2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aaa kesinlikle faceden mesaj yazarım :)))))
neyse senin yolun çok uzak azat ettim gitt...

bende suadiyeeeeee

bir ara o da fayda etmemeye başlamıştı onun için bıraktım perşembe sorucam tekrar başlıycam yaaa

bana magnezyum felan vermedi dr um hatta demir ilacı bile vermedi hala folbiol ve bemiks c kullanıyorum ben

duphalac kadar cabuk etki eden bir ilac ben görmedim :)
magnezyum ben sabah aksam içiyorum

istanbullu arkadaşlar artık buluşsak diyorum.
iyileşiyim tabi önce :)))

BULUSALIIIIIIIIIIMMMMMM

aaaaaaaaaaa nerde kız. Ben aksaraydayım işte cerahpaşanın karşısında. Anammmmm eski komşumuz felanmışsın. Nerede oturuyor annenler. Avcılar hospitalın orda teyzem var parsellerde..

cerrahpaşanın oralarda goralı diye bir sandevici var bayılırım ben oraya

magnezhyum sayesinde zaten 10 gün öncesine kadar kabızlık yaşamadım ama en sonunda magnezyuma alıstı galiba vucudum özüne döndü
ben sabah aksam magnezyum diasporal alıyorum yani doktor öyle dedi

aaaaaaaaaaa nerde kız. Ben aksaraydayım işte cerahpaşanın karşısında. Anammmmm eski komşumuz felanmışsın. Nerede oturuyor annenler. Avcılar hospitalın orda teyzem var parsellerde..

Bi de arkadaş çıkıyomuşuz Küçük langa caddesi vardı orda bilmiyorum adı değişti mi değişmedi mi?.. orda oturuyorduk gittiğim ilk okul Hobyarlı Ahmet Paşa İ.Ö.Okuluydu Avcılar Parseller işte gittiğim hastane.. E-5'in üzerinde ...

sağol cnmmmm..inşallah sizlerin sayesinde bişeycik olmuycak anacıma:)) bebişinide yesin teyzesi.maşallah

kızzz ben geldim ege hiöç beni saymıyon haa dövecem seni

kız fatma 2 kere yazdım cevap daha ne yapıyım telefonmu açıyım ardahana:))))))
sayfalar uçup gidiyor..

aa goralı fındıkzade de:))))) bilirimm

anammm bizim sokak. Kız adın ne kaç yaşındasın hobyarlı bizim üst tarafımızda yokuşun orda.bende mahmudiye de okudum..
Ay heyecan yaptımm
annenin adı ne nerelisin bi söyle ben 32 yıldır ordayım yeni değilim

birde hastaneye giderken cerrahpaşa fırınını görüyorum ama hep otobüste oluyorum o sırada gözüme fena kestirdim orayı güzel bir müeseseye benziyor sevgiler ahaha :)

magnezhyum sayesinde zaten 10 gün öncesine kadar kabızlık yaşamadım ama en sonunda magnezyuma alıstı galiba vucudum özüne döndü
ben sabah aksam magnezyum diasporal alıyorum yani doktor öyle dedi

Ben de başlarda her gün alıodum ama fazla çalışınca bağırsaklarım arada içmeye başladım. Magnesyum diasporalın tadını beğenmiyordum. eczacım Magnorm önerdi. hem tablet şeklinde hem de tadı daha güzel.

ahahaha suratına hapşırsaydın. Nasıl oldu da bugun takılcaksın burda işin yok mu

Keşke hapşursaydım kız hiç aklıma gelmedi. inşallah bulaşmıştır zırtapoza
işim çok bebişim çalışacak halim yok. kafam çalışmıyo. hesap yapamıyorum.
idare etsinler bu gün. yapabildiğim kadar artık.

haftaya c.tesi çalışmıyosanız buluşalım.

yaaa delimisin ben oldum olası kabızımdır hemoş adını verdiğim hemoroidlerim oldu falan zamanında neler cektim cok kötü birşey

ayyy kopardın kızım beni yaaaaa
ben bebekken hemoşum olmuş annem diyo

birde hastaneye giderken cerrahpaşa fırınını görüyorum ama hep otobüste oluyorum o sırada gözüme fena kestirdim orayı güzel bir müeseseye benziyor sevgiler ahaha :)

evet cnm ben fırının aşşa tarafındayım işte. Sahil yolu yazan bi tabela varya yokuş aşşa orda oturuyorum

aç tabi yaaaa ne var snaki kuzuyu arıyonda beni mi aramayacan küstüm
ayy kız su içerken bogazıma gitti öksür öksür bi hal oldum gözlerimden yaş geldi

Adım Merve nickimden belli değil mi 23 yaşındayım ben.. evet bizde baya yokuş çıkıyorduk 4 kardeş o okulda okuduk, ablam ordan davutpaşa lisesine geçti, sonra b.evlere taşındık işte..

ahahahah hemoş nur topu gibi:)))))))))
ben çalışıyorum cnm .olmazzzzz.
Boşvwer salla gitisn bugun işleri izin almadığına dua etsinler..

Ben esenyurtta çalışıyorum. yenibosnada oturuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…