merhaba kızlarr..
gecmısı daha okumadım var mı degısıklık yenı haberler
ben enkaz gıbıyım!
dun esımde evdeydı ınanın bogazına sarılacaktım sınırden vallahı bu erkekler hastalıkta garıpşesıyor cocuklasıyor ye dıyorum yemıyo ıc dıyorum ıcmıyo sınır ettı benı cok sukur ıyılestıde bende rahatladım:))
tabıı sehzade hastalanınca kayınvalıde kayınpeder toplanıp geldıler bı de kaldılar bı guzel sozde ogullarına bakıyorlar
bende esıme dedımkı dogumdan sonra evı boyle ıstemıyorum yoksa bana bı psıkıyatr bul sakınlestırıcılere ıhtıyacım var:))
herr seye karısıyorlar ve bende karar verdım cok cıddıye alıyorum bu ınsanları ne gerek varmıs yaa guzel tatlı canıma yazık:))
gazdan olabilir..benimde çok oluyo.yakında patlıcam
üşütmüşsündür gaz olmuştur kotu dusunme hemen...
hahhahahaha bıde ege sen cok erken yemek yıyosun ben ozelıkle 1rden sonra yıyıom aksama dayanayım dıe.
erkeklerin hastalıgı hiç cekilmio cok kaprisli oluyorlar
canım cok gecmiş olsun iki anlamda da
şimdi annende dinlen bari ya
birde sen hastayken kalmıslar sende hayret bişi!
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...an-annelerinin-gobekleri-32.html#post17336337
kızlarrrrrrr göbek portporisiiiiii yaptım ben sizeeeeeeeeeee
anam birini iyileştiriyoruz biri dertleniyor .. Kız sinirlenme dellenirsin hepsine lafı çarptırırsın susarlar. Lohusa sendromu dersin adına da:)))))merhaba kızlarr..
Gecmısı daha okumadım var mı degısıklık yenı haberler
ben enkaz gıbıyım!
Dun esımde evdeydı ınanın bogazına sarılacaktım sınırden vallahı bu erkekler hastalıkta garıpşesıyor cocuklasıyor ye dıyorum yemıyo ıc dıyorum ıcmıyo sınır ettı benı cok sukur ıyılestıde bende rahatladım:))
tabıı sehzade hastalanınca kayınvalıde kayınpeder toplanıp geldıler bı de kaldılar bı guzel sozde ogullarına bakıyorlar
bende esıme dedımkı dogumdan sonra evı boyle ıstemıyorum yoksa bana bı psıkıyatr bul sakınlestırıcılere ıhtıyacım var:))
herr seye karısıyorlar ve bende karar verdım cok cıddıye alıyorum bu ınsanları ne gerek varmıs yaa guzel tatlı canıma yazık:))
gaz vardır ossur geçer:)))))))))))doktorumuz da yok ama bişii sorucam...
Göbüşüm ramazan davulu gibi gerildi yaa..niye ki..bilen varmı, patrona ellettim, korktu gitt istersen evde dinlen diyo...
Niye böyle olmuştur ki....acayip gerildi ve sert...
yerim ben göbek potporisini...Ne güzel çıkmış maşallah..Büyüdüğü de ne kadar belli...
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...an-annelerinin-gobekleri-32.html#post17336337
kızlarrrrrrr göbek portporisiiiiii yaptım ben sizeeeeeeeeeee
sormaa arkadass sormaaa:))
amaann eşim dedıkı cok cıddıye alıyorsun ne gerek var her cumlelerıne laf yetıstırıyorsun bosver bız bıldıgımızı okuruz dedı(bebek odası muhabbetı acıldıda)
sende ısım konusunda hıc buyuklerın ısmını koyma ne gerek var zaten o ısımde bırı yenı gelene koymanın anlamı nee bosver zınkerbel...
gaz vardır ossur geçer:)))))))))))
ahaahahahahaahahaa....
Patron korkup git dinlen demişken, gazım çıkıp şişlik inmeden ben kaçayım bari..hadi herkese iyi akşamlar...
kızlar aranızda bankacı olan war mı???
biz bir ew alacağız da krediyi benim üzerime çekeceğiz, eşimin üzerine zaten bir ew kredisi war..
benim üzerime dükkanımız war 2senedir işleyen, 1araba, 1 kamyon, 1 boluda dewremülk war.. ama 2007 yılına ait kredi kartı borcum wardı awukatlık olmuştum we faiziyle ödemiştim.. kara listedemiyimdir hala? ew kredisi çekebilirmiyim bu üzerimdeki malları göstererek..
alacağımız ew 120,000tl ciwarı 40,000tl peşinat wereceğiz:44:
baya açıklama yaptım haa
Bişiii diyim mi, ben bebeklere alınan cciler ve göbek topiğine resim ekleyemiyorum artık, bilmiyorum farkettiniz mi...Hep bu konuya ekliyorum..Ya seydam acmıştı ya konuyu, bi de sıcak su torbası resmi falan eklemişti...Kötü oluyorum o topiklere girince...
Hiç ben gibi hisseden var mı ???
kızlar aranızda bankacı olan war mı???
biz bir ew alacağız da krediyi benim üzerime çekeceğiz, eşimin üzerine zaten bir ew kredisi war..
benim üzerime dükkanımız war 2senedir işleyen, 1araba, 1 kamyon, 1 boluda dewremülk war.. Ama 2007 yılına ait kredi kartı borcum wardı awukatlık olmuştum we faiziyle ödemiştim.. Kara listedemiyimdir hala? Ew kredisi çekebilirmiyim bu üzerimdeki malları göstererek..
alacağımız ew 120,000tl ciwarı 40,000tl peşinat wereceğiz:44:
baya açıklama yaptım haa
baktım da 2010 anneleri daha 2500lerde biz 3600lerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?