2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kolay gelsin daha pazar günü temizlik yapmışdın boşa gitti.. güzel olur merak etme . mis gibi olur heryer. darısı başıma valla gözümde büyüyor heryer ayaklancak yıka ütüle sil amannnnnn

evet gitti bütün temizlik. valla başlamak bitirmenin yarısı.
çabucak toparlanır ev.
halılarımı da yıkamaya vermiştim. Yarın onlar da gelir sererim temiz temiz ooohhhh...
bide perdeleri yıkadım mı değeyin keyfime :)

kızlar günaydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn evi aldık hemde istediğimiz yerdeeeeeeeeeeeeen c-6 2. kat daire 9 güney batı cephesinden ay ay kızımın şansınaaa

Eki Görüntüle 133495

Kızlar benim duba halime bakarmısınızzz

memeler ve göbek yarışıyorlar resmen , 11 kilo almanın sonucu ((((((
çok güzelll.. hiçte kötü değil harika .. güzel anne

Ben de kıskandım işte
Zaten fazla giremiyorum iş güç yüzünden.

canım yaa kıskanılırmı hepinizi merak eiyorum bakma sen delinin lafına.
kız kuzu çırpınıyorum burda konuşsana.. ağayla dalga geçiyorsun sürdürüm seni temmuz annelerine beklersin 1 ay daha doğurcam diye:)))

Ohhh, misler gibi olur vallaaa...
Ya bişey dicem bak aklıma geldi, temizlik deyince..Benim her odada glade oda kokusu var elektrikli...
O kokunun bebişe zararı olur mu ki ?????? Sonuçta kimyasal,sorayım diyorum diyorum unutuyorum...

ohh mis güle güle kirlet iyi günlerdde.ama tekrardan yapacaksın doğuma temizlik biraz geç olsaydı 2 kere uğraşmazdın. ben mayısa kadar yıkamam tülleri artık...

süperrrrrrrr hayırlı olsun gülegüle otur.. sen ne zaman taşıncaksın..

Gazlı kuzu :))) bende de oluyor. ayran süt yoğurt bol yiyorum sonucu koca göbek oluyo.

Maşallah canım. zayıfsın ozaman hiç 11 kilo almış gibi görünmüyosun.

Yok be canım 65 le hamile kaldım , şimdi 76 kiloyum , sadece boyum 1.72 sanırım ondan kurtarıyorum biraz , ama yinede yandan tam bir topum :))

Gözün aydın deli karııı...
Elif naz olmasa bekle alırdın....Çok güzel yaa,hem güney cephee hem katı güzel....
Doğurayım öyküyle sana gelecez misafirliğe kabul ediyon muuuuuuuuuuuuu ?

sanmam parfumde kokluyoruz sonuçta. yattığın odaya koyma bence bişey olmaz

Ay Ege koptum ya son lafına alemsin kız..

Valla bacılar ağanın suçu yok...Etmeyin eylemeyinnn, sürdürecekmiş beni...
Acıyın kuzunuzaaaa...
Meeeeeeeeeeeeeeee.......

evlergslibs agustos sonu eylül gibi teslim edeceklermiş sanırım tam bi bilgim yok doğumdan sonr aolursada iyi olur yani tine bankanın önü ana baba günü gibiydi valla görseniz evleri beleşe verir sanırsınız biz bankanın başka şubesinden yaptırdık eşimin memleketinden varyaa burayı beklesek sitti sene alamayz

Günaydın Herkese!!!
tam 1 saat önce sessizdi buralar, geçmişte 5 sayfa görünce şaşırdım valla:)
Temizlik yapop ev boyatanlara kolay geleee... Fazla yormayın bebekleri
elifnaz bebekin yeni evi hayırlı ossun
burcu çok sefimli görünüo göbüşünn:)
ankarada hava süper, azıcık soğuk ama güneşli... Kar yok

Gözün aydın deli karııı...
Elif naz olmasa bekle alırdın....Çok güzel yaa,hem güney cephee hem katı güzel....
Doğurayım öyküyle sana gelecez misafirliğe kabul ediyon muuuuuuuuuuuuu ?

Hayırlı olsun canım güle güle oturun ailecek :)

çok çok sağolun kızlar hepinizide bekliyoruuuuuummmmm Elifimiz olmasa zor alırdık evet ege taşınma işi dogum sonrasına kalır ortada net bişey yok ama agustos sonu eylül başı teslim edilecek falan dişyorlar ama bakalım

aaaaaaay ayyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy
cok mutlu oldummmmmmm
görüyormusun fatmaaaaa bebişin nasilda şimdiden uğurlar getirdi maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin
masallah!!!!

Acıyın kuzunuzaaaa...
Meeeeeeeeeeeeeeee.......
ha şöyle biraz daha meee le bakemm.

ay ne güzel bi haber. senin için içine sığmazbugun.. kocana yemek yapma bugun kutlamaya çıkın:=)

karnıyarık yaptım pilav salata yoğurt:))
çok acıktım ya
sen ne yapcaksın

kız ege iyi ki bu mesajını görmeden gitmişim ha, canım çekerdi kız yoksa :))) akşam benim yemeğim de çok güzeldi, sen bilirsin buradakiler pek bilmez bizim oraların bi köftesi var ya hani ondan vardı :))

canım hayırlı olsun darısı başımıza inşallah..bebişin kısmetiyle geliyor maşallah
yalnız, siz orada tayinci değilmiydiniz? tayin çıkarsa napcaksınız evi?

Acıyın kuzunuzaaaa...
Meeeeeeeeeeeeeeee.......
anam meeliyo bizim kuzu kıymayın bırakın kalsın burada

günaydın akadaşlar... dün ayrıntılı ultrasona gittim... özele hasaneye gidiyorum, 100 lira ödedik... normal doktorumuza da 30 ödüyoruz... oğlum iyimiş gayet... 450 gr kadar olmuş... bu arada 22+0'ım bugün itibariyle... radyolog teyzesine omurgasını göstermedi hemen ama jinekolog teyzesi tam dudaklarına bakacakken açıverdi ağzını... doktorun tartısına göre 5 hafta içinde 65ten 74 kiloya çıkmış görünüyorum... çok canım sıkıldı... ama yanlış o tartı... benim tartım 70.5 gösteriyo... yine de çok almışsın dedi... ama doyamıyom kızlar, sürekli bişiler yemek istiyom

bizde durum böyle... şimdi gidip geçmişi okuyayım... ben çok katılmıyorum ama okuyorum sürekli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…