- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
canım süper olur yaacanım ben pek anlamam ama eşim bankacı, çok acil değilse akşam geldiğinde sorayım olmaz mı?
canım süper olur yaayok aciliyeti yok daha ewi bulmadık zaten, ama ben araştırmalara başladım şimdiden..
tamam bana mesaj atarsın çok sağol şimdiden
bizim kadar çenesi düşük laklakçı yokturda ondan..
Anca kaynatıyoruz
hakkaten kızların bebekleri 8 aylık falan bizim kadar kaynatamamışlar, biz 8 aylık olduklarında 15000 yaparız bence
akşam ne yapacaksın ege? acıktın ama en azından gidince onu yiceksin :)
canım süper olur yaayok aciliyeti yok daha ewi bulmadık zaten, ama ben araştırmalara başladım şimdiden..
tamam bana mesaj atarsın çok sağol şimdiden
biz az önce 2010 mart anneleri olarak, 100,000inci mesajımızı kutladıkbaktım da 2010 anneleri daha 2500lerde biz 3600lerde
işte bilsem hangi bankanın ki farklı:44:bankaya sorsanız direkt? her bankanın kara liste şartları farklıdır çünkü
hakkaten kızların bebekleri 8 aylık falan bizim kadar kaynatamamışlar, biz 8 aylık olduklarında 15000 yaparız bence
Akşam ne yapacaksın ege? Acıktın ama en azından gidince onu yiceksin :)
bayılırım karnıyarığa ımm olsada yesemkarnıyarık yaptım pilav salata yoğurt:))
çok acıktım ya
sen ne yapcaksın
selam güzeller herkes kaçmış :)) bende taşınma derdi tavan yaptı bu ara ev topla topla bitmiyor biblo süs eşyalarıyla doldurmuşum evişincik yemek yiycez dönerim sonra öpülsünüsss
gözünaydın canımne güzel işte gönlüne göre oldu.. ilk bebeğin mi?kızlaaaarrrrr.....
Benim laptop sorunlu bu aralar, kocişimin tlfndan giriyorummm..
Bugun dr.a gittm ve ve veeee bebeğimin cinsiyetini öğrendimmm....
%70 kız olarak bilinen bebeğm bi ERKEKK..
erkek istiyodum ztn Rabbim gönlüme göre verdi... Allah herkesin gönlüne göre versn inş...
canım bnce kenarı perdeyle örtülen bişey seçmelisin çok iyi oluyo bizimki katlıyoruz perdeyi böyle oluyor hem bebeği görüyosun yatarken hem o seni.. ama örteceğin zamnlarda olabilior, ışık gelmesin yanından geçerken rüzgarım gelmesin gibi.. eşim hep örtüyo perdesini, kapı açılıp kapanırken soğuk wurur die..
gözün aydın canım.. kayra erkek ismi değilmi:44:slm kızlar nasılsınız bayadır nte giremiyorum görüşemedik ben18+2 yim sonunda bebeişin cinsiyetini öğrenebildim kızımız olacakmış çin takviminde kız gözüküyodu adına daha karar veremedik kayra ceren düşünüyorum ama bakıcaz artık hayırlısı
gliserin fitili at hemen rahatlatırgünaydın arkadaşlarrrrr keyifler nasılll
ben afedersiniz kabız oldum kabus gibiyimmm
bildiğiniz bi çözüm var mı Allah aşkına
kızlar eklediğiniz fotolara nası bakıcas ??????
kız hani diolarya üstüne ne war falan mesela eşimin üzerine 1 ew wardı , bu ew kredisini çekerken onu gösterdi..kara listedeysen vermezler
bukadar mal var üzerine ama bankaya bunlarımı sunucaksın.ben bankacı değilim ama mantıken vermeyebilir.
merhaba kızlar.liste işini leyla bana gönderdi ama olmuyor..benim bir fikrim var:)2011 haziran anneleri listesi diye bir topik açsanız sizden birisi sadece liste ve guncekl bilgilerinizi ekleseniz,zamanı olan sürekli ilgilenecek birisi..bende ilk sayfadaki listeyi siler o topiğin adını yazarım sadece...hayırlı doğumlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?