2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızalr annemden kan almışlar 3 hafta sonra belli olacakmış baya bi tahlil yapılmış. Nörolojiye sevk etmişler.. Cuma felanda oraya gidcek bakalım((

tepesi yanıyo falan demiştin demi, inş. bişey çıkmaz. sen gönlünü ferah tut, dualarımız annenle

SLM KIZLARRRR

BUGUN AMİNOSETNEZ SONUCUMU ALMAYA GİTTİM ..

GİDERKEN COK HEYCANLIYDIM ..ALLHATAN SONUCUM TEMİZ GELDİ..HİÇBİR SORUN YOKMUŞ
...
canım gözün aydın çok ama çok sevindim, inşallah bry de güzel haberlerle gelir..

arkadaşlar da demiş de, sıcak hamilelikte önerilen bişey değil ben de okudum. hele sauna vs uzak durmak lazım..

ay canım hoşgeldin, yakamoz bu sabah aklıma geldin biliyomusun naptı acaba dedim..canım en kısa zamanda yerleşirsin inşallah..kendine iyi baak..

hepsinden şüpheleniyorum ben
dükkanda kapı acık bizim ee yerler buz ısınmıyoruz yani
kabız oldum 10 gündür
gazlıyımda masallah
idrar yolu enfeksiyonu konusunda bişi diyemicem :)
belki yarın doktora giderim
acıkcası bugun gidecektimde ameliyattaymıs
haftaya salı zaten cerrahpaşaya gidicem inşallah detaylıya ay bilemedim gitsem mi gitmesem mi yarın
bugün kendimi gözlemliyorum :)

ayy bu kabızlaık beni öldürecek kaç gün oldu hatırlamıyorum artık perşembe ilaç istycem kesin dayanamıyorum artık yaaa

egecim ne şikayeti var annenin?

Deli kız yaaa :)))))
ne egzantirik şeyler oluyomuş ardahanda.
annemin tepesi yanıyor (kendi tabiri ile) başı dönüyor,uyku hali felan var.. Baya bi tahlil yapmışlar sonuçların çıkana kadar nörolojiye de git demişler. Cumaya randevu alcam inşallah iyi ççıkar..

egecim şimdi doktorlar emin olmak için binn tane tahlil isterler doğal olarak.. Ben öyle gittim de azıcık bi şikayet için, mr'lara soktular, ne tahliller yaptılar. Gönlünü ferah tut arkadaşım sen..
evet öyle tahlil çok yaparlar kolestrol şeker bi sürü tahlil ama nörolojiye sevk olunca korktum allah koruusn.

bu gün çıkmıycam akşama kadar burdayım
oleyyyyyyyyyyy

[ı]merhaba kızlar ben geldim nasılsınız?[/ı]
iyi cnm sen nasılsın.

annenin ne şikayeti vardı canım aradım ama o mesajını bulamadım
acil şifalar dilerim inşallah bişicik demezler
annemin tepesi yanıyor (kendi tabiri ile) başı dönüyor,uyku hali felan var..
Inşallah dualarımız anneme kızlar:))

tepesi yanıyo falan demiştin demi, inş. Bişey çıkmaz. Sen gönlünü ferah tut, dualarımız annenle
sağolun canlarım benim .. Biliyorum içten dualarınız esirgemezsiniz o yüzden sizinle paylaşıyorum:))

o zaman bu saydığın iki sebeptendir. hem üşütüyosun, hem kabızsın. iki sorunu da çözmen lazım.
idrar yolu enfeksiyonunda idrar yaparken yanma oluyormuş.

yakamozcuum sağlıkla bebişinle huzurla oturun inşallah

Sağolun kızlar hoşbuldum , EGEcim geçmiş olsun dualarımız annen için Allah acil şifalar versin, bişey çıkmaz inşallah..

Canım onlar şimdi herşeyi araştırır. hem araştırılması daha iyi.
içini ferah tut. allahın izniyle bişey çıkmaz.
Belki tansiyonu yükseliyordur.
Hayırlısıyla iyi haberlerini alırız inşallah.

kız ben yarın cerrahpaşadayım gelsene:))))))
şeker yüklemesi ve detaylı var:))

yozgat ın ilçesindeyim egecim, diz boyu kar var dışarda şuan
valla artık istanbuldan kimse yok. Hep doğudan arkadaşlarımız oldu yozgattan kimse yoktu sende tamam oldun:))) değişik kültürler ne güzzel..

ayy bu kabızlaık beni öldürecek kaç gün oldu hatırlamıyorum artık perşembe ilaç istycem kesin dayanamıyorum artık yaaa

aaaaa bende kabızlık olmadı yaa hergün maşallahım var..
Magnezyumm süper ama ben içemedim.. Gerekte yok zaten.

sekerim gönlünü ferah tut buradaki olumlamalar ve dualarla evvel allah bomba gibi haberler gelecektir annenden :=)

bana doktor duphalac diye bir surup verdi artık dayanamayınca onu içiyorum

o iğrenç şurup değil mi o yağlı gibi ığyyyyy.....
canım sabahları aç karnına kivi ye 1 büyük bardak ılık su iç üstüne. 30 dk. başka hiçbişey yeme.
gün içinde de ara öğünde 2 kuru incir yiyip üstüne bol su iç.
bence çözüm olur. ilaç içme

EGEcim annene çok çok geçmiş olsun araştırma hastaneleri herşeye bakıyorlar onun için bi sürü tetkik yapmışlardır, gönlünüzü ferah tutun, tansiyon ve menapozda da böyle belirtiler duymuştum, inşallah ciddi değildir canım..

siz kabızlık çekiyorsunuz bende de tam tersi var bu ara
hurma kayısı ve boooll su tavsiye ederim :) günde 2 litreyi geçiyorum..

inan ki gelirdim dükkanda tek olmasam ne var eminönüne 10 dk
fakat kardeşim yok bu ara dükkanda tekim (
yine kacırdıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ege hatunuuuuuuuuu

öğleden önce müşteriler geldi ya, ben güm güm öksürdükçe korktu adamlar.
veremli sandılar heralde beni :)))))))))
baktılar şirkette herkes hasta adam başladı bana bulaşmasın seyahate gidicem demeye.
cinsler gelmeseydiniz naapalım.

bluecum söyle diyim
gece yatarken bir cam şişemi yanıma alıyorum yaklasık 1-1.5 lt her wc arasında höpletiyorum sabaha bitmiş oluyor gün içini saymıyorum bile :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…