ben heer aksam ve sabah dinletiyorum işin komik yani cidden sevdiğim sarkılarda hareketleniyor :))
ama genelde klasik müzik dinletiyorum belki işe yarar diye
evet vitaminlerden sanırım birde sebzeyi azalttım bu ara ondanda aslında
yaaa delimisin ben oldum olası kabızımdır hemoş adını verdiğim hemoroidlerim oldu falan zamanında neler cektim cok kötü birşey
10 sene kadar Aksarayda oturmuştuk çok iyi bilirim oraları ... Ordan bahçelievlere taşındık, annemler orda hala ben evlendim esenyurta geldim uzaklaştkca uzaklaştım yani anlıcağınAvcılar Hospital'e gidiyorum muayeneye
bir ara o da fayda etmemeye başlamıştı onun için bıraktım perşembe sorucam tekrar başlıycam yaaa
bana magnezyum felan vermedi dr um hatta demir ilacı bile vermedi hala folbiol ve bemiks c kullanıyorum ben
istanbullu arkadaşlar artık buluşsak diyorum.
iyileşiyim tabi önce :)))
aaaaaaaaaaa nerde kız. Ben aksaraydayım işte cerahpaşanın karşısında. Anammmmm eski komşumuz felanmışsın. Nerede oturuyor annenler. Avcılar hospitalın orda teyzem var parsellerde..
Merve de istanbuldaymış ben de burdayım ama arada girevildiğim için yazılanları okuyupğ arada ancak cvp yazabiliyorum.
Çenesi düşük anneleriz gerçekten=)
Egecim annen hastaymış geçmiş ossun. İyi olur inşallah.
Magnesyum kabız için bulunmaz nimethem de faydalı kızlar. ben portakallı Magnorm die suda eriyen tabletlerden kullanıorum. Arada ama her zaman gerek yok fazlası zararlı diymi??
Bu arada Kızım dans ediyordu hissediyordum. Bugün resmen tekme attı 3 kez üst üste çok mutluyum çoookkkk!!!!
aaaaaaaaaaa nerde kız. Ben aksaraydayım işte cerahpaşanın karşısında. Anammmmm eski komşumuz felanmışsın. Nerede oturuyor annenler. Avcılar hospitalın orda teyzem var parsellerde..
sağol cnmmmm..inşallah sizlerin sayesinde bişeycik olmuycak anacıma:)) bebişinide yesin teyzesi.maşallahmerve de istanbuldaymış ben de burdayım ama arada girebildiğim için yazılanları okuyup arada ancak cvp yazabiliyorum.
çenesi düşük anneleriz gerçekten=)
egecim annen hastaymış geçmiş ossun. Iyi olur inşallah.
Magnesyum kabız için bulunmaz nimetHem de faydalı kızlar. Ben portakallı magnorm die suda eriyen tabletlerden kullanıorum. Arada ama her zaman gerek yok fazlası zararlı diymi??
Bu arada kızım dans ediyordu hissediyordum. Bugün resmen tekme attı 3 kez üst üste çok mutluyum çoookkkk!!!!
kızzz ben geldim ege hiöç beni saymıyon haa dövecem seni
cidden yarıyomuş daha erken zannediyodum müziği duyması için ama değilmiş
aa goralı fındıkzade de:))))) bilirimmbende suadiyeeeeee
duphalac kadar cabuk etki eden bir ilac ben görmedim :)
magnezyum ben sabah aksam içiyorum
bulusalıııııııııımmmmmm
cerrahpaşanın oralarda goralı diye bir sandevici var bayılırım ben oraya
magnezhyum sayesinde zaten 10 gün öncesine kadar kabızlık yaşamadım ama en sonunda magnezyuma alıstı galiba vucudum özüne döndü
ben sabah aksam magnezyum diasporal alıyorum yani doktor öyle dedi
anammm bizim sokak. Kız adın ne kaç yaşındasın hobyarlı bizim üst tarafımızda yokuşun orda.bende mahmudiye de okudum..bi de arkadaş çıkıyomuşuzKüçük langa caddesi vardı orda bilmiyorum adı değişti mi değişmedi mi?.. Orda oturuyorduk gittiğim ilk okul hobyarlı ahmet paşa i.ö.okuluydu Avcılar parseller işte gittiğim hastane.. E-5'in üzerinde ...
aa goralı fındıkzade de:))))) bilirimm
anammm bizim sokak. Kız adın ne kaç yaşındasın hobyarlı bizim üst tarafımızda yokuşun orda.bende mahmudiye de okudum..
Ay heyecan yaptımm
annenin adı ne nerelisin bi söyle ben 32 yıldır ordayım yeni değilim
magnezhyum sayesinde zaten 10 gün öncesine kadar kabızlık yaşamadım ama en sonunda magnezyuma alıstı galiba vucudum özüne döndü
ben sabah aksam magnezyum diasporal alıyorum yani doktor öyle dedi
ahahaha suratına hapşırsaydın. Nasıl oldu da bugun takılcaksın burda işin yok mu
evtt evtt. Buluşalımmmmm.
Ya çok hızlı yazıyorsunuz. Bi cevap yazana kadar 50 mesaj geliyor hoopppp sayfa atlıyor. Fmg nasılmış öğleden sonraları bir fiil yazışıyoruz heeleee kuzu olsaydı sayfalar 10 ar atlıyor..
yaaa delimisin ben oldum olası kabızımdır hemoş adını verdiğim hemoroidlerim oldu falan zamanında neler cektim cok kötü birşey
birde hastaneye giderken cerrahpaşa fırınını görüyorum ama hep otobüste oluyorum o sırada gözüme fena kestirdim orayı güzel bir müeseseye benziyor sevgiler ahaha :)
Hoşbulduk canım... sağol...
İstanbuldan kimse yok muuu? bende istanbuldanım ben de ben de ben de
Ben de başlarda her gün alıodum ama fazla çalışınca bağırsaklarım arada içmeye başladım. Magnesyum diasporalın tadını beğenmiyordum. eczacım Magnorm önerdi. hem tablet şeklinde hem de tadı daha güzel.
sağol cnmmmm..inşallah sizlerin sayesinde bişeycik olmuycak anacıma:)) bebişinide yesin teyzesi.maşallah
kız fatma 2 kere yazdım cevap daha ne yapıyım telefonmu açıyım ardahana:))))))
sayfalar uçup gidiyor..
anammm bizim sokak. Kız adın ne kaç yaşındasın hobyarlı bizim üst tarafımızda yokuşun orda.bende mahmudiye de okudum..
Ay heyecan yaptımm
annenin adı ne nerelisin bi söyle ben 32 yıldır ordayım yeni değilim
ahahahah hemoş nur topu gibi:)))))))))keşke hapşursaydım kız hiç aklıma gelmedi. Inşallah bulaşmıştır zırtapoza
Işim çok bebişim çalışacak halim yok. Kafam çalışmıyo. Hesap yapamıyorum.
Idare etsinler bu gün. Yapabildiğim kadar artık.
Haftaya c.tesi çalışmıyosanız buluşalım.
Ayyy kopardın kızım beni yaaaaa
Ben bebekken hemoşum olmuş annem diyo
10 sene kadar Aksarayda oturmuştuk çok iyi bilirim oraları ... Ordan bahçelievlere taşındık, annemler orda hala ben evlendim esenyurta geldim uzaklaştkca uzaklaştım yani anlıcağınAvcılar Hospital'e gidiyorum muayeneye
olmaz mı ben de istanbul danım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?