2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kız şımarıversin, o anasının bi tanesii...
Hırsız dedim çocuğa alındı zateenn, iki gündür oynamıyooo.....
Konuşuyoz konuşuyoz barıştıramadım bi türlü.....

yaaaaaaaaaa sen ıste hazır tekmeleyen cocugu hırsız snarsannn boooolee tekmelerıne hasret kalırsın ıste kuzucucumm:):):):)
ya bakarmısın ne ımrenmısım sıze heee kendımde bısı yokya daha::):):)
kızzzzzzzzzz kuzuuuuuuuu yrın bebıslerımızı gorcezzzzzzzzzzzz

Kız şımarıversin, o anasının bi tanesii...
Hırsız dedim çocuğa alındı zateenn, iki gündür oynamıyooo.....
Konuşuyoz konuşuyoz barıştıramadım bi türlü.....

senin kız var ya doğar doğmaz konuşmaya başlarsa hiç şaşırmam müthiş bi diyaloğunuz var maşallah :))
kız çocukları daha çok oynuyormuş annem diyor, çok tatlı bi his diyor, 2.kardeşim (biz 3 kızız) de hep oynasın istiyordum diyo bi daha hamilelik olmayacak diye..
bi kere hatırlıyorum televizyonda klasik müzik çalıyor annem de 8-9 aylık hamile, kardeşim nasıl oynuyordu dışardan görünüyordu resmen müziğe göre hareket etti bi 10 dk falan :))
bakalım benim oğluşum ne zaman başlıcak oynamaya, ben de sabırsızlıkla bekliyorum :)

anasıdır tabi derse der
ay ne güzel ben de gittim dün gördüm iyi oldu valla, teeee 26 şubatta görcem bundan sonra detaylı ultrasonda..cd de vercekler sonra hergün evde onu izlicem :))

Evet ben görmeyeli 1 ayı geçti yaa, çok özledim sıpamı.....
İnşallah ikimiz de güzel haberlerle geliriz....

Bana benzerse konuşur, ben yaşıma girmeden konuşmuşum, bi daha da susmadım zaten..Hem erken yürümüşüm...
Babası 3 yaşında konuşmuş..Ona benzerse yandım ki ne yandım....
Ama çocuk doğunca kesin diceği şu olacak..
Bi sus be kadın bi sus...

Evet ben görmeyeli 1 ayı geçti yaa, çok özledim sıpamı.....
İnşallah ikimiz de güzel haberlerle geliriz....

ayyy ınsallah canım yaaa bebıslerımız bol hareketlı olsun gorleım hareketlerını, sağlıklı olsunlarrr en onemlısıde.
bnm bıde 10 gun sonrada detaylı varrr arka arkaya geldi:)
19. haftayı okudumda baksanıza bılgıye bı :)
Bu zamana kadar, eğer bebeğiniz kız ise, rahmi tamamen oluşmuştur ve vajinası, kızlık zarı ve vajina dudakları belirmektedir. Bebeğin kızlık zarı genelde doğum sancısı kasılmalarında kopar ve vajinanın içinde sadece ince bir zar kalır. (Bekaretin kanıtı için kullanılan bozulmamış bir kızlık zarı bu kadardır!)

ay senin yiğende fırlamaymış kızım.. Benimkide çok sakin aslında ama ağzı çok laf yapıyor.. Bence bekle iyi düşünmüşsün hemen yaptırma bişi..

internet gidip geliyor sinir oldum anacım rahat bırak bebişini ya... uyusun dinlensin büyüsün yavrucum.. bence tatlı ye o zaman oynar

arkadaşlar moralim çok bozuk akşamdan beri ağlıyorum kıpırdamıyo 20 haftalığım ama yok yada ben pinpiriklendim moralim çok bozuk ama ne yapıcam saat 16.30 randevum var zaman geçmiyooo sizlere oluyomuydu ne olur içimi rahatlatacak bişeyler söyleyin ve dua edin oğluşuma bişey olmasın

yaaa inşallah bişi olmaz neden ağlıyosuunn 19haftalık oynamayanlar falan oluyomuş benimkide hala oynamadı belki normaldir.. moralini bozmaaa

Ya canım neden moralini bozuyorsun, bu haftalarda normal her zaman anlamlı bir oynama bekleme özellikle 20 ve 21. haftalarda beyin gelişimi hızlandığından bebek hareketsizleşebilirmiş. Benimde 2-3 gün oynamadığı oluyor bazen. 24.haftadan itibaren daha anlamlı bir şeyler bekle.. oynamazsa panik yapma canım. bebeği de boşu boşuna strese sokma.

Olmaz kız merak etme, benimki 2 gündür kıpırdamıyo..
Endişe etmiyom valla, kuşku düşürme içine..Allaha emanet onlar...

ya haklısınız ama ne biliyim hamile değilmiş gibiyim 2 güündür midem yanıyodu ne yesem çıkarıyodum burun kanamalarım vardı ama bugün hiç bişey yok göyüslerimdeki hassasiyet bile azaldı yada ben öle zannediyorum eve geç gittiğimde annemin benim için endişelenmesini şimdi anladım bugün 16.30 olsun herşey yolundaydı pazartesi 4 lü testin sonucunu aldım herşey çok güzeldi bide benim gebeliğim mucizeydi haşimato troidiydim 14 yıldır düzelmiyodu gebeliyim ve onda hiç bir kalıtımsal ve genetik bir sorun çıkmaması doktoru çok sevindiriyodu umarım bana şaka yapıyordur rabbim beni böle bişeyle cezalandırmasın

Canım yaa, çok endişe yaptıysan sağlık ocaklarında kalp atışlarını dinliyorlar git dinlet istersen..
Ama çiko ye, kivi ye, onlara tepki veriyo sıpalar..Bak herşey yolundaymış, kötüsünü getirme aklına...Bişey olmaz Allahın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…