2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oykum senin kız pek karakterli doğmuş, 1,5 yaşındaki bebenin kendine ait prensipleri falan var
en iyisi kuzu gibi 3-4 yaşında götürcen çocuğu kendin seç dicen demekki

Evet evettt....
Bebeler şimdiden bizi ellerinde oynatıyolar, onlar ne isterse o oluyoo..
Yarın öbür gün aldıklarımızı beğenmeyecekler..

hamilelikte zaten tansiyon düşük seyreder canım yani 10/6 çok iyi normali bu zaten hamilelikte 12/8 bile sınır kabul ediliyor.. Ama yine düşmüştür de belki tansiyonun ölçene kadar yükselmiştir. geçmiş olsun..

aynen öyle canım benim de içim çok acıyor, doğru dürüst zaman geçirmiyorum evde, haftasonu bile yokum nerdeyse, ama aylık 750 tl ödüyoruz biz de..
eşimin iş değişikliği olmasaydı biz de alacaktık, tabi ankarada ev almak için ciddi bi borcun altına girmek lazım, en az 200 milyar güzel evler..

oykum senin kız pek karakterli doğmuş, 1,5 yaşındaki bebenin kendine ait prensipleri falan var
en iyisi kuzu gibi 3-4 yaşında götürcen çocuğu kendin seç dicen demekki

ya şaka gibi ama gerçekten öyle beni bebekliğinden beri o yönlendirdi ne yapayım... çatlak biraz benimki ondan herhalde.. O kendiyle ilgili karaları hep kendi verir zaten. cins kızım bu ikizler, sizde yakında görürsünüz ikizler çocuğuyla uğraşmanın zor ve güzel yanlarını...

Bana dün ne dedi biliyor musunuz ukala, bu benden zırt pırt su istiyor babası da bende kızıyoruz kalk suyunu sen al diye.. Dün eşime anlatıyorum doktor yürüyüş yap dedi falan diye, o da dedi ki ... bak anne ben o yüzden senden su istiyorum mutfağa gidip gelerek yürüyüş yapmış oluyorsun dedi..çatlak ikizler...

saolasın bencede o an çok düşmüştüde geç kaldım ölçtürmeye 9a geliyodu gözüm karardı 10a geliyodu ancak tansiyonumu ölçtürdüm 45dk sıra beklerken iyileştim zaten

saolasın bencede o an çok düşmüştüde geç kaldım ölçtürmeye 9a geliyodu gözüm karardı 10a geliyodu ancak tansiyonumu ölçtürdüm 45dk sıra beklerken iyileştim zaten

Evet zaman zaman düşebilir dikkat et yine de sen kendine.. Ama korkma yani yüksek olması daha tehlikeli..

Cimcime yaaa...Yerim onu ben..

cadıya bak sen kızlar böyle anacım..bıdır bıdır dilli oluyolar ama çok tatlı yaa, evin neşesi bu şekerler valla..olmasa sessiz sedasız bi hayat olur..Allah kimseyi mahrum etmesin evlat sevgisinden..
benim veletimin yengeç olma ihtimali de var teyzesi, 20sini geçebilir, büyük ihtimal geçer ama bakalım hayırlısı :)

oykum yaa,
benim sıpa küstü bana, 2 gündür kıpırdamıyooo...
Ne yapsam da sevindirsem...Kivi yicem de evde yok, hafta sonu alabilirim ancak....
Bi akıl ver kız, azıcık oynaştırayım şunu....
Rüşvet verdim, kıyafet aldım....Yemedii...

AAA super hınzır cvp aslı ama zaten gozlerden bellı cnm ya baksana valla oykum bende oyle kızım olsun ıstıyorum ama. ben cok usluymusum esım uslu bızım cocukta sakın olur heralde....

gecen gun bızde yegenıme kızıyoruz yemek ye bak kucuk kalmıssın dıe cvp su" ama yemek yersem buyurum sevımlılıgım gıder" sok olduk yaa:):)

yatak konsuunda cnm aslında senın dedıgın gıbı dusundum ıkeadan almam. 5-6 ay ıdare edecek o mothercareden besıgı almayı dusunuyorum sonrada yegenın park yatagını kullancam. benım cocuk odamda sımdı baza var hemen onu atmım dıorum cunku elen gıdern olcak orda yatarlarr...sonra 1,-1,5 yasındada yaptırırım yatagını....

oy oyyy kızını da memnun etmek için neler yaparmış fedakar duygusal anne :))
bu kadar şımartmayın bak sonra tepenize çıkarlar inmezler haa :)))

oy oyyy kızını da memnun etmek için neler yaparmış fedakar duygusal anne :))
bu kadar şımartmayın bak sonra tepenize çıkarlar inmezler haa :)))

Kız şımarıversin, o anasının bi tanesii...
Hırsız dedim çocuğa alındı zateenn, iki gündür oynamıyooo.....
Konuşuyoz konuşuyoz barıştıramadım bi türlü.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…