişsin, o mesajı almıştır...

Oğulları hasta da,sen de hastasın...Milletde hiç acıma yok yaaa...
Hiç takma kafana, dertlenme, eşine söylemişsin, o mesajı almıştır...

:)))
işte arada bende kaynadım:))
neyse anneme geldım sımdı bende oğlen yemegımı yenı yedım sımıt beyaz peynır cayy:)))4
ayva yıyınce gamze mı oluyormus hemen baslayayım gamzelı olsun:))

aman ya milelt ne görgüsüz olmuş sanki evleri bedava veriyorlar bi görün ayy herkes toki peşinde bankaya gittim bi kolahylık sağlarlarmı acaba diye yarın için anam yarın polisler gelcekmiş güvenliği sağlamaya şikayet etmişler bankadakiler bile izne ayrılmış tokiden ev almak için gülsemmi ağlasammı ne insanlar yaaaa

eee herkes tokı pesındede nıe sartları kaldırmıslarkı cnmmm

ayyy ewet ya bnm kocamda bi kendini halsiz hissetse tamamartık ölümcül waka gibi yorgan döşek yatıyo çekio kafasına kadar yorgan battaniye terleyecekmiş.. çorba yap, ıhlamur yap, ilaç wer off o iyileşene kadar bn sinir hastası oluyorum

Doktorumuz da yok ama bişii sorucam...
Göbüşüm ramazan davulu gibi gerildi yaa..Niye ki..Bilen varmı, patrona ellettim, korktu gitt istersen evde dinlen diyo...
Niye böyle olmuştur ki....Acayip gerildi ve sert...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…