2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar, nasılsınız? yazdıklarınızı okudum da bir yandan gül, bir yandan üzül dengem kaçtı sonuçları iyi çıkan herkeze gözünüz aydın diyorum,inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucaklarmıza alırız..

tansiyonun düşüyordur bi dr sorsan canım

bu arada yaa ingilizcesi ii olan biri benim çizelgenin altındakini çevirebilirmi emrak ettim ama anlayamadım ben

"annemin artık sabah gerginliği yavaş yavaş yokoldu. ama bu durum bedeninde benim sebep olacağım çatlaklar ve varisleri görene kadar devam edecek gibi. şu an 20 hafta ve 2 günlüğüm, dünyaya gelmeme sadece 138 gün kaldı" diyor senin bebişin canım

karlı bir istanbul sabahından merhaba kızlar nasılsınız

ben iyiyim çok şükür herhangi bir açılma fln yok ameliyat öncesinde bir hunileşme vardı oda düzelmiş herşey yolunda yani

bebeğimdeeeee %90 kız olacak

egee kız var yaa ben burda bişey duydum çok tırstım hee burda kalsın aramızda burda kadın dogum dr benim gittiğim değilde diğeri 22 yaşındaki kızın rahmini almış yaa yanlışlıkla uffff
ohaaa ya aadamı ipe götürürler bu ne pardon deseymiş birde:))

ahha bu topik böyle kah güleriz kah ağlarız sevincimizde kederimizde ortaktır bizim...

maşallahhhhhhhhh bir kızımız daha oldu... Güzel haberlerine sevindim canım allah devamını nasip etsin..

ya kızlar sizin de bel sırt ağrılarınız oluyo mu. özellikle akşamları nasıl oturacağımı şaşırıyorum. şöyle bi hamama ya da saunaya gidip rahatlayasım var. ama o da kaslarımı gevşetir mi acaba diye cesaret edemiyorum. bi sakıncası var mıdır sizce??

çoookkk soğuk yaaa
kaloriferde sabah ki kadar yanmıyor üşüdüm vallahi
aman dikkatttttttt

yemeğe çıkıyorum kızlar :)
afiyet olsun sezin hnma löp löp et olsun

sakın sakın sıcak bize iyi değil rahimde açılma yapar.. Kocan akşamları belini sırtını ovsun bastırmadan yeter..

çok geçmiş olsunnn... zordur walla, hep sebze meyva yemeye çalış

SLM KIZLARRRR

BUGUN AMİNOSETNEZ SONUCUMU ALMAYA GİTTİM ..

GİDERKEN COK HEYCANLIYDIM ..ALLHATAN SONUCUM TEMİZ GELDİ..HİÇBİR SORUN YOKMUŞ
...

Ohhhhhh gözünn aydınnnn, çoook sevindimm

aman dikkatttttttt

afiyet olsun sezin hnma löp löp et olsun

sakın sakın sıcak bize iyi değil rahimde açılma yapar.. Kocan akşamları belini sırtını ovsun bastırmadan yeter..

Ya Ege ben dayanamıyorum , her akşam resmen çok sıcak suda duş alıyorum. Resmen rahatlatıyor o beni.. Suyun ısısını azaltsam biraz bile donuyorum. Var mıdır bi zararı, bırakiyim ben o zaman şu sıcak suda duşu ( ama öteki türlü de gerçekten donuyorum

çok sıcak duş iyi değil diye okudum.. Bende sıcakta banyo yaparım ama bazılarından buhar çıkar o derece değiil. Yapma bence çünkü buhar kasları yumuşatır diye biliyorumm..

çok sıcak duş iyi değil diye okudum.. Bende sıcakta banyo yaparım ama bazılarından buhar çıkar o derece değiil. Yapma bence çünkü buhar kasları yumuşatır diye biliyorumm..

ben işte buhar çıkmazsa zatürre olurum ben o yüzden bu ara banyo yapmaya bile korkuyorum acaba yıkandığım su çok mu sıcak açılmaya sebep olurmu felan yeni psikopatlıklar geliştiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…