Merhaba kızlar ben geldim nasılsınız?
valla artık istanbuldan kimse yok. Hep doğudan arkadaşlarımız oldu yozgattan kimse yoktu sende tamam oldun:))) değişik kültürler ne güzzel..
öğleden önce müşteriler geldi ya, ben güm güm öksürdükçe korktu adamlar.
veremli sandılar heralde beni :)))))))))
baktılar şirkette herkes hasta adam başladı bana bulaşmasın seyahate gidicem demeye.
cinsler gelmeseydiniz naapalım.
bluecum söyle diyim
gece yatarken bir cam şişemi yanıma alıyorum yaklasık 1-1.5 lt her wc arasında höpletiyorum sabaha bitmiş oluyor gün içini saymıyorum bile :)))))
bluecum söyle diyim
gece yatarken bir cam şişemi yanıma alıyorum yaklasık 1-1.5 lt her wc arasında höpletiyorum sabaha bitmiş oluyor gün içini saymıyorum bile :)))))
hoşgeldin canım..
hey Allahım adama bak kendini düşünüyoamca amcaa deseydin, ben zaten hastayım bulaştırma safhasını çoktan atlattııımm
inşallah cnm sağoln..canım onlar şimdi herşeyi araştırır. Hem araştırılması daha iyi.
Içini ferah tut. Allahın izniyle bişey çıkmaz.
Belki tansiyonu yükseliyordur.
Hayırlısıyla iyi haberlerini alırız inşallah.
aminn cnm sağolsağolun kızlar hoşbuldum , egecim geçmiş olsun dualarımız annen için allah acil şifalar versin, bişey çıkmaz inşallah..
niye miş ooooooo banane ben izine çıkana kadar herkes çalışcakinşallah işe gelmemeye baslayarak kökten çözücem ben
haftaya gelmemeye baslayacağım sanırım
hemşo sorma ya 5 tüp kan almışlar anacımdanegecim annene çok çok geçmiş olsun araştırma hastaneleri herşeye bakıyorlar onun için bi sürü tetkik yapmışlardır, gönlünüzü ferah tutun, tansiyon ve menapozda da böyle belirtiler duymuştum, inşallah ciddi değildir canım..
Siz kabızlık çekiyorsunuz bende de tam tersi var bu ara
Hurma kayısı ve boooll su tavsiye ederim :) günde 2 litreyi geçiyorum..
:))))))))) olsun kız bi gün rastlaşırız inşallah ben eminönne gelcem uğrarım sanainan ki gelirdim dükkanda tek olmasam ne var eminönüne 10 dk
fakat kardeşim yok bu ara dükkanda tekim(
yine kacırdıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ege hatunuuuuuuuuu
ahahaha suratına hapşırsaydın. Nasıl oldu da bugun takılcaksın burda işin yok muöğleden önce müşteriler geldi ya, ben güm güm öksürdükçe korktu adamlar.
Veremli sandılar heralde beni :)))))))))
baktılar şirkette herkes hasta adam başladı bana bulaşmasın seyahate gidicem demeye.
Cinsler gelmeseydiniz naapalım.
burası muhteşemmmmmmmmmmmm.evet ortam ,birlik, beraberlik muhteşem burda. Buraya gelmeden önce haziranda bi tek ben doğurcam, tek hamile benim zannediyodum
haaa kızlar bi de ben dün akşam bişey yaptım,kulaklığı karnıma dayayıp müzik dinlettirdim bebişe ve inanamadım, içimde döndüğünü hissettim dinlerken, şok oldum.
bir ara o da fayda etmemeye başlamıştı onun için bıraktım perşembe sorucam tekrar başlıycam yaaabana doktor duphalac diye bir surup verdi artık dayanamayınca onu içiyorum
kız ben yarın cerrahpaşadayım gelsene:))))))
şeker yüklemesi ve detaylı var:))
valla artık istanbuldan kimse yok. Hep doğudan arkadaşlarımız oldu yozgattan kimse yoktu sende tamam oldun:))) değişik kültürler ne güzzel..
aaaaa bende kabızlık olmadı yaa hergün maşallahım var..
Magnezyumm süper ama ben içemedim.. Gerekte yok zaten.
hoşbulduk canım... Sağol...
Istanbuldan kimse yok muuu? Bende istanbuldanım ben de ben de ben de
folbiol çoktan bıraktırdı bana.. 4.ayda demire başladık.. Hadi psikoya bağlan :))) ben neden içiyorum hala diye:))))))bir ara o da fayda etmemeye başlamıştı onun için bıraktım perşembe sorucam tekrar başlıycam yaaa
bana magnezyum felan vermedi dr um hatta demir ilacı bile vermedi hala folbiol ve bemiks c kullanıyorum ben
istanbullu arkadaşlar artık buluşsak diyorum.
Iyileşiyim tabi önce :)))
ben varım istanbuldan olan var..
Ben fatih cerrahpaşalıyım:)))
sağol canımmmmmm.. Inşallah kötü bişey olmuycak allahın izni ile..egecim gçmiş olsun iyi haberler gelir inş.
Aa muhabirinin aldığı bilgiye göre, levent ünal (42), karagöl mahallesi kongre caddesi'nde oturan babası kemal ünal'ı (80) gece geç saatlerde ziyaret etti.
Baba ve oğul arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine ünal, babasını boğdu.
Ardahan adliyesi'ne giderek teslim olan ünal'ın ifadesi alındıktan sonra cumhuriyet savcısı ve polis ekipleri, kemal ünal'ın ikametgahına gitti.
Burada yapılan incelemede, şahsın boğularak öldüğü tespit edildi. ünal'ın cesedi, ardahan devlet hastanesi morguna kaldırıldı.
Valla egecim küçük yer olunca her haber kulağa geliyo
evet ortam ,birlik, beraberlik muhteşem burda. buraya gelmeden önce haziranda bi tek ben doğurcam, tek hamile benim zannediyodum
:))))
haaa kızlar bi de ben dün akşam bişey yaptım,kulaklığı karnıma dayayıp müzik dinlettirdim bebişe ve inanamadım, içimde döndüğünü hissettim dinlerken, şok oldum.
hey Allahım adama bak kendini düşünüyoamca amcaa deseydin, ben zaten hastayım bulaştırma safhasını çoktan atlattııımm
hmm o zaman kullandığın vitaminlerden olabilir, doktorum söylemişti, demir hapı vs ek olarak alanlarda olabiliyor, geçmiş olsun o zaman ne diyim :)
o zaman üşütüp gaz yapıyosun.
beslenmene dikkat ediyosan gaz yüzünden kabızlık çekiyorsundur canım.
bende doktor gibi konuştum yaaaa. kusura bakma.
ama çok uzun yıllar kabızlıkla savaştım. bu yüzden deneyimliyim canım :)
inşallah cnm sağoln..
aminn cnm sağol
niye miş ooooooo banane ben izine çıkana kadar herkes çalışcak
kıskanırım
ege vallahi yol cok yoruyor beni ne olur azat et beni :)
hemşo sorma ya 5 tüp kan almışlar anacımdan(
iyi olur inşşalahh
:))))))))) olsun kız bi gün rastlaşırız inşallah ben eminönne gelcem uğrarım sana
eminönüne geldiğinde mutlaka haber çak mutlaka
ahahaha suratına hapşırsaydın. Nasıl oldu da bugun takılcaksın burda işin yok mu
burası muhteşemmmmmmmmmmmm.
Ay yesin teyzesi onu bide oynuyormuş içerde..
10 sene kadar aksarayda oturmuştuk çok iyi bilirim oraları ... Ordan bahçelievlere taşındık, annemler orda hala ben evlendim esenyurta geldim uzaklaştkca uzaklaştım yani anlıcağınAvcılar hospital'e gidiyorum muayeneye
istanbullu arkadaşlar artık buluşsak diyorum.
iyileşiyim tabi önce :)))
ben heer aksam ve sabah dinletiyorum işin komik yani cidden sevdiğim sarkılarda hareketleniyor :))
ama genelde klasik müzik dinletiyorum belki işe yarar diye
folbiol çoktan bıraktırdı bana.. 4.ayda demire başladık.. Hadi psikoya bağlan :))) ben neden içiyorum hala diye:))))))
kız dr gerek duysa verirdi. Bak kuzu hiç bişey içmedi
evtt evtt. Buluşalımmmmm.
Ya çok hızlı yazıyorsunuz. Bi cevap yazana kadar 50 mesaj geliyor hoopppp sayfa atlıyor. Fmg nasılmış öğleden sonraları bir fiil yazışıyoruz heeleee kuzu olsaydı sayfalar 10 ar atlıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?