Günaydın kızlar nasılsınız?
Ege, Öyküm kızlar karne alıyor ne güzel
Fatmacım daha iyiyim diyorsun ama keşke dinlenseydin bu gün.
Darısı başınıza sizin bebeklerinde karne günlerini görün inşallah..
günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım :)
ege ve oykum, kızlarınızın karneleri hayırlı olsun, daha nice takdirli karnelere
fatma izin kullanma zaten de rapor verselermiş keşke, evde yatmayınca hastalıklar geçmiyor, çok geçmiş olsun..
İnşallah canım, çok uzak geliyor o günler bana.
kızlar aşıdan bahsediyorsunuz ara sıra, bu aşılar ne zaman hangi haftalarda oluyor? acaba gitsem mi aile hekimime :26:
Teşekkürler canım, darısı başına..
Tetanos aşısı içinse doktor bana 2 hafta sonra falan git dedi, daha erken herhalde.. yani 23-24. haftalat falan gibi. Ama Fatma ya daha erken yapmışlar anlamadım.
günaydın kızlar dün çok kötü idim ateşim38,5 kadr yükseldi bel agrısındn nedense durmadım kopacak sandım sabahı zor ettik gece acile gittik ama bişey yapmadılar ilaç yazıp geri gönderdiler bende almadım tabi şimdi az daha iyiym işdeyim
sağol canım amin..
bakalım benim oğlum nerelerde okuyacak, çok endişe ediyorum farklı farklı ülkelerde yerlerde inşallah güzel yetiştirebilirim yavrumu..
ilk gittiğimizde kreş yaşında olacak inş, sonra döndüğümüz sene ilkokula burda başlayacak, ama mecburen ingilizce eğitim veren bi okula gidecek sanırım.. sonra da 3.sınıftan itibaren yine dışarda olacak...
hmmm iyi daha varmış. başka aşı var mı bilmiyorum ki canım, tetanos mu var sadece?
günaydın cnm nasılsın toparladın mı evini nasıl olmuş..Günaydın kızlar nasılsınız?
Ege, Öyküm kızlar karne alıyor ne güzel
Fatmacım daha iyiyim diyorsun ama keşke dinlenseydin bu gün.
günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım :)
ege ve oykum, kızlarınızın karneleri hayırlı olsun, daha nice takdirli karnelere
fatma izin kullanma zaten de rapor verselermiş keşke, evde yatmayınca hastalıklar geçmiyor, çok geçmiş olsun..
günaydın cnm nasılsın toparladın mı evini nasıl olmuş..
evet kızlar bugun karne alacaklar :))) darısı başınıza inşallah..
günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın. kızlarımız karne alacak ama ben gidememenin üzüntüsü içindeyi. yapacak bişey yok ben eylülden özür diledim 2.dönem inşallah izinde olucam ozaman giderim..
Zaman çok çabuk geçiyor canım, bebekler çok çabuk büyüyor. bu arada sen ne yaptın evin nasıl olmuş, temizledin mi..
Ege dün ekledim sen görmemişsindir bak benim balık ağızlı kızıma..
günaydın cnm nasılsın toparladın mı evini nasıl olmuş..
evet kızlar bugun karne alacaklar :))) darısı başınıza inşallah..
maşallah ne kadar büyümüş ya benim kızımda böyle olmuşmudur acaba . 2si gelsede görsem.ç çok özledimmmm. sanki saçları varda yana atmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?