2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrrrr ben de kaçarrrrr ufakk ufakkkk... kendinize ve meleklerinize dikkat edin.. yarın giremmem nete.. pazartesi görüşürüz... hoşçakalınnnnn

arkadaşlar bugün atasözlerinden gidiyorum ama derler ya hekim mi bilir çeken mi bilir diye o yüzden size sormak istedim kız anneleri ne zaman belli oldu acaba cinsiyetler????
sizce benimki değişirmi ya:26:

değişmezzz zeynepppp evham yapma, daha değişeceğimi kalmış 17 hafta

hayret onu nasıl beceremdin şaştımm.. Yanlış bişey yapıyorsunuzdur anca tutmuştr:)))))

Kızım adam üşengeçliğinden tohumdan kaçıyooo....
Yoksa benim tarla da verimliymiş baksana...
Az tohum olunca olmuyo tabii...

kız adama bulma şimdi bahaneyi, şimdiki adamların çoğu üşengeç okumuyomusun topikleri

Ben yokum yaa, hiç kimse gelmesin...
5 gün sonra kaldığımız yerden devam edelim...

olurmu kız beni mıhtarrr ilan ettin ya
boş bırakmamak lazım buraları dua et hastayım

saplantı halinde kız istedim isterkenden de allahım sen günah yazma diye dua ettim
hemde şu geniş aile dizisinde eczacı kız varya mümkünse ona benzesin diye dua ettim komik dimi
evladın hepsi aynı ama insan istiyo işte elden bişi gelmio görüyorum böyle süslü püslü minik kızları gözlerim doluyodu..
şimdi de rüyam gerçek oluyo..

ben bunları hiçkimseyle paylaşamam inanın ki.evlat ayrımı yapıo derler diye.

kız ben kız diye sevindim.
Benim tarla fena 4 gebelik 2 doğum inşallah:)))))
yemek yaptınmı

Aaa düşüklerin mi oldu senin??
evet yemek yaptım canım, 2 gündür yemek bile yapamamıştım çocuklarıma
bugün biraz iyiyim şükür

Ne biliyim ege çok uğraştı ya benim tarlayla
bende 2 filizi isteyerek hemde 1 ayda diktim,
üstüne birde kocaman kitle alındı geçen sene haziranda,
bu 3.filiz nasıl geldi anlamadım, bide ameliyatın üstüne,
bu tarlayı fazla sürmemek lazım anlaşıldı [/QUOTE]

DÜŞÜĞÜM OLDU.. SANADA GEÇMİŞ OLSUN BENDE PAZARTESİ HASTA OLDUM GELEMEDİM..

benim farketmem çok kolay oldu..çünkü başka bişeye oynamıyor sıpacım..
Kivi yiyince seviniyor, çocuk benle iletişime geçti ordan...bak ben bunu seviyom diyor yiyince..

ne güzel oynamasını isteyince kiviye saldırıyosun desene :)

ya bişi dicem benim şimdide parmaklarım uyuştu hamilelikle alakası varmıdır sizce:s
işaretten başladı yüzüğe doğru sırayla uyuştu ooff bugün noldu bana çok iiydi hiç bişey olmuyodu bana normalde midem falanda iiydi bi anda sabah tansiyon şimdide buu
Noluurr bebeme bişi olmasınnn

Kız şaka yapıyozz biz..Aradığımız falan yok...
Ama senin şirket hattın varsa ben özelden yazarım sana numaramı, arada canın sıkılınca beni ararsın..İlaç niyetine..

evet evet olar egecim sende yazsana özelden ararım arada bı sızı olmasmıı,

kıyamam ben ona ya oy oy

ayy ben burayı atlamışım, ne dedin kızzz?? Allah iyiliğini versin

ben gelene kadar gitmiş sevicim,
geldiğinde anlatırım canım ama içim rahat etti valla, salak gibi ne içimde tutmuşum, kocam da dün dedi zaten 2 yıl daha burdayız sonra biz başbaşayız, ben burdan anladım ki sen sallama onları demek istedi, kendi kendime teselli mi veriyorum napıyorum bilmem de mutluyum çokşükür huzura erdim

arkadaşlar bugün atasözlerinden gidiyorum ama derler ya hekim mi bilir çeken mi bilir diye o yüzden size sormak istedim kız anneleri ne zaman belli oldu acaba cinsiyetler????
sizce benimki değişirmi ya:26:

canım benim doktor bebemle inat etti 12+3 te söyledi kızım olacağını...
hala da esprisini yapar "erkek demiştim dimi, evet erkek" diye...insanın kafasını karıştırıyı mannak

comely selam hoşgeldin nasılsın?
sen spor salonunda çalışıyordun değil mi? ve hergün spor yapıyordun? nasıl gidiyor hamilelikte zor oluyor mu?

Son düzenleme:
neyse fıstıklar, ben de çıkıyorum akşam oldu evime gideyim de ne yemek yapsam acep? pirinç pilavı yapayım özledim, yanına da bi sebze yemeği yapayım ohh :) afiyet olsun sizlere de...

neyse fıstıklar, ben de çıkıyorum akşam oldu evime gideyim de ne yemek yapsam acep? pirinç pilavı yapayım özledim, yanına da bi sebze yemeği yapayım ohh :) afiyet olsun sizlere de...

comely selam hoşgeldin nasılsın?
sen spor salonunda çalışıyordun değil mi? ve hergün spor yapıyordun? nasıl gidiyor hamilelikte zor oluyor mu?

evet canım dap yapının spor kompleksındeyım 2 gun yıne yapmadım erken gelemedım işyerıne mesai oncesı yapıyodumya kızımdan ayrılmak cok zor oluyo artık sabahları 12de mesai başlıyo ben 10,30 da burda olup spor yapıyodum ama artık kızım peşimden cok ağlıyo 17 aylık oldu ıyıce aklı kesıyo artık o yuzden onun la gecırıyorum 2 gundur sabahları bugun tahlıl almak ıcın gittim 3 gundur spor yookk zorlanmıyorum ya smdılıkde üşenmesem daha ii olucak

slm kızlar dun agrım oldu sabahta dusa gırım dedim belkı rahatlarım dıe daha beter oldum esım geldı dr a gıttık bebeıs buyuyunce kasılma olmus anlıcanız kızımı yıne gordum hehehehehe cok ıyıydı masallah kurban annesı onun allahına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…