çok çok sağolun kızlar hepinizide bekliyoruuuuuummmmmElifimiz olmasa zor alırdık evet ege taşınma işi dogum sonrasına kalır ortada net bişey yok ama agustos sonu eylül başı teslim edilecek falan dişyorlar ama bakalım
kız adamların borcu var, dışarda yemek yok evde yiyinay ne güzel bi haber. senin için içine sığmazbugun.. kocana yemek yapma bugun kutlamaya çıkın:=)
Günaydın Herkese!!!
tam 1 saat önce sessizdi buralar, geçmişte 5 sayfa görünce şaşırdım valla:)
Temizlik yapop ev boyatanlara kolay geleee... Fazla yormayın bebekleri
elifnaz bebekin yeni evi hayırlı ossun
burcu çok sefimli görünüo göbüşünn:)
ankarada hava süper, azıcık soğuk ama güneşli... Kar yok
Benim boya yaptırdığım adamlarda çok iyiydi channel.. Bütün prizleri falan söktüler çok temiz çalıştılar, bende yaptırırsam yine onlara yaptırcam.. Herşeyi örttüler, sonrada yerine yerleştirdiler.. Yani lazım olursa sana da aklında olsun..
Anacım, kuzuluk da yaptırmıyonuz...Hepinizi çok seviyoz biz...
Ben de bugün doğru düzgün yazamayacağım, gelmeyeceğim günlerin işlerini yapmam lazım...Ara ara yazarım artık..
canım yaa kıskanılırmı hepinizi merak eiyorum bakma sen delinin lafına.
kız kuzu çırpınıyorum burda konuşsana.. ağayla dalga geçiyorsun sürdürüm seni temmuz annelerine beklersin 1 ay daha doğurcam diye:)))
Ohhh, misler gibi olur vallaaa...
Ya bişey dicem bak aklıma geldi, temizlik deyince..Benim her odada glade oda kokusu var elektrikli...
O kokunun bebişe zararı olur mu ki ?????? Sonuçta kimyasal,sorayım diyorum diyorum unutuyorum...
ohh mis güle güle kirlet iyi günlerdde.ama tekrardan yapacaksın doğuma temizlik biraz geç olsaydı 2 kere uğraşmazdın. ben mayısa kadar yıkamam tülleri artık...
Yok be canım 65 le hamile kaldım , şimdi 76 kiloyum , sadece boyum 1.72 sanırım ondan kurtarıyorum biraz , ama yinede yandan tam bir topum :))
kız ege iyi ki bu mesajını görmeden gitmişim ha, canım çekerdi kız yoksa :))) akşam benim yemeğim de çok güzeldi, sen bilirsin buradakiler pek bilmez bizim oraların bi köftesi var ya hani ondan vardı :))
canım hayırlı olsun darısı başımıza inşallah..bebişin kısmetiyle geliyor maşallah
yalnız, siz orada tayinci değilmiydiniz? tayin çıkarsa napcaksınız evi?
anam meeliyo bizim kuzu kıymayın bırakın kalsın burada
evlergslibs agustos sonu eylül gibi teslim edeceklermiş sanırım tam bi bilgim yok doğumdan sonr aolursada iyi olur yanitine bankanın önü ana baba günü gibiydi valla görseniz evleri beleşe verir sanırsınız biz bankanın başka şubesinden yaptırdık eşimin memleketinden varyaa burayı beklesek sitti sene alamayz
günaydın arkidişlerrr
yahu tam yazıyordum site gitti iyi mi...
keyifler yerindedir inşallah, bende iyi ama kafam karışık....
yaa etrafımdakiler park yatak öneriyor, eşim de çok güzel süslü bi beşik beğenmiş, satıcı da 2 yaşına kadar kullanabilir fln demiş...evimiz kira ve 1+1...siz olsanız ne yapardınız bana bi akıl verin lütfennn
günaydıııııııııın kızlarrrrrrrrrrr
kahvaltımı ettim işe gitmeden size bir bakayım dedim yok yok böyle bir bağımlılık gibi oldunuz
ya sabah tartıldım toplam 3 kg almışım.
bitti o kilo almadım günleri.
ülker çikolatalı gofreti tekrar hayatımdan cıkartıyorum ve yoluma devam ediyorum.
herkese sevgiler gün içinde buradayııııım
aaaaaaay ayyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy
cok mutlu oldummmmmmm
görüyormusun fatmaaaaa bebişin nasilda şimdiden uğurlar getirdi maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin
masallah!!!!
ha şöyle biraz daha meee le bakemm.
ay ne güzel bi haber. senin için içine sığmazbugun.. kocana yemek yapma bugun kutlamaya çıkın:=)
evt kızlar nasibiyle geldi bizim kızımız maşallah... valla bi 4-5 ay zrluk çekicez çünkü eve geçene kadr taksitleri başlıcak şimdiki evinde kirası var ama şimdiki eve 500 kira veriyordum çok zoruma gidiyordu ben çalışıyım ediyim adam oturdugu yerden hooooooooooop 500 tl gelsin şimdi daha rahatım vallakız ege iyi ki bu mesajını görmeden gitmişim ha, canım çekerdi kız yoksa :))) akşam benim yemeğim de çok güzeldi, sen bilirsin buradakiler pek bilmez bizim oraların bi köftesi var ya hani ondan vardı :))
canım hayırlı olsun darısı başımıza inşallah..bebişin kısmetiyle geliyor maşallah
yalnız, siz orada tayinci değilmiydiniz? tayin çıkarsa napcaksınız evi?
anam meeliyo bizim kuzu kıymayın bırakın kalsın burada
günaydın blueee bilirim bilirim kız seninde maşallahın var hem çalış hemde yöresel yemek yap aferin valla..
kuzuya müstehaktır deli saçması uyduruk konuşuyor sonra kendimi ifade etmek için çırpınıyorum sürdürcem onu burdan..:)))))))
Teşekkürler :)))
Fatma hayırlı uğurlu olsun eviniz allah mutlu mesut sağlıklı oturmayı nasip etsin inşallah.
Fmg sanada kolay gelsin , misler gibi otur temiz evinde.
yok canım anacım sağolsun yapıp göndermişti buzluğa koymuştum, çok güzel oluyor, tadı hiç bozulmuyor tavsiye ederim sen yapamasan da annen yapar..günaydın blueee bilirim bilirim kız seninde maşallahın var hem çalış hemde yöresel yemek yap aferin valla..
kuzuya müstehaktır deli saçması uyduruk konuşuyor sonra kendimi ifade etmek için çırpınıyorum sürdürcem onu burdan..:)))))))
canım evin 1+1 ise 2 yıl sonra beşiği koyacak yer yoksa sıkıntı olur, park yataklar sanırım katlanıp kaldırılabiliyor. duyduğum herkes çok memnun park yataktan. ben de ondan almayı düşünüyorum. siz bilirsiniz tabi..yaa etrafımdakiler park yatak öneriyor, eşim de çok güzel süslü bi beşik beğenmiş, satıcı da 2 yaşına kadar kullanabilir fln demiş...evimiz kira ve 1+1...siz olsanız ne yapardınız bana bi akıl verin lütfennn
ayyyy canım ya supersınızzz temmuz annelerı hee ne guldurdun benı hee egeee
kız kuzu hem temmuza hem bıze yetısır ama bırakmayız ya kuzuyu:):):)
hem valla sen kuzuyu surersen temmuza kesın arkasından sende gıdersınn nede olsa onsuz yapamıosunnn
evt kızlar nasibiyle geldi bizim kızımız maşallah... valla bi 4-5 ay zrluk çekicez çünkü eve geçene kadr taksitleri başlıcak şimdiki evinde kirası var ama şimdiki eve 500 kira veriyordum çok zoruma gidiyordu ben çalışıyım ediyim adam oturdugu yerden hooooooooooop 500 tl gelsin şimdi daha rahatım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?