2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla artık istanbuldan kimse yok. Hep doğudan arkadaşlarımız oldu yozgattan kimse yoktu sende tamam oldun:))) değişik kültürler ne güzzel..

evet ortam ,birlik, beraberlik muhteşem burda. buraya gelmeden önce haziranda bi tek ben doğurcam, tek hamile benim zannediyodum

haaa kızlar bi de ben dün akşam bişey yaptım,kulaklığı karnıma dayayıp müzik dinlettirdim bebişe ve inanamadım, içimde döndüğünü hissettim dinlerken, şok oldum.

hey Allahım adama bak kendini düşünüyo amca amcaa deseydin, ben zaten hastayım bulaştırma safhasını çoktan atlattııımm
bluecum söyle diyim
gece yatarken bir cam şişemi yanıma alıyorum yaklasık 1-1.5 lt her wc arasında höpletiyorum sabaha bitmiş oluyor gün içini saymıyorum bile :)))))

hmm o zaman kullandığın vitaminlerden olabilir, doktorum söylemişti, demir hapı vs ek olarak alanlarda olabiliyor, geçmiş olsun o zaman ne diyim :)

bluecum söyle diyim
gece yatarken bir cam şişemi yanıma alıyorum yaklasık 1-1.5 lt her wc arasında höpletiyorum sabaha bitmiş oluyor gün içini saymıyorum bile :)))))

o zaman üşütüp gaz yapıyosun.
beslenmene dikkat ediyosan gaz yüzünden kabızlık çekiyorsundur canım.
bende doktor gibi konuştum yaaaa. kusura bakma.
ama çok uzun yıllar kabızlıkla savaştım. bu yüzden deneyimliyim canım :)

inşallah cnm sağoln..

sağolun kızlar hoşbuldum , egecim geçmiş olsun dualarımız annen için allah acil şifalar versin, bişey çıkmaz inşallah..
aminn cnm sağol

inşallah işe gelmemeye baslayarak kökten çözücem ben
haftaya gelmemeye baslayacağım sanırım
niye miş ooooooo banane ben izine çıkana kadar herkes çalışcak
kıskanırım

hemşo sorma ya 5 tüp kan almışlar anacımdan(
iyi olur inşşalahh

inan ki gelirdim dükkanda tek olmasam ne var eminönüne 10 dk
fakat kardeşim yok bu ara dükkanda tekim (
yine kacırdıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ege hatunuuuuuuuuu
:))))))))) olsun kız bi gün rastlaşırız inşallah ben eminönne gelcem uğrarım sana

ahahaha suratına hapşırsaydın. Nasıl oldu da bugun takılcaksın burda işin yok mu

burası muhteşemmmmmmmmmmmm.
Ay yesin teyzesi onu bide oynuyormuş içerde..

bana doktor duphalac diye bir surup verdi artık dayanamayınca onu içiyorum
bir ara o da fayda etmemeye başlamıştı onun için bıraktım perşembe sorucam tekrar başlıycam yaaa

bana magnezyum felan vermedi dr um hatta demir ilacı bile vermedi hala folbiol ve bemiks c kullanıyorum ben

egecim gçmiş olsun iyi haberler gelir inş.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Levent Ünal (42), Karagöl Mahallesi Kongre Caddesi'nde oturan babası Kemal Ünal'ı (80) gece geç saatlerde ziyaret etti.

Baba ve oğul arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ünal, babasını boğdu.

Ardahan Adliyesi'ne giderek teslim olan Ünal'ın ifadesi alındıktan sonra cumhuriyet savcısı ve polis ekipleri, Kemal Ünal'ın ikametgahına gitti.

Burada yapılan incelemede, şahsın boğularak öldüğü tespit edildi. Ünal'ın cesedi, Ardahan Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.
valla egecim küçük yer olunca her haber kulağa geliyo

bir ara o da fayda etmemeye başlamıştı onun için bıraktım perşembe sorucam tekrar başlıycam yaaa

bana magnezyum felan vermedi dr um hatta demir ilacı bile vermedi hala folbiol ve bemiks c kullanıyorum ben
folbiol çoktan bıraktırdı bana.. 4.ayda demire başladık.. Hadi psikoya bağlan :))) ben neden içiyorum hala diye:))))))
kız dr gerek duysa verirdi. Bak kuzu hiç bişey içmedi

istanbullu arkadaşlar artık buluşsak diyorum.
Iyileşiyim tabi önce :)))

evtt evtt. Buluşalımmmmm.

Ya çok hızlı yazıyorsunuz. Bi cevap yazana kadar 50 mesaj geliyor hoopppp sayfa atlıyor. Fmg nasılmış öğleden sonraları bir fiil yazışıyoruz heeleee kuzu olsaydı sayfalar 10 ar atlıyor..

ben varım istanbuldan olan var..
Ben fatih cerrahpaşalıyım:)))

10 sene kadar Aksarayda oturmuştuk çok iyi bilirim oraları ... Ordan bahçelievlere taşındık, annemler orda hala ben evlendim esenyurta geldim uzaklaştkca uzaklaştım yani anlıcağın Avcılar Hospital'e gidiyorum muayeneye

sağol canımmmmmm.. Inşallah kötü bişey olmuycak allahın izni ile..

ben heer aksam ve sabah dinletiyorum işin komik yani cidden sevdiğim sarkılarda hareketleniyor :))
ama genelde klasik müzik dinletiyorum belki işe yarar diye

evet vitaminlerden sanırım birde sebzeyi azalttım bu ara ondanda aslında

yaaa delimisin ben oldum olası kabızımdır hemoş adını verdiğim hemoroidlerim oldu falan zamanında neler cektim cok kötü birşey

aaaaaaaaaaa nerde kız. Ben aksaraydayım işte cerahpaşanın karşısında. Anammmmm eski komşumuz felanmışsın. Nerede oturuyor annenler. Avcılar hospitalın orda teyzem var parsellerde..

istanbullu arkadaşlar artık buluşsak diyorum.
iyileşiyim tabi önce :)))

Merve de istanbuldaymış ben de burdayım ama arada girebildiğim için yazılanları okuyup arada ancak cvp yazabiliyorum.
Çenesi düşük anneleriz gerçekten=)
Egecim annen hastaymış geçmiş ossun. İyi olur inşallah.

Magnesyum kabız için bulunmaz nimet hem de faydalı kızlar. ben portakallı Magnorm die suda eriyen tabletlerden kullanıorum. Arada ama her zaman gerek yok fazlası zararlı diymi??

Bu arada Kızım dans ediyordu hissediyordum. Bugün resmen tekme attı 3 kez üst üste çok mutluyum çoookkkk!!!!

Son düzenleme:

yok canım bunu pek takmıyorum kan tahlillerim iyi çıkıyor çok şükür o yüzden demir ilacı başlamıyor herhalde
ben birde üniversiteye gidiyorum ya oradaki dr demir ilacı yazdı bu haftalarda başlamak gerek diye ama ben içmedim dr uma sormadım bile eğer gerek görse o da verirdi
üniversitedeki herkese veriyorum sende başla bari mantığındaydı orayı sadece tahlillerimi bedava yaptırmak için kullanıyorum sonuçlarını felan hep kendi dr uma gösteriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…