Evet haklısın. bir bakmışım büyüyüvermiş.
Evi hiç sormayın ilk gittim akşam rengi hiç beğenmedim. bütün eşyalar toplanmış. allahım ben nasıl toparlıycam bu evi dedim. kaynar su döküldü başımdan aşağı. oturup eşim gelene kadar sinirden ağladım.
Neyse eşim geldi. rengi sarı ışıktan öyle duruyor bak ampülleri değiştireyim öyle gör dedi. hakkaten renk değişti. yani boşa zırlamışım.
Sonra işlere giriştik. 1'e kadar yapabildiğim kadar temizledik.
Ne zaman tamamen bitiririm bilemiyorum.
evet benim de tesellim o, sadece bocalamasından içine kapanmasından falan korkuyorum, o yaşlarda sosyal fobi vs geliştirmesin de yavrucum, neyse daha bunları dert etmek için çok erken ama işte annelik böyle bişey galiba insan daha şimdiden düşünüyor :)Hiçendişe etme onlar dil öğrenmeye o kadar yatkın oluyorlar ki anlatamam. Benim kız daha 2.sınıf ama baya baya öğrendi ingilizce..
Yok başka aşı canım benim bildiğim tabi.
günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın. kızlarımız karne alacak ama ben gidememenin üzüntüsü içindeyi. yapacak bişey yok ben eylülden özür diledim 2.dönem inşallah izinde olucam ozaman giderim..
cnm ya neden ağladın sinrlerin boşaldı dağınık görünce tabi.Evet haklısın. bir bakmışım büyüyüvermiş.
Evi hiç sormayın ilk gittim akşam rengi hiç beğenmedim. bütün eşyalar toplanmış. allahım ben nasıl toparlıycam bu evi dedim. kaynar su döküldü başımdan aşağı. oturup eşim gelene kadar sinirden ağladım.
Neyse eşim geldi. rengi sarı ışıktan öyle duruyor bak ampülleri değiştireyim öyle gör dedi. hakkaten renk değişti. yani boşa zırlamışım.
Sonra işlere giriştik. 1'e kadar yapabildiğim kadar temizledik.
Ne zaman tamamen bitiririm bilemiyorum.
günaydınn... evet dikkat et öyle başlıyor ben hala sürünüyorumgünaydın kızlar nasılsınız..
benim boğazım yanıyor grip mi olucam acaba
günaydın kızlar nasılsınız..
benim boğazım yanıyor grip mi olucam acaba
amin cnm inşallah güzel ödüller alırda zeki bir çocuk olur..evet benim de tesellim o, sadece bocalamasından içine kapanmasından falan korkuyorum, o yaşlarda sosyal fobi vs geliştirmesin de yavrucum, neyse daha bunları dert etmek için çok erken ama işte annelik böyle bişey galiba insan daha şimdiden düşünüyor :)
sağol canım ben de bi gideyim aile hekimime, önce kendi doktoruma sorayım gerekli mi diye..
ben de iyiyim canım bugün iş çok yoğun olacak, 15 dk sonra veriler açıklanacak onu bekliyorum :)) sonrasında bugün giremeyebilirim..
yaa çalışan anne olmak ne kadar zor, insan çocuğunun böyle özel günlerini yaşayamıyoronun için rahat esnek bi işte olmak çok güzeldir sanırım..2.dönem gidersin canım daha çoook karneler alacak zaten, inşallah mezuniyet törenlerine gidersin ödül alışını görmeye :))
seninki daha da büyümüştür canım.. ben de 7 sinde gitçem ayrıntılıya bu sefer çok sık gitçem çok iyi oldu..
günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım :)
ege ve oykum, kızlarınızın karneleri hayırlı olsun, daha nice takdirli karnelere
fatma izin kullanma zaten de rapor verselermiş keşke, evde yatmayınca hastalıklar geçmiyor, çok geçmiş olsun..
günaydın cnm geçmiş olsun keşke dinlenseydin işe gitmeseydin..
seninki daha da büyümüştür canım.. ben de 7 sinde gitçem ayrıntılıya bu sefer çok sık gitçem çok iyi oldu..
Ay canım ya çok yoruluyorsun sen, valla acıyorum haline.. dikkat et canım benim. Çok zordur ev işi yapmak. hafta sonu halledersin artık.. takma kafana.
cnm ya neden ağladın sinrlerin boşaldı dağınık görünce tabi.
orenk çok güzel bir renk ben bayılırım bende o renge boyatıcam inşallah. temiz temiz oturcaksın onu düşün . yarın da devam edersin bişey kalmaz.. yavaş yavaş..
ay sorma baya heyecanlıyım:))
inşallah kuzu ve channel bugun güzel haberlerle gelirlerde biraz neşeleniriz..
Artık sinirlerim dayanmıyo EGE herşeye üzülür ağlar oldum.
Çok yıprandım son günlerde iş yoğunluğunun üstüne bir de ev eklendi.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bir de kardeşimle yeğenime çok kızdım dün.
İnsana ihtiyacım varken bana destek olmadılar. çok kırıldım.
bu beni daha çok üzdü. annem de geç geldi. üstüne bide karşıma geçip onları savundu. iyice dellendim. bide üstüne bana küsüp gitti.
süper bir akşam yaşadım. bu gün yüzümü görseniz korkarsınız zombi gibiyim. hep ağlıyorum.
Günaydın canım geçmiş olsun bende de durum aynıydı ve geniz akıntısı vardı antibiyotğe başladım ama çok işe yaradı anında geçti boğaz ağrım ve de daha kolay nefes almaya başladım, başında yakalamış oldum çok iyi geldi ilaç...
sorma anneme bazen bende ifrit oluyorum saçma sapan kişileri bile bazen bana savunuyor . kardeşimi hep savunur zaten de.. o daha küçük .küçük dediği eşşek kadar olmuş evli barklı adam. yardım etmeleri gerekir tabi hamilesin normal inşsan değilsinki şimdi. zaten allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.. üzülme yavaş yavaş yaparsın eşinle :)) bebişini düşün kız onn için evi temizliyorsun onu karşılayacaksın sen..Maşallah minik kızına. ben de 5 şubatta gidiyorum. Bakalım ne diyecek.
Evet canım. artık olduğu kadar napiyim.
bu beni daha çok üzdü. annem de geç geldi. üstüne bide karşıma geçip onları savundu. iyice dellendim. bide üstüne bana küsüp gitti.
süper bir akşam yaşadım. bu gün yüzümü görseniz korkarsınız zombi gibiyim. hep ağlıyorum.
İnşallah canım, hep güzel haberler duyarız.. Neyse ben de çıkayım artık, bugün kadın gelcek, o gelmeden evi toplamam lazım, sonra da hazırlanıp okula gitçem. Okula gitmeyi ben hiç sevmiyorum aslında ama napalım Aslı istiyor.. Hadi size iyi günler.. byeeee.. öğleden sonra girerim tekrar..
Maşallah minik kızına. ben de 5 şubatta gidiyorum. Bakalım ne diyecek.
Evet canım. artık olduğu kadar napiyim.
geçmiş olsun öyküm sen atlatmışsın ne güzel işin kötü tarafı ben grip, faranjit ve öksürükten yeni kurtulmuştum 2 haftadır rahattım. şimdi yine başlarsa mahfolurum. ilaç kullanmayı hiç sevmiyorum özellikle de antibiyotiklerle aram zaten hiç iyi değil mideme dokunuyor, hamilelikte dr verse bile içim rahat etmiyor hiç kullanamıyorum maalesef. ıhlamura portakala abanıcam artık başka çarem yok
sorma anneme bazen bende ifrit oluyorum saçma sapan kişileri bile bazen bana savunuyor . kardeşimi hep savunur zaten de.. o daha küçük .küçük dediği eşşek kadar olmuş evli barklı adam. yardım etmeleri gerekir tabi hamilesin normal inşsan değilsinki şimdi. zaten allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.. üzülme yavaş yavaş yaparsın eşinle :)) bebişini düşün kız onn için evi temizliyorsun onu karşılayacaksın sen..
sevmesende yanında ol kıymetini bil evde olmanın. beim içim içimi yiyor şuanda..
oluyor canım böyle şeyler canını sıkma, insan kendi annesine kardeşine kızsa da küsse de uzamıyor çok zaten..hem hamilesin hem de işler çok üzerine gelince insanın tahammülü kalmıyor hiçbişeye..
sorma anneme bazen bende ifrit oluyorum saçma sapan kişileri bile bazen bana savunuyor . kardeşimi hep savunur zaten de.. o daha küçük .küçük dediği eşşek kadar olmuş evli barklı adam. yardım etmeleri gerekir tabi hamilesin normal inşsan değilsinki şimdi. zaten allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.. üzülme yavaş yavaş yaparsın eşinle :)) bebişini düşün kız onn için evi temizliyorsun onu karşılayacaksın sen..
Ay tam çıkıyordum yazdıklarını okudum sinir oldum canım boşver ya, neden ağladığın belli oldu.. Yazık valla elalem acıyor haline onların umrunda değil ben de sen onlar ilgilencek diyince evi temizlerler falan diye hayal etmiştim ama kimse ellememiş anladığım kadarıyla. Öyle olur zaten bende hiç fayda görmedim kardeşlerimden, eşim iş dolayısıyla hep şehir dışında çalıştı, ben tek başıma bebek büyüttüm, 18 günlükken beni yanlız bıraktılar gittiler. Kimse yanımda olmadı. Bir ihtiyacın varmı diye sormadı ama kendi işleri düşünce koşturmamı beklediler hep. Ay çok zor, insan çok kırılıyor. İnan arkadaşlarımdan daha çok yardım gördüm, bazen kardeşler bile el olabiliyor. sıkma canını Allah sana kuvvet versin, kimseye muhtaç olma...
bende hamilelikte daha önce de verdi kullanmadım ama bu sefer kullanman lazım dedi doktor lökosit çok yüksek çıktı o da bebek için iyi değil. Biraz sarımsak falan yemeye çalış o zaman o da antibiyotik içeriyor.
Öyle tabi. uztacak değilim ama herkes yaptığını bilsin istiyorum.
Ben herkese koşarım. yapıyorum diye demiyorum. ama hepsine seve seve koştum.
Aynı özveriyi beklemedim. İnsan kapıdan uğrayıp kolay gelsin der hiç olmazsa.
ya da arar abla ben gelemiyorum kusura bakma. hiç birini göremedim yaaaa.
Ayıp valla.
Görümcem geldi camlarımı sildi, perdelerimi taktı, bayyoyu temizledi sağolsun. allah razı olsun. kayın validem bütün perdelerimi yıkadı getirdi.
Normalde kimseye minnet etmem buna annem de dahil. ama şuan yapamıyorum.
o yüzden işte çok kırıldım ne biliyim zoruma gitti.
bende ilaç kullanmaktan çok huzursuz oluyorum özellikle antibiyotik tarzı ama dediğin gibi kullanmasak daha kötü oluyor. yapacak bişey yok..
Evet Ege napalım gerekliymiş ama onu anladım çünkü 1 ay oldu nerdeyse hastalanalı inat ettim kullanmadım ama resmen eziyet etmişim kendime şimdi anladım. Nefes almaya başladım resmen. Çok kötüymüşüm anlamamışım. Birde benim doktorum beni çok korkutmuştu, ateş çok tehlikeli bebeğin beyin gelişimini etkiler falan demişti şimdi korkuyorum onun için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?