- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
rahatın daim olsun kardeşim
çok sevindim
darısı tüm isteyenlerin basına inşallah
bugunnünüz cok cok güzel geçsin
herkes fatma gibi güzel haberler getirsin
byyyyyyyyyyy
gözünaydın cnm sabah sabah içimiz açıldı ya ne güzel bir topiğimiz var..:))))) hep mutlu oluyoruz.. biri ev alır biri dr gelir..maşallahhhhhgünaydın akadaşlar... dün ayrıntılı ultrasona gittim... özele hasaneye gidiyorum, 100 lira ödedik... normal doktorumuza da 30 ödüyoruz... oğlum iyimiş gayet... 450 gr kadar olmuş... bu arada 22+0'ım bugün itibariyle... radyolog teyzesine omurgasını göstermedi hemen ama jinekolog teyzesi tam dudaklarına bakacakken açıverdi ağzını...doktorun tartısına göre 5 hafta içinde 65ten 74 kiloya çıkmış görünüyorum... çok canım sıkıldı... ama yanlış o tartı... benim tartım 70.5 gösteriyo... yine de çok almışsın dedi... ama doyamıyom kızlar, sürekli bişiler yemek istiyom
bizde durum böyle... şimdi gidip geçmişi okuyayım... ben çok katılmıyorum ama okuyorum sürekli...
hahahahahahaa film çekerler kız bence bu aha iyikız adamların borcu var, dışarda yemek yok evde yiyinsonra da film seyredersiniz ya da kutlamak için film çekersiniz kendiniz
ohhhhhhhh yarasın tosunuma. siz kilo aldıkça benim yağlarım eridi zayıfladım. ahahahagünaydıııııııııın kızlarrrrrrrrrrr
kahvaltımı ettim işe gitmeden size bir bakayım dedim yok yok böyle bir bağımlılık gibi oldunuz
ya sabah tartıldım toplam 3 kg almışım.
bitti o kilo almadım günleri.
ülker çikolatalı gofreti tekrar hayatımdan cıkartıyorum ve yoluma devam ediyorum.
herkese sevgiler gün içinde buradayııııım
günaydın arkidişlerrr
yahu tam yazıyordum site gitti iyi mi...
keyifler yerindedir inşallah, bende iyi ama kafam karışık....
yaa etrafımdakiler park yatak öneriyor, eşim de çok güzel süslü bi beşik beğenmiş, satıcı da 2 yaşına kadar kullanabilir fln demiş...evimiz kira ve 1+1...siz olsanız ne yapardınız bana bi akıl verin lütfennn
rahatın daim olsun kardeşim
çok sevindim
darısı tüm isteyenlerin basına inşallah
bugunnünüz cok cok güzel geçsin
herkes fatma gibi güzel haberler getirsin
byyyyyyyyyyy
eşinin beğendiği beşik nasıl ki ahşap olanlardan mı, büyük parmaklıklı falan mı
hilmi ve fatma eviniz hayırlı uğurlu olsun kızının şansı hep böyle açık olsun
yeni gelen bütün kızlara günaydın ...fmg kolay gelsin sen başlamışsın doğum hazırlıklarına
mobilyayıda bakıcaksın demek iyi günlerde kullanın ben nisan sonunu işten çıkmayı bekliyorum
oda için bebek odası almıcam siparişle odamıza uıygun yaptırıcam ....gülsüm bebişin hep böyle iyi olsun canım doktor fiyatları da çok iyiymiş canım biz ayrıntılı için 230 lira doktor kontrolu için 75 lira veriyoruz
eşinin beğendiği beşik nasıl ki ahşap olanlardan mı, büyük parmaklıklı falan mı
gözünaydın cnm sabah sabah içimiz açıldı ya ne güzel bir topiğimiz var..:))))) hep mutlu oluyoruz.. biri ev alır biri dr gelir..maşallahhhhh
hahahahahahaa film çekerler kız bence bu aha iyi
ohhhhhhhh yarasın tosunuma. siz kilo aldıkça benim yağlarım eridi zayıfladım. ahahaha
kesinlikle park yatak...
bende kiracıyım evime geçmeme 3 sene var park yatak alcam... çok güzel kullanışlı pratik..
Dün eve gittim, eşimin işyerinde birinin bebeği rahatsızlanmış gelememiş, çift vardiya çalıştı dün..Gece 3 te geldi eve...
Gittikten yarım saat sonra yemekçi geldi, elinde yemek, ben dedim sipariş vermedim...Yanlış geldiniz...
Yok diyo eşiniz aradı, kart numarasını verdi, ödedi...
Akıllım bi de demiş ki, benim hatun yemek yapamıyo aç kalır, ben yokum..Yemek götürüverr...
Herkese rezil oldum....
oykumm hanı su ıkeada fean vaya baza gıbı ama alcak hanı onlar sence kullanıslı olurmu ??
ben park almıcam zaten yegenımden gelıcıek onlardanmı alsam dıorum?
(eger bız alana kadar kalısa 6 aya kadar da o kucuk yatagı alıcazz)
ben geçen gün anneme ikeadaki bebek karyolalarını ve diğer alçak yatakları gösterdim hiç birini beğenmedi bunların hepsi minyatür gibi rahat yatamaz çok dar dedi bende ne karyola nede diğer yataklarına bakmaktan vazgeçtim senin de bilgin olsun canım istersen birde annene falan göster onlarda iyi fikir veriyolar ben şimdi noral bir yatak yaptırıp kenrarlarına korkuluk koydurmayı düşünüyorum annem öyel daha iyi olur dedi ...çok yazdım kusura bakmaoykumm hanı su ıkeada fean vaya baza gıbı ama alcak hanı onlar sence kullanıslı olurmu ??
ben park almıcam zaten yegenımden gelıcıek onlardanmı alsam dıorum?
(eger bız alana kadar kalısa 6 aya kadar da o kucuk yatagı alıcazz)
doğum parasını hiç sormadım ben dahagünaydın ipek,
ben ayrıntılı için 150 lira vercem, her muayene için 35 veriyorum.
doğum 2500 civarı olacak inş.
bak buda inanmış. bir deli kuyuya taş attı kaç akıllı çıkaramıyoruz.. kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuayyyy canım ya supersınızzz temmuz annelerı hee ne guldurdun benı hee egeee
kız kuzu hem temmuza hem bıze yetısır ama bırakmayız ya kuzuyu:):):)
hem valla sen kuzuyu surersen temmuza kesın arkasından sende gıdersınn nede olsa onsuz yapamıosunnn
güle güleeeeeeeeeSağol canım inşallah.
Kızlar çıkmam lazım yine.
Sizi bırakmak çok zor siz akşama kadar kaynatıyonuz.
günaydın ipekçim nereye gidiyorsun fiyatlar baya yüksekmiş..yeni gelen bütün kızlara günaydın ...fmg kolay gelsin sen başlamışsın doğum hazırlıklarına
mobilyayıda bakıcaksın demek iyi günlerde kullanın ben nisan sonunu işten çıkmayı bekliyorum
oda için bebek odası almıcam siparişle odamıza uıygun yaptırıcam ....gülsüm bebişin hep böyle iyi olsun canım doktor fiyatları da çok iyiymiş canım biz ayrıntılı için 230 lira doktor kontrolu için 75 lira veriyoruz
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben ağlarım ama kızzzzzz. maşallahhhhhhhhhhhDün eve gittim, eşimin işyerinde birinin bebeği rahatsızlanmış gelememiş, çift vardiya çalıştı dün..Gece 3 te geldi eve...
Gittikten yarım saat sonra yemekçi geldi, elinde yemek, ben dedim sipariş vermedim...Yanlış geldiniz...
Yok diyo eşiniz aradı, kart numarasını verdi, ödedi...
Akıllım bi de demiş ki, benim hatun yemek yapamıyo aç kalır, ben yokum..Yemek götürüverr...
Herkese rezil oldum....
kızz süper yaaa vallabu arada kızlar ben üşüttüm galiba yada birinden bulaştı bogazım şiş öksürük var başım çok agrıyo sanah kusmaktan bişide yiyemedim yaaaaaaaaaaaa:84:
oyyy sağolasın tatlım benim
evet canım ahşap ve parmaklıklı bir model ama o yatak gibi altı çekmeceli felan olanlardan değil...tekerlekleri freni vs de olacakmış öyle demiş satıcı aabi
Parmaklıksız olanlardan mı yani .. Valla çocuğa göre değişiyor canım işte ben 1 yaşında kızıma yatak odası yaptırdım kocaman parmaklıklı falan sonra hatun orda da parmaklıktan sıkıldı, ağlamaya başladı.. Senin dediğin gibi parmaklıkları açıp büyük yatağa çevirince yatağını mışıl mışıl uyumaya başladı... Yani 1,5 yaşında falan ben normal koca yatağa geçtim... hiçte düşmedi.. Olabilir onlar da bence...
kızz süper yaaa vallabu arada kızlar ben üşüttüm galiba yada birinden bulaştı bogazım şiş öksürük var başım çok agrıyo sanah kusmaktan bişide yiyemedim yaaaaaaaaaaaa:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?