2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

mesajımı aldın mı cnm, eşim bişeyler söyledi bak bi...

tasınma ısı ıyıdır ne var ne yoksa at kalabalıktan kurtul:))
eskılerı at ki yerine yenileri gelsin..

oohoooo benim ev bibloyla dolu qatmaya kalksam ev dımdızlak kalır bu hafta sonuna doğru taşınacaz inş. taşınsakta kurtulsam diycem ama gidince bide bunun yerleştirmesi var

:79:
Canım ben eski bankacılardan merhaba, karaliste olayı hala ekranlardadır. Silinmez ve tüm bankalarda görünür.. 5 yıl boyunca.. Eşin olduğu için artı bir ev kredisi olduğu için de biraz zorlarlar, çünkü neticede bir ev alcaksın o da aile mülkü sayılır ve ikinizin gelirleri, giderleri göz önünde bulundurulur. Ama tabi aslında aldığınız eve ipotek koycak banka yani kendini garantiye alcak ama yine de zorluk çıkarabilirler.. Küçük bankalarda şansınızı deneyin isterseniz ama kara liste muhkkak çıkar bilgin olsun canım. Birde şu sıralar konut kredileri düştü ya onun için ekspertizleri biraz düşük çıkarıyorlar, genelde de bilirsin %75 ini verirler kredi olarak..

bankaya sorsanız direkt? her bankanın kara liste şartları farklıdır çünkü

Her bankanın kara listesi farklı değildir canım, kara listede isen eğer Merkez Bankası ekranındasın demektir ve bütün bankalar bu bilgiyi görür ve kesinlikle sildiremezsin.. Yani o ortak bir ekran..

işte bilsem hangi bankanın ki farklı:44:
tek tek bütün bankalara ewraklar bırakamamki
akbank wermemişti geçen sene çekmek istemiştik.. bide 2011oldu ya ondan belki silinir diorum

Yok anacım en az 5 yıl silinmez malesf.. 2012 olabilir ancak belki.. Birde üzerine olan taşınmazların pek bir önemi yok, devremülkünde belki ev ve işyeri teminat olarak alınır ancak.. Benim eşimde bakacı bende 7 sene bankada çalıştım hemi de 3 banka değiştirdim, bilirim yani bu işlerde doktorluktan daha iyiyimdir..

slm kızlar
gündüzleri kociş evde o yüzden giremiyorum
dün demiştim ya aşı oldum diye kolum çok fena şişti ve ağrıyor elimi ağzıma götüremiyorum bişeyler yemek için yarında geçmezse dr a gidicem tekrar

korkuyorum inşallah kötü bişey yoktur

günaydın cnm. benim dr ol yada olma dedi önemli değil dedi ama ben olmayacağım. çünkü arkadaşımda rahatsızlandı senin gibi pişman oldu. sanırım bişey olmaz bünye meselesidir.

günaydın cnm. benim dr ol yada olma dedi önemli değil dedi ama ben olmayacağım. çünkü arkadaşımda rahatsızlandı senin gibi pişman oldu. sanırım bişey olmaz bünye meselesidir.

Bana da tetanoz aşısı çok faydalı tabi ama illa da doğum için olman gerekmez dedi. Ameliyathane ortamında hiçbir şey olmaz dedi. Ben olcan herhalde, yanlız bana olursan 2 hafta sonra ol dedi.. Şu an için erken miş.

günaydın cnm.. kar topluyor derle ya hva güneşli ama çok soğuk ayaz var..

Hadi bakalım yağcak mı acaba bekliyoruz artk hava durumuna inancım kalmadı.. Ege bu arada senin Duru ne alemde, benim Mira bir hareketlendi 2 gündür hiç durmuyor, daha alışamadım gece yatağa yatınca falan o kadar çok hareket ediyor ki uykuya dalamıyorum.. 21 hafta bitti ya ondan mı anlamadım.

öyküm evde iki gün yattım ya allahım kıpır kıpırdı işe geldim biraz azaldı ama eskiye göre baya iyi yani..bide benimki dikiliyor sanki . eşimelini koydu dün yanlar yumuşak orta semsertti ve canım çok yanıyor ozaman belime vuruyor ağrı. eylülde öyle yapardı:)))))))))))))

Günaydın kızlar,
Nasılsınız?
Sabah eve boyacılar girdi akşama biter dediler.
Dün akşam ıvır zıvırları toparladım koliledim ortada dağınık bişey olmasın diye çerçeveleri falan hepsini toparladım. Aklım evde şimdi. kum bejinden biraz açık ton boyatıyoruz. inşallah güzel olur. çok merak ediyorum.

Beb hep dinlenme modunda olunca bebek fıkır fıkır oluyor o zaman demek ki.. Benimde bazen ortaya geliyor, ordan gitsin istiyorum rahatsız oluyorum.. Ne oldu Kuzusuz duramıyor musun kızzz... gelir şimdi işi vardır..

kızlarrrr gunaydınnn nasılsınızzzz
valla hava guneslı gıbı duruo ama buz gıbı...
kuzu nerde kaldı hala gelmemıss karnımı sısmıstı aksammm

Günaydın canlarım, ben evden çıkmadığım için soğuk olduğunun farkında değilim.. Kar geliyor o zaman desenize.. Kız beni de merak ettirdiniz nerde kaldı gerçekten kuzu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…