2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım. demek keçi gribiymiş daha neler duyucaz. ben 1,5 aydır çekiyorum o gribin çilesini. çok beter bi durum hamileyken. tam bulantılar geçti 3 ayı atlattım derken öksürükten çıkarmaya başlamıştım. şimdi azaldı ama boğazımdaki kuruluk ve yanma hala devam ediyor.

ooooffff kızlar aynen yaaa... hayatımda hastalık nedir bilmem 2 günde ayağa kalkarım .. ama varya son 7-8 gündür bittim yaaaa gözümü açıcak halim kalmadı burnum akıo göğsüm yanıo boğazım ağrıo ooooof ki ne offf.. ALLAH HERKESE ŞİFA VERSİNNN !!

Saol canım benim.Ya aynen senin gibi düşünüyordum oh diyordum son günlerde bulantılar geçti 3 ay rahatım.Ama bir yakaladı bu hastalık.Allahımm öksürmekten öğürmekten boğzlarım yara oldu artık su bile acıtıyor
Sanada büyük geçmiş olsun.Allah hepimize şifa versin acilinden

evet izmirin soğuğu kırk yılda bi oluyo oda öle adam akıllı bişi olmuyo dün soğuktu birz ama bu soğukta istanbulun her zamanki soğuğu oluyo.. dediğin gibide mikrop gitmiyo malesef..tekrar geçmiş olsun..

selam kızlar. ben geldimm.. nasılsınız
hoşgeldin cnmm . iyiyiz yoğunuz ..topik olarak sakiniz..

çok geçmiş olsun geçen haftada ben öyeydim. dinlenmekten başka bir çaresi yok maalesef..

Ege ağammmmmmmm, ben yemekten geldim sen mi gittin yemeğeee :) Afiyet bal şeker olsunn
sağol cnm sanada afiyet olsun. kızlar ben yemekte mantar yemeği vardı yedim bişey oomaz inş. korktum..

sanda geçmiş olsun ıhlamur ve dinlenme ile atlattım ben

evet izmirin soğuğu kırk yılda bi oluyo oda öle adam akıllı bişi olmuyo dün soğuktu birz ama bu soğukta istanbulun her zamanki soğuğu oluyo.. dediğin gibide mikrop gitmiyo malesef..tekrar geçmiş olsun..
nb rfıstık... keyfin düzeldimi geçen hafta kötüyüdn..

slmlar kızlar, şifayı kapan arkadaşlara çok geçmiş olsun diyorum. ben değil ama eşim çok ağır hastalandı sizin gibi. yaklaşmamak için elimden geleni yaptım ama nereye kadar her neyse nacizane bi tavsiyem var sizlere, 3 gün üst üste uyumadan önce nane limon yaptım içirdim. 4. gün kendine geldi. tabi ilaçların dahilinde, bi deneyin derim... bebişer nasıl ?

geçmiş olsun canım

Saol canım benim sende çok dikkat et.Bol bol C vitamini bombardumanı yapıyorum artık napim ilaç ta alamıyorum doğru dürüst.Doktorum bi öksürük şurubu verdi ama tabi çocuklar için olna birşey, gribe ,öksürüğe banamıısn demedi

Çok dikkat etmemiz lazım dicem ama etsek neolcak virüs bu işte bi yerden gelip buluyor Allah a emanet artık

bu hafta daha iyyim başka sebeplerden dolayı keyfim yerine geldi :)

sen nasılsınn nası geçiyo

amin canım hepimize. çıkarırken zorlanmaktan 3 gün yutkunamadığım günler oldu acıdan hatta kan geliyordu çıkarırken. Hiç midem bulanmadığı halde çıkarıyordum. Off inşallah olmaz bidaha hala korkuyorum öksürürken..sen de bol c vitaminini eksik etme. Ben tadından dolayı içemiyorum ama bal-zencefil iyi geliyor diyorlar

çok geçmiş olsun geçen haftada ben öyeydim. dinlenmekten başka bir çaresi yok maalesef..

sanda geçmiş olsun ıhlamur ve dinlenme ile atlattım ben

Saol canım.Dediğin gibi istirahat en iyi ilaç.Zaten çarşambadan beri işe gelmiyordum.Evde gece gündüz nedir bilmeden zaman kavramsız yattım.Allah tan annem 5 dk uzağımda.Bal + ıhlamur boğazıma şifa gerçekten bu arada

Ayy onu da deniyim ben.Limon zaten günde 3 tane yiyorum .Aş erme meseleleri

Yatmadan pekmez içmeler , zeytin yağı içmeler, bal + karabiber içmeler vs neler yaptım.Nasıl bir öksürük anlatmam mümkün değil:2:

ekşi ve sıcak haliyle de tadı muteşem oluyo diyebilirim

bu hafta daha iyyim başka sebeplerden dolayı keyfim yerine geldi :)

sen nasılsınn nası geçiyo

ben iyi sayılırım sadece çok yoığunum . yetişememek sıkıntı veriyor. birde bebiş bazen alta doğru sanki tırmalıyor vajinamı:))) o biraz sıkıntı veriyor. okadar.. iyi olmana sevindm canımm. hep mutlu olalım inşallah

Ay bi ara gitcem bizim köşedeki aktar a bir kaç çeşit bitki çayı hazırlatmaya.Ayrıyetten zencefilde alıyım o zman tatlım ya.Denemekte fayda var.Saol

ekşi ve sıcak haliyle de tadı muteşem oluyo diyebilirim

Hmm EKŞİiii..işte sihirli kelimeyi söyledin esrysl kesin deniyiciğimm

alta doğru vurunca "ki genelde oralarda vuruyo" banada ağrı yapıyo. hele cumartesi günü arkadaşlara uyduk canlı müzik olan gece kulübü tarzı bi yere gittik.bangır bangır müzik... rahatsız oldu heralde boyuna tekmeledi cüce. zaten apaçi gibi dans ederek doğcak heralde bizimki şaka maka muhtemelen rahatsız ediyodur yüksek sesli müzikten. Bundan sonra gitmeme kararı aldım böyle yerlere..

ben de sadece kendimde var ekşi dedliliği zannediyordum, içim gidiyo. limon portakal birlikte sıkıp içiyorum, verdiği hazzı tarif edemem bizim buralarda bat diye bişey vardır, yeşil mercimekle bulgurla yapılan, geçen gün tadı aklıma geldikçe çıldırdım, yapim de yiyim bari dedim, nasıl canım çektiyse koca bir tencere yapmışım, komşulara dağıttım, yine bu da ekşili ve acılı bişey

ayyy gorumcem de hamıleymiş 3 ay once dusuk yapmıstı.esım bu sene hem dayı hem baba olucak allah ızın verırse...

Ayy kıyamam yazık inaşşalh Allahım haırlısıyla tamamına erdirip kucağına almak nasip etsin bu kez.Ayy ay bebekler bir arada büyür gider işte ne güsell ne mutluu Babanne/Anneanne örsün dursun bakalım yelekleri battaniyeleri

ay senindemi oluyor alta vurma nasıl bir tırnak geçirir gibi.. büyük kızda da öyleydi ama emin olamadım dr sorcaktım:))
unuttum artık ilk hamileliğimi

ayyy gorumcem de hamıleymiş 3 ay once dusuk yapmıstı.esım bu sene hem dayı hem baba olucak allah ızın verırse...

aaaa süperrr gözünüzaydın.. çifte mutluluk

bende ekşi tuzlu hastayım tatlı yediğimde bile illa arkasından tuzlu yiycem :))

kızlar bişey diycem siz.. annemin sürekli tepesi yanıyor ve başı dönüyor uyku hali var. yarın gahiliye ye gidcek ordan nörolojiye sevk ederler sanırım. korkuyorum aklım onda. inşallah beyin le alakalı bir durumu yada ciddi bir hastalığı yokktur. hamilelerin duaları kabul olurmuş. dua edermisiniz allah şifa versin anneciğmiee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…