2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

egecim gçmiş olsun iyi haberler gelir inş.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Levent Ünal (42), Karagöl Mahallesi Kongre Caddesi'nde oturan babası Kemal Ünal'ı (80) gece geç saatlerde ziyaret etti.

Baba ve oğul arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ünal, babasını boğdu.

Ardahan Adliyesi'ne giderek teslim olan Ünal'ın ifadesi alındıktan sonra cumhuriyet savcısı ve polis ekipleri, Kemal Ünal'ın ikametgahına gitti.

Burada yapılan incelemede, şahsın boğularak öldüğü tespit edildi. Ünal'ın cesedi, Ardahan Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.
valla egecim küçük yer olunca her haber kulağa geliyo

allah koru yarabbimmmmmm

Kızalr annemden kan almışlar 3 hafta sonra belli olacakmış baya bi tahlil yapılmış. Nörolojiye sevk etmişler.. Cuma felanda oraya gidcek bakalım((

geçmiş olsun annene canım inşallah herşey temiz çıkar. Allah annelerimize sağlık versin, başımızdan eksik etmesin onları

slmlar ben geri geldim, herifcanı gönderdim. ben de şuan ilçede yaşıyorum ve hala alışamadım desem yeridir, ineklerle falan aram baya iyi bi tane sütçü teyzem var, sabah sütü sağar taze taze getirir, yoğurdumu mayalarım birazını içerim vs... büyük şehre alışınca böyle bi yerde yaşamak çok zor geliyo, tek başıma çıkıp gezemiyorum, esnaf gözünü diker hemen. herşeye rağmen doyduğum yer....

kızım sende hep 3.sayfa haberleri veriyorsun yaa. Normal insan yok mu ardahanda..
Neyse ki senin oturacağın apartman nispeten nezih olacak..
Milletn rahmi gider oğlu babasını öldürü.. Tövbeeeeeeeee

cnmmmm cuma gunu de ınsallah annecının testlerı normal cıkar kı ben ıyı cıkacagını dusunuyorum ınsallah....

Kızalr annemden kan almışlar 3 hafta sonra belli olacakmış baya bi tahlil yapılmış. Nörolojiye sevk etmişler.. Cuma felanda oraya gidcek bakalım((

hooooopppp aloooo moral bozmak yok eski toprak kızım onlar bişicik olmaz onlara inşallah hepsi temiz çıkacak sonuçlarının
bak biçok amniyo sonucu temiz çıkmadı mı

fatmaaaaaaa oranın kazları meshur dımı????

ben kaçtım kızlar evde bütün iş beni bekler evde olsam hem yazar hem iş yapardım :)) beni özleyin bi süre yokum öpüyorum herkesi
hayırlısı olsun yeni evin
bende evlendiğimden düzenli spor yapğıyodum hamilelikte bıraktım sadece nabzım yükselmeyecek sırtım terlemeyecek kadar yürüyüş yap dedi yavaş yavaş yürüyorum o bile çok yoruyo beni
sen bugün ana haber spikeri gibisin

inşallah bütün sonuçları temiz çıkar annenin

Egecim ne şikayeti var annenin?

Deli kız yaaa :)))))
ne egzantirik şeyler oluyomuş ardahanda.

Egecim şimdi doktorlar emin olmak için binn tane tahlil isterler doğal olarak.. Ben öyle gittim de azıcık bi şikayet için, mr'lara soktular, ne tahliller yaptılar. Gönlünü ferah tut arkadaşım sen..

ege anneni okudumda geçmiş olsun cuma günü inşallah hayır haberler al annenden canım

fatma göbeğin ben buradayım demeye basladı artık :)

aminosentezinden bir arkadasda iyi haberle gelmiş cok sevindim masallahhh

benimde iki gündür karnım ağrıo özellikle ayağa kalkınca kramp gibi mi desem bıcak saplanıo gibi mi desem tarif edemiyorum
kasıklarımın 4 parmak yukarısı aramızda keske doktor olsaydı :)))

İyi ben dikkat edeyim o zamann...

Güle güle otur yeni evinde yakamozcum, biz iyiyizzz sen de iyisindir umarım.. Yorma kendinii

oleeeeyy yakamozzzz geldiiiiiiii :) hoşgldin kızzz

valla diyo (burda öle şeylre baktıklaı yok su içmek içimden geliyo yaa içince rahatlıorum
geldi ve gidiyoo (

yaaaa yakamoz işde anl beni anla neler çektiğimi
evet ya gelince anladım
iyi olda aklımız sende olmasın bari:))

ayyy tamamen organik yani mööööööö :) çok güzel yaa
kocan gelecek ne güzel artık beraber olursunuz..
Kendine iyi bak dikkat et ....
aynen fazlasıyla doğal bi ortam

canım biz iyiyiz senin iyi olmanada sevindim güle güle otur bizi habersiz bırakma ve kendini yorma

yeni evin hayırlı olsun canım güle güle otur...

saolun kızlar fazla zamanım yok tek tek yazamıyorum herkese teşeküğr ederim çıkıyorum artık bu defa :)) öpüldünüsss

Son düzenleme:
Merhaba kızlar ben geldim nasılsınız?

Hoşgeldinn. İyiyiz sen nasılsın?

Doktor olsa kaçar bence aramızda, hepimiz paranoya yapıyoruz çünkü bi sürü şeyi :)

Merhaba kızlar ben geldim nasılsınız?

Hoşgeldin :)

canım geçenlerde bende de oldu. doktorumu aradım. geçmezse gel dedi. 1 gün sürdü benim.
idrar yolu enfeksiyonu, kabızlık, üşütme gibi sebepleri olabilirmiş. bunlardan herhangi birinden şüpheleniyormusun?

geçmiş olsun annene canım inşallah herşey temiz çıkar. Allah annelerimize sağlık versin, başımızdan eksik etmesin onları
aminnnnnnnnnnnnn sakın ona bişey olmasın yaa ben şimdi kahrolurum.

nerede yaşıyorsun kız senn öyle.

cnmmmm cuma gunu de ınsallah annecının testlerı normal cıkar kı ben ıyı cıkacagını dusunuyorum ınsallah....
inşallahhhhhhh

hooooopppp aloooo moral bozmak yok eski toprak kızım onlar bişicik olmaz onlara inşallah hepsi temiz çıkacak sonuçlarının
bak biçok amniyo sonucu temiz çıkmadı mı
:)) burda insanın morali bozulmazki sağollun hepinizde desteksiniz..

aminnnnn ipekçim inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…