belkim pazartesi uğrarsın
Kuzu ne zaman çıkıyorsun ben kaçar yine..
Göremezsem sana iyi akşamlar yarın güzel haberlerle gel..
Uğrarım birazdan yine iş iş iş
ne mi yapcannnn....canımmm evi taşıcaktın yaa
kızzzz biz napcaz sensizzz... özlücem ben cok seniiiiiiiii
(yarın bende yokum burada .. arkadaşlarla buluşcam.. )
arkadaşlar bugün atasözlerinden gidiyorum ama derler ya hekim mi bilir çeken mi bilir diye o yüzden size sormak istedim kız anneleri ne zaman belli oldu acaba cinsiyetler????
sizce benimki değişirmi ya:26:
hayret onu nasıl beceremdin şaştımm.. Yanlış bişey yapıyorsunuzdur anca tutmuştr:)))))
Kızım adam üşengeçliğinden tohumdan kaçıyooo....
Yoksa benim tarla da verimliymiş baksana...
Az tohum olunca olmuyo tabii...
Ben yokum yaa, hiç kimse gelmesin...
5 gün sonra kaldığımız yerden devam edelim...
kız ben kız diye sevindim.
Benim tarla fena 4 gebelik 2 doğum inşallah:)))))
yemek yaptınmı
Ahaaaa,
kızım tekmeledi..O da güle güle diyo sizeee....
benim farketmem çok kolay oldu..çünkü başka bişeye oynamıyor sıpacım..
Kivi yiyince seviniyor, çocuk benle iletişime geçti ordan...bak ben bunu seviyom diyor yiyince..
uğrayamam..evin işlerini halletmem lazım...işim biterse salı belki ama, o da zor...
Kız şaka yapıyozz biz..Aradığımız falan yok...
Ama senin şirket hattın varsa ben özelden yazarım sana numaramı, arada canın sıkılınca beni ararsın..İlaç niyetine..
Eki Görüntüle 133593 Eki Görüntüle 133594 Eki Görüntüle 133595 Eki Görüntüle 133598 Eki Görüntüle 133599 Eki Görüntüle 133600 Eki Görüntüle 133601
Ben de ekledim kızımı...
Deniz kızıyken, elinin perdelerini atamamış küçük kalmış dediğinde ne kadar çok üzülmüştüm....
Sonra su kaplumbağası oldu...
Sonra tosunum koca kafa oldu..Orda gülüyo sanki...
Koca kafalı kızım benim....
Üstteki orta resme baksanıza, resmen göbek bağlamış..Parlamış pek net değil ama, göbüşü görünüyor..
ayy ben burayı atlamışım, ne dedin kızzz?? Allah iyiliğini versin
arkadaşlar bugün atasözlerinden gidiyorum ama derler ya hekim mi bilir çeken mi bilir diye o yüzden size sormak istedim kız anneleri ne zaman belli oldu acaba cinsiyetler????
sizce benimki değişirmi ya:26:
neyse fıstıklar, ben de çıkıyorum akşam oldu evime gideyim de ne yemek yapsam acep? pirinç pilavı yapayım özledim, yanına da bi sebze yemeği yapayım ohh :) afiyet olsun sizlere de...
comely selam hoşgeldin nasılsın?
sen spor salonunda çalışıyordun değil mi? ve hergün spor yapıyordun? nasıl gidiyor hamilelikte zor oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?