kız hani diolarya üstüne ne war falan mesela eşimin üzerine 1 ew wardı , bu ew kredisini çekerken onu gösterdi..
yani bunlara bakarak ödeyebileceğimi anlarlar herhalde ödemezsem el konacak bişilerin olduğunu görsünler yani..
tasınma ısı ıyıdır ne var ne yoksa at kalabalıktan kurtul:))
eskılerı at ki yerine yenileri gelsin..
kızlar aranızda bankacı olan war mı???
biz bir ew alacağız da krediyi benim üzerime çekeceğiz, eşimin üzerine zaten bir ew kredisi war..
benim üzerime dükkanımız war 2senedir işleyen, 1araba, 1 kamyon, 1 boluda dewremülk war.. ama 2007 yılına ait kredi kartı borcum wardı awukatlık olmuştum we faiziyle ödemiştim.. kara listedemiyimdir hala? ew kredisi çekebilirmiyim bu üzerimdeki malları göstererek..
alacağımız ew 120,000tl ciwarı 40,000tl peşinat wereceğiz:44:
baya açıklama yaptım haa
bankaya sorsanız direkt? her bankanın kara liste şartları farklıdır çünkü
işte bilsem hangi bankanın ki farklı:44:
tek tek bütün bankalara ewraklar bırakamamki
akbank wermemişti geçen sene çekmek istemiştik.. bide 2011oldu ya ondan belki silinir diorum
slm kızlar
gündüzleri kociş evde o yüzden giremiyorum
dün demiştim ya aşı oldum diye kolum çok fena şişti ve ağrıyor elimi ağzıma götüremiyorum bişeyler yemek için yarında geçmezse dr a gidicem tekrar
korkuyorum inşallah kötü bişey yoktur
günaydın kızlarr
hayırdır kimsecikler yok açılışı bugun ben yapmışım
günaydın cnm. benim dr ol yada olma dedi önemli değil dedi ama ben olmayacağım. çünkü arkadaşımda rahatsızlandı senin gibi pişman oldu. sanırım bişey olmaz bünye meselesidir.
Günaydın kızlar, bugün hava çok güzel, hepimiz için iyi bir gün olur inşallah.. Hani kar geliyordu ya.. nerde bu kar.
günaydın cnm.. kar topluyor derle ya hva güneşli ama çok soğuk ayaz var..
Hadi bakalım yağcak mı acaba bekliyoruz artk hava durumuna inancım kalmadı.. Ege bu arada senin Duru ne alemde, benim Mira bir hareketlendi 2 gündür hiç durmuyor, daha alışamadım gece yatağa yatınca falan o kadar çok hareket ediyor ki uykuya dalamıyorum.. 21 hafta bitti ya ondan mı anlamadım.
öyküm evde iki gün yattım ya allahım kıpır kıpırdı işe geldim biraz azaldı ama eskiye göre baya iyi yani..bide benimki dikiliyor sanki . eşimelini koydu dün yanlar yumuşak orta semsertti ve canım çok yanıyor ozaman belime vuruyor ağrı. eylülde öyle yapardı:)))))))))))))
kızlarrrr gunaydınnn nasılsınızzzz
valla hava guneslı gıbı duruo ama buz gıbı...
kuzu nerde kaldı hala gelmemıss karnımı sısmıstı aksammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?