allah koru yarabbimmmmmmegecim gçmiş olsun iyi haberler gelir inş.
Aa muhabirinin aldığı bilgiye göre, levent ünal (42), karagöl mahallesi kongre caddesi'nde oturan babası kemal ünal'ı (80) gece geç saatlerde ziyaret etti.
Baba ve oğul arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine ünal, babasını boğdu.
Ardahan adliyesi'ne giderek teslim olan ünal'ın ifadesi alındıktan sonra cumhuriyet savcısı ve polis ekipleri, kemal ünal'ın ikametgahına gitti.
Burada yapılan incelemede, şahsın boğularak öldüğü tespit edildi. ünal'ın cesedi, ardahan devlet hastanesi morguna kaldırıldı.
Valla egecim küçük yer olunca her haber kulağa geliyo
Kızalr annemden kan almışlar 3 hafta sonra belli olacakmış baya bi tahlil yapılmış. Nörolojiye sevk etmişler.. Cuma felanda oraya gidcek bakalım((
kızım sende hep 3.sayfa haberleri veriyorsun yaa. Normal insan yok mu ardahanda..
Neyse ki senin oturacağın apartman nispeten nezih olacak..
Milletn rahmi gider oğlu babasını öldürü.. Tövbeeeeeeeee
Kızalr annemden kan almışlar 3 hafta sonra belli olacakmış baya bi tahlil yapılmış. Nörolojiye sevk etmişler.. Cuma felanda oraya gidcek bakalım((
egecim gçmiş olsun iyi haberler gelir inş.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Levent Ünal (42), Karagöl Mahallesi Kongre Caddesi'nde oturan babası Kemal Ünal'ı (80) gece geç saatlerde ziyaret etti.
Baba ve oğul arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ünal, babasını boğdu.
Ardahan Adliyesi'ne giderek teslim olan Ünal'ın ifadesi alındıktan sonra cumhuriyet savcısı ve polis ekipleri, Kemal Ünal'ın ikametgahına gitti.
Burada yapılan incelemede, şahsın boğularak öldüğü tespit edildi. Ünal'ın cesedi, Ardahan Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.
valla egecim küçük yer olunca her haber kulağa geliyo
ben kaçtım kızlar evde bütün iş beni bekler evde olsam hem yazar hem iş yapardım :)) beni özleyin bi süre yokum öpüyorum herkesi
hayırlısı olsun yeni evinben kaçtım kızlar evde bütün iş beni bekler evde olsam hem yazar hem iş yapardım :)) beni özleyin bi süre yokum öpüyorum herkesi
bende evlendiğimden düzenli spor yapğıyodum hamilelikte bıraktım sadece nabzım yükselmeyecek sırtım terlemeyecek kadar yürüyüş yap dedi yavaş yavaş yürüyorum o bile çok yoruyo benibel ağrısı çok kötü bişey yaa. daha ilk aylarda böyleyiz son aylarda düşünemiyorum nasıl olucaz...
1 yıldır spor salonuna kayıtlıyız göya havaya para verdik. ben hamile kaldıktan sonra hiç uğrayamadık. hazır hastalığım da geçmek üzereyken artık düzenli olarak gidiyim diyorum. onun saunası ve hamamı spordan sonra çok iyi geliyordu. ama şimdi korkuttunuz beni. giremem artık. doktoruma da bi danışıyim ben en iyisimi.
sen bugün ana haber spikeri gibisinkızlar sze 2 ardahanhaberi söliyim burda bi adam vardı askeri malzeme falan satıyordu yaşlı sayılır işde oglu bogarak öldürmüş ay 2-3 gün kimse arayıop sormamışda oğlu gitmiş babamı öldürdüm diye....
sonra birde bizim aldıgımız apartmanda hep sağlıçılar almış başhekim- hastane müdürü-müdür yardımcıları -başhemşireler-bankacı falan böle tipler almış
egecim gçmiş olsun iyi haberler gelir inş.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Levent Ünal (42), Karagöl Mahallesi Kongre Caddesi'nde oturan babası Kemal Ünal'ı (80) gece geç saatlerde ziyaret etti.
Baba ve oğul arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ünal, babasını boğdu.
Ardahan Adliyesi'ne giderek teslim olan Ünal'ın ifadesi alındıktan sonra cumhuriyet savcısı ve polis ekipleri, Kemal Ünal'ın ikametgahına gitti.
Burada yapılan incelemede, şahsın boğularak öldüğü tespit edildi. Ünal'ın cesedi, Ardahan Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.
valla egecim küçük yer olunca her haber kulağa geliyo
fatmaaaaaaa oranın kazları meshur dımı????
İyi ben dikkat edeyim o zamann...
Güle güle otur yeni evinde yakamozcum, biz iyiyizzz sen de iyisindir umarım.. Yorma kendinii
geldi ve gidiyoooleeeeyy yakamozzzz geldiiiiiiii :) hoşgldin kızzz
valla diyo(burda öle şeylre baktıklaı yok su içmek içimden geliyo yaa içince rahatlıorum
evet ya gelince anladımyaaaa yakamoz işde anl beni anla neler çektiğimi
aynen fazlasıyla doğal bi ortamiyi olda aklımız sende olmasın bari:))
ayyy tamamen organik yani mööööööö :) çok güzel yaa
kocan gelecek ne güzel artık beraber olursunuz..
Kendine iyi bak dikkat et ....
canım biz iyiyiz senin iyi olmanada sevindim güle güle otur bizi habersiz bırakma ve kendini yorma
yeni evin hayırlı olsun canım güle güle otur...
hayırlısı olsun yeni evin
bende evlendiğimden düzenli spor yapğıyodum hamilelikte bıraktım sadece nabzım yükselmeyecek sırtım terlemeyecek kadar yürüyüş yap dedi yavaş yavaş yürüyorum o bile çok yoruyo beni
sen bugün ana haber spikeri gibisin
inşallah bütün sonuçları temiz çıkar annenin
Merhaba kızlar ben geldim nasılsınız?
ege anneni okudumda geçmiş olsun cuma günü inşallah hayır haberler al annenden canım
fatma göbeğin ben buradayım demeye basladı artık :)
aminosentezinden bir arkadasda iyi haberle gelmiş cok sevindim masallahhh
benimde iki gündür karnım ağrıo özellikle ayağa kalkınca kramp gibi mi desem bıcak saplanıo gibi mi desem tarif edemiyorum
kasıklarımın 4 parmak yukarısı aramızda keske doktor olsaydı :)))
Merhaba kızlar ben geldim nasılsınız?
ege anneni okudumda geçmiş olsun cuma günü inşallah hayır haberler al annenden canım
fatma göbeğin ben buradayım demeye basladı artık :)
aminosentezinden bir arkadasda iyi haberle gelmiş cok sevindim masallahhh
benimde iki gündür karnım ağrıo özellikle ayağa kalkınca kramp gibi mi desem bıcak saplanıo gibi mi desem tarif edemiyorum
kasıklarımın 4 parmak yukarısı aramızda keske doktor olsaydı :)))
aminnnnnnnnnnnnn sakın ona bişey olmasın yaa ben şimdi kahrolurum.geçmiş olsun annene canım inşallah herşey temiz çıkar. Allah annelerimize sağlık versin, başımızdan eksik etmesin onları
nerede yaşıyorsun kız senn öyle.slmlar ben geri geldim, herifcanı gönderdim. Ben de şuan ilçede yaşıyorum ve hala alışamadım desem yeridir, ineklerle falan aram baya iyiBi tane sütçü teyzem var, sabah sütü sağar taze taze getirir, yoğurdumu mayalarım birazını içerim vs... Büyük şehre alışınca böyle bi yerde yaşamak çok zor geliyo, tek başıma çıkıp gezemiyorum, esnaf gözünü diker hemen. Herşeye rağmen doyduğum yer....
inşallahhhhhhhcnmmmm cuma gunu de ınsallah annecının testlerı normal cıkar kı ben ıyı cıkacagını dusunuyorum ınsallah....
:)) burda insanın morali bozulmazki sağollun hepinizde desteksiniz..hooooopppp aloooo moral bozmak yok eski toprak kızım onlar bişicik olmaz onlara inşallah hepsi temiz çıkacak sonuçlarının
bak biçok amniyo sonucu temiz çıkmadı mı
aminnnnn ipekçim inşallah..hayırlısı olsun yeni evin
bende evlendiğimden düzenli spor yapğıyodum hamilelikte bıraktım sadece nabzım yükselmeyecek sırtım terlemeyecek kadar yürüyüş yap dedi yavaş yavaş yürüyorum o bile çok yoruyo beni
sen bugün ana haber spikeri gibisin
Inşallah bütün sonuçları temiz çıkar annenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?