2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hahhaha bak cok guldum bızde yengemle baktık oda dedıkı ayy bunlar oyuncak gıbı pek sağlam durmuyorlar cocuk yatmaz bunda dedı senın annenden yanı:) ama ben zaten mobılyacımıza yaptırmayı duusnuyorum ama model ordakılere benzıycekk:)

tamamen çocukla alakalı . aslı biraz rahatına düşkün demek:)).
eyllül parmaklıklı yatağı vardı hiç sorunsuz 2 yaşına kadar yattı . hala yatardı da eşim askere gidince ben onu yanıma aldım. sonrada normal yatakta yatmaya başladı. arkadaşımın oğluda doğduğundan itibaren ne bebek yatağında ne karyolasında ne park yatakta yattı hep annesinin yatağında yattı şimdi 3 yaşında yeni yeni odasında yatmaya başladı ..belli olmuyor.

günaydın ipekçim nereye gidiyorsun fiyatlar baya yüksekmiş..

gaziosmanpaşa hastanesi canım doktorumuzdan memnunuz
hastane evimize yakın onun için devam ediyoruz birde ben endokrinde de her ay muayene oluyorum aylık 140 lira sadece muayene parası tutuyo birde böyle ayrıntılıydı kan testiydi derken
oğlum baya bir masraflı oluyo zaten hep diyorum ben kızıpta bu çocuk için tohumuna paramı verdim veya seni bana paraylamı verdiler diyemem çünkü çok para verdim ben bu velet için
şaka bir yana allah sağlık versin tamamına erdirsin hepimizi inşallah

kız fatma siz bulunduğunuz şehirde tayinci değil misiniz? tayin çıkarsa napcaksınız evi?

canım tayinciyiz ama ne zaman gideceğimiz belli değil blki 5 sene belki 10 belkide 1 sene ben 4bliyim canım çakılıyım eşim atanmadan da ben eş durumu vs gibi tayinde isteyemi,yorum tayin isteme gibi bir durumumda yok en az 5 sene bile kalsak elin evine 30 bin tl vermiş oluyorum hiç yoktan gidersemde gene kiraya veririrm zaten kiracıda bulunur burda yanında 500 yataklı devlet hastanesi yapılıyo üniversitenin kız erkek öğrenci yurdu var (devletin) lise yapılıyo yani ev iyi ise 1 gün dahi boş kalmıyo örneğin şimdiki oturdugumuz daire bile adam vakti zamanın 4-5 bin peşin yatırmış diğer tüm taksitleri kiracılar ödemiş zaten evede 1 kuruş masrafı yok oturdugumuz blokta herkesin kapısı çelik mesela bizimki tahta eve bakan yokki yani durum böle gidersemde kiraya veririm yani

çok çok teşekkür ederim canım sana ve fikir veren herkeslere...ahşap beşiği alacaz sanırım bu gidişle

en iyisi bu galiba bende odaya göre dolap yaptırıp yatağı dışardan almayı düşünüyodum
şimdi dışarda beğendiğim bir yatağıda mobiklyacıya yaptırmak daha mantıklı geliyo hem mobilyacıda fikir verir

:)))))))) sağlıklı olsunlarda para mühim değil. ben eylülden önce düşük yapmıştım aynı sen gibi her ay prof 160 tl verdim. 7 yıl önce.doğum desen bir okadar pahalı. ama şimdi bunda hiçç masraf yapmıyorum 2.ler daha farklı oluyorlar. senn tedavi ile olduysa vermen gayet normal.. sağlık lı olsun çalışıyorsun annesi

bak buda inanmış. bir deli kuyuya taş attı kaç akıllı çıkaramıyoruz.. kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben ağlarım ama kızzzzzz. maşallahhhhhhhhhhh

Ne ağlıyon kızz..Ben adamlara rezil oldum diye kızıyommm....
Ama gece çok zoruma gitti biliyon muuu...
Yatacam bacağımı atacak herif yok..2 tane yastık buldum, onlara attım bacağı, bu sefer yatak soğuk...zar zor uyudum, 2 gibi uyandım elimi bi attım herifim kalk su içecez diyee..
Yok yerinde..Çok gücüme gittii...
Sonra gece geldii, ooohh diyo yerime hemen yastıkları bulmuşsun, evet dedim yatarken sana ihtiyacım yokmuş, anladım dedim...

Herkeze günaydınn..

bugün otobüste gözüm karardı uyuştm sanki ya sanki bayılcaktım sonrada ağırlaştım ateş bastı şansıma inicam durağa gelmiştim indim işyerine gelip sanayinin içinde sağlık ocağına gittim tansiyonum 10/6ydı ama zaten sıra bana gelene kadar ben iyi olmuştum.. ilk defa böle bişi oluyo bana hamilelikten önce tansiyonum düşmüyodu hiç normaldir heralde dimi hamileliğe bağlı düşüyomuş galibaa

benim kişisel görüşüm tabi seni etkilemek istemem ama İkea dan mobily alma derim. Hem ordaki fiyatlara latası falan dahil değil ekstra lata falan alıyorsun çok pahalıya geliyor. Birde bence ilk etapta park yatak falan olcaksa zaten, 1,5 yaşında falan direk bazalı yatak al... Alçak bazalar var ya ondan.. Ahşap olunca yerlerinden kalkmıyor çünkü yataklar, altını silmek falan çok zor oluyor birde bazaya oyuncak falanda koyabilirsin.. Bence şimdilik hiçbi rşey alma parkta yatır sonra düşünürsün.. Bebeğin karakteri ile de çok alakalı çünkü..

doğru diyosun sağlık olsn kimi zaman zorla kimi zaman kolaylıkla bir şekilde para bulunuyo
allah herkesin gönlüne göre versin

Canım geçmiş olsun, hamilelikten çok düşüyo dikkatli ol..İlk zaman benim 9/4 çıkıyordu serum takıyorlardı..Sıvı al bol bol ve yalnız kalma, insanın başı dönüyo tansiyon düşünce..

anladım canım ben düzenli bi şekilde tayininiz çıkıyor zannediyordum..hayırlı uğurlu olsun, insanın kendi evi olması gibisi var mı? Allah bize de nasip etsin..
biz de 2 yıl sonra yurtdışına gideceğiz 5 yıllığına, giderken tayinimiz yakın yere çıkarsa eşyaları götürcez, çok uzağa güney amerikaya falan çıkarsa da ev alıp eşyaları içine bırakıp gidicez, borcunu da oradan ödicez, ben de hep böyle git gel olcam elalemin evlerine :)))

ya mobılyacı ıstedıgını yapıyor ama bıraz pahalı yapıyor hele benımkı hep kalıtelı kullanıyo herseyı tas gıbı ama bı yataga bakalım ne kadar dıcekk...

Ya işte tamamen çocukla alakalı diyorum ya benim 3 yaşına kadar park kullanan arkadaşım da var... Ama bende sıkıntılıyımdır biraz Aslı da öyle çok sıkılmıştı parmaklıklardan, zaten 1,5 yaşında attı kendini aşağıya.. Ama görsen büyük yatağa geçince, öğlen uykusu gelince bile kendi gider yatar uyurdu çok rahatlamıştı.. Garipler işte görmeden almamak lazım bence.. Çocuğa göre tecrübe etmek gerekiyor. Boşu boşune ben bisürü masraf yaptım, çok güzel bir yatak odası yaptırmıştım, içinde tekstili, takım halınde perdesi falan, bizim çatlak kız belli bir yaştan sonra da perdedeki figürlerden korkmaya başladı.. O yatak odasından şimdi sadece gardrop kaldı.. Yatağı da attım bazalı yatak aldım..

evet canım ya bide burda ev kirası çok pahalı her ayın 15 de git 500 adamın hesabına yatır inan zoruma gidiyordu diyordum kazık yedimde onun parasını yatırıyor gibiyim ev sahibi ankarada zaten gelen paraya bakıyo.d

hamileyken tansiyon düşmesi olabiliyomuş geçmiş olsun

oykum senin kız pek karakterli doğmuş, 1,5 yaşındaki bebenin kendine ait prensipleri falan var
en iyisi kuzu gibi 3-4 yaşında götürcen çocuğu kendin seç dicen demekki

saoll.. seninde baya düşüyomuş :44: şimdi tuzlu ayran içiyorum galiba düzeldi rahatladım.

O zaman sürekli kusuyordum, hiç bişey yiyemiyordum..Hatta keton testi diye bişey yapıldı bebeğin beslenemediğinden falan şüphelenmişlerdi..
Ama şimdi gel de gör beniii,
Bambaşka birii,
İştah açıldı artık
Tanıyamıyorum kendimii...
O bulanan kusan
zavallı kız ben değilim sankiiii....
Şaka bi yana, bi müddet sonra geçiyo..Ölçtürme imkanın varsa hergün ölçtür, kontrol altına almak kolay olur o zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…