Ben de kıskandım işte
Zaten fazla giremiyorum iş güç yüzünden.
kolay gelsin daha pazar günü temizlik yapmışdın boşa gitti.. güzel olur merak etme . mis gibi olur heryer. darısı başıma valla gözümde büyüyor heryer ayaklancak yıka ütüle sil amannnnnn
çok güzelll.. hiçte kötü değil harika .. güzel anneEki Görüntüle 133495
Kızlar benim duba halime bakarmısınızzz
memeler ve göbek yarışıyorlar resmen , 11 kilo almanın sonucu((((((
Ben de kıskandım işte
Zaten fazla giremiyorum iş güç yüzünden.
evet gitti bütün temizlik. valla başlamak bitirmenin yarısı.
çabucak toparlanır ev.
halılarımı da yıkamaya vermiştim. Yarın onlar da gelir sererim temiz temiz ooohhhh...
bide perdeleri yıkadım mı değeyin keyfime :)
ohh mis güle güle kirlet iyi günlerdde.ama tekrardan yapacaksın doğuma temizlik biraz geç olsaydı 2 kere uğraşmazdın. ben mayısa kadar yıkamam tülleri artık...evet gitti bütün temizlik. valla başlamak bitirmenin yarısı.
çabucak toparlanır ev.
halılarımı da yıkamaya vermiştim. Yarın onlar da gelir sererim temiz temiz ooohhhh...
bide perdeleri yıkadım mı değeyin keyfime :)
süperrrrrrrr hayırlı olsun gülegüle otur.. sen ne zaman taşıncaksın..kızlar günaydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn evi aldık hemde istediğimiz yerdeeeeeeeeeeeeen c-6 2. kat daire 9 güney batı cephesinden ay ay kızımın şansınaaa
Gazlı kuzu :))) bende de oluyor. ayran süt yoğurt bol yiyorum sonucu koca göbek oluyo.
Maşallah canım. zayıfsın ozaman hiç 11 kilo almış gibi görünmüyosun.
kızlar günaydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn evi aldık hemde istediğimiz yerdeeeeeeeeeeeeen c-6 2. kat daire 9 güney batı cephesinden ay ay kızımın şansınaaa
Ohhh, misler gibi olur vallaaa...
Ya bişey dicem bak aklıma geldi, temizlik deyince..Benim her odada glade oda kokusu var elektrikli...
O kokunun bebişe zararı olur mu ki ?????? Sonuçta kimyasal,sorayım diyorum diyorum unutuyorum...
kızlar günaydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn evi aldık hemde istediğimiz yerdeeeeeeeeeeeeen c-6 2. kat daire 9 güney batı cephesinden ay ay kızımın şansınaaa
çok güzelll.. hiçte kötü değil harika .. güzel anne
canım yaa kıskanılırmı hepinizi merak eiyorum bakma sen delinin lafına.
kız kuzu çırpınıyorum burda konuşsana.. ağayla dalga geçiyorsun sürdürüm seni temmuz annelerine beklersin 1 ay daha doğurcam diye:)))
çok güzelll.. hiçte kötü değil harika .. güzel anne
Teşekkür ederiz teyzesi :))
canım yaa kıskanılırmı hepinizi merak eiyorum bakma sen delinin lafına.
kız kuzu çırpınıyorum burda konuşsana.. ağayla dalga geçiyorsun sürdürüm seni temmuz annelerine beklersin 1 ay daha doğurcam diye:)))
ohh mis güle güle kirlet iyi günlerdde.ama tekrardan yapacaksın doğuma temizlik biraz geç olsaydı 2 kere uğraşmazdın. ben mayısa kadar yıkamam tülleri artık...
süperrrrrrrr hayırlı olsun gülegüle otur.. sen ne zaman taşıncaksın..
ohh mis güle güle kirlet iyi günlerdde.ama tekrardan yapacaksın doğuma temizlik biraz geç olsaydı 2 kere uğraşmazdın. ben mayısa kadar yıkamam tülleri artık...
süperrrrrrrr hayırlı olsun gülegüle otur.. sen ne zaman taşıncaksın..
Gözün aydın deli karııı...
Elif naz olmasa bekle alırdın....Çok güzel yaa,hem güney cephee hem katı güzel....
Doğurayım öyküyle sana gelecez misafirliğe kabul ediyon muuuuuuuuuuuuu ?
Hayırlı olsun canım güle güle oturun ailecek :)
ha şöyle biraz daha meee le bakemm.Valla bacılar ağanın suçu yok...Etmeyin eylemeyinnn, sürdürecekmiş beni...
Acıyın kuzunuzaaaa...
Meeeeeeeeeeeeeeee.......
evlergslibs agustos sonu eylül gibi teslim edeceklermiş sanırım tam bi bilgim yok doğumdan sonr aolursada iyi olur yanitine bankanın önü ana baba günü gibiydi valla görseniz evleri beleşe verir sanırsınız biz bankanın başka şubesinden yaptırdık eşimin memleketinden varyaa burayı beklesek sitti sene alamayz
karnıyarık yaptım pilav salata yoğurt:))
çok acıktım ya
sen ne yapcaksın
canım hayırlı olsun darısı başımıza inşallah..bebişin kısmetiyle geliyor maşallahkızlar günaydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn evi aldık hemde istediğimiz yerdeeeeeeeeeeeeen c-6 2. kat daire 9 güney batı cephesinden ay ay kızımın şansınaaa
Valla bacılar ağanın suçu yok...Etmeyin eylemeyinnn, sürdürecekmiş beni...
Acıyın kuzunuzaaaa...
Meeeeeeeeeeeeeeee.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?