2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sırt ağrısı çok oluyo bende akşamları özellikle ne yapıcağımı şaşırıyorum
hamam sauna gibi çok sıcak yerlere gitme hamilelikte aşırı sıcak iyi değilmiş

bende eldim :):)
ayyyyyyyy çok sağol canım annesi yesin onu ham yapsın oy benim kuzucugum

valla sıcak ii değil diye biliyorum benim gebe kartında bile sıcak duş almamamya özen göstersin falan die yazıyo

yaa kızlar ben acaip su içiyıorum canım çok su istiyo ya avaryaa galonla su içebilir

ben işte buhar çıkmazsa zatürre olurum ben o yüzden bu ara banyo yapmaya bile korkuyorum acaba yıkandığım su çok mu sıcak açılmaya sebep olurmu felan yeni psikopatlıklar geliştiriyorum
ahahaha kızım ruh hastasımızın sen bebeği nasıl büyütceksin. Hepimiz endişeleniyoruz bişey olmasın diye ama bu denli manyak değiliz. Kızıyorum heeeeeeee.. Akıllı ol

ne gzel işte iç tabi o yüzdne de su tutmazsın şişlik olmaz..

selam kızlarrr taşındık biss internet kafe buldum öyle yazıyorum size bi kaç marketten(bakkaldan desem daha doğru olur) başka bişy yok burda kafe olması şaşırtıcı netin bağlanması biraz sürecek 1 hafta kadar daha yokum aranızda herkews iyi mi?

güle güle otur canım.
Nasıl yaa kimseler yokmu
olsun arada bize iyi lduğunu bildir yeter canım..
Biz iyiyiz kuzu ev taşıyor yok bugun .
Herkes iyi sen nasılsın kızın nasıl

VALLA fatmacım ben haftada 1 bardak su ancak ıcıodum ama bebısten berı 3 lıtre su ıcmeye basladım ıctıkce ıcesım gelıoyordu. fakat gecen doktor bobreklerıme baktı hıcmı su ıcmıosun dedı yoo dedm 3 lıtre ıcıyorum. bu sefer dedıkı oda cok bıde portakla vs gıbı sulu yıyeceklerlede su alıyosan oda cok ıyı deıl 3 lıtreye sabıyle dedı. sımdı daha az ıcmeye calısıyorummm

hayırlı ugurlu olsun yakamozcum esının yanındasın ya yavas yavas hepsı olur tasınmıssınyaa

hayırlı ugurlu olsun yakamozcum esının yanındasın ya yavas yavas hepsı olur tasınmıssınyaa
yok cnm bugün eş durumu için belgeleri faksladım ona 2 hafta içinde gelecek inşalah bende tek başıma bişykaldıramıyorum bütün iş duruyor yavaş yavaş yapmaya çalışacam ama bişey kaldıramayınca zor oluyor bu ev yerleştirme
güle güle otur canım.
Nasıl yaa kimseler yokmu
olsun arada bize iyi lduğunu bildir yeter canım..
Biz iyiyiz kuzu ev taşıyor yok bugun .
Herkes iyi sen nasılsın kızın nasıl

canım köy gibi bi yer ya burası gewce inek mölemesinden horoz ötmesinden uyuyamıyorum kızım iyi çok şükür teyzesi arada telmeleriyle bewn burdayım diyor detaylıya giremedik daha taşınma telaşesinden kaldı bi iki hafta içinde girmem gerekiyort inş. iyi bi doktor bulursam girecem kuzunun yokluğu beli her sayfada bi iki yorumu mutlaka olurdu göremeyice anladım olmadıgını :)) arada girebilirsem haber veririm canım gişremezsemde merak etmeyin bi haftaya kadar net bağlanınca yine sizinleyim

çok sıcak duş iyi değil diye okudum.. Bende sıcakta banyo yaparım ama bazılarından buhar çıkar o derece değiil. Yapma bence çünkü buhar kasları yumuşatır diye biliyorumm..

İyi ben dikkat edeyim o zamann...

Güle güle otur yeni evinde yakamozcum, biz iyiyizzz sen de iyisindir umarım.. Yorma kendinii

ben kaçtım kızlar evde bütün iş beni bekler evde olsam hem yazar hem iş yapardım :)) beni özleyin bi süre yokum öpüyorum herkesi

oleeeeyy yakamozzzz geldiiiiiiii :) hoşgldin kızzz

valla burda öle şeylre baktıklaı yok su içmek içimden geliyo yaa içince rahatlıorum

yaaaa yakamoz işde anl beni anla neler çektiğimi

canımm benımm bgn sersem gıbıyım uyuklayıp durdum sonrada arkla medıkoya gttık tansıyonu yukselmıstı...
Buralardayım cnmmm
iyi olda aklımız sende olmasın bari:))

ayyy tamamen organik yani mööööööö :) çok güzel yaa
kocan gelecek ne güzel artık beraber olursunuz..
Kendine iyi bak dikkat et ....

sırt ağrısı çok oluyo bende akşamları özellikle ne yapıcağımı şaşırıyorum
hamam sauna gibi çok sıcak yerlere gitme hamilelikte aşırı sıcak iyi değilmiş

bel ağrısı çok kötü bişey yaa. daha ilk aylarda böyleyiz son aylarda düşünemiyorum nasıl olucaz...
1 yıldır spor salonuna kayıtlıyız göya havaya para verdik. ben hamile kaldıktan sonra hiç uğrayamadık. hazır hastalığım da geçmek üzereyken artık düzenli olarak gidiyim diyorum. onun saunası ve hamamı spordan sonra çok iyi geliyordu. ama şimdi korkuttunuz beni. giremem artık. doktoruma da bi danışıyim ben en iyisimi.

canım biz iyiyiz senin iyi olmanada sevindim güle güle otur bizi habersiz bırakma ve kendini yorma

kızlar sze 2 ardahanhaberi söliyim burda bi adam vardı askeri malzeme falan satıyordu yaşlı sayılır işde oglu bogarak öldürmüş ay 2-3 gün kimse arayıop sormamışda oğlu gitmiş babamı öldürdüm diye....

sonra birde bizim aldıgımız apartmanda hep sağlıçılar almış başhekim- hastane müdürü-müdür yardımcıları -başhemşireler-bankacı falan böle tipler almış

Kızalr annemden kan almışlar 3 hafta sonra belli olacakmış baya bi tahlil yapılmış. Nörolojiye sevk etmişler.. Cuma felanda oraya gidcek bakalım((

kızım sende hep 3.sayfa haberleri veriyorsun yaa. Normal insan yok mu ardahanda..
Neyse ki senin oturacağın apartman nispeten nezih olacak..
Milletn rahmi gider oğlu babasını öldürü.. Tövbeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…