yesin teyzesi o güzelliği . çıkmış valla fatma karnın. Yeni yeni belli oldu :))))
kuzucugum size poz verdi bakıııııııııııııııın
Eki Görüntüle 136082
benimkide arkadaşlarına selam söyledi maşallah tepikliyor..
konuşursam söylerim canım.. Selda artık takmıyorum insan bi haber verirdi. Kızdım baya..
çilek 2 gündür çok enerji verdi topiğe.. Tebrik yapıştırdım ona.
maşallah annesine ve içindeki kuzusuna. göbişlerimiz benzio canım benimki de yaklaşık bu kadar kaç haftalıksın sen?
zilli kızlarınızı ısırırım haaa.
Selda gerçekten haber verebilirdi. Nasıl bekledik.
Olumsuzda olsa bir cevap yazsaydı.
Bizi üzmek istememiştir belki ama böyle daha çok üzüldük.
Merakta kaldık.
niye kızz ne güzel duyuyor seni. Ben her tekmelediğinde annen kurban olsun sana diyorum. Otobüste birden suratım gülüyor insanlar bana bakıyor:))
artık bana yer veriyorlar otobüste kızlar. çok güzel demii
kuzucugum size poz verdi bakıııııııııııııııın
Eki Görüntüle 136082
ay özellikle bu kısmı okuyunca çok tuhaf oldum gözümden yaş getirdin kız çilek bi güldürüyon bi ağlatıyon dur be anam
ayy
oyyyy yerimmmm onu bennnn, sen de fit annesin maşallaaahhh
:)))) bi dengesizim bugün anacım, duydu yoğunlukları içerisinde :))
aaaa başladılar mı ne güzel.... Ben montlarla hiç belli olmuyor ya ona çok gülüyorum :) diyorum ki yaz olsaydı da şööööle karşıdan karşıya geçerken arabalar yol verseydi..
kızlar ben yemeğe çıkıyorummmm... Dönücem öğleden sonra öpüyorum hepiniziiii
kesinlikle cnm.. Seydam ve candaş bebeklerini kaybettiler ama hemen haber verdiler. Her ne olursa olsun girip bakabiliyorsa demekki kızlar ben iyiyim diyebilir.. Neyse vardır bir bildiği.. Yinede okursa bir gün onu çok merak ettiğimzi bilir.. özelden mesaj attım ben bir keresinde zaten...
Sen çıkmadın hala işler birikirse akşama kalma mesai ye:) akıl vermiyimde .
Kuzuma dayanamam bennnn
kızlar buraya yazmıştım sabah ama kimse görmedi galba...
herneyse ben bu sabah afedersiniz büüyk tuvalete epey kanamalı çıktım ve çok korktum...Allahtan hastanede çalışıyom, doktorcum genel cerraha yönlendirdi ve nurtopu gibi bi hemoroidim olmuş ama çok şükür ciddi boyutta değilmiş, krem kullanacağım günde 2 defa...
şimdi sırada detaylı usg var bugün saat 3 te...ondan sonra da iyi haberler verebilmek dileğiylee
evemi gidicen yine. Karda dikkat et..hilmnin dersi 12:30 da bitiyormuş uffffffff
gitmedim henüz burdayım gıııegeeeeeee gittinmi gııııııı
güzelim cevap verdim sana sayfalar ilerledi göremedin.. Ama sende yazıyorsun cevabı yazana kadar çıkıyorsun hemen:)))))))))kızlar buraya yazmıştım sabah ama kimse görmedi galba...
Herneyse ben bu sabah afedersiniz büüyk tuvalete epey kanamalı çıktım ve çok korktum...allahtan hastanede çalışıyom, doktorcum genel cerraha yönlendirdi ve nurtopu gibi bi hemoroidim olmuş ama çok şükür ciddi boyutta değilmiş, krem kullanacağım günde 2 defa...
şimdi sırada detaylı usg var bugün saat 3 te...ondan sonra da iyi haberler verebilmek dileğiylee
slm kızlar ben geldim, kendimi zor toplayarak geldim. bi kaç gündür uyandığımda başım dönyo, tansiyonum düşüyo,elim ayağım kesiliyo bir anda. ne olduğunu anlamadım, zor güç kahvaltı yaptıktan sonra kendime gelebiliyorum, ne oluyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?