ya kızlar sizin de bel sırt ağrılarınız oluyo mu. özellikle akşamları nasıl oturacağımı şaşırıyorum. şöyle bi hamama ya da saunaya gidip rahatlayasım var. Ama o da kaslarımı gevşetir mi acaba diye cesaret edemiyorum. Bi sakıncası var mıdır sizce??
ayyyyyyyy çok sağol canım annesi yesin onu ham yapsın oy benim kuzucugum"annemin artık sabah gerginliği yavaş yavaş yokoldu. ama bu durum bedeninde benim sebep olacağım çatlaklar ve varisleri görene kadar devam edecek gibi. şu an 20 hafta ve 2 günlüğüm, dünyaya gelmeme sadece 138 gün kaldı" diyor senin bebişin canım
ya kızlar sizin de bel sırt ağrılarınız oluyo mu. özellikle akşamları nasıl oturacağımı şaşırıyorum. şöyle bi hamama ya da saunaya gidip rahatlayasım var. ama o da kaslarımı gevşetir mi acaba diye cesaret edemiyorum. bi sakıncası var mıdır sizce??
ahahaha kızım ruh hastasımızın sen bebeği nasıl büyütceksin. Hepimiz endişeleniyoruz bişey olmasın diye ama bu denli manyak değiliz. Kızıyorum heeeeeeee.. Akıllı olben işte buhar çıkmazsa zatürre olurum ben o yüzden bu ara banyo yapmaya bile korkuyorum acaba yıkandığım su çok mu sıcak açılmaya sebep olurmu felan yeni psikopatlıklar geliştiriyorum
bende eldim :):)
ayyyyyyyy çok sağol canım annesi yesin onu ham yapsın oy benim kuzucugum :d
valla sıcak ii değil diye biliyorum benim gebe kartında bile sıcak duş almamamya özen göstersin falan die yazıyo
yaa kızlar ben acaip su içiyıorum canım çok su istiyo ya avaryaa galonla su içebilir:d
selam kızlarrr taşındık biss internet kafe buldum öyle yazıyorum size bi kaç marketten(bakkaldan desem daha doğru olur) başka bişy yok burda kafe olması şaşırtıcı netin bağlanması biraz sürecek 1 hafta kadar daha yokum aranızda herkews iyi mi?
bende eldim :):)
ayyyyyyyy çok sağol canım annesi yesin onu ham yapsın oy benim kuzucugum
valla sıcak ii değil diye biliyorum benim gebe kartında bile sıcak duş almamamya özen göstersin falan die yazıyo
yaa kızlar ben acaip su içiyıorum canım çok su istiyo ya avaryaa galonla su içebilir
hayırlı ugurlu olsun yakamozcum esının yanındasın ya yavas yavas hepsı olur tasınmıssınyaaselam kızlarrr taşındık biss internet kafe buldum öyle yazıyorum size bi kaç marketten(bakkaldan desem daha doğru olur) başka bişy yok burda kafe olması şaşırtıcı netin bağlanması biraz sürecek 1 hafta kadar daha yokum aranızda herkews iyi mi?
hayırlı ugurlu olsun yakamozcum esının yanındasın ya yavas yavas hepsı olur tasınmıssınyaa
sen nerdesin channel göremedim seni sanki bugun:) özlediğimi hissettim birden..
yok cnm bugün eş durumu için belgeleri faksladım ona 2 hafta içinde gelecek inşalah bende tek başıma bişykaldıramıyorum bütün iş duruyor yavaş yavaş yapmaya çalışacam ama bişey kaldıramayınca zor oluyor bu ev yerleştirmehayırlı ugurlu olsun yakamozcum esının yanındasın ya yavas yavas hepsı olur tasınmıssınyaa
güle güle otur canım.
Nasıl yaa kimseler yokmu
olsun arada bize iyi lduğunu bildir yeter canım..
Biz iyiyiz kuzu ev taşıyor yok bugun .
Herkes iyi sen nasılsın kızın nasıl
çok sıcak duş iyi değil diye okudum.. Bende sıcakta banyo yaparım ama bazılarından buhar çıkar o derece değiil. Yapma bence çünkü buhar kasları yumuşatır diye biliyorumm..
selam kızlarrr taşındık biss internet kafe buldum öyle yazıyorum size bi kaç marketten(bakkaldan desem daha doğru olur) başka bişy yok burda kafe olması şaşırtıcı netin bağlanması biraz sürecek 1 hafta kadar daha yokum aranızda herkews iyi mi?
oleeeeyy yakamozzzz geldiiiiiiii :) hoşgldin kızzzselam kızlarrr taşındık biss internet kafe buldum öyle yazıyorum size bi kaç marketten(bakkaldan desem daha doğru olur) başka bişy yok burda kafe olması şaşırtıcı netin bağlanması biraz sürecek 1 hafta kadar daha yokum aranızda herkews iyi mi?
VALLA fatmacım ben haftada 1 bardak su ancak ıcıodum ama bebısten berı 3 lıtre su ıcmeye basladım ıctıkce ıcesım gelıoyordu. fakat gecen doktor bobreklerıme baktı hıcmı su ıcmıosun dedı yoo dedm 3 lıtre ıcıyorum. bu sefer dedıkı oda cok bıde portakla vs gıbı sulu yıyeceklerlede su alıyosan oda cok ıyı deıl 3 lıtreye sabıyle dedı. sımdı daha az ıcmeye calısıyorummm
yaaaa yakamoz işde anl beni anla neler çektiğimiyok cnm bugün eş durumu için belgeleri faksladım ona 2 hafta içinde gelecek inşalah bende tek başıma bişykaldıramıyorum bütün iş duruyor yavaş yavaş yapmaya çalışacam ama bişey kaldıramayınca zor oluyor bu ev yerleştirme
canım köy gibi bi yer ya burası gewce inek mölemesinden horoz ötmesinden uyuyamıyorumkızım iyi çok şükür teyzesi arada telmeleriyle bewn burdayım diyor detaylıya giremedik daha taşınma telaşesinden kaldı bi iki hafta içinde girmem gerekiyort inş. iyi bi doktor bulursam girecem kuzunun yokluğu beli her sayfada bi iki yorumu mutlaka olurdu göremeyice anladım olmadıgını :)) arada girebilirsem haber veririm canım gişremezsemde merak etmeyin bi haftaya kadar net bağlanınca yine sizinleyim
iyi olda aklımız sende olmasın bari:))canımm benımm bgn sersem gıbıyım uyuklayıp durdum sonrada arkla medıkoya gttık tansıyonu yukselmıstı...
Buralardayım cnmmm
yok cnm bugün eş durumu için belgeleri faksladım ona 2 hafta içinde gelecek inşalah bende tek başıma bişykaldıramıyorum bütün iş duruyor yavaş yavaş yapmaya çalışacam ama bişey kaldıramayınca zor oluyor bu ev yerleştirme
canım köy gibi bi yer ya burası gewce inek mölemesinden horoz ötmesinden uyuyamıyorumKızım iyi çok şükür teyzesi arada telmeleriyle bewn burdayım diyor detaylıya giremedik daha taşınma telaşesinden kaldı bi iki hafta içinde girmem gerekiyort inş. Iyi bi doktor bulursam girecem kuzunun yokluğu beli her sayfada bi iki yorumu mutlaka olurdu göremeyice anladım olmadıgını :)) arada girebilirsem haber veririm canım gişremezsemde merak etmeyin bi haftaya kadar net bağlanınca yine sizinleyim
sırt ağrısı çok oluyo bende akşamları özellikle ne yapıcağımı şaşırıyorum
hamam sauna gibi çok sıcak yerlere gitme hamilelikte aşırı sıcak iyi değilmiş
kızlar sze 2 ardahanhaberi söliyim burda bi adam vardı askeri malzeme falan satıyordu yaşlı sayılır işde oglu bogarak öldürmüş ay 2-3 gün kimse arayıop sormamışda oğlu gitmiş babamı öldürdüm diye....
Sonra birde bizim aldıgımız apartmanda hep sağlıçılar almış başhekim- hastane müdürü-müdür yardımcıları -başhemşireler-bankacı falan böle tipler almış:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?