2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım net gidip geliyor yazamadım birtürlü deli oldum.. hayırlı uğurlu olsun canım.. bebeğinle eşinle sağlıkla oturmayı nasip etsin Allah.

Teşekkürler :)))

Fatma hayırlı uğurlu olsun eviniz allah mutlu mesut sağlıklı oturmayı nasip etsin inşallah.
Fmg sanada kolay gelsin , misler gibi otur temiz evinde.

supermışşş canımm ben nısan sonu gıbı yaptırcamm ıyı calısan bırını bulmak ne kadar guzel valla alırım numaralarını senden saol cnmm

Hay bu internete başlıycam yaaa... hep takılıyo.

Anacım, kuzuluk da yaptırmıyonuz...Hepinizi çok seviyoz biz...
Ben de bugün doğru düzgün yazamayacağım, gelmeyeceğim günlerin işlerini yapmam lazım...Ara ara yazarım artık..

Bana ne kıskandım işte.....
şaka yapıyom kuzum ben de sizi çok seviyorum :)

sürme sultanım yazık garibime.

Bence dokunur bebişe kuzu. benim allerjim var bana bile dokunuyor kokular.
Kendi parfümü mü bile sıkarken hapşırık krizine giriyorum :)

ohh mis güle güle kirlet iyi günlerdde.ama tekrardan yapacaksın doğuma temizlik biraz geç olsaydı 2 kere uğraşmazdın. ben mayısa kadar yıkamam tülleri artık...

napıyım canım çok ağırlaşmadan yapmak istedim. sonra kimseye yük olmak istemiyorum.
mayısta tüller tekrar yıkanır. temizlikçi alırım o zaman.

Yok be canım 65 le hamile kaldım , şimdi 76 kiloyum , sadece boyum 1.72 sanırım ondan kurtarıyorum biraz , ama yinede yandan tam bir topum :))

yok be canım. hiç aldırma. kilolar gidecek.

günaydıııııııııın kızlarrrrrrrrrrr
kahvaltımı ettim işe gitmeden size bir bakayım dedim yok yok böyle bir bağımlılık gibi oldunuz
ya sabah tartıldım toplam 3 kg almışım.
bitti o kilo almadım günleri.
ülker çikolatalı gofreti tekrar hayatımdan cıkartıyorum ve yoluma devam ediyorum.
herkese sevgiler gün içinde buradayııııım

günaydın blueee bilirim bilirim kız seninde maşallahın var hem çalış hemde yöresel yemek yap aferin valla..
kuzuya müstehaktır deli saçması uyduruk konuşuyor sonra kendimi ifade etmek için çırpınıyorum sürdürcem onu burdan..:)))))))

canım elıfınle esınle mutlu huzurlu oturursun ınsallah hayırlı ugurlu olsunnn cok sevındımmm....

günaydın arkidişlerrr
yahu tam yazıyordum site gitti iyi mi...
keyifler yerindedir inşallah, bende iyi ama kafam karışık....

yaa etrafımdakiler park yatak öneriyor, eşim de çok güzel süslü bi beşik beğenmiş, satıcı da 2 yaşına kadar kullanabilir fln demiş...evimiz kira ve 1+1...siz olsanız ne yapardınız bana bi akıl verin lütfennn

eşinin beğendiği beşik nasıl ki ahşap olanlardan mı, büyük parmaklıklı falan mı

gerçekten bi zaman sora durucakmı die düşünüodum ben de bu kilo alma işi... son 2 haftada 3 kilo birden aldım. doktora o kadar çok söylendim ki kendimle ilgili, kızamadı bile bana. =)
çikolatasız da olmas ama

aaaaaaay ayyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy
cok mutlu oldummmmmmm
görüyormusun fatmaaaaa bebişin nasilda şimdiden uğurlar getirdi maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin
masallah!!!!

ha şöyle biraz daha meee le bakemm.

ay ne güzel bi haber. senin için içine sığmazbugun.. kocana yemek yapma bugun kutlamaya çıkın:=)

evt kızlar nasibiyle geldi bizim kızımız maşallah... valla bi 4-5 ay zrluk çekicez çünkü eve geçene kadr taksitleri başlıcak şimdiki evinde kirası var ama şimdiki eve 500 kira veriyordum çok zoruma gidiyordu ben çalışıyım ediyim adam oturdugu yerden hooooooooooop 500 tl gelsin şimdi daha rahatım valla

ayyyy canım ya supersınızzz temmuz annelerı hee ne guldurdun benı hee egeee
kız kuzu hem temmuza hem bıze yetısır ama bırakmayız ya kuzuyu:):):)
hem valla sen kuzuyu surersen temmuza kesın arkasından sende gıdersınn nede olsa onsuz yapamıosunnn

Teşekkürler :)))

Fatma hayırlı uğurlu olsun eviniz allah mutlu mesut sağlıklı oturmayı nasip etsin inşallah.
Fmg sanada kolay gelsin , misler gibi otur temiz evinde.

Sağol canım inşallah.

Kızlar çıkmam lazım yine.
Sizi bırakmak çok zor siz akşama kadar kaynatıyonuz.

yok canım anacım sağolsun yapıp göndermişti buzluğa koymuştum, çok güzel oluyor, tadı hiç bozulmuyor tavsiye ederim sen yapamasan da annen yapar..
canım evin 1+1 ise 2 yıl sonra beşiği koyacak yer yoksa sıkıntı olur, park yataklar sanırım katlanıp kaldırılabiliyor. duyduğum herkes çok memnun park yataktan. ben de ondan almayı düşünüyorum. siz bilirsiniz tabi..

Konuş kızzz...Hem özlemişler, yarım saat geç geldim herkes merak etmiş, hem de sürüyorlar beni burdann....

rahatın daim olsun kardeşim
çok sevindim
darısı tüm isteyenlerin basına inşallah
bugunnünüz cok cok güzel geçsin
herkes fatma gibi güzel haberler getirsin
byyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…