2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Zilli kızlarınızı ısırırım haaa.

Selda gerçekten haber verebilirdi. Nasıl bekledik.
Olumsuzda olsa bir cevap yazsaydı.
Bizi üzmek istememiştir belki ama böyle daha çok üzüldük.
Merakta kaldık.

kesinlikle cnm.. Seydam ve candaş bebeklerini kaybettiler ama hemen haber verdiler. Her ne olursa olsun girip bakabiliyorsa demekki kızlar ben iyiyim diyebilir.. Neyse vardır bir bildiği.. Yinede okursa bir gün onu çok merak ettiğimzi bilir.. özelden mesaj attım ben bir keresinde zaten...

Sen çıkmadın hala işler birikirse akşama kalma mesai ye:) akıl vermiyimde .
Kuzuma dayanamam bennnn

niye kızz ne güzel duyuyor seni. Ben her tekmelediğinde annen kurban olsun sana diyorum. Otobüste birden suratım gülüyor insanlar bana bakıyor:))
artık bana yer veriyorlar otobüste kızlar. çok güzel demii

aaaa başladılar mı ne güzel.... ben montlarla hiç belli olmuyor ya ona çok gülüyorum :) diyorum ki yaz olsaydı da şööööle karşıdan karşıya geçerken arabalar yol verseydi..

Benim montum ilk 2 düğmesi kapanıyor sonrasında açıklık var baya baya belli yani. :)) gerine gerine yürüseydim diyorsun yani... Ama yaz hamileliğini tavsiye etmem. Pişik olmuştum ben:))))))
aaaa başladılar mı ne güzel.... Ben montlarla hiç belli olmuyor ya ona çok gülüyorum :) diyorum ki yaz olsaydı da şööööle karşıdan karşıya geçerken arabalar yol verseydi..

hilmnin dersi 12:30 da bitiyormuş uffffffff

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar buraya yazmıştım sabah ama kimse görmedi galba...
herneyse ben bu sabah afedersiniz büüyk tuvalete epey kanamalı çıktım ve çok korktum...Allahtan hastanede çalışıyom, doktorcum genel cerraha yönlendirdi ve nurtopu gibi bi hemoroidim olmuş ama çok şükür ciddi boyutta değilmiş, krem kullanacağım günde 2 defa...
şimdi sırada detaylı usg var bugün saat 3 te...ondan sonra da iyi haberler verebilmek dileğiylee

cANIM BENİM CANIMIN İÇİ :)))
sizi bırakamıyorum.

Son düzenleme:
slm kızlar ben geldim, kendimi zor toplayarak geldim. bi kaç gündür uyandığımda başım dönyo, tansiyonum düşüyo,elim ayağım kesiliyo bir anda. ne olduğunu anlamadım, zor güç kahvaltı yaptıktan sonra kendime gelebiliyorum, ne oluyo bana

ben görmedim inan ayyyy canım geçmiş olsun yaaaa uff dikkat et

hilmnin dersi 12:30 da bitiyormuş uffffffff
evemi gidicen yine. Karda dikkat et..

egeeeeeee gittinmi gııııııı
gitmedim henüz burdayım gııı

güzelim cevap verdim sana sayfalar ilerledi göremedin.. Ama sende yazıyorsun cevabı yazana kadar çıkıyorsun hemen:)))))))))

tansiyonun düşüyordur bi dr sorsan canım

bu arada yaa ingilizcesi ii olan biri benim çizelgenin altındakini çevirebilirmi emrak ettim ama anlayamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…