2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gözünaydın cnm sabah sabah içimiz açıldı ya ne güzel bir topiğimiz var..:))))) hep mutlu oluyoruz.. biri ev alır biri dr gelir..maşallahhhhh

kız adamların borcu var, dışarda yemek yok evde yiyin sonra da film seyredersiniz ya da kutlamak için film çekersiniz kendiniz
hahahahahahaa film çekerler kız bence bu aha iyi

ohhhhhhhh yarasın tosunuma. siz kilo aldıkça benim yağlarım eridi zayıfladım. ahahaha

kesinlikle park yatak...
bende kiracıyım evime geçmeme 3 sene var park yatak alcam... çok güzel kullanışlı pratik..

yeni gelen bütün kızlara günaydın ...fmg kolay gelsin sen başlamışsın doğum hazırlıklarına
mobilyayıda bakıcaksın demek iyi günlerde kullanın ben nisan sonunu işten çıkmayı bekliyorum
oda için bebek odası almıcam siparişle odamıza uıygun yaptırıcam ....gülsüm bebişin hep böyle iyi olsun canım doktor fiyatları da çok iyiymiş canım biz ayrıntılı için 230 lira doktor kontrolu için 75 lira veriyoruz

rahatın daim olsun kardeşim
çok sevindim
darısı tüm isteyenlerin basına inşallah
bugunnünüz cok cok güzel geçsin
herkes fatma gibi güzel haberler getirsin
byyyyyyyyyyy

çok sağolaısn canım yaaaa Allah herkese hayırlısı ile nasip eder inş.

eşinin beğendiği beşik nasıl ki ahşap olanlardan mı, büyük parmaklıklı falan mı

oykumm hanı su ıkeada fean vaya baza gıbı ama alcak hanı onlar sence kullanıslı olurmu ??
ben park almıcam zaten yegenımden gelıcıek onlardanmı alsam dıorum?
(eger bız alana kadar kalısa 6 aya kadar da o kucuk yatagı alıcazz)

günaydın ipek,
ben ayrıntılı için 150 lira vercem, her muayene için 35 veriyorum.
doğum 2500 civarı olacak inş.

eşinin beğendiği beşik nasıl ki ahşap olanlardan mı, büyük parmaklıklı falan mı

evet canım ahşap ve parmaklıklı bir model ama o yatak gibi altı çekmeceli felan olanlardan değil...tekerlekleri freni vs de olacakmış öyle demiş satıcı aabi

Ya park yatak ilk etapta evet çok kullanışlı ama o yatak alta indi mi bebek sıkılıyor... Birde şöle bir olumsuz tarafı var. Bebek ayaklanınca kenarları kumaş ya bebeğin ayakları kumaşla yatağın arasına girip duruyor. Benim kız 1 yaşında cıyak cıyak ağlamaya başlamıştı yatmamıştı.. Ama bu benim kızımla alakalı tabi biraz sıkıntılıydı herhalde.. Ama yatak odası yaptırınca rahatlamıştı..

Dün eve gittim, eşimin işyerinde birinin bebeği rahatsızlanmış gelememiş, çift vardiya çalıştı dün..Gece 3 te geldi eve...
Gittikten yarım saat sonra yemekçi geldi, elinde yemek, ben dedim sipariş vermedim...Yanlış geldiniz...
Yok diyo eşiniz aradı, kart numarasını verdi, ödedi...
Akıllım bi de demiş ki, benim hatun yemek yapamıyo aç kalır, ben yokum..Yemek götürüverr...
Herkese rezil oldum....

kızz süper yaaa valla bu arada kızlar ben üşüttüm galiba yada birinden bulaştı bogazım şiş öksürük var başım çok agrıyo sanah kusmaktan bişide yiyemedim yaaaaaaaaaaaa:84:

Parmaklıksız olanlardan mı yani .. Valla çocuğa göre değişiyor canım işte ben 1 yaşında kızıma yatak odası yaptırdım kocaman parmaklıklı falan sonra hatun orda da parmaklıktan sıkıldı, ağlamaya başladı.. Senin dediğin gibi parmaklıkları açıp büyük yatağa çevirince yatağını mışıl mışıl uyumaya başladı... Yani 1,5 yaşında falan ben normal koca yatağa geçtim... hiçte düşmedi.. Olabilir onlar da bence...

ben geçen gün anneme ikeadaki bebek karyolalarını ve diğer alçak yatakları gösterdim hiç birini beğenmedi bunların hepsi minyatür gibi rahat yatamaz çok dar dedi bende ne karyola nede diğer yataklarına bakmaktan vazgeçtim senin de bilgin olsun canım istersen birde annene falan göster onlarda iyi fikir veriyolar ben şimdi noral bir yatak yaptırıp kenrarlarına korkuluk koydurmayı düşünüyorum annem öyel daha iyi olur dedi ...çok yazdım kusura bakma
günaydın ipek,
ben ayrıntılı için 150 lira vercem, her muayene için 35 veriyorum.
doğum 2500 civarı olacak inş.
doğum parasını hiç sormadım ben daha

bak buda inanmış. bir deli kuyuya taş attı kaç akıllı çıkaramıyoruz.. kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Sağol canım inşallah.

Kızlar çıkmam lazım yine.
Sizi bırakmak çok zor siz akşama kadar kaynatıyonuz.
güle güleeeeeeeee(((((((((

günaydın ipekçim nereye gidiyorsun fiyatlar baya yüksekmiş..

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben ağlarım ama kızzzzzz. maşallahhhhhhhhhhh

kızz süper yaaa valla bu arada kızlar ben üşüttüm galiba yada birinden bulaştı bogazım şiş öksürük var başım çok agrıyo sanah kusmaktan bişide yiyemedim yaaaaaaaaaaaa:84:

geçmiş olsun cnmm ben bilirim çok kötü bişey dinlenmeden geçmez..

evet canım ahşap ve parmaklıklı bir model ama o yatak gibi altı çekmeceli felan olanlardan değil...tekerlekleri freni vs de olacakmış öyle demiş satıcı aabi

Yani bence ilk çocuğunsa onu daha uzun vadede kullanabilirsin bence ahşap al derim ama tabi karar senin.. Bende park yatak var ben onu kullancam ama açıkçası uzun süre kullanmam herhalde diye almıyorum birşey bir de benim ikinci tabi boşuna masraf yapmak istemiyorum.. Ama ilk çocuk içinse sen bilirsin ama Park yataktan çok memnun olan 3 yaşına kadar falan kullanan insanlarda varmış.. bilemiyorum yani..

boyle yanında korumalrı felan var onlar sonra cıkıyormus cok hosumuza gıttı.
benm bebk odasında 4 kapaklı dolabım var zaten ılerde 2 kapagını cocuk ııcn kullanırız demıstım oyuzden ona uygun mobılya alıcam sımdı. yegenımın park yatagınıda oyun olarak kullanır dıorum.. bunları evın neresıne sıkıstırcaksammmm:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…