2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Beb hep dinlenme modunda olunca bebek fıkır fıkır oluyor o zaman demek ki.. Benimde bazen ortaya geliyor, ordan gitsin istiyorum rahatsız oluyorum.. Ne oldu Kuzusuz duramıyor musun kızzz... gelir şimdi işi vardır..
ay ne fesatsın heeeee meraklandım erkenden gelirdi o yüzden. bide akşam karnım şiş dedi ondan merak ettim.. benide ortaya gelince bide göbekdeliğimin orda olunca rahatsız ediyor.
büyüdüler yaa baya:)))))

kızlarrrr gunaydınnn nasılsınızzzz
valla hava guneslı gıbı duruo ama buz gıbı...
kuzu nerde kaldı hala gelmemıss karnımı sısmıstı aksammm
günaydın fıstıkımmmm.. havaya aldanma buz valla. bide gaz oluyor bende burası sabahları soğuk ya karnımın içinde soda açıyorla sanki gruk grıuk bebeği bile hissedemiyorum :)

günaydın cnm.. maşallahın var . bu ne hız. 800 e mi boyatıyorsun. kumbeji bende çok beyeniyorum bu seneki favori renk sanırım herkes öyle yapıyor. ne ara topladın ne zaman seçtin anlamadım. evde sadece adamlar mı var. biri dursaydı başında hiç olmazsa..

Geldik anacım geldikkk,
kociş kahvaltıya götürdü azıcık geç kaldım o kadar bacılarrrr....Keyif yaptık azıcık...
Merak etmeyin, Öyküyle bana bişeycik olmaz biz buralardayız hep...........

Kötüyüm ben kötüyüm

Bende sorcaktım FMG ye ne ara bunların hepsini yaptın diye ama sen çekmişsin sorguya, bende cevap bekliyorum..

gunaydınn cnmm. naptınız o 800 deyen adamamı verdınız?
ya hıcbıseye dokunmuyosunz demı esyları felan onlarmı degıstırıyorrr??
ya bısı daha sorcam koku felan olmuyormu??( ben bu konularda cok cahılım kuusra bakmayın)

ınsallah ıstedıgınız gıbı olurr...

Beb hep dinlenme modunda olunca bebek fıkır fıkır oluyor o zaman demek ki.. Benimde bazen ortaya geliyor, ordan gitsin istiyorum rahatsız oluyorum.. Ne oldu Kuzusuz duramıyor musun kızzz... gelir şimdi işi vardır..

Ben diyom anacım, siz inanmıyorsunuz, bu hatun bana mesaj atıyoo sen olmayınca forumun tadı yok diyo diyeee....

Ağam beni öldürecek....

Benim boya yaptırdığım adamlarda çok iyiydi channel.. Bütün prizleri falan söktüler çok temiz çalıştılar, bende yaptırırsam yine onlara yaptırcam.. Herşeyi örttüler, sonrada yerine yerleştirdiler.. Yani lazım olursa sana da aklında olsun..

kızlarrrr gunaydınnn nasılsınızzzz
valla hava guneslı gıbı duruo ama buz gıbı...
kuzu nerde kaldı hala gelmemıss karnımı sısmıstı aksammm

Günaydın canım :)

Bizz gelddikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk............

Tam meraklanıyorduk. niye şişti karnın kuzu?

günaydın nasılsınız bugün

Günaydın ipekçim.

Günaydın bebiş. 750 TLye anlaştık. Ben aslında pek sevmiyom öyle soluk renkleri ama evim pek güneş almıyo o yüzden aydınlık olsun istedik. Önceki renkler çok daha güzeldi.
Aman seçtik olsun bitsin bir an önce. Annem kuzenim görümcem ara ara bakarlar birşeye ihtiyaçları var mı diye? yoksa başında durmaya gerek yok. bildik adamlar.

Kötüyüm ben kötüyüm

Bende sorcaktım FMG ye ne ara bunların hepsini yaptın diye ama sen çekmişsin sorguya, bende cevap bekliyorum..

valla kızlar hallettik işte napalım. biran önce hallolsun. bebişimin mobilyalarını falan alıcam.
İMOB fuarına bakarım haftasonu.

Canım plastik boyada öyle rahatsız edici koku olmuyor.
Eşyalardan sadece çerçeveleri dantel örtülerimi falan topladım. perdeleri çıkarmadım onlar halletsin. zaten vakit kalmadı.

fmg, kolay gelsin bacım...
Zor işler bu işler..İnşallah çok güzel olur, içine siner....

Sağol canım inşallah bakalım nasıl olacak.

Tam meraklanıyorduk. niye şişti karnın kuzu?

Kız bişey yok, delinin biri bi taş attı, herkes peşine düştü..Şişti dedim de evhamlanarak değil, davul gibi gerildi dün..Acaba herkesin oluyo mu diye sorduydum, gazdandır dediler kızlar..Niye bilmiyom ama bugün öyle değil..İndi şişlik....Dün taş gibi olmuştu, ya çok yedim, ya da gaz vardı bilmiyorum..

günaydın nasılsınız bugün
günaydın cnmmm hoşgeldinnbugun iyiyiz başladık bakalım gün ne getirecek bize:)))))))

Günaydın Kızlarr , nasılsınız ?
günaydın cnmm sağol sen nasılsınn

Ben diyom anacım, siz inanmıyorsunuz, bu hatun bana mesaj atıyoo sen olmayınca forumun tadı yok diyo diyeee....

Ağam beni öldürecek....
kelleni aldırcam senin.. uyuz karı biz merak ediyoruz sen gelmiş ne diyorsun..
:)) afiyet olsunn

kolay gelsin daha pazar günü temizlik yapmışdın boşa gitti.. güzel olur merak etme . mis gibi olur heryer. darısı başıma valla gözümde büyüyor heryer ayaklancak yıka ütüle sil amannnnnn

Gazlı kuzu :))) bende de oluyor. ayran süt yoğurt bol yiyorum sonucu koca göbek oluyo.

Eki Görüntüle 133495

Kızlar benim duba halime bakarmısınızzz

memeler ve göbek yarışıyorlar resmen , 11 kilo almanın sonucu ((((((

Maşallah canım. zayıfsın ozaman hiç 11 kilo almış gibi görünmüyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…