ben geçen gün anneme ikeadaki bebek karyolalarını ve diğer alçak yatakları gösterdim hiç birini beğenmedi bunların hepsi minyatür gibi rahat yatamaz çok dar dedi bende ne karyola nede diğer yataklarına bakmaktan vazgeçtim senin de bilgin olsun canım istersen birde annene falan göster onlarda iyi fikir veriyolar ben şimdi noral bir yatak yaptırıp kenrarlarına korkuluk koydurmayı düşünüyorum annem öyel daha iyi olur dedi ...çok yazdım kusura bakma
doğum parasını hiç sormadım ben daha
Parmaklıksız olanlardan mı yani .. Valla çocuğa göre değişiyor canım işte ben 1 yaşında kızıma yatak odası yaptırdım kocaman parmaklıklı falan sonra hatun orda da parmaklıktan sıkıldı, ağlamaya başladı.. Senin dediğin gibi parmaklıkları açıp büyük yatağa çevirince yatağını mışıl mışıl uyumaya başladı... Yani 1,5 yaşında falan ben normal koca yatağa geçtim... hiçte düşmedi.. Olabilir onlar da bence...
günaydın ipekçim nereye gidiyorsun fiyatlar baya yüksekmiş..
kız fatma siz bulunduğunuz şehirde tayinci değil misiniz? tayin çıkarsa napcaksınız evi?
Yani bence ilk çocuğunsa onu daha uzun vadede kullanabilirsin bence ahşap al derim ama tabi karar senin.. Bende park yatak var ben onu kullancam ama açıkçası uzun süre kullanmam herhalde diye almıyorum birşey bir de benim ikinci tabi boşuna masraf yapmak istemiyorum.. Ama ilk çocuk içinse sen bilirsin ama Park yataktan çok memnun olan 3 yaşına kadar falan kullanan insanlarda varmış.. bilemiyorum yani..
hahhaha bak cok guldum bızde yengemle baktık oda dedıkı ayy bunlar oyuncak gıbı pek sağlam durmuyorlar cocuk yatmaz bunda dedı senın annenden yanı:) ama ben zaten mobılyacımıza yaptırmayı duusnuyorum ama model ordakılere benzıycekk:)
gaziosmanpaşa hastanesi canım doktorumuzdan memnunuz
hastane evimize yakın onun için devam ediyoruz birde ben endokrinde de her ay muayene oluyorum aylık 140 lira sadece muayene parası tutuyo birde böyle ayrıntılıydı kan testiydi derken
oğlum baya bir masraflı oluyo zaten hep diyorum ben kızıpta bu çocuk için tohumuna paramı verdim veya seni bana paraylamı verdiler diyemem çünkü çok para verdim ben bu velet için
şaka bir yana allah sağlık versin tamamına erdirsin hepimizi inşallah
bak buda inanmış. bir deli kuyuya taş attı kaç akıllı çıkaramıyoruz.. kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben ağlarım ama kızzzzzz. maşallahhhhhhhhhhh
boyle yanında korumalrı felan var onlar sonra cıkıyormus cok hosumuza gıttı.
benm bebk odasında 4 kapaklı dolabım var zaten ılerde 2 kapagını cocuk ııcn kullanırız demıstım oyuzden ona uygun mobılya alıcam sımdı. yegenımın park yatagınıda oyun olarak kullanır dıorum.. bunları evın neresıne sıkıstırcaksammmm:):)
:)))))))) sağlıklı olsunlarda para mühim değil. ben eylülden önce düşük yapmıştım aynı sen gibi her ay prof 160 tl verdim. 7 yıl önce.doğum desen bir okadar pahalı. ama şimdi bunda hiçç masraf yapmıyorum 2.ler daha farklı oluyorlar. senn tedavi ile olduysa vermen gayet normal.. sağlık lı olsun çalışıyorsun annesi
Herkeze günaydınn..
bugün otobüste gözüm karardı uyuştm sanki ya sanki bayılcaktım sonrada ağırlaştım ateş bastı şansıma inicam durağa gelmiştim indim işyerine gelip sanayinin içinde sağlık ocağına gittim tansiyonum 10/6ydı ama zaten sıra bana gelene kadar ben iyi olmuştum.. ilk defa böle bişi oluyo bana hamilelikten önce tansiyonum düşmüyodu hiç normaldir heralde dimi hamileliğe bağlı düşüyomuş galibaa
anladım canım ben düzenli bi şekilde tayininiz çıkıyor zannediyordum..hayırlı uğurlu olsun, insanın kendi evi olması gibisi var mı? Allah bize de nasip etsin..canım tayinciyiz ama ne zaman gideceğimiz belli değil blki 5 sene belki 10 belkide 1 sene ben 4bliyim canım çakılıyım eşim atanmadan da ben eş durumu vs gibi tayinde isteyemi,yorum tayin isteme gibi bir durumumda yok en az 5 sene bile kalsak elin evine 30 bin tl vermiş oluyorum hiç yoktan gidersemde gene kiraya veririrm zaten kiracıda bulunur burda yanında 500 yataklı devlet hastanesi yapılıyo üniversitenin kız erkek öğrenci yurdu var (devletin) lise yapılıyo yani ev iyi ise 1 gün dahi boş kalmıyo örneğin şimdiki oturdugumuz daire bile adam vakti zamanın 4-5 bin peşin yatırmış diğer tüm taksitleri kiracılar ödemiş zaten evede 1 kuruş masrafı yok oturdugumuz blokta herkesin kapısı çelik mesela bizimki tahta eve bakan yokki yani durum böle gidersemde kiraya veririm yani
en iyisi bu galiba bende odaya göre dolap yaptırıp yatağı dışardan almayı düşünüyodum
şimdi dışarda beğendiğim bir yatağıda mobiklyacıya yaptırmak daha mantıklı geliyo hem mobilyacıda fikir verir
tamamen çocukla alakalı . aslı biraz rahatına düşkün demek:)).
eyllül parmaklıklı yatağı vardı hiç sorunsuz 2 yaşına kadar yattı . hala yatardı da eşim askere gidince ben onu yanıma aldım. sonrada normal yatakta yatmaya başladı. arkadaşımın oğluda doğduğundan itibaren ne bebek yatağında ne karyolasında ne park yatakta yattı hep annesinin yatağında yattı şimdi 3 yaşında yeni yeni odasında yatmaya başladı ..belli olmuyor.
Canım geçmiş olsun, hamilelikten çok düşüyo dikkatli ol..İlk zaman benim 9/4 çıkıyordu serum takıyorlardı..Sıvı al bol bol ve yalnız kalma, insanın başı dönüyo tansiyon düşünce..
anladım canım ben düzenli bi şekilde tayininiz çıkıyor zannediyordum..hayırlı uğurlu olsun, insanın kendi evi olması gibisi var mı? Allah bize de nasip etsin..
biz de 2 yıl sonra yurtdışına gideceğiz 5 yıllığına, giderken tayinimiz yakın yere çıkarsa eşyaları götürcez, çok uzağa güney amerikaya falan çıkarsa da ev alıp eşyaları içine bırakıp gidicez, borcunu da oradan ödicez, ben de hep böyle git gel olcam elalemin evlerine :)))
Herkeze günaydınn..
bugün otobüste gözüm karardı uyuştm sanki ya sanki bayılcaktım sonrada ağırlaştım ateş bastı şansıma inicam durağa gelmiştim indim işyerine gelip sanayinin içinde sağlık ocağına gittim tansiyonum 10/6ydı ama zaten sıra bana gelene kadar ben iyi olmuştum.. ilk defa böle bişi oluyo bana hamilelikten önce tansiyonum düşmüyodu hiç normaldir heralde dimi hamileliğe bağlı düşüyomuş galibaa
Ya işte tamamen çocukla alakalı diyorum ya benim 3 yaşına kadar park kullanan arkadaşım da var... Ama bende sıkıntılıyımdır biraz Aslı da öyle çok sıkılmıştı parmaklıklardan, zaten 1,5 yaşında attı kendini aşağıya.. Ama görsen büyük yatağa geçince, öğlen uykusu gelince bile kendi gider yatar uyurdu çok rahatlamıştı.. Garipler işte görmeden almamak lazım bence.. Çocuğa göre tecrübe etmek gerekiyor. Boşu boşune ben bisürü masraf yaptım, çok güzel bir yatak odası yaptırmıştım, içinde tekstili, takım halınde perdesi falan, bizim çatlak kız belli bir yaştan sonra da perdedeki figürlerden korkmaya başladı.. O yatak odasından şimdi sadece gardrop kaldı.. Yatağı da attım bazalı yatak aldım..
saoll.. seninde baya düşüyomuş :44: şimdi tuzlu ayran içiyorum galiba düzeldi rahatladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?