oykum senin kız pek karakterli doğmuş, 1,5 yaşındaki bebenin kendine ait prensipleri falan var
en iyisi kuzu gibi 3-4 yaşında götürcen çocuğu kendin seç dicen demekki
Herkeze günaydınn..
bugün otobüste gözüm karardı uyuştm sanki ya sanki bayılcaktım sonrada ağırlaştım ateş bastı şansıma inicam durağa gelmiştim indim işyerine gelip sanayinin içinde sağlık ocağına gittim tansiyonum 10/6ydı ama zaten sıra bana gelene kadar ben iyi olmuştum.. ilk defa böle bişi oluyo bana hamilelikten önce tansiyonum düşmüyodu hiç normaldir heralde dimi hamileliğe bağlı düşüyomuş galibaa
evet canım ya bide burda ev kirası çok pahalı her ayın 15 de git 500 adamın hesabına yatır inan zoruma gidiyordu diyordum kazık yedimde onun parasını yatırıyor gibiyim ev sahibi ankarada zaten gelen paraya bakıyo.d
hamileyken tansiyon düşmesi olabiliyomuş geçmiş olsun
saolasınn.. senindde 19hfta 3günmü ne güzel ya böle hep dönem anneleriyle konuşabilmekk
ben braz kaçıyım sonra gelirim işler fena karıştı..
oykum senin kız pek karakterli doğmuş, 1,5 yaşındaki bebenin kendine ait prensipleri falan var
en iyisi kuzu gibi 3-4 yaşında götürcen çocuğu kendin seç dicen demekki
hamilelikte zaten tansiyon düşük seyreder canım yani 10/6 çok iyi normali bu zaten hamilelikte 12/8 bile sınır kabul ediliyor.. Ama yine düşmüştür de belki tansiyonun ölçene kadar yükselmiştir. geçmiş olsun..
saolasın bencede o an çok düşmüştüde geç kaldım ölçtürmeye 9a geliyodu gözüm karardı 10a geliyodu ancak tansiyonumu ölçtürdüm 45dk sıra beklerken iyileştim zaten
Bana dün ne dedi biliyor musunuz ukala, bu benden zırt pırt su istiyor babası da bende kızıyoruz kalk suyunu sen al diye.. Dün eşime anlatıyorum doktor yürüyüş yap dedi falan diye, o da dedi ki ... bak anne ben o yüzden senden su istiyorum mutfağa gidip gelerek yürüyüş yapmış oluyorsun dedi..çatlak ikizler...
Cimcime yaaa...Yerim onu ben..
sen söyleyince farkettim aramızda iki gün var ne güzel
Yakında hepinize geliyor bu modellerden hayırlısı bakalım ama benim ne günahım vardı çifter çifter oluyorlar.
Yakında hepinize geliyor bu modellerden hayırlısı bakalım ama benim ne günahım vardı çifter çifter oluyorlar.
ya şaka gibi ama gerçekten öyle beni bebekliğinden beri o yönlendirdi ne yapayım... çatlak biraz benimki ondan herhalde.. O kendiyle ilgili karaları hep kendi verir zaten. cins kızım bu ikizler, sizde yakında görürsünüz ikizler çocuğuyla uğraşmanın zor ve güzel yanlarını...
Bana dün ne dedi biliyor musunuz ukala, bu benden zırt pırt su istiyor babası da bende kızıyoruz kalk suyunu sen al diye.. Dün eşime anlatıyorum doktor yürüyüş yap dedi falan diye, o da dedi ki ... bak anne ben o yüzden senden su istiyorum mutfağa gidip gelerek yürüyüş yapmış oluyorsun dedi..çatlak ikizler...
ya şaka gibi ama gerçekten öyle beni bebekliğinden beri o yönlendirdi ne yapayım... çatlak biraz benimki ondan herhalde.. O kendiyle ilgili karaları hep kendi verir zaten. cins kızım bu ikizler, sizde yakında görürsünüz ikizler çocuğuyla uğraşmanın zor ve güzel yanlarını...
oykum yaa,
benim sıpa küstü bana, 2 gündür kıpırdamıyooo...
Ne yapsam da sevindirsem...Kivi yicem de evde yok, hafta sonu alabilirim ancak....
Bi akıl ver kız, azıcık oynaştırayım şunu....
Rüşvet verdim, kıyafet aldım....Yemedii...
oy oyyy kızını da memnun etmek için neler yaparmış fedakar duygusal anne :))
bu kadar şımartmayın bak sonra tepenize çıkarlar inmezler haa:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?