:26::26::26: Bendeeeeeeeeecanı benim canımın içi :)))
sizi bırakamıyorum.
slm kızlar ben geldim, kendimi zor toplayarak geldim. Bi kaç gündür uyandığımda başım dönyo, tansiyonum düşüyo,elim ayağım kesiliyo bir anda. Ne olduğunu anlamadım, zor güç kahvaltı yaptıktan sonra kendime gelebiliyorum, ne oluyo bana
biz yemeğe çıkıyoz kızlar paşamla. Size de afiyet olsun...
kızlar buraya yazmıştım sabah ama kimse görmedi galba...
herneyse ben bu sabah afedersiniz büüyk tuvalete epey kanamalı çıktım ve çok korktum...Allahtan hastanede çalışıyom, doktorcum genel cerraha yönlendirdi ve nurtopu gibi bi hemoroidim olmuş ama çok şükür ciddi boyutta değilmiş, krem kullanacağım günde 2 defa...
şimdi sırada detaylı usg var bugün saat 3 te...ondan sonra da iyi haberler verebilmek dileğiylee
tabikisi de öyledir. Bu saatte biz 2.yemeğimizi yiyoruz. Tembel karı kalk yatma..geç kalkıyorum evde olduğum için, dolayısıyla kahvaltım gecikiyo, meleğim acıkıyo olabilir mi:44: Zaten gece uyanıyorum çok acıkmış olarak, üşenip geri yatıyorum...
bilmiyom ege yaa eşim ne yapar evemi gideriz yoksa buralardamı yeriz bilmiyorum benim 1 de mesai başlıyo gidip gelmek zaten yarım saati alıyo
SLM KIZLARRRR
BUGUN AMİNOSETNEZ SONUCUMU ALMAYA GİTTİM ..
GİDERKEN COK HEYCANLIYDIM ..ALLHATAN SONUCUM TEMİZ GELDİ..HİÇBİR SORUN YOKMUŞ...
kuzucugum size poz verdi bakıııııııııııııııın
Eki Görüntüle 136082
tabikisi de öyledir. Bu saatte biz 2.yemeğimizi yiyoruz. Tembel karı kalk yatma..
ya napim herkes bu günleri çok arıyacaksın yat uyu dedikçe yatasım geliyo, zaten evde 2 senem var, ne kadar yatarsam o kadar kar
SLM KIZLARRRR
GİDERKEN COK HEYCANLIYDIM ..ALLHATAN SONUCUM TEMİZ GELDİ..HİÇBİR SORUN YOKMUŞ...
ne mutlu sana, Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...
Aaaaa fatma göbüş eklemişin görmedim.
Maşallah kız büyütmüşün :)
odada müşterilerle patronum vardı bakamadım.
SLM KIZLARRRR
SLM KIZLARRRR
NİE 2 SENE..tabikisi de öyledir. Bu saatte biz 2.yemeğimizi yiyoruz. Tembel karı kalk yatma..
ya napim herkes bu günleri çok arıyacaksın yat uyu dedikçe yatasım geliyo, zaten evde 2 senem var, ne kadar yatarsam o kadar kar
ne mutlu sana, Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...
Herneyse ben bu sabah afedersiniz büüyk tuvalete epey kanamalı çıktım ve çok korktum...allahtan hastanede çalışıyom, doktorcum genel cerraha yönlendirdi ve nurtopu gibi bi hemoroidim olmuş ama çok şükür ciddi boyutta değilmiş, krem kullanacağım günde 2 defa...
şimdi sırada detaylı usg var bugün saat 3 te...ondan sonra da iyi haberler verebilmek dileğiylee
herneyse ben bu sabah afedersiniz büüyk tuvalete epey kanamalı çıktım ve çok korktum...Allahtan hastanede çalışıyom, doktorcum genel cerraha yönlendirdi ve nurtopu gibi bi hemoroidim olmuş ama çok şükür ciddi boyutta değilmiş, krem kullanacağım günde 2 defa...
SLM KIZLARRRR
ÇOKGÜZELLLLLLLLL OHH RAHATLADIK NE GÜZEL. DARISI BRY NİN BAŞINA:)
NİE 2 SENE..
canem açıktan kamu yönetimi 3.sınıftayım, evlendikten sonra hemen bebişim olsun ona bakayım evdeyken dedim, rabbim de şükür olsun verdi. okulun bitmesi iş falan derken sağlam bi 3 senem var, bebişime bakıcam bu süre zarfında.
egee kız var yaa ben burda bişey duydum çok tırstım hee burda kalsın aramızda burda kadın dogum dr benim gittiğim değilde diğeri 22 yaşındaki kızın rahmini almış yaa yanlışlıkla uffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?