2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canı benim canımın içi :)))
sizi bırakamıyorum.
:26::26::26: Bendeeeeeeeee

normaldir canım. Allahtan evdesin işe nasıl gideceksin.. Uzan dinlen biraz. Zaten öğle paydosuna giriyor herkes sakinleşir topik

geç kalkıyorum evde olduğum için, dolayısıyla kahvaltım gecikiyo, meleğim acıkıyo olabilir mi:44: zaten gece uyanıyorum çok acıkmış olarak, üşenip geri yatıyorum...

bilmiyom ege yaa eşim ne yapar evemi gideriz yoksa buralardamı yeriz bilmiyorum benim 1 de mesai başlıyo gidip gelmek zaten yarım saati alıyo

canım geçmiş olsun zordur hemoroit
güzel haberlerini bekliyoruz.

geç kalkıyorum evde olduğum için, dolayısıyla kahvaltım gecikiyo, meleğim acıkıyo olabilir mi:44: Zaten gece uyanıyorum çok acıkmış olarak, üşenip geri yatıyorum...
tabikisi de öyledir. Bu saatte biz 2.yemeğimizi yiyoruz. Tembel karı kalk yatma..

bilmiyom ege yaa eşim ne yapar evemi gideriz yoksa buralardamı yeriz bilmiyorum benim 1 de mesai başlıyo gidip gelmek zaten yarım saati alıyo

ben yemekhaneye zor çıkıyorum değilki eve gidcem:)) nerdeyse wc ye bile kalkmak istemiyorum iyice tembelleştim..

SLM KIZLARRRR

BUGUN AMİNOSETNEZ SONUCUMU ALMAYA GİTTİM ..

GİDERKEN COK HEYCANLIYDIM ..ALLHATAN SONUCUM TEMİZ GELDİ..HİÇBİR SORUN YOKMUŞ
...

SLM KIZLARRRR

...
ÇOKGÜZELLLLLLLLL OHH RAHATLADIK NE GÜZEL. DARISI BRY NİN BAŞINA:)

geçmiş olsun ...ayrıntılıdan güzel haberler getir inşallah

canım geçmiş olsun alıntı yapmıştım cevap yazmak için ama kayboldu sonra da ben mesajını bulamadım ama sabah kanama dediğinde tahmin etmiştim hemoroid olduğunu bazen bende de oluyor çünkü kabız kalmamaya dikkat edersen raht edersin

SLM KIZLARRRR

...

canım yaaa çooookkk sevindim allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

kızz fatmaaa kocaman olmuş senin kız maşalllah
benimkide belli oluyor artık yavaş yavaş ama hala otobüste yer vermiyorlar bana demekki daha küçüğüz

egee kız var yaa ben burda bişey duydum çok tırstım hee burda kalsın aramızda burda kadın dogum dr benim gittiğim değilde diğeri 22 yaşındaki kızın rahmini almış yaa yanlışlıkla uffff

egee kız var yaa ben burda bişey duydum çok tırstım hee burda kalsın aramızda burda kadın dogum dr benim gittiğim değilde diğeri 22 yaşındaki kızın rahmini almış yaa yanlışlıkla uffff

Yanlışlıkla rahim mi alınır yaaa.
söylentidir bence.
böyle büyük hata yapan birini tutmazlar bu meslekte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…