2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay canım ya geçmiş olsun bunlarıda bilmemiz iyi oluyo benimde kasıklarıma çöküyo bebeğim çok acıtıyo bide sanki karnıma top konmuş gibi parmağımla basınca 3 sn de kendine geliyo ciddi ciddi şiş ve hiç bi şekilde gitöiyo ve bugnlerde daha büyüdü bakalım nolacak canm artık

ay sakın bıdaha yapma bende yaptım dr um kızdı parmakla basılırmı ya gozune gelse dıe benım karnımda toplanmalar gerılmelerle basladı bıyerde top gıbı sıkısma olyodu korktum ama ılk gebelıgım dıe bıraz fazla panık oldum heralde sende yınede bır gıt ıstersen ne olur ne olmaz allahıma bin şükür iyi annesının fıstıgı

ohhhhhhhhh nihayet oğlumu emirmirza mı gördüm sıpa yan dönmüş geçen gittiğimizde dik duruyodu ondan ben çok hareketlerini hissediyormuşum şimdi ise karnımda yan yatıyomuş kafası sağ tarafımda ayakları sol tarafımda herşey çok iyi obestetriktede herşey güzel dedi doktor bey bende onu waffle yiyerek ödüllendirdim doktor bey sıkma canını korma dedi doktordan çıktı başladıkıpır kıpr etmeye onu dün geceden beri ağlayark çok üzdüm

selam kızlarrr naptınız bugün geçmişe biraz göz attım döktürmüşsünüz yine:)) detaylı randevum vardı aksiliklerden gidemedim :26: şırnağa kaldı detaylı işi ordada doğru dürüst bi doktor bulursam tabi biz yarın taşınıyoruz artık en az 15 gün yokum kızlar daha fazlada olabilir net kesilecek gideceğimiz ilçede köy gibi bi yer oldugundan net bağlatılıyormu onu bile bilmiyorum bağlanmıyorsa vın alırım heralde, bağlanıyosa bile ilden gelip bağlayacakları için ilçede ile baya uzak odlugu için başvuru yapma tel. çekilmesi v.s uzun sürebilir beni özleyin arada kulaklarımı çınlatın ben hatırlarım sizi

net bağlanır cnm ya, zannetmiyorum yani. sen şuan nerdeydin? ne için gidiyosunuz şırnağa?

kızlar bi türlü tamamen iyileşemedim.. boğaz ağrılarım azaldı bu kez de öksürük başladı deliricem
öksürük de çok sakıncalı die duydum hep zorlanıomuş bebiş Allahım herkese acil şifalar versin inşallah bu başka bi sorumluluğa benzemio annelik başka bişimiş daha şimdiden anlıyorummmm..

çok geçmiş olsun, benimde eşim hastaydı, bana bulaşacak korkusundan yaklaşamadım bile adama :) aşı olmuşmuydun sen?

bak ben bunu bilmiyodum bi daha dikkat ederim ama bebek olan kısma bastırmadım hiç çünki bebeğim baya aşağıda kasıklarımda oynuyo bazende yukrı çıkıyo bakalım beyfendi keyfince geziyo söylediğin için çok sağol canım zaten haftasonu detaylı ya giricem doktora söylerim artık

net bağlanır cnm ya, zannetmiyorum yani. sen şuan nerdeydin? ne için gidiyosunuz şırnağa?

güçlükonağı görsen böyle demezdin çoğu ev topraktan yapılma köylerin bileşiminden oluşmuş 3 bin nüfuslu bi yer bakkal ve fırından başka hiçbişey okmuş sen düşün :) umarım bağlanır ama baglansada uzun süreceğini düşünüyorum kızlar biliyor şırnağa atandım canım ilçesine daha doğrusu o yüzden gidiyoruz

selam kızlar kolum bugün daha iyi ama hala ağrıyor sadece şişlik daha az
beni korkutan kramplarım var akşamdan beri eşimle biraz tartıştık ondan mı oldu bilmem ama korkuyorum

bir sürü alıntı yapmıştım ama hepsi silinmiş aklımda kalanları yazayım
hilmifatma eviniz hayırlı olsun çooookk sevindim darısı bütün kiracıların başına
yakamoz dikkat et kendini yorma en kısa zamanda geri dön özletme çok
neyse bende şimdilik bu kadar birkaç gün daha gündüzleri yokum kendinize iyi bakın

günaydınnnnnnnnnn herkese güzel bir cuma diliyorum..vee kolay gelsinnn

Günaydın canım, bugün kuzu yok sıkıcı bir gün olcak desene... Gerçi benimde işlerim var, fazla giremiycem.. Bakim Ege geldimi diye girdim.. Bugün karne günü, karne almaya gitçem bende, Eylül de ilk karnesini alcak değil mi. hayırlı uğurlu olsun canım..

cnm günaydın bende işle topik arasındayım. kuzudan haber alınca yazarım. aslınında karnesi hayırlı olsun. ben gidemiycem annem gidecek.izin alamadım bide salı kontrolum var zaten yerime bakmak istemiyorlar. bende minnet etmedim..

günaydın kızlar dün çok kötü idim ateşim38,5 kadr yükseldi bel agrısındn nedense durmadım kopacak sandım sabahı zor ettik gece acile gittik ama bişey yapmadılar ilaç yazıp geri gönderdiler bende almadım tabi şimdi az daha iyiym işdeyim

Canım çok geçmiş olsun, kendine iyi bak.. İşe gitmeseydin keşke, dinlenseydin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…