slm kızlar dun agrım oldu sabahta dusa gırım dedim belkı rahatlarım dıe daha beter oldum esım geldı dr a gıttık bebeıs buyuyunce kasılma olmus anlıcanız kızımı yıne gordum hehehehehecok ıyıydı masallah kurban annesı onun allahına
ay canım ya geçmiş olsun bunlarıda bilmemiz iyi oluyo benimde kasıklarıma çöküyo bebeğim çok acıtıyo bide sanki karnıma top konmuş gibi parmağımla basınca 3 sn de kendine geliyo ciddi ciddi şiş ve hiç bi şekilde gitöiyo ve bugnlerde daha büyüdü bakalım nolacak canm artık
Canım yaa, çok endişe yaptıysan sağlık ocaklarında kalp atışlarını dinliyorlar git dinlet istersen..
Ama çiko ye, kivi ye, onlara tepki veriyo sıpalar..Bak herşey yolundaymış, kötüsünü getirme aklına...Bişey olmaz Allahın izniyle...
selam kızlarrr naptınız bugün geçmişe biraz göz attım döktürmüşsünüz yine:)) detaylı randevum vardı aksiliklerden gidemedim :26: şırnağa kaldı detaylı işi ordada doğru dürüst bi doktor bulursam tabibiz yarın taşınıyoruz artık en az 15 gün yokum kızlar daha fazlada olabilir net kesilecek gideceğimiz ilçede köy gibi bi yer oldugundan net bağlatılıyormu onu bile bilmiyorum bağlanmıyorsa vın alırım heralde, bağlanıyosa bile ilden gelip bağlayacakları için ilçede ile baya uzak odlugu için başvuru yapma tel. çekilmesi v.s uzun sürebilir beni özleyin arada kulaklarımı çınlatın ben hatırlarım sizi
kızlar bi türlü tamamen iyileşemedim.. boğaz ağrılarım azaldı bu kez de öksürük başladı deliricem
öksürük de çok sakıncalı die duydum hep zorlanıomuş bebişAllahım herkese acil şifalar versin inşallah bu başka bi sorumluluğa benzemio annelik başka bişimiş daha şimdiden anlıyorummmm..
ay sakın bıdaha yapma bende yaptım dr um kızdı parmakla basılırmı ya gozune gelse dıe benım karnımda toplanmalar gerılmelerle basladı bıyerde top gıbı sıkısma olyodu korktum ama ılk gebelıgım dıe bıraz fazla panık oldum heralde sende yınede bır gıt ıstersen ne olur ne olmaz allahıma bin şükür iyi annesının fıstıgı
çok geçmiş olsun, benimde eşim hastaydı, bana bulaşacak korkusundan yaklaşamadım bile adama :) aşı olmuşmuydun sen?
net bağlanır cnm ya, zannetmiyorum yani. sen şuan nerdeydin? ne için gidiyosunuz şırnağa?
günaydınnnnnnnnnn herkese güzel bir cuma diliyorum..vee kolay gelsinnn
Günaydın canım, bugün kuzu yok sıkıcı bir gün olcak desene... Gerçi benimde işlerim var, fazla giremiycem.. Bakim Ege geldimi diye girdim.. Bugün karne günü, karne almaya gitçem bende, Eylül de ilk karnesini alcak değil mi. hayırlı uğurlu olsun canım..
günaydın kızlar dün çok kötü idim ateşim38,5 kadr yükseldi bel agrısındn nedense durmadım kopacak sandım sabahı zor ettik gece acile gittik ama bişey yapmadılar ilaç yazıp geri gönderdiler bende almadım tabi şimdi az daha iyiym işdeyim
Canım çok geçmiş olsun, kendine iyi bak.. İşe gitmeseydin keşke, dinlenseydin..
iznim yok ki gelmesemde olmaz geldim biraz daha iiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?